Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 09.04.2011 15:17:17 vasta tsitaadiga

Osad autod ongi alajuhitavad. Pead oma sõidustiili muutma selle autoga lihtsalt.
918 Spyder on hea näide alajuhitavusest.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.04.2011 16:02:16 vasta tsitaadiga

alajuhitavust saab samas alati vähemaks "kruttida" ka mingil määral. tagumine stabikas jäigemaks, rehvirõhud ette vähem/taha rohkem on esimesed ja lihtsamad asjad.

aga jah, üldiselt on nii, et mida kiirem ja võimsam auto, seda alajuhitavamaks ta tehases tehakse. õigemini, seda alajuhitavam ta tundub väiksematel kiirustel võrreldes mõne aeglasema masinaga. see, mis väiksel kiirusel tundub alajuhitav, võib palju suuremal kiirusel olla juba liiga ülejuhitav!

"2)Ma ei tea kas see ainult minu viga aga osade autode pöörderaadius on ikka nii väike et kurvis on best line roheline aga auto paneb ikka rahumeeli põllule v2lja, teistel on jälle nii suur et kurvi rohelise joonega suht võimatu võtta(liiga ülejuhitav). Aga vb see klaviatuuri teema "

steering lock on võtmesõna, ja tahaks juhtida tähelepanu, et see on erinevatel autodel by default erinev! seega, kui sul on lock ikka 20, siis ega väga väikest ringi ei olegi võimalik keerata icon_biggrin.gif lock määrab siis sõna otseses mõttes kui suure nurga alla ratta koopas keerata saab.

väike guide eriti klaviatuuriga mängijatele juhitavuse/juhtimise seadete määramiseks:
kombineerida tuleb steering sensitivity ja steering lockiga (mis igal masinal eraldi setting). oletame, et parasjagu on vaja sõita kiiremaid radasid, kus pole eriti järske kurve, kuid keskmine kiirus suur.
1) muuda steering locki settingut nii, et ratas keerab minimaalselt, kuid kurve on veel võimalik võtta. tavaliselt minimaalne väärtus siin võiks olla kuskil 18. 2) määra steering sensitivity, mõistlik vahemik on kuskil 50-75%. kui steering lock on väike, võib sensitivity't sellevõrra peale keerata, kuni 75% näiteks...võibolla isegi rohkem natuke, proovimise asi.
kui rada on aga aeglane ja järskude kurvidega 1) keera steering locki rohkem lahti, näiteks kuni 25. 2) nüüd on aga vaja kindlasti võtta sensi vähemaks...mõistlik on ilmselt midagi 50-65% vahel, oleneb konkreetsest locki väärtusest parasjagu.
põhiidee, mida suurem lock, seda väiksem sensitivity ja vastupidi! nii käitudes on võimalik ka klaveriga seda mängu täiesti inimlikult mängida. ütleks, et on isegi natuke parem kui shift1 oli.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 16:20:16 vasta tsitaadiga

Hetkel klaviatuuri settingud järgmised:(pildil)
Spoiler Spoiler Spoiler

Kuskilt eespoolt lugesin et kõik peale speedi 0 keerata, et need settingud siis totaalselt valed?
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 09.04.2011 16:27:58 vasta tsitaadiga

klaviatuuriga minuteada ei tohiks üldse oluline olla kuidas seaded on. klahvi sa kas vajutad või ei vajuta. on ja off asend pm ju. või sul spets klaver millel klahvid surve tundlikud?
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 16:54:15 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
klaveri peal tundub olevat kõige parem lükata speed 100% ja ülejäänd 0%

CoiL kirjutas:
Sain nüüd korra kiirelt proovida klaveriga ja täiesti mängitav nagu shift1. Kasutasin samu settinguid mis shift1-s tegin:

Ise kasutan esimest varianti aga mõnele AHVile meeldis teine rohkem. Speed steering ja drift steering vajavad natuke vist veel timmimist aga peaks enamvähem olema.
Lisaks tuleks siis tuning menüüst näppida vastavalt autole steering lock´i vahemikus 18-27 (ise kasutan enamjaolt 22 või 24) ja rehvirõhku soovitan ka natuke langetada.
Niipalju kui mängida sain ,siis kasutasin ise raskustase medium ja handling mode Pro (driving line off) klaveri puhul.

Kellel õigus siis?
Steering sens andis küll minumeelst midagi juurde, palju parem sõita aga vb see mu peas nii?
argottt, Logitech G11, vaevalt et seal midagi tundlikku on.
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 09.04.2011 18:00:17 vasta tsitaadiga

mulle meeldib ikka rohkem kui rool liigub kiiresti, rohkem kontrolli auto üle.
aga audi r8 GT3ga sõites on see liiga tundlik seade, tuleb speedi natuke maha võtta vast
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 09.04.2011 18:30:48 vasta tsitaadiga

r8 gt3 tundlikus on paras anomaalia
tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 18:56:30 vasta tsitaadiga

Motors24 öeldud lause:"Auto tuuning on korda läinud siis, kui auto ei kaotanud oma jõudluses rohkem kui 15%" on täiesti õige.
Resettisin auto täiesti defaulti ja sain nordi ajaks 6.14.358(Endine rekord tuuninguga 6.15.xxx).Kahjuks pilti ei ole kuna yhes kurvis läksin liiga kaugele väliskurvis põllule ja ütles et lõikan, wtf?
Lendstart mõlemad ajad.
Soovitus: kui sõidate nordit, võtke tuuning maha, sõidate küll vb osades kurvis välja ja kaotate aega, kui sirgetel teete kaotatud aja edumaaga tasa.

e: uus aeg ikka paigalt stardiga ja vana lendstardiga.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.04.2011 19:38:37 vasta tsitaadiga

argottt eksib rajult antud juhul. sry aga enne sellise asja väitmist võiks ju vähemalt korra ise proovida icon_confused.gif

klaveril võib ju nupp olla on/off aga selle vajutuse peale edasi toimuma hakkav on ju täiesti teine asi. kas nupp "turn left" lükkab põmm rattad vasakule välja või siis hakkavad rattad sujuvalt vasakule liikuma, oleks nagu väike vahe sees või mis?!?
kusjuures shift1's vist oli peale selle steer sensi veel mingi lisasetting, ei mäleta praegu, aga natuke rohkem nagu oli seadistamise variante.

0% sensidega sõitmine võib ikka küll hirmus kohutav kogemus olla icon_eek.gif

see motorsi lause on muidugi naljaga vähemalt pooleks öeldud asi icon_lol.gif tuuning peaks siiski jõudlust tõstma, muidu on asja nimi anti-tuning. nagu näiteks koonusfiltri paigaldamine icon_lol.gif thumbs_up.gif
aga tuunimisega on see värk, et peab ka teadma, mida sa teed, nii et jah, paljudel võibolla kasulikum defaulti jätta...

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 19:46:57 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
0% sensidega sõitmine võib ikka küll hirmus kohutav kogemus olla icon_eek.gif

Proovi, sain ainult sekund kehvema aja nordis icon_biggrin.gif

Wiltz kirjutas:
aga tuunimisega on see värk, et peab ka teadma, mida sa teed, nii et jah, paljudel võibolla kasulikum defaulti jätta...

Eks peab vist hakkama testima, mida on kasulik n2ppida ja mida mitte. Vb saab aja sinna 6.0X.XXX

icon_idea.gif Ajatabeli teemas võiks rohkem aegu näha olla!
Kas saab kuidagi enda ette panna sõitma raja parima aja ghosti?
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 09.04.2011 19:56:47 vasta tsitaadiga

J_V, ole hea ja proovi kõik settingud nüüd põhja panna ja vaata kas mingi vahe tuleb. Loogiliselt võttes peaks öö ja päev olema ju icon_rolleyes.gif
Saan ka enda uudishimule vähe rahuldust...
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 20:00:24 vasta tsitaadiga

J_V kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Need? või auto tuuningu?
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 09.04.2011 20:06:00 vasta tsitaadiga

Nüüd leidsin uue asja mille üle viriseda: nimelt on AI loll! Võtan mina rahulikult kurvi kui järsku lendab madallennul mingi Lexus LFA külje pealt sisse ja minu ilus esimene koht asendub kiirelt viimasega... icon_evil.gif
Rammimisest ja muudest idiootsustest ei hakka ma rääkimagi. Kas on ehk mingit patchi sellele?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 09.04.2011 20:14:12 vasta tsitaadiga

J_V kirjutas:
J_V kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Need? või auto tuuningu?

neid samu jah.
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 09.04.2011 20:15:21 vasta tsitaadiga

pole mingit vahet kas klaveriga sens põhjas või 0, see vahe mis seal on on sinu oma peas.
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 20:41:51 vasta tsitaadiga

Vot ei teagi nüüd, kas klaveriga ei tööta need setid, m2ng ei loe v2lja neid või on tegu universaalse tihendiga
Aga tundub et õigus on siiski kasutajal "argott"
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.04.2011 20:58:16 vasta tsitaadiga

no mina ei tea mida te siis valesti teete, õnneks minul ikka töötavad sellised asjad nii nagu nad töötama peavad...muidu oleks see suht mõttetu mäng üleüldse icon_lol.gif sama oleks olnud shift1'ga sel juhul.

okei, tegelikult mul on teatav ettekujutus olemas, mida te valesti teete, lähen proovin kas mu ettekujutus vastab tõele.

tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 21:08:32 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
no mina ei tea mida te siis valesti teete, õnneks minul ikka töötavad sellised asjad nii nagu nad töötama peavad...muidu oleks see suht mõttetu mäng üleüldse icon_lol.gif sama oleks olnud shift1'ga sel juhul.

Töötavad sul need klaviatuuri või rooli peal?

Wiltz kirjutas:
okei, tegelikult mul on teatav ettekujutus olemas, mida te valesti teete, lähen proovin kas mu ettekujutus vastab tõele.

Jään su järgmist postitust ootama icon_biggrin.gif

Keegi võiks veel proovida neid settinguid, alguses k6ik nulli ja pärast põhja. (klavatuuriga)
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 09.04.2011 21:17:38 vasta tsitaadiga

no alguses ilma seaded näppimata oli ikka küll täiesti jura sõita, rool keeras üliaeglaselt ja masin ei teinud vajalikul hetkel seda mida tahtsin, sest kõik toimus sekundilise viivitusega.
vaja kiiresti paremale keerata, aga rattad eelmisest kurvist ikka vasakule suunatud.. ja siis võta hoog maha ning oota kuniks ta seda rooli keerab..
tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 21:27:52 vasta tsitaadiga

Seda saab muuta auto tuungingust. Võin otsida selle täpse nime kui vaja.
e: Front Damper Fast/Slow Rebound - aga k6ik vist oskavad niipalju inglise keelt, et nendest seletustest mis seal kõrval on aru saada
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.04.2011 22:15:05 vasta tsitaadiga

J_V, ikka klaviatuuri peal. mul siin praeguses asukohas rooli polegi, keerasin selle oma korvtooli ja sellega seotud raami külge kinni icon_lol.gif

aga jah, vanaemal teil ei ole vahet. panin sensi 0'i ja no üsna võimatu ikka sõita. kuigi tuleb tunnistada, et mitte nii hull kui ma oleks arvanud...isegi kuidagi suure surmaga harjuks ära vb, selliste kiirete ja laegemate radade peal, kiire autoga. kuigi seal annab see kiiruse põhine roolivõim veel oma effekti juurde!
anyway, saan nüüd rahuga öelda vähemalt, et mina midagi ette ei kujutanud ja kõik varem räägitu on tõsi. niipalju ainult muudaks oma arvamust, et ilmselt võib kasutada suuremat vahemikku sensitivity osas kui varem öeldud 50-75%. ma arvan, et mingi 30-75% oleks täitsa okei.

ahjaa, kui teil need settingud ei mõju siis ilmselt rakendate neid valele valitud kontrollerile, muud ma ei oska midagi pakkuda.

"Front Damper Fast/Slow Rebound " see ei aita rataste keeramise kiiruse osas küll mitte mõhkugi. hoopis täiesti teise settinguga tegu.amordi rebound peaks siis olema amordi ülestuleku kiirus.
kui ratas ei keera kiiresti siis aitab ikka seesama steering sensitivity thumbs_up.gif

tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 22:20:39 vasta tsitaadiga

Kui mul on controls'i alt valitud keyboard ja adjust controls muutan sätteid, siis ta rakendab neid millelegi muule ?
tsitaat:

aga jah, vanaemal teil ei ole vahet.

Vanemal ja meil ei ole vahet? vanusevahe ikka? icon_biggrin.gif
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 09.04.2011 22:22:17 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
J_V, ikka klaviatuuri peal. mul siin praeguses asukohas rooli polegi, keerasin selle oma korvtooli ja sellega seotud raami külge kinni icon_lol.gif

aga jah, vanaemal teil ei ole vahet. panin sensi 0'i ja no üsna võimatu ikka sõita. kuigi tuleb tunnistada, et mitte nii hull kui ma oleks arvanud...isegi kuidagi suure surmaga harjuks ära vb, selliste kiirete ja laegemate radade peal, kiire autoga. kuigi seal annab see kiiruse põhine roolivõim veel oma effekti juurde!
anyway, saan nüüd rahuga öelda vähemalt, et mina midagi ette ei kujutanud ja kõik varem räägitu on tõsi. niipalju ainult muudaks oma arvamust, et ilmselt võib kasutada suuremat vahemikku sensitivity osas kui varem öeldud 50-75%. ma arvan, et mingi 30-75% oleks täitsa okei.

ahjaa, kui teil need settingud ei mõju siis ilmselt rakendate neid valele valitud kontrollerile, muud ma ei oska midagi pakkuda.

"Front Damper Fast/Slow Rebound " see ei aita rataste keeramise kiiruse osas küll mitte mõhkugi. hoopis täiesti teise settinguga tegu.amordi rebound peaks siis olema amordi ülestuleku kiirus.
kui ratas ei keera kiiresti siis aitab ikka seesama steering sensitivity thumbs_up.gif

palju õnne sulle, tundub, et sa oled ainuke inimene maailmas kes omab analoog keyboardi.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 09.04.2011 22:29:38 vasta tsitaadiga

Ma eeldan, et klaviatuuri peal mängides on sensi all mõeldud seda ikka, et kui kiirelt liiguvad rattad 0 asendist lõppasendisse.
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 22:43:03 vasta tsitaadiga

WR on 5.44.9(YouTube andmetel)
Spoiler Spoiler Spoiler

Peaks ka selle Lambo ostma ja vaatama kui hea aja saab.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.04.2011 23:01:54 vasta tsitaadiga

J_V, ma tõesti ei oska öelda, millele ta sul neid siis rakendab. mina ma oskan öelda on see, et sõitmine sens 0'ga ja sens 100'ga on sõna otseses mõttes öö ja päev, vähemalt minu jaoks. aga noh, kui sinu jaoks ei ole vahet tunda siis järelikult sul pole mõtet neid settinguid näppida...ega me nüüd kaklema sellepärast ei hakka icon_biggrin.gif lihtsalt kahju on kuulda, kuna ma võiks nii öelda, et kui neid sense näppida ei saaks siis näiteks minu jaoks oleks tegu kohe tükkmaad kehvema mänguga! ja ma arvan, et paljud kellele mäng ei meeldi, ei saa lihtsalt hakkama omale sobivate seadete leidmisega justnimelt selle menüü alt icon_neutral.gif

samas üks küsimus oleks kõigile asjaosalistele sellisel juhul, nimelt, miks krdi pärast arendajad sellised settingud ja sellise menüü siia mängu siis lisasid kui efekt väidetavalt on null? icon_lol.gif

argottt, jah, mul on kohe nii analoog keyboard, et olen kõik oma autod ka keyboardi peale ümber ehitanud ja juhin neid sellega. mentidele see ei meeldi, kuid E-sert on olemas, mis nad ikka teha saavad thumbs_up.gif

tagasi üles
Stig
HV kasutaja

sõnum 09.04.2011 23:15:49 vasta tsitaadiga

Driftimine selles mängus on küll väga peeneks pandud, ütleb et tõmba kässarit kui gaas maas ja siis pane uuesti gaasi, ma lasen gaasi lahti vajutan korraks kässarit on auto teistpidi.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 09.04.2011 23:17:41 vasta tsitaadiga

Ei, ei, mis kaklema, ma lihtsalt kysisin, et kuhu ta saab neid veel rakendada peale klaviatuuri. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Arendajad mõtlesid äkki, et inimestel on nii palju mõistust, et ei roni sellist mängu klaveriga mängima icon_biggrin.gif ja see keyboard valik on nagu klavil Scroll Lock, mida keegi ei kasuta. icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.04.2011 23:34:46 vasta tsitaadiga

eks ta siis teistele kontrolleritele üritab neid rakendada...või ma ei tea? ega ma ise pikalt ei süvenenud seal, scrollisin keyboardi juurde ja siis näppisin selle settinguid ning kogu lugu.

selle klaveriga mängimise teema koha pealt veelkord peab ütlema, et kohati on lausa kahju inimestest, kes muudkui dissivad sellist optsiooni selle mängu puhul icon_biggrin.gif mina pole senimaani niivõrd perfektse klaverijuhtimisega automängu igatahes mänginud, see on lausa kunst, mehed on teinud meistriteose. isegi LFS oma seadistamise võimalustega ei ole otseselt parem vist.
pisar tuleb silma ja piss püksi kui võtan mõne mõnusa laugete ja pikkade pööretega, somewhat kiire raja peal ühtlases külglibisemis olles kurvi...samal ajal mängides sujuvalt rooli ja gaasiga. mitte drift mode's muidugi icon_biggrin.gif

tagasi üles
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

sõnum 09.04.2011 23:38:52 vasta tsitaadiga

Väga jõhker ikka icon_eek.gif (see nordi rekord)
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.04.2011 23:46:50 vasta tsitaadiga

sellel rekordivennal on ülekanded ikka puhta valed icon_lol.gif kuues on böööööööööööööö, ja lõpp on ka liiga pikk, aga muidu sõita oskab nagu küll...
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 09.04.2011 23:48:58 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
sellel rekordivennal on ülekanded ikka puhta valed icon_lol.gif kuues on böööööööööööööö, ja lõpp on ka liiga pikk, aga muidu sõita oskab nagu küll...

ega sellepeale kohe ei tule et kui kuues järsem oleks siis pikal sirgel istuks ta piirajas?
tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 10.04.2011 00:02:55 vasta tsitaadiga

Ega jah klaviatuuriga viga pole aga eks rooliga kindlasti parem.
Mulle muidu istuvad rohkem sellised CMR Dirt 2 tüüpi m2ngud, kus saad ikka kässriga kurvi lennata jms icon_smile.gif
Samad vennad kes tegid selle shift2, võiks teha ühe WRC simulaator mängu .
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 10.04.2011 00:06:15 vasta tsitaadiga

ja palju ta selle sõidu jooksul selle 6ndaga üldse sõita sai? icon_lol.gif alguses vist mingi üks koht oli, aga sealgi jäi nagu piirajast omajagu veel puudu minumeelest.
fakt on see, et kui sa lükkad kõrge käigu sisse ja mootor teeb bööö, siis oled asjaga ikka väga räigelt puusse pannud. aga okei, ei viitsi seda käikude tuunimise teemat siin pikalt arutama hakata, kohe varsti lendavad siis vennad peale, et offtopic ja mingi rääkige maja taga icon_lol.gif

J_V, richard burnsi oled mänginud ikka? suht korralik wrc asi, ulmeliselt raske muidugi...aga huvitavam jälle seetõttu.

tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 10.04.2011 00:42:08 vasta tsitaadiga

Enam napikamaks vist minna ei saa. Higimull oli otsaees ja hambad ristis icon_razz.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 10.04.2011 00:44:47 vasta tsitaadiga

Päris hea thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 10.04.2011 00:53:53 vasta tsitaadiga

Markxy10 kirjutas:
Enam napikamaks vist minna ei saa. Higimull oli otsaees ja hambad ristis icon_razz.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Esimeses Shiftis sai sõita ka täpselt sama ajaga.
Spoiler Spoiler Spoiler

Ja mina kaotasin. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 10.04.2011 01:40:16 vasta tsitaadiga

nja, eelmised nfs mängud on sessuhtes küll paremad icon_razz1.gif

asi vist selles, et nad ühe komakoha juurde lisanud icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 10.04.2011 02:17:39 vasta tsitaadiga

Ei tea, kas S2-s on võimalik tuhandik sekundiga aja samaks sõita ? icon_smile.gif
päris valus oleks aja samaks sõita ja kaotada mingi nordil vms, icon_lol.gif
tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 10.04.2011 12:16:19 vasta tsitaadiga

Enamikel mängudel, kui aeg samaks sõita, võidad ikka sina, kuid s2-s vist nii pole.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 10.04.2011 12:46:25 vasta tsitaadiga

teadmiseks, et 0.49 tuhandik sekundit teeks 200km/h juures vaheks 27.2mm. 0.49 tuhandikku sellepärast, et 0.5 võidakse juba lugeda 0.001'ks

200(km/h)*1'000'000(mm)/3'600'000(s/1000)=55.555(mm)

muidugi kui täpselt mäng võimeline mõõtma on, on ise küsimus juba.

tagasi üles
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 10.04.2011 13:42:09 vasta tsitaadiga

Wiltz, Olen küll m2ngind, aga mitu aastat tagasi, peaks vist uuesti tõmbama icon_biggrin.gif

S2's see drifti teema ajab ikka tõsiselt südame pahaks, mängu tegijad võiks mõelda, et pärast drifti ei pruugi inimene enam m2ngu käivitada!
See ei ole normaalne, et pead yhe raja sõitmiseks k6ik abid peale keerama ja raskustaseme easy peale panema.(klaviatuur)
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 10.04.2011 14:02:47 vasta tsitaadiga

ma tegin selle drifti esimese harjutuse ära ja rohkem pole drifti käivitanud, kuna ei tahagi oma arvamust mängust rohkem rikkuda.
Wiltz
HV Guru

sõnum 10.04.2011 14:07:22 vasta tsitaadiga

eks see drift on seal sees siiski pigem selle mõttega just, et nö. meeldida suuremale publikule icon_wink.gif Ja tegelikult ma arvan, et oma eesmärki asi ka täidab, kuna nagu näha siis paljud ka siin teemas fännavad seda driftimist ju mõnuga...osad küll kiruvad, kuid siiski lasevad edasi icon_lol.gif

aga noh...on mis ta on, niikaua kuna see "lisafuntsionaalsus" minu tavasõitudele negatiivset mõju ei oma siis las ta olla. võibolla mingi hetk lähen pulli pärast proovin isegi ära icon_razz1.gif

tagasi üles
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

sõnum 10.04.2011 15:51:05 vasta tsitaadiga

Mina ei saa üldse driftida kui mingid abid peal on, see roheline joon on tavaliselt peal aga ega ma seda drifti ajal eriti ei vaata.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 10.04.2011 15:52:46 vasta tsitaadiga

http://www.gt1world.com/gt1tv

GT1 race Zolderit , Live . Õppige rada icon_biggrin.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 10.04.2011 16:02:00 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:

Kuule esimene kurv nigu mängus oli ju kus tüüp kes teist nügis ise ka ptsi lendas icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 10.04.2011 16:05:20 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
-Kaivo- kirjutas:

Kuule esimene kurv nigu mängus oli ju kus tüüp kes teist nügis ise ka ptsi lendas icon_biggrin.gif

Meenus jah mäng, üritad mööduda aga mingi loll keerab ikka sisse icon_biggrin.gif
tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 10.04.2011 17:25:41 vasta tsitaadiga

ma vaatasin, et see tüüp, kes nordil WR tegi, sõitis Lamborghini Murcielago lp640... Mis nime all seal mängus Car lotis see masin on? Ma ei leia seda icon_neutral.gif
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 10.04.2011 17:32:32 vasta tsitaadiga

Limited Editioni masin peaks olema.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.