Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pkwild618
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
14 :: |
5 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
06.04.2011 12:56:22
|
|
|
Kas miskit lihtsat appi on, millega saaks profiile ajastada (Vibrate, Silent jne) praegu HTC enda widget homescreenil, millega hea mugav vahetada profiile aga profiili lõpu aega ei saa määrata, mis oleks vahel hea.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
06.04.2011 16:44:56
|
|
|
Üks küsimus ka, seoses lume juhtumiga. Kaamera töötab (flash siiski mitte, palju see siis ikkagi maksta võib umbes? ja see polnud lume tõttu, vaid enne), aga korra lõi rohelisi-punaseid triipe ette. Toksisin veidi, võtsin korra aku välja, hoidsin power nuppu all ja läks korda. Nüüd eile lõi jälle pildi mustaks. Kopsisin veidi kaamerat, midagi ei juhtunud. Võtsin aku välja, hoidsin power nuppu all, läks korda. Kas viga võib olla, et aku sai lumega kannatada ja selletõttu kuidagi ei tööta? Ei ole kindel, kas selline asi võimalik, aga vb vajab fotokas palju akut vms.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
AnnaAbi
HV kasutaja

|
06.04.2011 18:51:28
|
|
|
Meremees1 kirjutas: |
Kas miskit lihtsat appi on, millega saaks profiile ajastada (Vibrate, Silent jne) praegu HTC enda widget homescreenil, millega hea mugav vahetada profiile aga profiili lõpu aega ei saa määrata, mis oleks vahel hea. |
Shush!
Timeriffic
(vt. aprillikuu ajakiri Digi)
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
06.04.2011 19:03:49
|
|
|
Selge, loen pärast Digi läbi, postkastis oli hommikul aga pole veel jõudnud
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
06.04.2011 20:13:33
|
|
|
Kunagi sünkisin Desire'i kalendri ära Google'i kalendriga ja Facebooki kalendriga. FB-st siis tõmbas kontaktide sünnipäevad telefoni. Nüüd mingi aeg märkasin, et pooled sünnipäevad on ühe päeva võrra telefonis nihkes. FB kalendris sünnipäev õige, telefonis vale. Refresh ei aita. Ettepanekuid?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
06.04.2011 20:38:57
|
|
|
Loen siit: http://www.alk.eu.com/copilot/android/
Move to SD!
If your Android-powered phone is running Android OS version 2.2 aka Froyo,
you can also run CoPilot Live directly from a memory card to free up memory space on your phone.
Kui installida siis ei paku küll SD-le liigutamist, mis oleks super sest mälu on ju Desirel olematu ja ideaalne oleks kui saaks SD-l hoida seda. Version 8.2.0.218
Äkki on vaja miskit uuemat versiooni, mis toetab SD-le liigutamist ? On keegi proovinud ja teab kuidas saab selle SD-le ?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
AnnaAbi
HV kasutaja

|
06.04.2011 20:57:44
|
|
|
Draax kirjutas: |
Kunagi sünkisin Desire'i kalendri ära Google'i kalendriga ja Facebooki kalendriga. FB-st siis tõmbas kontaktide sünnipäevad telefoni. Nüüd mingi aeg märkasin, et pooled sünnipäevad on ühe päeva võrra telefonis nihkes. FB kalendris sünnipäev õige, telefonis vale. Refresh ei aita. Ettepanekuid? |
Olen sama anomaaliat täheldanud. On õnnestunud isegi paar korda inimestele valel päeval õnne soovida
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
06.04.2011 21:17:38
|
|
|
Leidsin vist lahenduse. Tuleb kustutada settings-accounts alt facebooki kontod ära ja siis uuesti lisada. Sai korda.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qexer
HV vaatleja

|
06.04.2011 21:55:09
|
|
|
Sai ostetud Desire S omale. Ülikena ja mugav tark-telefon
Ja uus Android on ka väga hea
Hetkel probleemiks leida Eestist turvakile peale ja eestikeelne klaviatuur.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.04.2011 22:22:34
|
|
|
Draax kirjutas: |
Leidsin vist lahenduse. Tuleb kustutada settings-accounts alt facebooki kontod ära ja siis uuesti lisada. Sai korda. |
Njah... Ka mina olen vähemalt kahel korral proovinud kustutamisi ja tühjendamisi ning ajutiselt on sünnipäevad õigeks saanud, kuid mingil hetkel lööb jälle mõne sassi ning mõnda ei näita - ei ole usaldatav.
Kokkuvõttes loobusin FB kalendrist ning hommikul vaatan lihtsalt FB appi kaudu ära sama päeva sündmused.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
06.04.2011 22:24:22
|
|
|
Qexer, kui meeles on võid millagi tülitada. Hetkel ladu Desire S kilest tühi
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
07.04.2011 09:40:00
|
|
|
Eesti klaviatuur on sama, mis Rootsi oma (SWE).
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
09.04.2011 00:32:30
|
|
|
Kas vastab tõele väide, et vaatamata front facing kaamerale desire S-il ei ole sellega ikkagi võimalik klasikalist 3g videokõnet teha?
|
|
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qexer
HV vaatleja

|
09.04.2011 02:07:05
|
|
|
vutt kirjutas: |
Kas vastab tõele väide, et vaatamata front facing kaamerale desire S-il ei ole sellega ikkagi võimalik klasikalist 3g videokõnet teha? |
Jah, vastab küll.
Ainuke võimalus App Tangoga teha üle WiFi.
Spoiler 
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
09.04.2011 16:29:45
|
|
|
Kas vastab tõele väide, et vaatamata front facing kaamerale desire S-il ei ole sellega ikkagi võimalik klasikalist 3g videokõnet teha? |
Mille jaoks see front facing camera on siis ?
Kas muidu Desire S-il häälvalimine on olemas ?
Kas mingi muu soft on ka kaasas telefoniga peale HTC Sync-i ? nagu Nokial PC suite, millega saab ka süsteemist backupi teha ilma rootimata ?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
09.04.2011 18:21:38
|
|
|
Mille jaoks see front facing camera on siis ?
|
Mirror app-i jaoks loomulikult http://www.youtube.com/watch?v=-UuIYYBPkAA&t=2m28s
/sarcasm off
Tundub jah, et Goolge ei ole pidanud seda vajalikuks implementeerida.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2ka
HV kasutaja
|
09.04.2011 18:48:33
|
|
|
Arvatavasti, kuna Honeycomb-is reklaamiti väga kõvasti google talkis videokõnede tegemise võimalust, siis minu loogika ütleb, et see oli HTC vähemalt mingisugunegi panus tuleviku võimaluste kindlustamiseks, sest jällegi arvatakse, et videokõned on taas moes.
Või siis mingid muud videokõne pakkujad, Tango on esimene mis mulle meelde tuli.
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
10.04.2011 14:22:02
|
|
|
kas tehniliselt ei võimalda või pole selle jaoks õiget softi?
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
10.04.2011 19:59:14
|
|
|
Desire S-l on sisemälu 1,1 GB appide installiks ma saan aru, kurat miks tavalisel Desirel ainult 148 MB on ja sellest ka 50 mb kurat teab kuhu kadunud... (kui phone only appid kokku liidan ja vaba ruumi ka siis saan ehk 90-100 mb aga kus on ülejäänud... ???)
No ei mahu mulle see pähe ja iga kord ajab marru, kui LOW SPACE ette viskab. Ma saan aru et 10.a vana telefon on, et nüüd jääb mälu väheks aga et 2010.a selline telefon tehti ja uhkelt veel müüki paisati on mulle täiesti mõistmatu ja jubedalt tahaks teada, mis HTC selle kohta ütleks et kuhu kurat neid appe peaks installima, kui iga natukese aja tagant on kiri ees LOW SPACE ! HTC peaks lisama hoopis telefonidega kaasa mälukaardil HTC Sync softi aseme rootimise softi ja lisama user guide ka detailse rootimise õpetuse koos EXT partitsiooni tegemisega mälukaardile
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
10.04.2011 21:55:42
|
|
|
Android ise võtab ka ruumi. See lahuta 1.1GB -st samamoodi ära. Põhimõtteliselt on Google teinud kõik omalt poolt, mis selliseks juhtumiks vaja. Developerid on ajale jalgu jäänud ning pole Apps2SD kõikidele appidele võimaldanud.
Rootimine katkestab garantii.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.04.2011 08:53:03
|
|
|
Desire S-l on sisemälu 1,1 GB appide installiks ma saan aru, kurat miks tavalisel Desirel ainult 148 MB on ja sellest ka 50 mb kurat teab kuhu kadunud... (kui phone only appid kokku liidan ja vaba ruumi ka siis saan ehk 90-100 mb aga kus on ülejäänud... ???)
No ei mahu mulle see pähe ja iga kord ajab marru, kui LOW SPACE ette viskab. Ma saan aru et 10.a vana telefon on, et nüüd jääb mälu väheks aga et 2010.a selline telefon tehti ja uhkelt veel müüki paisati on mulle täiesti mõistmatu ja jubedalt tahaks teada, mis HTC selle kohta ütleks et kuhu kurat neid appe peaks installima, kui iga natukese aja tagant on kiri ees LOW SPACE ! HTC peaks lisama hoopis telefonidega kaasa mälukaardil HTC Sync softi aseme rootimise softi ja lisama user guide ka detailse rootimise õpetuse koos EXT partitsiooni tegemisega mälukaardile  |
Mõistan su frustratsiooni, sama seis endalgi.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
vik
HV vaatleja
|
11.04.2011 10:31:38
|
|
|
Draqula kirjutas: |
No ei mahu mulle see pähe ja iga kord ajab marru, kui LOW SPACE ette viskab. Ma saan aru et 10.a vana telefon on, et nüüd jääb mälu väheks aga et 2010.a selline telefon tehti ja uhkelt veel müüki paisati on mulle täiesti mõistmatu ja jubedalt tahaks teada, mis HTC selle kohta ütleks et kuhu kurat neid appe peaks installima, kui iga natukese aja tagant on kiri ees LOW SPACE ! HTC peaks lisama hoopis telefonidega kaasa mälukaardil HTC Sync softi aseme rootimise softi ja lisama user guide ka detailse rootimise õpetuse koos EXT partitsiooni tegemisega mälukaardile  |
Mõistan su frustratsiooni, sama seis endalgi. |
Rooti telefon ära ja pane peale teine ROM AuraxTSense_8.4_Official_OTA_2.2_FRF91_A2SD+.zip või MIUI_Au.1.3.18.R1-signed.zip Mõlematega saad SD kaardile panna. MIUI isegi kenam ja mugavam ROM, aga FM raadio on vilets ja kaamera ei võimalda kuupäeva ja 720 videot.
ROM-e on palju , aina vaheta ja vaata mis sobib. Ega ta rohkem mänguasi ongi kui telefon.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cancer
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |