see oli kinnitatud juba enne mängu väljalaset
"millalgi tuleb" _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
mis värk mul on? keset mängimist järsku hakkab sellist piltti mulle ette viskama, agqa mäng ise nagu käib edasi, kollid lõugavad ja ründavad jne. milles probleem võib olla?
jäin siin kinni enam edasi ei saa http://web.zone.ee/i22k/Untitled.png?2
nii kui sisse lähen on kutu
kuidas sealt edasi pääseb või ongi mängu lõpp!
keegi võiks oma "saved game" kuhugi panna ülesse
Ei ole ju kutu, natuke kõnnid.. kukud käpuli hakkad roomama, roomad roomad .. lõpuks teed suitsiidi ja siis tuleb mingi pikk demo
Hea mäng oli, isegi minu suht juust masin ujus selle läbi
mis värk mul on? keset mängimist järsku hakkab sellist piltti mulle ette viskama, agqa mäng ise nagu käib edasi, kollid lõugavad ja ründavad jne. milles probleem võib olla?
Spoiler
ettevaatust. pilt on suht suur.
See on nVidia 8 ja 9 seeria kaartide probleem. Lühidalt, su kaart hakkab peagi surema. Küll mitte lõplikult - ahjuskäik 200C juures 10 minutit (loomulikult jahutus, kaablid jne kõik kaardilt enne maha kruvitud, kaardi põhja alla fooliumist pallid, et õhk läbi käiks ja poleks otsest kontakti kuuma metalliga, gpu ülespoole, et juppe ära ei hakkaks kukkuma) ravib need kaardid jälle mõneks ajaks (keskmiselt aasta kuni kaks) terveks ...
Aga Alt-Tab peaks selle ajutise abinõuna parandama.
sa oma gpu temperatuuri ikka tead w ? rivatunerist ventika kiirust muutmata tõusis mu 8800gt temp vabalt üle 100. rivatunerit näppides sai temperatuuri 75 peale, mängudes tõusis fps väga palju ja tekkis sujuvus isegi ~20fpsiga
tegi natuke rohkem häält küll, aga see ei seganud. originaalis on vent 30%
ja töötab siiamaani ilusti, peale 5a vist
Mis põhjusel täpsemalt?
Jälle midagi kinni keeratud või
Kui ma ei eksi, siis 1.2 patchiga keerati mõnede pak failide tase kõrgemaks jälle modimise suhtes jah _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Vapustav.Tõesti milleks CryTek üldse peab siis CryMod.com üleval, kui nad nüüd enam ei toeta modimist absoluutselt?
Suht masendav.Esimesed mängud olid väga moditavad.Nüüd on kõik kümne luku taga justkui tegu oleks mingi riigisaladusega
Modijad peaks CryTeki vaibale kutsuma sellise käitumise pärast CryMod-is
Vapustav.Tõesti milleks CryTek üldse peab siis CryMod.com üleval, kui nad nüüd enam ei toeta modimist absoluutselt?
Suht masendav.Esimesed mängud olid väga moditavad.Nüüd on kõik kümne luku taga justkui tegu oleks mingi riigisaladusega
Modijad peaks CryTeki vaibale kutsuma sellise käitumise pärast CryMod-is
DLC
CryModis käin ma iga päev. Seal on rahvas väga rahulolematu editori ja SDK puudumise pärast.
ARRRRRRRRRGH kui närvi ajavad need random disconnectid, 30:6 skoor ja palju palju XP-d läks jälle sekundeid enne map-i lõppu Üldiselt osad relvad on ka ülimõttetud, proovisin grendelit huvi pärast ja close range ei ole sellega midagi teha ning secondary peale ei jõua ka vahetada kuna animatsioon on nii aeglane. Paugutan apgreiditud felinega hetkel, level 20 ja energy transfer-stealth enchance-aim enchance comboga - mis muu rahvas teeb?
Need thetud sinu suht kesise pc-ga? _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Päris üllatav, crysise tegijad said lõpuks aru, et kõgil pole võimalik arvutit koguaeg viimase sõna peal hoida.
Mis resol mängisd? _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
320mb gt kohta täitsa hästi siis. Sul korralik toide ja SLI tugi olemas, 30-40 euri eest peaks saama ühe samasuguse video lisada... _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
320mb gt kohta täitsa hästi siis. Sul korralik toide ja SLI tugi olemas, 30-40 euri eest peaks saama ühe samasuguse video lisada...
Mul mingi aeg oli ka teine 320MB jah aga ega see palju juurde kahjuks ei andnud, kuna prose jäi enamus mängudes piirama .Seega sai see maha müüdud.Selle aasta lõpuks saan ehk lõpuks ka platvormi uuenduse teha kus sisu (CPU,Mobo,RAM) välja vahetan hulga kiirema vastu.Hiljem uuem graafika ja SSD juurde
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.