|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
_marek
HV Guru

|
06.04.2011 10:44:04
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
| Aga seda ei mäleta keegi kui suvel eesti riik tõstis käibemaksu 2% ja starman jättis hinnad tõstmata, tuli nagu klientidele vastu aga jah ega see pole oluline. |
Kuidas sa nii loll saad olla? Kas sa töötad Starmanis või oled lihtsalt lammas?
Küsimus ei ole hinna muutmises või käibemaksus.
Starman muudab ühepoolselt olemasolevate klientidega sõlmitud lepinguid, tõstes hinda. Sealjuures tehes seda ka nende lepingutega, mis on tähtajalised ja ei võimalda kliendil lepingut lõpetada. See on põhimõtteline küsimus ja selline JOKK on väga ohtlik. Kus on piir?
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
06.04.2011 11:23:02
|
|
|
_marek, mitte et mulle hinnatõus meeldib ja ma Starmani poolt oleks, aga oled sa kindel, et Starman muudab ühepoolselt lepingut. Ma olen üsna veendunud, et lepingus on selleine punkt kirjas, kus öeldakse, et nad võivad ühepoolselt hindu muuta. Klient on ju sellele alla kirjutanud ja nõustunud.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
06.04.2011 11:26:10
|
|
|
Jah, tegu on võlaõigusseaduse tüüptingimusega, mis tarbija seisukohalt ei ole kuigi eetiline ja kindlasti mitte hea kauplemistava.
Ühepoolne lepingutingimuste muutmine on see nii või naa, vahet pole, kas nad on seda endale "lepingus ette kirjutanud" või mitte.
Eriti halb on see just sel juhul kui lepingu lõpetamise puhul kaasneb tarbijale leppetrahv - sel juhul on tarbija pandud sundseisu.
VÕS § 42. Tüüptingimuse tühisus
(3) Lepingus, mille teiseks pooleks on tarbija, on ebamõistlikult kahjustav eelkõige tüüptingimus, millega:
/---/
14) nähakse ette tingimuse kasutaja õigus seaduses sätestamata või lepingus nimetamata põhjusel või viisil muuta ühepoolselt lepingutingimusi;
|
|
   |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
06.04.2011 11:31:33
|
|
|
Niisis tänase seisuga tuli teatis, et 1.05.2011 tõuseb kaabeltelevisiooni kuumakse 3,77 pealt 7,95 peale. kellelgi normaalset digiboksi odavalt pakkuda on, et tavaantennilt eesti kanaleid vaadata? Neetud.
_________________ dell somm ding mi poi |
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
06.04.2011 12:32:37
|
|
|
| _marek kirjutas: |
Kuidas sa nii loll saad olla? Kas sa töötad Starmanis või oled lihtsalt lammas?
|
No hea, et meil Intelligentseid inimesi siin foorumis leidub, üldiselt starmanis ei tööta ja kui ma olen lammas kes siis sina oled, kõik võimas jumal?
Mind see 2-4€ hinnatõus ei kõiguta ja kui kõigutaks siis maksaks 15€ leppetrahvi mis on mu lepingusse kirja pandud ja see summa mind ka ei kõiguta, magan rahulikult öösel edasi. Tõde on see, et starman võib hindu tõsta ja mitte midagi ei ole kobiseda, kõik on seaduslik. Huvitav on vaadata kuidas osad kohe närvi lähevad nagu elus tõsisemaid muresid poleks. Ei mäletagi millal viimati kõiki hindu starman tõstis, 5-7a. tagasi, äki keegi mäletab?
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
06.04.2011 13:29:03
|
|
|
| Ei mäletagi millal viimati kõiki hindu starman tõstis, 5-7a. tagasi, äki keegi mäletab? |
Ma ei tea, millal starman oma vingemate pakettide hindu on tõstnud, aga väikseima KTV paketi hind on tõusnud peaaegu et iga paari kuu tagant
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
06.04.2011 13:39:35
|
|
|
| ... Ei mäletagi millal viimati kõiki hindu starman tõstis, 5-7a. tagasi, äki keegi mäletab? |
see ju iseteeninduses näha, millal summad muutusid.
Puhtal digi-tv-l muutus aastavahetus 2008/2009 ja enne seda aastavahetus 2007/2008
kaugemale tagasi ei viitsinud vaadata.
7 aasta peale tuleb neid tõuse ikka päris palju.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
06.04.2011 15:38:02
|
|
|
| mulle tuli juurde ainult tavatelefoni miinimum tasu 1.99
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
06.04.2011 16:57:35
|
|
|
| Selle uute hindade juures kirjas jah lause: Muudatustega mittenõustumisel on Kliendil ühe kalendrikuu jooksul muudatuste kohta teate avaldamisest õigus lepinguline suhe Starmaniga üles öelda, teatades sellest Starmanile ja täites kõik senisest Pooltevahelisest lepingulisest suhtest tulenevad kohustused. |
Ma saan sellest küll nii aru, et leppetrahvi sel juhul maksma ei pea. Aga võib-olla ma olen naiivne.
Reaalselt on mul absoluutselt igal hetkel õigus lepinguline suhe Starmaniga Kuu peale saata, mitte ainult "ühe kalendrikuu jooksul muudatuste kohta teate avaldamisest". Ilma muudatusteta tuleks siis lihtsalt leppetrahv maksta. Ma arvan, et tarbijakaitse lendaks mürinal peale, kui Starman hakkaks hinnatõusuga leppetrahve välja petma või vastupidi, leppetrahvi hirmus klientidele hinnatõusu kaela määrima.
Vaieldamatult on see nõme, et nad hindu niimoodi tõstsid, kuid ega siin muud targemat teha pole, kui vait olla ja edasi teenida.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
06.04.2011 18:21:51
|
|
|
Vaatasin arvet ja praegune järsk tõus oli 53 protsenti täpselt. Kuigi jah mitu aastat oldi normaalse hinnaga kliendisõbralik.
| MaXakas kirjutas: |
| Ei mäletagi millal viimati kõiki hindu starman tõstis, 5-7a. tagasi, äki keegi mäletab? |
Ma ei tea, millal starman oma vingemate pakettide hindu on tõstnud, aga väikseima KTV paketi hind on tõusnud peaaegu et iga paari kuu tagant  |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
06.04.2011 20:12:59
|
|
|
Mul on reaalne hinnatõus 1.6 eurot.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
06.04.2011 21:07:02
|
|
|
| XL nett, L digi ja S telefon tõusid kokku 4,46€ :S
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
06.04.2011 23:00:13
|
|
|
Sain nüüd eelmise kuu arve ka vaatamiseks ja mida krdit. Mul on LLS pakett. Ka praegu on see kodulehe andmetel 26.78€. Aga lisaks on arvel veel mingi rida "ümardus miinimumtasuni" - 1.85. Nii et kokku tuleb summaks 28.63 mis on sisuliselt LLM paketi tasu. WTF nagu?!
Mis kuradi miinimumtasu? Kui oleks valinud SSS paketi, siis ümardatakse ka 28.63€ peale või.
Ja lisavad 1.9 otsa jah S telefoni eest mida ma tegelikult ei kasuta. Tea kas sellest saab loobuda ilma mingite leppetrahvide või krt teab milleta?
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
06.04.2011 23:04:29
|
|
|
Kui valid S telefonipaketi, siis kehtib miinimumarve nagu mobiilsidepakettidegi puhul.
See on ka Starmani kodulehel kirjas:
"S pakett:
/---/ Kõnede miinimumtasu on 1,85 EUR (29 kr)"
Seega kui telefoni kasutanud pole, pead jah maksma siiski 1,85 EUR
|
|
   |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beacho
HV vaatleja
|
06.04.2011 23:59:01
|
|
|
| atu1234 kirjutas: |
Hinnatõus Mida soovitate võtta praeguse 299.- kolmikpaketi asemel, karistuseks või nii? |
On endalgi vana kolmikpakett. Maksis ennem 25,50, uus hind siis 26,99. Mina vaatasin endale Stardi L-nett ja L-tv. Hinnaks tuli 26,78. Lükkasin seda Stardi peale minemist koguaeg edasi. Nüüd siis tuleb sunnitud vahetus.
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
07.04.2011 00:40:13
|
|
|
| beacho kirjutas: |
| atu1234 kirjutas: |
Hinnatõus Mida soovitate võtta praeguse 299.- kolmikpaketi asemel, karistuseks või nii? |
On endalgi vana kolmikpakett. Maksis ennem 25,50, uus hind siis 26,99. Mina vaatasin endale Stardi L-nett ja L-tv. Hinnaks tuli 26,78. Lükkasin seda Stardi peale minemist koguaeg edasi. Nüüd siis tuleb sunnitud vahetus. |
Pigem oota uus kuu ära, sest vaevalt Starmani kodukal veel uued hinnad on.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.04.2011 11:50:04
|
|
|
| beacho kirjutas: |
| On endalgi vana kolmikpakett. vaatasin endale Stardi L-nett ja L-tv. Lükkasin seda Stardi peale minemist koguaeg edasi. Nüüd siis tuleb sunnitud vahetus. |
+1
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
07.04.2011 13:15:25
|
|
|
saidi peal Start hinnakiri veel vana
Detsembrist kasutasin starmani ja elioni internetti paralleelselt, kavatsesin ühest keelduda ja teises suurem pakett võtta. Nüüd starman tegi otsuse minu eest kumb jätta.
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
07.04.2011 14:44:30
|
|
|
| 2 eurot oli nii määrav?
|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
07.04.2011 21:37:15
|
|
|
| ertr2 kirjutas: |
| 2 eurot oli nii määrav? |
Ei, sigadus on.
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.04.2011 21:38:14
|
|
|
| Täna kaks, homme neli on ilmselt määrav. Kui teenusepakkuja kasutab usinalt lepingusse märgitud kirja ja muudab pakette ja hindu nii nagu ise tahab ning enamasti kliendile ebasobivas suunas siis tuleb ehk valik stabiilsema ettevõtte kasuks otsustada. Tegelikult tõusis starmani hind ka juba siis kui need sm vms paketid tulid, said küll ise valida mida tahad aga maksid ikka sama palju kui enne vajaliku kui mittevajaliku eest.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.04.2011 21:42:44
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Kui teenusepakkuja kasutab usinalt lepingusse märgitud kirja ja muudab pakette ja hindu nii nagu ise tahab ning enamasti kliendile ebasobivas suunas siis tuleb ehk valik stabiilsema ettevõtte kasuks otsustada. |
Näita mulle teenusepakkujat kes pole viimase aasta jooksul hinda tõstnud.
| Tegelikult tõusis starmani hind ka juba siis kui need sm vms paketid tulid, said küll ise valida mida tahad aga maksid ikka sama palju kui enne vajaliku kui mittevajaliku eest. |
Mina sain 12mbit neti ja täielikult ebavajaliku teleka asemele ~10x kiirema neti koos oluliselt korralikuma ruuteri-modemiga kõigest ~1 euri kallima hinnaga. Julgeks väita, et see oli vägagi muljetavaldav hinnalangus arvestades mida ma selle eest vastu sain.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.04.2011 22:12:17
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Kui teenusepakkuja kasutab usinalt lepingusse märgitud kirja ja muudab pakette ja hindu nii nagu ise tahab ning enamasti kliendile ebasobivas suunas siis tuleb ehk valik stabiilsema ettevõtte kasuks otsustada. |
Näita mulle teenusepakkujat kes pole viimase aasta jooksul hinda tõstnud.
| Tegelikult tõusis starmani hind ka juba siis kui need sm vms paketid tulid, said küll ise valida mida tahad aga maksid ikka sama palju kui enne vajaliku kui mittevajaliku eest. |
Mina sain 12mbit neti ja täielikult ebavajaliku teleka asemele ~10x kiirema neti koos oluliselt korralikuma ruuteri-modemiga kõigest ~1 euri kallima hinnaga. Julgeks väita, et see oli vägagi muljetavaldav hinnalangus arvestades mida ma selle eest vastu sain. |
Eks teenusepakkuja mõte oligi see, et rahas mitte kaotada, kliendile tundub see kindlasti sobivam sest ta saab mida tahab ja maksab selle eest, isegi kui see on 1€ rohkem
Viimase aasta jooksul ja ka isegi rohkem pole minumeelest Elion hinda tõstnud, kaksik 169kr, stardikas 254kr ning hüperkiirega lahendus 469kr
Starmani praegused hinnad tuleks võrdluseks siis start 158.19kr, 219.05kr, täisstart 508,98kr
Lisanduvad erinevad tärnid ******** nende kohta leiab infot starmani kodulehelt.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
07.04.2011 23:02:44
|
|
|
| mis tärnid?
|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
07.04.2011 23:11:31
|
|
|
Enne hinnamuutust hakati digikolmikust kanaleid ära tõstma nn teemapakettidesse.
_________________ The truth is out there |
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
08.04.2011 00:38:40
|
|
|
Viimase aasta jooksul ja ka isegi rohkem pole minumeelest Elion hinda tõstnud, kaksik 169kr, stardikas 254kr ning hüperkiirega lahendus 469kr
Starmani praegused hinnad tuleks võrdluseks siis start 158.19kr, 219.05kr, täisstart 508,98kr
Lisanduvad erinevad tärnid ******** nende kohta leiab infot starmani kodulehelt. |
No neid hinnavõrdlusi võib vaadata nii ja naa kuna tingimused ning võimalused on erinevad. Ühel on rohkem kanaleid ja internet suts kiirem ja sellest ka hinnavahe. Ja need niinimetatud ****** on olemas ka Elionil.
Võrreldes Elioni ja Starmani, siis viimane vähemalt suudab tasuta seadmed ära tuua ja paigalda ning kaablid ka paika panna ilma, et peaks mitmekümneid eurosi välja käima.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
08.04.2011 09:46:15
|
|
|
Eks teenusepakkuja mõte oligi see, et rahas mitte kaotada, kliendile tundub see kindlasti sobivam sest ta saab mida tahab ja maksab selle eest, isegi kui see on 1€ rohkem
|
Oota nüüd. Sa tahad, et kõik erinevate kiirustega paketid oleksid ühe madala hinnaga ja siis klient ise valiks vastavalt vajadusele sobiva?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.04.2011 09:51:56
|
|
|
| Forgotten kirjutas: |
Võrreldes Elioni ja Starmani, siis viimane vähemalt suudab tasuta seadmed ära tuua ja paigalda ning kaablid ka paika panna ilma, et peaks mitmekümneid eurosi välja käima. |
Vabandust OT pärast kuid näiteks Elionil on juba pikemat aega kampaaniad, mille käigus saab uus liituja tähtajalise lepinguga seadmed tasuta + tehniku visiit + materjalid on tasuta.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
08.04.2011 11:21:02
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
Võrreldes Elioni ja Starmani, siis viimane vähemalt suudab tasuta seadmed ära tuua ja paigalda ning kaablid ka paika panna ilma, et peaks mitmekümneid eurosi välja käima. |
Vabandust OT pärast kuid näiteks Elionil on juba pikemat aega kampaaniad, mille käigus saab uus liituja tähtajalise lepinguga seadmed tasuta + tehniku visiit + materjalid on tasuta. |
Tore kui selline kampaania on, muidu kodulehel on märgitud Seadmete paigalduspakett tasulise teenusena 17.90 + iga järgnev tund veel 17.90 EUR
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
08.04.2011 11:48:00
|
|
|
Mina jään igatahes praegu elioni. Kuniks see amino 530 käkk veel töötab siis. Kuna kodus on ka teises telekas starmani kaabel tv, siis viskas kopa ette, et jälle on kanaleid ümber tõstetud. Mitu korda aastas nad seda teevad? Milleks? Kuulda on et ka digi tv kanaleid tõstab starman ringi.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.04.2011 13:00:12
|
|
|
Tore kui selline kampaania on, muidu kodulehel on märgitud Seadmete paigalduspakett tasulise teenusena 17.90 + iga järgnev tund veel 17.90 EUR |
Tõsi, see info ei ole piisavalt lihtsalt ülesleitav. Samas kui toodet tellida siis on sellest juttu.
http://tv.elion.ee/tingimused_tehniku_soodustus.php
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
08.04.2011 14:44:05
|
|
|
| iir kirjutas: |
| Mina jään igatahes praegu elioni. Kuniks see amino 530 käkk veel töötab siis. Kuna kodus on ka teises telekas starmani kaabel tv, siis viskas kopa ette, et jälle on kanaleid ümber tõstetud. Mitu korda aastas nad seda teevad? Milleks? Kuulda on et ka digi tv kanaleid tõstab starman ringi. |
Las tõstavad, sa pead ju ainult rescannima, ja kui on digibox pead sa ainult boxile restardi tegema
|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
08.04.2011 15:03:05
|
|
|
Ja siis on kõik kanalid suvalises järjekorras, vanasti oli veel topelt ka mõni, tulevad sellised ka sisse mis ei huvita/ei vaata.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
08.04.2011 15:32:08
|
|
|
Niisiis, asi ametlik, sai avaldus tehtud lepingu lõpetamiseks. Minu taskust enam ei lähe ühtegi senti Starmani- le 01. Maist. Aga pakkumised Salvestatava digiboksile on teretulnud Privaatsõnumina ikka.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
08.04.2011 15:52:06
|
|
|
| iir kirjutas: |
| Ja siis on kõik kanalid suvalises järjekorras, vanasti oli veel topelt ka mõni, tulevad sellised ka sisse mis ei huvita/ei vaata. |
poole tunniga sead paika ju
|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
08.04.2011 16:53:08
|
|
|
| ertr2 kirjutas: |
| mis tärnid? |
Lisainfo internetiteenuste kohta
• Internetiühendusi on keelatud edasi müüa kolmandatele isikutele!
• Internetikiirused kehtivad kaabliga ühenduse puhul.
• XL-internetiga pakutav terminaliseade töötab ainult 1Gbps läbilaskevõimega võrgukaartidega.
• Starmani võrgus ülekoormust põhjustava kliendi arvutis oleva viiruse avastamisel on Starmanil õigus piirata kliendile teenuse osutamine. Teenus piiratakse, kuni klient teavitab viiruse kõrvaldamisest. Lisainformatsiooni saab klient klienditeeninduse kaudu. Esmakordne viiruse tõttu teenuse piiramine on tasuta, alates teisest korrast vastavalt hinnakirjale.
• Starmani võrgus on väljasaadetavate e-kirjade arv piiratud (1 e-kiri minutis). Masspostituse saatmiseks pakume lisateenust SMTP autentimine.
• Teenuse tarbimise monitooringul jälgime mõistliku kasutamise põhimõtet.
Wi-Fi teenus
Wi-Fi teenuse tellimise eelduseks on S, M või L-internet. Wi-Fi teenuse tarbimiseks rendib Starman Wi-Fi ruuteri Linksys WRT54GH (www.linksysbycisco.com).
Wi-Fi teenus kuutasu 1,85 EUR / 29 EEK
DigiTV salvestamine kuutasu 11,44 EUR / 179 EEK
võlahaldustasu 5,00 EUR/ 78,23 EEK
võla tõttu piiratud üksikteenus (7) kuutasu 3,99 EUR/ 62,43 EEK
võla tõttu piiratud kaksikteenus (7) kuutasu 6,99 EUR/ 109,37 EEK
võla tõttu piiratud kolmikteenus (7) kuutasu 9,99 EUR/ 156,31 EEK
viiruse tõttu teenuse piiramine (8) 5,00 EUR/ 78,23 EEK
viiruse tõttu piiratud kolmikpakett (9) kuutasu 12,72 EUR/ 199 EEK
seadme ära toomise tasu 14,00 EUR/ 219,05 EEK
seadme ekspertiisitasu 20,00 EUR/ 312,93 EEK
digiboksi antennisisendi remont 15,00 EUR/ 234,7 EEK
seadme korpuse vahetus 20,00 EUR/ 312,93 EEK
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
10.04.2011 19:03:28
|
|
|
Modem hakkab vist saba andma. Täna juba 4 restarti lambist teinud
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
10.04.2011 21:14:40
|
|
|
| -Margus- kirjutas: |
Modem hakkab vist saba andma. Täna juba 4 restarti lambist teinud  |
cisco oma?
|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
10.04.2011 21:40:58
|
|
|
| webstar
|
|
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
11.04.2011 10:08:49
|
|
|
| tsitaat: |
| • XL-internetiga pakutav terminaliseade töötab ainult 1Gbps läbilaskevõimega võrgukaartidega. |
Töötab täiesti normaalselt ka 100Mbps läbilaskega kaartidega, eksitav info on see.
| tsitaat: |
System Requirements for an Ethernet Connection
An active 10/100/1000BASE-T Ethernet network interface card (NIC) installed |
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
11.04.2011 10:41:17
|
|
|
No täiskiirust sellega kätte ei saa. Tärn on selleks, et Starmanile kaebama ei läheks seetõttu
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
12.04.2011 19:32:16
|
|
|
Ennem kiitsin starmani aga nüüd ei tea mis pull see on viimasel 4-5 päeval on. Starmani modem teeb päevas 4-5 korda restarti. Eriti kui täiskoormusel midagi tirida, isegi kolm korda on jooksnud kokku kui olen http://www.speedtest.net/ kasutanud. Kui restarti ei tee siis uuendab kuidagi enda ip või midagi sellist, et mu eraldi paigaldatud wifi ruuter ei saa sellest aru ja tekib surnud seis, nett kaob ära... Tuleb wifi ruuterile ka käsitsi restart teha. On kellelgi midagi sarnast olnud, kas modem läks rikki, sest viimastel 4-5a. pole sellist nähtust näinud. Wifi ruuter hoidis ühte ip 30-70päeva, nüüd üle 5h ei saa.
Kas starman jagab kolmikuga ka wifi modemeid või saab neid ainult eraldi tasu eest?
Hetkel on modemiks: WebSTAR EPX2203
Wifi ruuteriks: d-link DIR-615 |
Lahendus: Starmani mees käis siis läbi ja ütles, et mu modemile jõudev signaan on nõrk. Viga arvatavasti oli elektri kapis kus on mul jagaja mis jagab kaabli signaali kolmeks. Jagajaks oli mingit mini hiinakas mis ajas teda naerma. Tõstis veel filtrite ja jagajate järjekorrad ringi. Korterisse tuleva kaabli otsa kohe filter, filtrist data otsast kaabel otse sinna tuppa kus on modem ja telekas, sinna pani veel lisaks tavalise jagaja vahele, üks modemisse teine telekasse. Huvitav, et nüüd on telekas ka filtri data august. Teine ots (filtril TV ots) mis filtrist välja tuli sinna keeras mingi ümmarguse filtri ja siis jagas jagajaga kaheks ja teistesse tuppa laiali.
Modemi signaali andmed:
Receive Power Level: enne -9.2 dBmV pärast -6.1 dBmV
Transmit Power Level: enne 51.2 dBmV Pärast 48.1 dBmV
Sain aru, et mida väiksemad need on seda parem. Eks paistab, hetkel ei ole saanud modemit kokku jooksutada. Ehk on kellelgi sellest infost kasu kelle sama probleem. Ahjaa, arvele lisandub materjalide kulu 6€  |
Käisin vihaga ka modemit vahetamas täna. Kasu ei midagi suurt. Juba jõudis resu teha
Name
WebSTAR EPX2203
Modem Serial Number
105811252
Cable Modem MAC Address
00:14:F8:55:F4:52
Hardware Version
v2.1
Software Version
v2.0.2r1162-091102
Receive Power Level
3.3 dBmV
Transmit Power Level
42.2 dBmV
Cable Modem Status
Operational
Ka see recive power peab ikka - olema
|
|
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
12.04.2011 20:23:19
|
|
|
| ei oska tarka midagi öelda, mul asi töötab peale tehniku käiku 100%. Vaatasin logist järgi, viimane restart modemil oli 16 päeva tagasi.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pennu
Kreisi kasutaja

|
13.04.2011 08:37:14
|
|
|
Software Version
v2.0.2r1162-091102 |
Naised saunas rääkisid, et see number muutub mingi hetk, rohkem m midagi ei tea, ehk saad lahenduse enda probleemile võibolla. Pauer ok.
|
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
13.04.2011 09:56:11
|
|
|
| -Margus- kirjutas: |
Ka see recive power peab ikka - olema  |
Kui mu mälu ei peta, siis receive peaks olema -15/+15 dBmV vahel ja Transmit soovitavalt <50 max 55 dBmV
|
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Black
HV kasutaja
|
13.04.2011 11:54:44
|
|
|
| Sai täna Starmani analoogTV'lt üle mingid digiTV'le. Digiboxi vahel pole, vaatajakaart on otse telekas. Samsung näitab signal strength'iks 67 (mis iganes ühikut, ilmselt %). Algul näitas veel vähem, paigaldaja vahetas TV poolse kaabli otsiku ära, siis hüppas 67 peale. Suuremaks ta seda numbrit enam ei saanud.Kas see on normaalne või mitte? Milles võib asi olla? Sissetuleva kaabli vahel on mingi "filter" kus ühest augu juurde on kirjutatud "TV" ja teise juurde "Data". Telkar on TV otsa ühendatud. Kas see vahetükk on vajalik?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pennu
Kreisi kasutaja

|
13.04.2011 11:57:11
|
|
|
| Black kirjutas: |
| Sai täna Starmani analoogTV'lt üle mingid digiTV'le. Digiboxi vahel pole, vaatajakaart on otse telekas. Samsung näitab signal strength'iks 67 (mis iganes ühikut, ilmselt %). Algul näitas veel vähem, paigaldaja vahetas TV poolse kaabli otsiku ära, siis hüppas 67 peale. Suuremaks ta seda numbrit enam ei saanud.Kas see on normaalne või mitte? Milles võib asi olla? Sissetuleva kaabli vahel on mingi "filter" kus ühest augu juurde on kirjutatud "TV" ja teise juurde "Data". Telkar on TV otsa ühendatud. Kas see vahetükk on vajalik? |
See vahetükk on vajalik, kui sa internetti kasutad, Data otsast peaks siis minema kaabel modemi juurde. Kui tegemist on muidugi datafiltriga, metallist väike kobakas, mitte lihtsalt seinajaguriga, siis võid ju otse proovida ilma.
viimati muutis pennu 13.04.2011 12:54:39, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Black
HV kasutaja
|
13.04.2011 12:01:13
|
|
|
| Interneti ei kasuta - võiksin siis seinast tuleva kaabli otse TV'sse ühendada? Mida vähem vahetükke, seda parem signaal vast.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
13.04.2011 14:15:14
|
|
|
| Sai täna Starmani analoogTV'lt üle mingid digiTV'le. Digiboxi vahel pole, vaatajakaart on otse telekas. Samsung näitab signal strength'iks 67 (mis iganes ühikut, ilmselt %). Algul näitas veel vähem, paigaldaja vahetas TV poolse kaabli otsiku ära, siis hüppas 67 peale. Suuremaks ta seda numbrit enam ei saanud.Kas see on normaalne või mitte? Milles võib asi olla? Sissetuleva kaabli vahel on mingi "filter" kus ühest augu juurde on kirjutatud "TV" ja teise juurde "Data". Telkar on TV otsa ühendatud. Kas see vahetükk on vajalik? |
Kui pilt ei haki, on signaali kvaliteet piisav ja sel juhul pole ka mõtet seda filtrit vahelt ära võtta.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
13.04.2011 17:33:54
|
|
|
Mul on ka filter vahel ja signaali tugevus kõigub 95 ja 98% vahel üldiselt.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |