So far, so good. Hakkab juba vaikselt meenutama mingit 1940ndate GTA-d, kuigi fookus on veidi teine. Kuna peategelased siiski politseinikud, siis siin ikka niisama ringi ei jookse ja oma lõbuks inimesi tänaval ei tapa ega aja neid autoga alla.
Multiplayeri puudumine on ka mega! Lõpuks ometi mäng, mis paneb rõhu single playerile - nii, nagu see olema peaks.
PS3 versioon tundub LA Noire'i puhul küll ainuõige variant:
- Lead platform (õigemini pikemat aega ainuke platvorm), parem graafika
- Exclusive content
- Kõik ühe plaadi peal (X360 versioon on kolme peal)
I have a bad idea, et see pole freeroam iDemon, parema graafikaga saab vaid PC peal teha, PS3 ja XBox360 täisesti ühel ja samal tasemel graafika võimaluste poolest. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Xboxile siis välja lekkinud, enda koopiat mängust ikka ootan krdi jama värk ikka, maksad ikka nagu, et saaksid esimeseste seas mängida aga _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Xboxile siis välja lekkinud, enda koopiat mängust ikka ootan krdi jama värk ikka, maksad ikka nagu, et saaksid esimeseste seas mängida aga
Selles mõttes ma ka ei saa mängu businesist aru: kui plaadid juba poe lattu jõuavad, võiks ju reaalselt juba inimestele saadavaks asja teha......mitte, et hinge eest hoida relase date´ini kinni.
Mäng on täitsa hea....vähemalt minu maitsele
Ainuke mis närvi ajab on need inimeste küsitlemine- no üldse ei saa aru, kas ta valetas või rääkis tõtt.....kogu aeg panen mööda
Mäng sobib neile kellele meeldib story´se süveneda ja kaasa mõelda. Enamus mängust seisneb videotes - kuulad arutust....otsustad kas küsitletav räägib tõtt või valetab......kui süüdistad valetamises pead viitama leitud tõendile jms.
Tegevus on suht lineaarne......ülemus annab ülesande....sa partneriga sõidad autoga kohale......sõites võid vastu võtta ka lisaülesande (röövlite tabamine, pangaröövi takistamine jne), kui pakutakse.
Kohale jõudes uurid kuriteopaika ja otsid tõendeid, mida siis saad lähemalt uurida jne. Nii lõpuks arenebki mingi "süsteem".
Auto juhitavus on natuke imelik minu jaoks aga kui sõita ei viitsi, siis partner rooli ja saad skippida
Väike jama on ka vähemalt x360 mängides - päeval toimuvates sündmustes viskab väike läägi sisse (jooksed+pöörad kaamerat+rohkem rahvast), kuid see otseselt ei häiri ja patchiga kindlasti parandatakse.
Loodan, et ei jäta negatiivset muljet, tahtsin lihtsalt selgeks teha, et tegemist pole GTA´ga ning minu jaoks on see arvatavasti GOTY
Mäng sobib neile kellele meeldib story´se süveneda ja kaasa mõelda. Enamus mängust seisneb videotes - kuulad arutust....otsustad kas küsitletav räägib tõtt või valetab......kui süüdistad valetamises pead viitama leitud tõendile jms.
Tegevus on suht lineaarne......ülemus annab ülesande....sa partneriga sõidad autoga kohale......sõites võid vastu võtta ka lisaülesande (röövlite tabamine, pangaröövi takistamine jne), kui pakutakse.
Kohale jõudes uurid kuriteopaika ja otsid tõendeid, mida siis saad lähemalt uurida jne. Nii lõpuks arenebki mingi "süsteem".
Auto juhitavus on natuke imelik minu jaoks aga kui sõita ei viitsi, siis partner rooli ja saad skippida
Väike jama on ka vähemalt x360 mängides - päeval toimuvates sündmustes viskab väike läägi sisse (jooksed+pöörad kaamerat+rohkem rahvast), kuid see otseselt ei häiri ja patchiga kindlasti parandatakse.
Loodan, et ei jäta negatiivset muljet, tahtsin lihtsalt selgeks teha, et tegemist pole GTA´ga ning minu jaoks on see arvatavasti GOTY
Isegi märkasin seda laggi, aga krt jäle raske on ikka aru saada nendest, kas valetab või mitte _________________ Web3 | ERC721A
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.