Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 11.04.2011 15:31:02 vasta tsitaadiga

Cancer, Rom manager nimeline app suudab seda teha jooksupealt, 3minutit.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 11.04.2011 15:45:22 vasta tsitaadiga

vik kirjutas:
Draqula kirjutas:
Meremees1 kirjutas:
Desire S-l on sisemälu 1,1 GB appide installiks ma saan aru, kurat miks tavalisel Desirel ainult 148 MB on ja sellest ka 50 mb kurat teab kuhu kadunud... (kui phone only appid kokku liidan ja vaba ruumi ka siis saan ehk 90-100 mb aga kus on ülejäänud... ???)
No ei mahu mulle see pähe ja iga kord ajab marru, kui LOW SPACE ette viskab. Ma saan aru et 10.a vana telefon on, et nüüd jääb mälu väheks aga et 2010.a selline telefon tehti ja uhkelt veel müüki paisati on mulle täiesti mõistmatu ja jubedalt tahaks teada, mis HTC selle kohta ütleks et kuhu kurat neid appe peaks installima, kui iga natukese aja tagant on kiri ees LOW SPACE ! HTC peaks lisama hoopis telefonidega kaasa mälukaardil HTC Sync softi aseme rootimise softi ja lisama user guide ka detailse rootimise õpetuse koos EXT partitsiooni tegemisega mälukaardile icon_evil.gif

Mõistan su frustratsiooni, sama seis endalgi.

Rooti telefon ära ja pane peale teine ROM AuraxTSense_8.4_Official_OTA_2.2_FRF91_A2SD+.zip või MIUI_Au.1.3.18.R1-signed.zip Mõlematega saad SD kaardile panna. MIUI isegi kenam ja mugavam ROM, aga FM raadio on vilets ja kaamera ei võimalda kuupäeva ja 720 videot.
ROM-e on palju , aina vaheta ja vaata mis sobib. Ega ta rohkem mänguasi ongi kui telefon. icon_smile.gif

Arusaadav, et on võimalik Desire rootida aga mis ma oma postitusega öelda tahtsin on see, et sama loogiline oleks praegu toota sülearvuti, millel on kõvaketta suurus ainult 2 GB. Kõik ei taha, oska, julge, viitsi jne. erinevatel põhjustel oma telefoni rootida ja see ei saa olla lahendus asjale. Kui HTC user manualis oleks rootimise õpetus ka kaasas, siis teeksid seda ilmselt kõik või paljud aga kuna see on selline unofficial nikerdamine siis garantii kadumise pärast ei taha paljud seda teha või ei viitsi nikerdada alalõpmata. Mina olen stock seades masinaga ära harjunud ja no mitte ei viitsiks hakata uut ROM-i selgeks õppima ja sellega harjuma. Mulle ei mahugi lihtsalt see pähe, et millise kehaosaga on need insenerid mõelnud kes selle telefoni tootmisse lasid nii vähese mäluga ja seda aastal 2010 mitte 2000, kas tõesti oli kujutlus sellest, et kõik tarkvaraarendajad arendavad oma tarkvara selliselt, et saab mälukaardile liigutada... ? Samas ei ole mitte mingit võimalustki lasta telefonist maha originaal appe, mida näiteks ei kasuta, et saada ehk natukenegi sellest olematust 148 MB omale vaba mälu juurde. Lihtsaim lahendus oleks olnud panna Desirele sisemälu 1 GB ja oleks ruumi maa ja ilm. Jääb täpselt selline mulje, et ei osatud ette näha, et 100 MB jääb kohe väheks...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 11.04.2011 15:57:48 vasta tsitaadiga

Meremees1, Kõik tooted ei saagi olla täiuslikud. Seda teavad ainult HTC mehed, miks nad otsustasid just selle kohapealt kokku hoida. Võibolla ei nähtud ette massilist appide installimise soovi? Võibolla üritati kulusi mingi kriitilise piirini alla tuua? Võibolla oli nii mugavam? Võibolla oli pea engineer maani täis, kui otsus tehti ning kabistas koosolekuajal bossi sekretäri? Fakt on see, et seda ruumi by default ei ole ning ma olen nõus sinuga, et rootime ei tohiks olla see võlusõna millega asja õigustatakse. Alati on võimalus Desire maha müüa ja osta mõnelt muult tootjalt parem telefon (juhul, kui HTC on usalduse kaotanud) ning elada kuivalt ning õnnelikult. Lõputu teema hakkimine ei suurenda mälumahtu ja oi, seda mälupuudust on siin hakitud niiet tapab.
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 11.04.2011 16:03:30 vasta tsitaadiga

Olen sinuga nõus ja usun et seda teemat on hakitud siin nii et vähe pole, lihtsalt lõi kaane pealt maha jälle. Peaks kaaluma ehk tõesti Desire müüki.
tagasi üles
vik
HV vaatleja

sõnum 11.04.2011 16:19:27 vasta tsitaadiga

Olen sellega nõus. ( " Mulle ei mahugi lihtsalt see pähe, et millise kehaosaga on need insenerid mõelnud kes selle telefoni tootmisse lasid nii vähese mäluga ja seda aastal 2010 mitte 2000" ) Paljud seadmed teeks oma talupojamõistusega natuke käepärasemaks. Rääkimata nii kallite asjade puhul. Kõik see on üks suur äri, mis see mälu siis ära ei maksa. Tulemus ongi saavutatud , juba igatsed teise, uuema telefoni osta.
tagasi üles
Renzo
HV vaatleja

sõnum 11.04.2011 16:36:08 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Renzo, Ekraani klaasi vahetamine vist mingi hull kunst ei ole. Leidsin mingi threadi, kus sel teemal arutletakse -> http://www.htcdesireforum.com/htc-desire-general-discussion/htc-desire-screen-shattered/ Sealt saad edasised lingid step-by-step juhistele piltidega.
Küll aga võib probleemseks saada see, et wifi ei tööta. See on praegu ainuke asi, mida nimetada saad, kuid see ei tähenda, et kõik muu sisikond oleks endiselt töökorras. Hakkad mingeid lambi erroreid saama ning funktsionaalsus on poolik vms. Enne kui paranduse alla mingit raha hakkad toppima, tuleks see kindlasti läbi mõelda, võibolla pole asjal üldse mõtet icon_sad.gif

Vahetasin siis selle tutoriali järgi seal oma touchscreeni ära, aga juhtus nüüd selline lugu, et ekraanivalgustus enam ei tööta. Pilt on põhimõtteliselt täiesti pime, kui lambi alla telefon panna ja mingi nurga alt vaadata siis nagu midagi on näha. Kõnesid vastu võtab ja kõnesid teha saab ja pimesi oskan muusika ka käima panna. Olen guugeldanud ja pole näinud, et kellelgi oleks sama probleemi esinenud. Help me!
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 11.04.2011 16:49:11 vasta tsitaadiga

vik kirjutas:
Olen sellega nõus. ( " Mulle ei mahugi lihtsalt see pähe, et millise kehaosaga on need insenerid mõelnud kes selle telefoni tootmisse lasid nii vähese mäluga ja seda aastal 2010 mitte 2000" ) Paljud seadmed teeks oma talupojamõistusega natuke käepärasemaks. Rääkimata nii kallite asjade puhul. Kõik see on üks suur äri, mis see mälu siis ära ei maksa. Tulemus ongi saavutatud , juba igatsed teise, uuema telefoni osta.

Eks see on äri nagu iga teine jah. Ostad näiteks HD, saad 1GB ruumi ka. Ning kahjuks keegi ideaalset seadet ei tee vist kunagi, alati tahaks mitmest erinevast kokku kombineerida, et saada see, mida tegelikult vaja oleks.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 11.04.2011 17:23:53 vasta tsitaadiga

... oma osa võis olla ka selles, et ei osatud ette näha, kui suure tõuke annab Android nutitelefonidele tarkvaraarenduse osas icon_rolleyes.gif tootjad ilmselt eeldasid tavapäraselt unist arengut nagu eilsed kuningad, WinMo ja Symbian, nutitelefonide vallas demonstreerisid ...
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.04.2011 23:24:26 vasta tsitaadiga

Minu mõtet on hoopis muu painama jäänud. Mis siis, kui kunagi üks kena Androidi versioon enam peale ei mahu?
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 12.04.2011 00:05:59 vasta tsitaadiga

Meremees1 kirjutas:
Peaks kaaluma ehk tõesti Desire müüki.

Hea hinnaga võtan ära.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2011 08:51:17 vasta tsitaadiga

pkwild618 kirjutas:
Minu mõtet on hoopis muu painama jäänud. Mis siis, kui kunagi üks kena Androidi versioon enam peale ei mahu?

Teoreetiliselt võimalik, kuid pigem on nii kauge Android versiooni muud riistvaralised nõuded liiga kõrged ehk need tulevad enne vastu kui mälumaht uue androidi versiooni installimiseks.

Kuigi juba 2.3 puhul räägitakse, et suurem ta tuleb (vähemalt ametlik uuendus) ning tuleb arvestada, et selle vahe võrra mahub vähem rakendusi installima. Kahjuks selle vahe mahtu ma ennustada ei oska.

Vana Desire piiratud mälumahu kohta mu kasutuses ütleks, et kuna tegemist töötelefoniga, siis mahun ära - lihtsalt mängud ja just-for-fun tilulilu jäävad ära.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 12.04.2011 09:57:11 vasta tsitaadiga

... misasja ? nii vähe seda mälu nüüd kah ei ole pealegi, alates 2.2 peaks saama suurema osa kolast ju mälukaardile lükata, seega midagi tegemata sellepärast küll jääda ei tohiks icon_rolleyes.gif
Pets79
HV kasutaja
Pets79

sõnum 12.04.2011 13:05:11 vasta tsitaadiga

Mul on selline vapper küsimus siia mälu arutelu vahele... tavaline desirel on nett hotspotiga jagatud arvutisse, ning kui telefoni kõne tuleb lülitab data neti välja icon_eek.gif (ehk arvutis ilmub sellel hetkel hüüumärk ja kiri limited access?
Ehk siis föön suudab ainult ühte sidekanalit hallata?
Teenus Elisa + mint...

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 12.04.2011 13:39:06 vasta tsitaadiga

See ongi nii kõigi telefonidega. Kõne on alati kõrgema prioriteediga. 4g võrk vist võimaldab juba mõlemat korraga.
Draqula
HV Guru

sõnum 12.04.2011 14:18:01 vasta tsitaadiga

Pets79 kirjutas:
Mul on selline vapper küsimus siia mälu arutelu vahele... tavaline desirel on nett hotspotiga jagatud arvutisse, ning kui telefoni kõne tuleb lülitab data neti välja icon_eek.gif (ehk arvutis ilmub sellel hetkel hüüumärk ja kiri limited access?
Ehk siis föön suudab ainult ühte sidekanalit hallata?
Teenus Elisa + mint...

2G puhul minuteada on nii ehk siis EDGE ühenduse puhul - tuleb kõne, siis andmeside katkeb. 3G ja 3,5G (HSDPA) peaks suutma paralleelselt hoida nii kõnet kui datat, kui mastil mille küljes istud on piisavalt ressurssi.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 12.04.2011 14:26:39 vasta tsitaadiga

Andke mulle 10 minti, ma kohe testin icon_smile.gif

Desire+hotspot+emt M -> laptop+torrent. Kiirus isegi ei kukkunud, kiskus rõõmsalt 300kb/s, kõne oli kõrval lahti. Niiet 3.5G suudab vabalt mõlemat korraga läbi lasta.

Draqula
HV Guru

sõnum 12.04.2011 14:32:26 vasta tsitaadiga

Mul vana Desire peal alates eile õhtust selline jama:

Kui lähen marketisse, võtan lahti "All applications" ning "Just in" ja proovida skrollida või avada mõnda sealt loetelust, siis tuleb teade:
Sorry! The appclication Market has stopped unexpectedly. Please try again. Force close

Samas kui võtta "Top free" või veel mõni teine kategooria, siis probleemi pole.

Proovinud olen restartimist ja cache tühjendamist, force close.
Uuel käivitamisel küsitakse kasutustingimusi uuesti, kuid kordub ikka sama jama.

Kas teistel vana Desire peal toimib market normaalselt? Just "All applications" ning "Just in" kategoorias.
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 12.04.2011 14:48:14 vasta tsitaadiga

Proovisin just üle vana Desirega mobile data 2G võrgust: ALL APPLICATIONS ja JUST IN, täpselt nii nagu sa kirjeldasid, kas scrollides või kuskil klikkides viskab ette kirja:

Sorry! The application Market (process com.android.vending)
has stopped unexpectly.
Pleas try agaun.

FORCE CLOSE

Iga kord teeb seda kui seal proovin miskit valida, miski marketi kala siis ilmselt.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 12.04.2011 14:57:28 vasta tsitaadiga

Draqula, Mul töötab, a mul ka custom ROM. Just In kategooria loadib vabalt. Paigaldasin ka "muffin in paris" appi icon_biggrin.gif
Draqula
HV Guru

sõnum 12.04.2011 15:02:29 vasta tsitaadiga

Meremees1, madfury, tänud katsetamast, tundub, et miski jama on, kuid vähemalt pole ma oma jamaga üksi.
Andmekanalist ei tundu sõltuvat, olen proovinud päeva jooksul nii wifi, 2G kui 3,5G.
tagasi üles
Cancer
HV kasutaja

sõnum 12.04.2011 16:18:33 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Meremees1, madfury, tänud katsetamast, tundub, et miski jama on, kuid vähemalt pole ma oma jamaga üksi.
Andmekanalist ei tundu sõltuvat, olen proovinud päeva jooksul nii wifi, 2G kui 3,5G.
Hmmm just proovisin ka ning mul nagu toimib korralikult. Mudimata Desire ja wifi võrk.
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 12.04.2011 16:37:26 vasta tsitaadiga

Wifi on teine teema.
Marxx20
HV vaatleja
Marxx20

sõnum 12.04.2011 17:12:01 vasta tsitaadiga

Kindlasti kõik teavad et originaal Desire saab ka piparkoogi uuenduse. Eile ringi surfates sattusin huvitava tabeli peale, kus on siis erinevatest allikatest kokku kogutud mis telefonid ning millal umbkaudselt peaksid saama endale piparkoogi mehikese uuenduse.

Siin siis arutlus selle kohta
Tabel ise on siin

Cheers beer_yum.gif

Pets79
HV kasutaja
Pets79

sõnum 12.04.2011 20:53:50 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Andke mulle 10 minti, ma kohe testin icon_smile.gif

Desire+hotspot+emt M -> laptop+torrent. Kiirus isegi ei kukkunud, kiskus rõõmsalt 300kb/s, kõne oli kõrval lahti. Niiet 3.5G suudab vabalt mõlemat korraga läbi lasta.

Hea kuulda. Olen kohas, kus levi kõigub ikka üüratult (Tartu kesklinn!!!) ning sellel hetkel oligi kogu aeg jama majas. Ega praegugi midagi kiita pole.
Riia mäel pea koguaeg E ees icon_evil.gif

vutt
HV kasutaja

sõnum 12.04.2011 21:21:01 vasta tsitaadiga

Hm selline statement siis:
tsitaat:
The HTC Desire S has a death grip problem, similar to the iPhone 4's much-publicised problems. In this case, it's not mobile signal that's affected, but Wi-Fi. The antenna appears to be mounted behind the plastic panel that houses the camera, and it's extremely vulnerable.

source: http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-desire-s-930920/review?artc_pg=6
Tõsi antud review on ainuke originaal allikas, mis sellise probleemi välja on toonud.

On kuri tahtmine endale esimene Android föön muretseda. Olen siiamaani winmo kasutaja altes HTC Qtek s100-st olnud. Aga ülalpool mainitud probleem teeb murelikuks.

PS! Asi tuli täna EMT-i ka müüki. 459.- oma jopedele.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.