Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ramones
HV veteran

|
07.04.2011 12:21:02
|
|
|
TOS-i kirjutatu ongi suhteliselt mõttetu arvestades, et see ei ole kunagi ülimuslik riigi seadusest, kus toodet kasutatakse. Pealegi Geohot ei ole kunagi olnud PSN-i kasutaja ja pole isegi avanud materjale, mis konsooliga kaasa tulid (suletud pakend konsooliga kaasa tulnud dokumentidega on tema advokaadi käes), seega ei ole ta TOS-i kunagi lugenud ega sellega nõustunud.
Kui viitsiksid groklaw-i lugeda siis näeksid kui kummalist mängu Sony kahe rindel praaegu mängib. Ühel rindel väidab, et SCEA-l on kõik õigused PS3 üle ja teises, et nemad ei tea asjast midagi ja kogu asi kuulub SCEI-le. Lisaks nõuab Sony kõigi OtherOS class-action-i esitajate käest nende konsoolide kõvakettaid kuna kahtlustab, et tegemist on suurema häkkerite vandenõuga Sony vastu ja, et need inimesed võivad olla hoopis kuritegelikud häkkerid, kes tahavad (on juba teinud) Linuxiga PS3 häkkida.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
07.04.2011 12:39:43
|
|
|
Ramones kirjutas: |
TOS-i kirjutatu ongi suhteliselt mõttetu arvestades, et see ei ole kunagi ülimuslik riigi seadusest, kus toodet kasutatakse. Pealegi Geohot ei ole kunagi olnud PSN-i kasutaja ja pole isegi avanud materjale, mis konsooliga kaasa tulid (suletud pakend konsooliga kaasa tulnud dokumentidega on tema advokaadi käes), seega ei ole ta TOS-i kunagi lugenud ega sellega nõustunud. |
..
Sony finds evidence that Geohot has a PSN account.
PSN account proved.
(Mis peale Geohot üritab väita et see on "naabri oma" )
Peale mida otsustas Geohot hoopis trollima hakata ja väidab et ei tea kes või mis Sony Computer Entertainment America üldse on.
tsitaat: |
But it’s not only that he’s claiming he doesn’t know who SCEA but he’s also claiming that he thought the PS3 was a product solely of Sony Japan.. |
Selle groklawi saidiga on vast kõik tuttavad kes vähegi teemat jälginud.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
07.04.2011 12:42:01
|
|
|
iDemon, lõpeta ükskord ära juba nende liba artiklite postitamine siia. Hale vaadata kuidas sa Sonyt kaitsta üritad.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.04.2011 12:56:29
|
|
|
Tead, ära kurvasta, nõukogude ajal levitati ideed, et kõik inimesed on võimetelt võrdsed. Tegelikult see päris nii ei ole, nii et sa ei ole oma murega üksi ja ei pea seda väga südamesse võtma, et sulle ei ole võib-olla päris sama suure mõõduga jagatud kui teistele.
TOSile kehtivad kõik samad seadused nagu muudelegi lepingutele ja kohalike seadustega vastuolus olevad lepingud on õigustühised olenemata sellest, kas vastaspool on need allkirjastanud või mitte.
Sony peaks iga uue TOS korral võimaldama inimesel lepingust taganeda ja oma PS3 Sonyle tagastada ning Sony maksab inimesele raha tagasi, loomulikult seda Sony ei akspteeri ilma peal. Sony tahaks müüa konsooli kui füüsilist asja ilma et klient saaks õiguseid oma omandust oma äranägemise järgi kasutada, kohtus näeb see üsna inetu välja.
Oi fanboy... Minuteada ei ole keegi keelanud teda maalt lahkuda. Üldiselt tundub, et Geohotil oli juba algusest peale plaanis Sony provotseerida niipalju kui võimalik. Et kogu kohtulugu on pigem Sony poolne tööõnnetus.
viimati muutis sukelduja 07.04.2011 13:18:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
07.04.2011 13:24:31
|
|
|
sukelduja, vahet ei ole mida Sony tahab või mida ta võiks teha kellegi arvates. Kui neil õnnestub asi hoida California kohtus siis asi lõppeb vägagi nutuselt Geohotile. Asjad on sinnapoole teel ever since tuli välja geohoti PSN'i konto.
Kohtudokument lugemiseks. Ehk mõikad ka lõpuks miks selline kassi-hiire mäng toimub. Siiani on tunne et oled kerge puudega, lootus on et inglisekeelt jagad..
Paistab et ka sina ei suuda pealkirjadest enam kaugemale lugeda. Too Eurogameri artikli linkisin kuna seal on selline info:
tsitaat: |
"Hotz identified four PS3 Systems in his possession. He explained that he had purchased one of these consoles new in February 2010 and provided the serial number for that console. SCEA used that serial number to determine that on February 25, 2010, Hotz purchased the PS3 System at a Gamestop store just miles from his home.
"SCEA's records show that the same PS3 System was used on March 10, 2010 to create a PSN account under the user name 'blickmanic.' The IP address associated with the registration is located in Glen Rock, New Jersey, where Hotz lives." |
Jackinthex - ära lepi ainult pealkirjade lugemisega. Ta puhkust on mainitud kolmel mu lingil. Ühel toodud lingil on lihtsalt pealkiri põgenemisest. Teistes on hoopis muu jutuke.
Teine hale läbikukkunud trollimiskatse. Better luck next time.
Või tegelt, üsna kindlalt paned sa ka pange oma järgmise korraga .. o well.
viimati muutis iDemon 07.04.2011 13:30:10, muudetud 1 kord |
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.04.2011 13:30:06
|
|
|
iDemon kirjutas: |
sukelduja, vahet ei ole mida Sony tahab või mida ta võiks teha kellegi arvates. Kui neil õnnestub asi hoida California kohtus siis asi lõppeb vägagi nutuselt Geohotile. |
See on ikka veel üks väga suur kui. Eks me varsti näe. See dokument on puhtalt Sony vaatenurk asjast. Oluline saab olema kohtuniku arvamus.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
07.04.2011 13:31:17
|
|
|
iDemon, mulle meeldib see, kuidas sa alati ära mainid kui läbinähtav TROLL kõik on. Väga perceptive sinust.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
07.04.2011 13:34:12
|
|
|
PeZ, troll on siin Jackinthex. Kes üritab paganteabmida. Kuna ma ei hoidu Geohoti poolele, olen ma ka Sony "kaitsja".
Ning troll on ju, oma tähenduselt > In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
07.04.2011 13:47:45
|
|
|
Hea et sa ka seda iga kord seletad, nagu keegi teine peale sinu poleks kunagi internetis käinud.
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
07.04.2011 13:52:33
|
|
|
Siiani on tunne et oled kerge puudega, lootus on et inglisekeelt jagad.. |
Stiilne.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riddim
HV kasutaja

|
07.04.2011 14:11:59
|
|
|
PeZ kirjutas: |
iDemon, mulle meeldib see, kuidas sa alati ära mainid kui läbinähtav TROLL kõik on. Väga perceptive sinust. |
Spoiler 
_________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles! |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
07.04.2011 15:03:55
|
|
|
iDemon, ega sa Sonys ei tööta?
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
07.04.2011 16:04:49
|
|
|
ma ei saa aru, miks te sony vastu olete?
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
07.04.2011 16:25:26
|
|
|
ükskõik kumma poole tulihingelise pooldamise puudumine ei tähenda kohe vastu olemist.
igatahes tundub kummaline see jänkidemaa kohtuvärgendus. krt mida vaielda mingite kummaliste argumentide najal, et kummas ameerikamaa otsas kohut tuleks pidada. hetkel tundub sisuline pool ebaoluline olema.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
07.04.2011 16:42:47
|
|
|
ma arvan et see seotud miskitpidi osariigi seadustega, mis ühes või teises kohas ühe või teise poole kasuks.
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.04.2011 20:06:32
|
|
|
kuidas siinsete kodanikega on, psn-i tos on korralikult läbi loetud?
kuskohta te kohtuvaidluse korral liiklema peaksite?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
07.04.2011 21:42:58
|
|
|
Californiasse, kuhu veel!
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
08.04.2011 03:36:19
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Hotz tegi kõik korrektselt. |
Ei. Kui sa rikud seadust siis sa ei tee asja korrektselt. Kui sa häkid oma konsooli keldris ära ja mängid sellega üksi on kõik okei. Kahju on minimaalne. Tähelepanu on olematu.
|
Ei. Kas sa pealtnägijat vaatasid? Soomes üks soovis teise palgamõrva, see võeti linti, mindi menti, ment ütles, et neil jumala savi ja ei tee midagi enne kui keegi surnud pole
Ehk siis planeerimine on seaduslik aga toime ei tohi üksi ka viia seda. Banaani vabariigis Soomes. Õiges vabariigis aga ei tohi isegi mitte mõelda sellele. Olgu, ehk mõelda võid aga kirja midagi panna ei tohi, see peaks juba seadusega karistatav olema.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
08.04.2011 08:18:57
|
|
|
Sarin kirjutas: |
ma ei saa aru, miks te sony vastu olete? |
Sest Sony tahab müüa toodet, aga käsitleda seda toodet hiljem kui enda omandust. Et Sony tahab saada õigust sinu ps3 peal teha kõiki muutusi, mis nendel aga pähe tuleb. Oleks vaja näiteks BluRay mängijate müüki tõsta, keelama BluRay filmide vaatamise järgmise updatega ära. Põhimõtteliselt oleks see Sony arvates seaduslik, sest inimene on TOSiga nõustunud. Põhimõtteliselt sunnib Sony jõuga peale tarbija õigusi piirava lepingu, millest ma ei saa keelduda muidu kui kaotan olulise osa funktsionaalsusest, MIDA ON MULLE OSTU SOORITADES LUBATUD, samuti keeldub Sony mulle raha tagastamast.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
08.04.2011 09:31:06
|
|
|
Imelik, seda teemat lugedes saan paljudest asjadest teada mis reaalselt mind kunagi puudutanud pole
Miks üldse sellisesse jamasse süveneda ?
Mina ostsin PS3me mängimiseks, ostan mängu, panen plaadi masinasse ja mängin, kui tuleb update teen ära, PSN pole kunagi alt vedanud, PS3 ise ka.
See, et keegi tahab mingisuguseid kõrvalisi asju ps3mega teha on täiesti ta enda draama (loe: other os jne) ja siis pärast hädaldatakse, et miskid asjad ei tööta ja errorid lendavad.
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
08.04.2011 09:39:11
|
|
|
Selline asi nagu et BluRay ära keelatakse on küll suht utoopiline ju
Üleüldse on see teema jube kuumaks läinud peale jailbrake ja selle lõpetamist. Milles asi, rahavas vihane et ei saa pirada enam?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
08.04.2011 09:48:09
|
|
|
xxlmaster, ma ei usu, et see ära keelatakse elusees
Mingit mõtetut mula pole mõtet uskuda, ma olen 101% kindel, et seda ei võeta ära
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|