Tversity ei töötanud mul samsung telekaga ning tversity loojad ei olnud mitu aastat selle probleemia midagi ette võtnud. Selle pärast hakkasingi alternatiivi otsima ja serviio kicks the ass of tversity
Serviio töötas tõesti out of the box üli hästi.
Midagi väga huvitavat kui teil on olemas XBox360 pult
Kes Xboxi omanikest on mõelnud PS3 ostule aga pole suutnud teha seda sest pult ei sobi lihtsalt kätte ?
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Oskab keegi nõu anda miks xbox360 ei näita läbi hdmi pilti teleka taga. Samas hdmi - dvi kaabliga monitori külge ühendades võtab pildi ette ,kuigi ei lase resot muuta , ainult 640x480.
Solution 4: Reset the display settings on the Xbox 360
Make sure the disc tray is empty.
Turn on the console.
Press and hold the right trigger and the Y button on the controller.
The console will reset the display settings to the factory default settings, and restart automatically.
Midagi väga huvitavat kui teil on olemas XBox360 pult
Kes Xboxi omanikest on mõelnud PS3 ostule aga pole suutnud teha seda sest pult ei sobi lihtsalt kätte ?
Mingit ohtu pole et Sony võib bänni peale panna sest see pole litsenseeritud? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Miks ma mad peaks olema. Sony ju keelab neid asju ju panna ja mis ei ole litsentseeritud, bännitakse ära. Ja jutt polnud sarkasm...
Ma ei tahaks ju et ostan selle vidina ja pärast tulevikus läheb mu PS3 katki sest Sony keelab ära....sellepärast küsisingi. Mina mäletan et Sony litsens ei luba kasutada muid firmade tooteid peale oma, kus on öeldud et Sony lubab vms, näiteks Chillstream vms. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Huvitav, miks mul siis uusima fw-ga asi töötab? eks kui lakkab kunagi töötamast siis võin teada anda. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Veel natuke üldist infot inimestele beta dashi kohta
tsitaat:
It seems that new beta dash is out ( 13141 ) .. it adds ap 2.5 to all 360 games as I understand. If u have LT+ u have to reburn your game collection .. if u have older fw , u are screwed either way.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.