Mingi imelik teema.
Lõuna ajal mängisin veidi, olid fps'id paigas, kõik tiptop.
Nüüd sis umbes 30 seki möödudes kukub fps 1 peale.
kellelgi veel sellist häda olnud?
linuxi all hetkel perfecto 256 texture packiga 60+ fps v.a kui päike loojuma või tõusma hakkab siis hakib pisut
windowsi all oli 16 fps ainult uuema java'ga..sai mingi vanem peale pandud ja siis fps 60+ aga väikeste graafika glitchidega. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
mis linux on? vahepeal tegin omale dual-booti w7 ja ubuntuga kuid linux on ikka väga võõras eluaegsele windowsi kasutajale. Minecraftigi ei saanud tööle...
Ja mul on ka viimasel ajal kahltaselt väga aeglaseks jäänud... Java jamab?
sun java pead installima. ubuntu partners repos olemas, või siis kodukalt tirid.
ja siis käsuga java -Xmx1024M -Xms512M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame
eeldusel et Minecraft.jar on home kaustas. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Mulle ei meeldi eriti üldse, et teised ilmad peale päikesepaiste on. Snow Biome näen uues genereeritud maailmas siis kustutan kohe ära, nüüd see rikub ka mängu mõnu ilmselt mul ära. Kas teil ka midagi sellist?
Mulle ei meeldi eriti üldse, et teised ilmad peale päikesepaiste on. Snow Biome näen uues genereeritud maailmas siis kustutan kohe ära, nüüd see rikub ka mängu mõnu ilmselt mul ära. Kas teil ka midagi sellist?
Ma just tahaksin, et mulle tuleks lumesadu kuid ei ole veel kordagi saanud :/ see stats asi on kahtlane minuarust... Ma mängin oma sõbraga sama kasutajaga ja statside värk läheb päris segaseks... seal videos see lumi ja vihm hakkas nats liiga tihti sadama kuid kui see harvemini teeb seda siis mnu poolt
Hetkel järgib mäng küll loomulikku arendust ja vihma/lumesadu on täiesti OK ja loomulik. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
järgmisena võiks tulla ametlik map generator... valikud: snow, grass,desert, water/resource amount jne.
ja dedicated serveri GUI võiks täiustada veits. timestampid onscreen logisse jne.
järgmisena võiks tulla ametlik map generator... valikud: snow, grass,desert, water/resource amount jne.
ja dedicated serveri GUI võiks täiustada veits. timestampid onscreen logisse jne.
esialgu muud pähe ei turgatanud.
Milleks serverile GUI? Kõik on tehtav läbi linuxi ja terminali.
Pigem siis juba korralik modimise võimalus koos kliendile modide saatmisega serverisse joinides (saaks ise teha GUI elemente administreerimiseks läbi kliendi) _________________ Mess with the best, die like the rest!
oliver989, kaua see üleval on olnud juba? palju mängijaid käib? fecesbooki mul paraku pole ega tule. kui igaüht serverisse lasta ei taheta, siis on ju isegi HV liikmete kogumiseks mõistlikum, kui FB.
DeTHiCa., üle 2 kuu, 13 mängijat hetkel, aktiivselt mängivad neist kuskil 7.
Facebooki panime sellepärast, et me saaks näha vanust jne ja siis kergemini otsustada. Saab ka ilma facebookita, aga siis tuleks ennast kuidagi teisiti tutvustada
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.