praegune kellaaeg 13.08.2025 20:26:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
07.04.2011 12:49:59
Thompson 784-ga välise usb ketta võrku paiskamine |
|
|
Riistvara:
Thompson 784
Hitachi 1 gb usb 2 1 tb hdd [2parti - fat + ntf]
Playstation 3
Hulk erineviad sülearvutied
Idee:
Thompson 784 küljel on usb port, mille mõte on võimalus kohtvõrgu seadetele välist mäluseadet kuvada. [vajalik sätetest share määrata ja assign partition - tunnistab esmapilgul vaid fat arhitektuuri]
Tehtud:
Thompson 784 külge on ketas ühendatud usb porti kaudu. Thompson 784-st läheb kaabel otse ps3-e. Thompson 784 on seadistatud wifit jagama ning kõik seadmed saavad kenasti ligi.
Probleem:
Kõik seadmed, nii ps3 kui sülearvutid näevad tekkinud ketast ja seal alamakatlooge filmi, muusika ning piltide jaoks, aga kõik kataloogid on tühjad. Kahjuks pole olnud võimalust süübida, aga esmane diagnoos endal oli, et ju siis seade kuvab faile kui need on ainult nimetatud [eelda, et ta ise loob siis kataloogid] kataloogides ning mujal paiknevad "kontenti" ei kuvata.
Kas kellelgi on kogemusi kõnealuse süsteemi ülesseadmisel? Ootatud on ka muud ettepanekud ps3 ja pc ühtse võrguketta loomiseks.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
07.04.2011 13:37:21
Re: Thompson 784-ga välise usb ketta võrku paiskamine |
|
|
Aeron kirjutas: |
Kõik seadmed, nii ps3 kui sülearvutid näevad tekkinud ketast ja seal alamakatlooge filmi, muusika ning piltide jaoks, aga kõik kataloogid on tühjad. Kahjuks pole olnud võimalust süübida, aga esmane diagnoos endal oli, et ju siis seade kuvab faile kui need on ainult nimetatud [eelda, et ta ise loob siis kataloogid] kataloogides ning mujal paiknevad "kontenti" ei kuvata.
|
Just nii ongi. Ketta külgepannes loob thomson katalooogid ja kogu sisu tuleks sinna kopida/liigutada, siis on üle võrgu näha. Toetas vist ainult FATi, aga selles nii kindel enam pole, peale FATi muud ei proovind.
viimati muutis somnambuul 07.04.2011 14:03:36, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
07.04.2011 13:40:34
Re: Thompson 784-ga välise usb ketta võrku paiskamine |
|
|
somnambuul kirjutas: |
[quote="Aeron"
|
Just nii ongi. Ketta külgepannes loob thomson katalooogid ja kogu sisu tuleks sinna kopida/liigutada, siis on üle võrgu näha. Toetas vist ainult FATi, aga selles nii kindel enam pole, peale FATi muud ei proovind.[/quote]
Ega see peale FATi muud ei toetagi.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
2 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
xecroy
HV kasutaja

|
07.04.2011 13:43:10
|
|
|
Mina nägin küll kohe välist ketast kui 784-le järele viskasin, äkki asi selles et üle wifi liigub asi sigaaeglaselt? Mina pidin paar minutit ootama kuni mingeid faile kaustas nägin. Ka kopimise kiirus oli ca 200 kbps.
_________________ Kõige suurem pidur on alati ketas. Naudi inimväärset elu, osta SSD! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
07.04.2011 14:27:37
|
|
|
Krt see on halb, sest ps3-l on omad kataloogid, mis ei kattu thompsoni omadega. Teine asi on see, et mul jäi mulje just kui windows media serveri teenuse kaudu väljutaks ta meediat - kas see on tõsi? [ps3 all tekkis imo Thompson windows media server vms]. Kokkuvõtvalt tundub nigel asjaolu, et ei teki lihtsalt võrgu ketast...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
andresv
HV kasutaja
|
08.04.2011 22:43:00
|
|
|
media server-i kaudu peaksid vast siis ligi pääsema sellele Media kaustale.
Ise ühendasin ka just ketta tollel külge ja andmete kopeerimine on ikka mega aeglane. (max 1MB/sek ja arvuti kaabliga taga).
Kunagi üritasin telekast selle mediaserveri kaudu videosid mängida aga vist korralikult tööle see asi ei hakanud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
09.04.2011 13:13:32
|
|
|
Nii, edusammud, liigutasin kõik filmid, muusika jne vastvatesse kaustadesse ning kõik on kättesaadav. Lahe.
Miinuspooleks vähemalt pc taga hallates on kiirus. Nimelt wifi taga on transfer speed 1.5 mb/sec. Suht crap.
Teine asi on see, et ps3 ikka loeb neid kaustu mega aeglaselt. Muusika kausta avanemist oota mitu minutit pmt.
Peab natuke seda arhitektuuri uurima, ehk saab playlistid winampiga teha vms ning siis shared kausta eraldi panna. Hallata neid pc'ga ning kui on vaja maha mängida, siis avab ps3 ainult shared kausta, mitte kogu muusika kausta. Ehk on talutav.
e:
heh, filmide all on 0 faili ps3 arvates ... zzz ... oeh.
piltide all sama.
muusika all kaustu mängima panna ei saa.
e2:
Nii, ps3 puhul pead avama movies alt thompson meida serveri, siis leiab movies kaustas ka failid üles, sama kehtib piltide kohta.
Muusika puhul on crap endiselt see, et kaustu mängima panna ei saa.
Navigeerimine ikka tapab.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|