Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 686, 687, 688 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.04.2011 09:50:46 vasta tsitaadiga

xxlmaster, piramisega pole see küll kuidagi seotud. Need kes mind siin HV's tunnevad, teavad, et ma ostan oma mängud konsoolidele ja PC'le.

Mina olen Sony vastu selles asjas puhtalt sellepärast, et mulle ei meeldi, mismoodi nad oma suva järgi kasutajaid piiravad, nende õigusi vähendavad jne.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 08.04.2011 09:53:16 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
xxlmaster, ma ei usu, et see ära keelatakse elusees icon_biggrin.gif
Mingit mõtetut mula pole mõtet uskuda, ma olen 101% kindel, et seda ei võeta ära

ei asi ei olnud uskumises, vaid lihtsalt vastulause rumalale näitele. icon_wink.gif
eShelobik kirjutas:
xxlmaster, piramisega pole see küll kuidagi seotud. Need kes mind siin HV's tunnevad, teavad, et ma ostan oma mängud konsoolidele ja PC'le.

Mina olen Sony vastu selles asjas puhtalt sellepärast, et mulle ei meeldi, mismoodi nad oma suva järgi kasutajaid piiravad, nende õigusi vähendavad jne.

Ma ei ole teemat nii pidevalt jälginud, mis see siis ära keelatud on mis kasutajad nii vihaseks on ajanud?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 08.04.2011 09:57:06 vasta tsitaadiga

Sony eemaldas patchiga other OS (linuxi) toe. Kasutajatel jäi üle valida, kas updateda ja kaotada linux, või mitte updateda ja loobuda uuemate mängude mängimisest. Ehk siis sunnitud update, kui mängida tahad.

Selle peale anti Sony kohtusse ja see oli üks põhjuseid miks hakati ps3 häkkimisega tõsisemalt tegelema. Hotz tegigi seda väidetavalt puhtalt sel põhjusel ja see tal ka õnnestus. Mis omakorda viis selleni, et piramine tehti ka võimalikuks, aga mitte Hotz'i poolt ja see ajas Sony tagajalgadele. Lõppkokkuvõttes tõmbas Sony kogu selle pasa ise endale kaela, kui nad hakkasid funktsionaalsust vähendama
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 08.04.2011 10:03:01 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Sony eemaldas patchiga other OS (linuxi) toe. Kasutajatel jäi üle valida, kas updateda ja kaotada linux, või mitte updateda ja loobuda uuemate mängude mängimisest. Ehk siis sunnitud update, kui mängida tahad.

Selle peale anti Sony kohtusse ja see oli üks põhjuseid miks hakati ps3 häkkimisega tõsisemalt tegelema. Hotz tegigi seda väidetavalt puhtalt sel põhjusel ja see tal ka õnnestus. Mis omakorda viis selleni, et piramine tehti ka võimalikuks, aga mitte Hotz'i poolt ja see ajas Sony tagajalgadele. Lõppkokkuvõttes tõmbas Sony kogu selle pasa ise endale kaela, kui nad hakkasid funktsionaalsust vähendama

Ah ikka nämmutate seda sama teemat veel icon_lol.gif ma mõtlesin et mingi uuemat tüüpi piirang tulnud.
Mul on PC igasugu OSide jaoks, PS3 puhtalt plaat sisse ja pelama nii et mina ei näe seal probleemi. Aga jah, ma ei saa kõigi eest rääkida.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 08.04.2011 10:12:30 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:

Mul on PC igasugu OSide jaoks, PS3 puhtalt plaat sisse ja pelama nii et mina ei näe seal probleemi. Aga jah, ma ei saa kõigi eest rääkida.

Täpselt sama siin thumbs_up.gif

Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 08.04.2011 10:18:15 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
xxlmaster kirjutas:

Täpselt sama siin thumbs_up.gif

Ja sama siin..
Selle teema puhul on minu jaoks ka pigem asi põhimõttes. Natuke nõmedalt käitus Sony imo.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
RistoR
HV vaatleja

sõnum 08.04.2011 10:29:22 vasta tsitaadiga

vaadates kui ränk vaidlemine siin käib siis tundub minu küsimus täiesti OT aga enivei...kas viga on minu saamatuses aga ma ei leia juba pikemat aega kusagilt UK PSN kaarte...eriti neid kus kood saadetaks kohe mailile..isegi e-bays paistavad otsas olevat..kas keegi oskab sel teemal infot anda??? icon_confused.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 08.04.2011 10:32:44 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
Selline asi nagu et BluRay ära keelatakse on küll suht utoopiline ju icon_lol.gif

Asi on selles, et sa oled andnud nõusoleku lepingule, mis Sonyl seda teha lubab. Põhimõtteliselt võib Sony näiteks hakata sinu PS3 peal SETIt arvutama, nagu sa võrku lähed ja ka sellega oled sa nõustunud.
Samuti võib Sony kõik eesti PSN accountid ühel päeval kinni panna ( ja neid kasutavad PS3 ära "brickida"), sest tegu on tehniliselt halli turuga ja kasutajad on esitanud valeandmeid. See on küll vähetõenäoline, aga võimalik. Palju reaalsem on, et mingil hetkel pannakse kinni kõik gamesharingut kasutanud PS3de accountid või/ja bannitakse nende PS3-d ( seerianumbrite järgi) PSNist igaveseks. Aga tavalisel mängurit see kõik ei puuduta ju. icon_smile.gif
Sony pole suutnud siiamaani korraliku meediamängijat teha, isegi fotode vaataja on algeline ja ei tööta korralikult. Samal ajal teiste tehtud meediamängijaid ei lubata kasutada ja ähvardatakse alternatiivsete softide kasutajad jällegi ära bännida.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 08.04.2011 10:34:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sony eemaldas patchiga other OS (linuxi) toe.

Ja huvitav küll miks - Hotz / HB ja PS2 emulaator...

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 08.04.2011 10:43:41 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
tsitaat:

Sony eemaldas patchiga other OS (linuxi) toe.

Ja huvitav küll miks - Hotz / HB ja PS2 emulaator...

Ja PS2 tugi oli esimene asi, mille Sony PS3-st ise eemaldas, jällegi väites, et tegu oli tehnilise probleemiga, mis võis ka väga vabalt turunduslik otsus olla.
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 08.04.2011 10:50:33 vasta tsitaadiga

vähemalt see ps2 eemaldatud oskus oli ostmise hetkel teada, mitte ei koristatud seda miski pealesunnitud softiuuendusega ära. tegmist ei olnud ka justkui miski probleemiga. sisu oli selles, et eemaldati viimased ps2 rauatükid, et hinda alla saada.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 08.04.2011 11:01:52 vasta tsitaadiga

Lepingute kohapealt on kõikidel suurematel firmadel sellised lepingud, sidevõrgud, pangad jne, ala teenusepakkujal on õigus koheselt leping ühepoolselt lõpetada jne, selles pole midagi uut.
Suurfirmad teevad oma lepingutega pinna võimalikult tugevaks jalgeall, 99.99% neid ei rakendata, lihtsalt on väljapäesuks rasketest olukordadest kui midagi peaks nihu minema.
Point on ju ikkagi selles, et pakkuda kvaliteetset teenust kliendile, vastasel juhul mindakse lihtsalt konkurendi juurde, keegi ei taha põhjuseta kliente tümitada.

viimati muutis Taavi© 08.04.2011 11:05:49, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 1 :: 328
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 08.04.2011 11:02:41 vasta tsitaadiga

pealuu kirjutas:
vähemalt see ps2 eemaldatud oskus oli ostmise hetkel teada, mitte ei koristatud seda miski pealesunnitud softiuuendusega ära. tegmist ei olnud ka justkui miski probleemiga. sisu oli selles, et eemaldati viimased ps2 rauatükid, et hinda alla saada.

No põhimõtteliselt ei olnud neil mingit takistust ps2 ainult softiga emuleerida, aga jah vähemalt oli asi ostes teada. Aga Sony ei ole enam firma kes ta kunagi oli. Tehnilise innovatsiooni pioneerist on saanud tagurlik advokaatide ja turunduse firma. Näiteks vaadata move vs kinect vs wii, siis on selge kaotaja Move.
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 08.04.2011 11:41:25 vasta tsitaadiga

Minu jaoks küll see ps2 toe kaotamine teada ei olnud.
Alguses tuli osa konsooli mis toetasid. Endalgi oli täiesti olemas. Siis jäi koguaeg kõrvu, et varsti toetavad kõik konsoolid software põhiselt. (millega ps3 vabalt ka hakkama saaks) Kuid siis otsustati ka need riistvaralise toega konsoolid tootmisest eemaldada. No mina olin üllatunud.
Ning sealt edasi on PS3 iga järgmise konsooli rev'iga midagi kaotanud kuskilt. Lõpuks oleme jõudnud Slimini... Vana pläss rsk. Endal kah see vana pläss. Tehku siis üks kallim versioon kah neile kes tahavad paremat asja (Nagu mina) Aga ei...

Tuleviku ennustus põhinedes varasematele käikudele sony poolt: Järgmisel ps3 versioonil puudub blueray mängija ja usb augud... Apple anyone?
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 08.04.2011 11:45:47 vasta tsitaadiga

No kui paljud siin foorumis siis linuxit kasutasid, et selle pärast krokodilli pisaraid valate ja Sony maapõhja tambite?

Ainuke asi, mis mind paneks natuke vanduma, oleks see gameshare kadumine. Aga olgem ausad, see on hetkel niigi Sony poolt suur vastutulek.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 08.04.2011 11:51:10 vasta tsitaadiga

Jackinthex, trolololololoooo.

PS3 tuge ei "eemaldatud" nagu mingit featuuri. Tulid lihtsalt uued mudelid - teistsuguste kettamahtudega ja odavama hinnaga. Kellel on vanem mudel - sellel on ikka eksisteeriv PS2 tugi. Seda teadis igaüks kes veidikenegi interneti kasutada oskas. Sellest kajastasid kõik tehnika saidid ja blogid. See et sina kui dumbuser elad kivi all ei tee teist osapoolt süüdlaseks. icon_rolleyes.gif

Et PS3 hinda teha kasutajasõbralikumaks (kuna 599$ hinna juures need väga ei liikunud ikka küll) tehti kärpeid. Ole õnnelik et PS1 tugi alles jäeti.

Jackinthex kirjutas:

Tuleviku ennustus põhinedes varasematele käikudele sony poolt: Järgmisel ps3 versioonil puudub blueray mängija ja usb augud... Apple anyone?

Jep. Ning mänge hakatakse müüma CD plaatidel (ca 10tki karbis) mis on vaja kõik kettale installida, right? Pulte laed neile peale vaadates.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 08.04.2011 11:53:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja PS2 tugi oli esimene asi, mille Sony PS3-st ise eemaldas...

Teeme siis "puust ja punaseks" - Hotz näitas, et OtherOS'i "ära kasutades" on võimalik HB ja PS2 emulaatorit "jooksutada". Sellepeale otsustas Sony fw uuendusega OtherOS eemaldada...
tsitaat:

Minu jaoks küll see ps2 toe kaotamine teada ei olnud.

Teadmatus ei ole vabandus icon_wink.gif

tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 08.04.2011 11:57:11 vasta tsitaadiga

Kas inimesed ei saa aru või milles asi? Miks eemaldadti other OS? On siis raske aru saada? Mille jaoks seda vaja on? Saan aru, et oli lubatud, aga kui mingi AHV hakkab pirama siis ei jää ju muud üle. Selle asemel et sonyt süüdistada ja mingit häkkerit kaitsta võiks natuke mõelda. Mille jaoks seda linuxit vaja on? Sama hea kui ma eeldaks, et mu pesumasin peseks nõusid. Alati on võimalik oma ps3 maha müüja ju icon_rolleyes.gif
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 08.04.2011 12:04:03 vasta tsitaadiga

Nii, et sony kartis piramist nii väga, et tegi kõik oma võimuses, et ps3 sitemaks teha ja lõpptulemusena saavad kõik üli lihtsalt pirada ning muidugi kuulutab nüüd seda kogu maailmale.
Nice one icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 08.04.2011 12:22:11 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, mul pole kuangi probleeme olnud. Kõik blurayd töötavad ja mängud saab mängitud.
Reeglina teeb Sony ikka selliseid otsuseid, mis annavad lihtkasutajale võimalusi ja mugavust juurde(väga palju tasuta vidinaid).
Ja imo ps3 on konsool, mitte arvut.

Mängudes lastakse ka koguaeg update välja, et xiiteritega võidelda. Vahest tehakse ka suuri sisuline muudatus.
Olen samamoodi raha maksnud, aga keegi ei küsi minult midagi...

Kui linux peale lasta, siis tehkegi asju mis linuxiga teha saab. Miks teil vaja ps3 mänge mängida?
Või kuda see värk on, kas kui viimaseid update teha, siis ei saa kunagi enam teisi OS-e peale panna?
Või mingi format aitab?

viimati muutis Sarin 08.04.2011 12:23:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 08.04.2011 12:32:38 vasta tsitaadiga

aivo80, kusjuures minu PS3'l oli linux peal ja aegajalt ma täitsa kasutasin seda. Seega minult võeti küll midagi ära vastu minu tahtmist.

Huvitav kas te seda ka aksepteeriksite, kui ostate nahksisu ja kõikide lisadega auto ja igakord hoolduses midagi vähemaks võetakse? Esimene kord läheb nahksisu ja põhjendatakse, et aga sõita sa ju saad, mis sa virised.

Sarin, kui sa update installisid, siis sa ei saanud enam Other OS'i installida. Kui sa update ei installinud ei saanud sa enam uusi mänge mängida. Ehk siis kaotasid sa igaljuhul.

Huvitav on see, et Microsoftil on kõik täpselt samamoodi nagu Sony'l. Konsool on väga piiratud ja midagi sa sellega teha ei tohi ja sellest pole kunagi saladust tehtud. Samas MS pole kunagi sedasi kasutajatele varba peale kusenud, nagu Sony seda järjepidevalt teeb. Aga eks see näitab lihtsalt seda, kuidas keegi oma klientidesse suhtub.

Erinevalt sonyst hakkas microsoft välja mõtlema, kuidas piraatlusele piiri panna. Muutes DVD rom'e, muutes plaadi ehitust, arendasid uue konsooli, millega ei saa piraatida jne. Sony võttis lihtsalt kätte ja eemaldas ühe funktsiooni enne kui keegi üldse konsooli lahti suutis murda. Õige lähenemine oleks olnud Other OS'is see auk ära lappida, mille Hotz leidis.

Ja milleks pidevalt miskit piraatlust siia tuua? Hotz ei avanud konsooli piraatlusele, seda tegid teised. Ma ei poolda ka piraatlust, aga ma ei seedi seda, kui minult võetakse vastu minu tahtmist midagi ära.

viimati muutis eShelobik 08.04.2011 12:34:43, muudetud 1 kord
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 08.04.2011 12:32:51 vasta tsitaadiga

eShelobik, kui tahad teada siis autodel on võetud hoolduse käigus hj vähemaks icon_biggrin.gif tehas annab uue softi kuna rohelised ei ole vanaga rahul. Siis tehaksegi softi uuendus ja piiratakse võimsust ja samas on heitgaase vähem. Kliendile loomulikult ei öelda midagi icon_biggrin.gif
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 08.04.2011 13:18:55 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:

Või kuda see värk on, kas kui viimaseid update teha, siis ei saa kunagi enam teisi OS-e peale panna?
Või mingi format aitab?

Kui update ära teed, siis ei saa. Downgrade ei saa ka teha.
beastbeats kirjutas:

Teeme siis "puust ja punaseks" - Hotz näitas, et OtherOS'i "ära kasutades" on võimalik HB ja PS2 emulaatorit "jooksutada". Sellepeale otsustas Sony fw uuendusega OtherOS eemaldada...

Selle tegevusega demonstreeriti, et Sony jutt, et PS3 peal ei saa PS2 emuleerida on BS ja PS2 softiga emuleerimise ärajätmine oli ainult turundusotsus. Sonyle lihtsalt ei meeldinud, et inimesed mängisid oma PS2 mänge PS3 peal ja uusi ei ostnud. See, et nad oma konsooli dumpinguga müüsid on puhtalt nende endi probleem.

iDemon kirjutas:

Jep. Ning mänge hakatakse müüma CD plaatidel (ca 10tki karbis) mis on vaja kõik kettale installida, right? Pulte laed neile peale vaadates.

Miks CD plaatidel? Võrgust hakatakse müüma. PSP Go anyone?
Vägagi tõenäoline on, et järgmine ps ongi ainult võrgupõhise ärimudeliga, et kui võrku pole, siis mängida ei saa. Vaidled sa vastu?
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 08.04.2011 15:17:56 vasta tsitaadiga

sukelduja toob hea poindi välja.
Minu jaoks on Sony järjest rohkem ja rohkem vastuolulisemaks muutumas. Innovaatilsest tegijast on tulnud põhimõttega: RAW POWER see lahendab kõik mured ja HardCore gamer on tulevik.
Suurimaks ämbriks ongi Sony poolt see, et iga uue PS3 versiooniga nopime aga asju vähemaks: võetakse USB auke vähemaks, siis järgmisena other OS, Super Audio CD jne jne jne.
Vägisi hakkab nägema seda et Sony on konsooli sõda kaotamas nii MS-le kui Nintendole. Innovatsioon puudub, mingi imelikke oma asjade tegemenie (CELL tehnoloogia, mille puhul ükski mängu tootja ei kasuta rohkemat kui 20% ja ei viitsigi hakata rohkem kasutama) ja liiga Hrdcore gameri keskne suunitlus.

Kas alguses poleks olnud lihtsam kohe neid asju mitte lubada? või siis tehaigi 2 erinevat versiooni:
1) uber massin - kõik tuled ja vidinad - räme hind
2) odav rotikas - pooled tuled ja viled kaotatud - odav

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 08.04.2011 15:36:24 vasta tsitaadiga

Shade, või et lausa iga versiooniga vähemaks? "Sõda" kaotamas? Miks inimestele meeldib niiväga vale informatsiooni jagada...jeesh..

PS3 fat mudelite (2007-2009) ja PS3 slim mudelite (2009 - .. ) erinevused : puutetundlik nupp vahetati standardse nupu vastu, lisati Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio tugi, lisati BRAVIA Sync. Mis ära võeti? Ei midagi. Tarbib isegi poole vähem elektrit. Või on see ka miinus?

Kaotamas sõda? Nope. Kõigepealt - PS3 leads 360 in Europe (31 Märts / 2011) seejärel - PS3 Surpasses Xbox 360 Worldwide (31 Märts / 2011)
Kui sellest veel ei piisa, siis arvestada võid fakti et Wii müük on kukkunud ikka kolinal ja vaikselt räägitakse juba järgmisest konsoolist. The Nintendo Game Drought Means One Thing: Get Ready for Wii 2.
Nintendost rääkides siis ega see 3DS ka just eriline hitt pole. Nintendo Shares On The Slide.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 686, 687, 688 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.