Nii palju kui kuulnud olen siis kümned tuhanded inimesed arvavad või väidavad et see on tõsi.
Ning siis veel see,
People seeing an angel in Finland
tsitaat:
Several people were witnessing on 1-22-2011 an angel hovering above the woods in Western Finland. People driving on the road from Virrat to Alavus saw with their own eyes a huge angel standing for about half an hour above the woods. There was a message written in Finnish on its wing: "Fields are white already..."
People seeing the angel stopped their cars and watched the angel in amazement despite freezing cold weather. A video where Marita Mäntyniemi witnesses can be seen in the web, but it's in Finnish...
too kairo video on ikka väga tõenäoliselt lihtsalt peegeldus. vaata liikumise pealt kaasaliikuvaid heledaid laike. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Nii palju kui kuulnud olen siis kümned tuhanded inimesed arvavad või väidavad et see on tõsi.
Mnjah ... Ok, aga vaata siit alates 34-st sekundist ja kindlasti fullscreen`is! (saab paremini aru) ning avalda arvamust, kas üleval-paremal tähetorni poole liikuv objekt on päris või mitte.
Mnjah ... Ok, aga vaata siit alates 34-st sekundist ja kindlasti fullscreen`is! (saab paremini aru) ning avalda arvamust, kas üleval-paremal tähetorni poole liikuv objekt on päris või mitte.
See oli sul mingi sarkasmi värk jälle või tõsimeeli arvad, et kõik neegrid ongi Ameerika päritolu juurtega?
USA president peab olema sündinud USA pinnal. Obama seda ei ole. Meil oli siin samas VMi foorumis selle kohta pikk thread, mis mingil arusaamatul põhjusel oma eksisteerimise lõpetas.
Kes on jälginud seda naljakat Ancient Aliens sarja?
Mida kodanikkond arvab?
Olen kõiki näinud. Minu arvates on välja käidud päris põnevaid ideid, mille peale muidu ei tuleks. Mõtlemisainet küllaga ning minu arvates võib seal päris mitmes kohas tõetera sees olla. Siiski ei ole nende pakutud selgitused (et mitte öelda tõestused) piisavalt veenvad, et midagi põhjapanevat järeldada. Huvi pärast loen näiteks Book of Enoch'i inglise keelse variandi läbi _________________ Dima oli siin
Kes on jälginud seda naljakat Ancient Aliens sarja?
Mida kodanikkond arvab?
Kõik osad nähtud. Kokkuvõttes on hea meelelahutus ja paneb laiemalt mõtlema, kas tänapäevased seletused asjadele ja arusaamadele on ikka nii nagu me arvame. Seerias on paar isikut, kes eriti ei istu oma vaadete poolest (minujaoks liiga utoopilised ja kehvad tõendid), nagu näiteks David Hatcher Childress. Samas kes mulle väga meeldib oma muheda oleku ja emotsioonaalse pühendumuse poolest on Giorgio A. Tsoukalos. Ta suudab kõik teemad ikka eriti põnevaks rääkida, heh. Juuksed ja päevitus on põhiline teema... Kaasaja Indiana Jones. Kusjuures ta on veel endine kulturist. Oma Facebooki lehel andis ta just teada, et kolmanda hooaja võtted käivad.
Meelelahutus ta tõesti on.
Esile tõstetud fantastikaid paraku faktiliselt, ka loogikat jälgides, miski ei toeta. See on hetkel puhtalt täiskasvanud inimeste enda muinasjutuliste vajaduste rahuldamine läbi objektide/nähtuste ja seletamatuste sobivaks tõlgendamise. Vaadates häiris jubedalt osapoolte "that is a fact" loopimine, ilma et vaatajale neid esitati - mida muidugi selgelt pole, sest ainult pöörane uhvoloog loobuks tõesti faktidest nende puhtaimas tähenduses, kui neid oleks.
Paar vähe ratsionaalsemat ja mõistlikumat kuju võtavad sõna, aga sellel asjal on tõsine subjektiivne maik küljes. Tõtt-öelda ma pettusin, oodates eest leida rohkem ikka kaalutletud arutelusid osapoolte vahelt, diskussiooni.
Aga pole viga. Nalja ikka saab - eriti 1. hooajas räägitud püramiid, mis muidugimõista on ennem vesiniku peal toimiv elekrijaam, kui kadunud tsivilisatsiooni kultuurne vara ja varasema inimese maailmavaatelisuse iseäralik tulemus.
Pole küll veel päris sel tasemel kus annaks otse näiteks sigade sees kasvatada inimestele otse sobivaid organeid või kehaosi aga amm õiges suunas kindlasti. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
It’s a bit like a supermarket manager dying of starvation or a bottled-water distributor dying of thirst: In the U.K., a former National Health Service (NHS) director died while waiting for medical care — at her own hospital.
CNN koos oma ajupestud puppetiga üritab whitewash-ida ja Jesse Ventura usaldusväärsust kukutada. Stuudios läks õhk nii paksuks, et oleks saanud juba noaga lõigata.
Former International Atomic Energy Agency chief Mohamed ElBaradei, who had previously announced his intetions to run for the presidency of Egypt, said Monday that “if Israel attacked Gaza we would declare war against the Zionist regime."
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4051939,00.html
CNN koos oma ajupestud puppetiga üritab whitewash-ida ja Jesse Ventura usaldusväärsust kukutada. Stuudios läks õhk nii paksuks, et oleks saanud juba noaga lõigata.
Esimese video all on suurimat toetust leidnud kommentaar:
""I don't think looking up the facts makes a person a conspiracy theorist."
Yeah it does. Honesty, facts, are always a revolutionary act, a terrorist act, in a fascist society run by liars and war criminals. Embrace the title of "conspiracy theorist." To be called one in this political climate means you are a decent, rational, honest, compassionate human being. It is a badge of honor."
Ventura't olen ise päris pikalt jälginud ja siiani polegi olnud põhjust temaga mitte nõustuda. Mehe kehakeel ja silmavaade on tõsiselt aus, vassimist või varjamist pole tema puhul igatahes enda sisetunde järgi küll täheldanud. Ja nii kaua, kui keegi vastupidist tõestada ei suuda, jälgin ma teda ka edaspidi.
Kuna ise ütlesin telekast paar aastat tagasi lahti (masendav ajupesu), siis antud intervjuu olekski vist vaatamata jäänud, kui siia teemasse poleks sattunud. Nii et jätkake samas vaimus!
Ventura't olen ise päris pikalt jälginud ja siiani polegi olnud põhjust temaga mitte nõustuda. Mehe kehakeel ja silmavaade on tõsiselt aus, vassimist või varjamist pole tema puhul igatahes enda sisetunde järgi küll täheldanud. Ja nii kaua, kui keegi vastupidist tõestada ei suuda, jälgin ma teda ka edaspidi.
Kuna ise ütlesin telekast paar aastat tagasi lahti (masendav ajupesu), siis antud intervjuu olekski vist vaatamata jäänud, kui siia teemasse poleks sattunud. Nii et jätkake samas vaimus!
Jah, ta tundub selline aus ja lihtne mees olema. Tema sari oli ka täiesti vaadatav.
MatchMaker, AJ fanboy? Nojah, ega kedagi fännates kaob kriitikameel ära kuhugi..Ega ma mõtlesin hälvik poolnaljaga, samas tema vahepealne karjumine ja tatipritsimine ja häälte tegemine on natuke ebanormaalne küll, kui AJ õpiks oma käitumist natuke kontrollima, võtaks inimesed teda tõsisemalt.
Ma ütleks et ma austan teda ja temasuguseid selle eest et ta võitleb selle eest mida usub ja õigeks peab, ning on seda pikka aega teinud vaatamata pasarahele mis teda pidevalt saadab. Kuigi mu nägemused peamistes küsimustes erinevad nagu öö ja päev, ehk siis ma ei ülista inimest, toetan ühe lapse poliitikat, ilmselt toetaks ka ühtset maailmavalitsust- jne. Lisaks on ta ka ameeriklane ja mulle kohe üldse ei meeldi ameeriklased, aga see kõik ei muuda teda minu silmis negatiivseks. Karjumisega läheb ta tõesti mõnikord liiale, aga osad inimesed ongi sellised, ning see on asi mis hakkab inimestele silma, osad peletab eemale ja osad toob lähemale.
Aga eile siis käidi veel saates välja see, et kogu Lähis-Ida antakse Moslemi Vennaskonna kätte ning viimane tegelane kes reas kukutatakse ja asendatakse on Saudi Araabia kuningas. Sellega saavutakase siis see, et nafta hind läheb üle 200 dollari. Saudid käisid juba muidugi ka 300 välja. Dollar peaks olema surnud 2012 lõpuks ning ameeriklaste olukord nii niru et nad anuvad juba uut valuutat.
Rohkem selle kohta siin. Külaliseks on Lindsey Williams, kellel on siis nö eliidi enda hulgas tuttavad ja kes on talle siiani infot andnud.
Aga eile siis käidi veel saates välja see, et kogu Lähis-Ida antakse Moslemi Vennaskonna kätte ning viimane tegelane kes reas kukutatakse ja asendatakse on Saudi Araabia kuningas. Sellega saavutakase siis see, et nafta hind läheb üle 200 dollari. Saudid käisid juba muidugi ka 300 välja. Dollar peaks olema surnud 2012 lõpuks ning ameeriklaste olukord nii niru et nad anuvad juba uut valuutat.
Rohkem selle kohta siin. Külaliseks on Lindsey Williams, kellel on siis nö eliidi enda hulgas tuttavad ja kes on talle siiani infot andnud.
mõned huvitava "faktid"/kokkuvõtted meie kuu kohta, mille üks tööl olles igavlev tegelane kokku korjas
niimoodi neid lugedes võiks arvata et varsti on "bye-bye moon"
mõned huvitava "faktid"/kokkuvõtted meie kuu kohta, mille üks tööl olles igavlev tegelane kokku korjas
Huvitav lugemine, kahju et viiteid polnud. Asja teeb "pisut" kahtlaseks, et paljud üles toodud punkte on seletatavad lihtsa loogikaga ilma igasugu katseid-tõestust vajamatagi. Enamus teisi on seletatavad hetkel vast kõige rohkem tunnustatud tekkimise hüpoteesiga _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
see maailm on omadega nii v'ttu minemas, ma laseks oma käega need mendid maha. pisar tuleb silma
Sarnasel teemal:
Keegi siin või kuskil mujal teemas vaidles kellegagi et home raidide puhul valesse majja lendamine on väga ebatõenäoline, see võib käe tõsta, ma otsin talle 2 artiklit hiljuti juhtunud raididest kus ühes hoiti väikest või teismelist tüdrukut "at gunpoint".
mihkel90, tere tulemast reaalsusesse - Ameerikas juhtub selliseid asju iga päev, selleks oleks vaja siis juba eraldi teemat, et selliseid idiootseid politsei ja sõjaväe ärakasutamise juhtumeid postitada. Vormiriietuse selga panemine loob osades mingi ettekujutuse, et sul on nüüd supervõim vms.
mihkel90, tere tulemast reaalsusesse - Ameerikas juhtub selliseid asju iga päev, selleks oleks vaja siis juba eraldi teemat, et selliseid idiootseid politsei ja sõjaväe ärakasutamise juhtumeid postitada. Vormiriietuse selga panemine loob osades mingi ettekujutuse, et sul on nüüd supervõim vms.
jah ma ikka jälgin päris tihedalt neid aga hakkab igasugust piiri ületama.
tsitaat:
On tõesti.. Liiga paljud inimesed ei suuda ilma tubaka, alkoholi ja narkootiliste aineteta elada. thumbs_down.gif
õnnitlen et saad poindile pihta härra väitluskuningas
Keda kotib? Ausalt? Selle asemel, et siin viie tuhande kilomeetri taga paikneva riigi üle nutta, võtke Savisaar maha ja pange oma tegude eest vastutama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.