Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  foobar2000 teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 21.02.2011 20:07:31 foobar2000 teema vasta tsitaadiga

Lugu lihtne, installisin foobar2000´nde peale ning soovisin kasutada Shades Lossless 1.4.4c skinni ja muud sellega seonduvat. Teen kõik nii nagu "readme" kirjutab, kuid kui üritan programmi käima panna, siis tuleb teade "could not access profile folder"

Täpselt sama installi tegin ka teises arvutis ning seal asi toimib icon_lol.gif

http://razor-87.deviantart.com/art/Shades-Lossless-1-4-4c-194657442 <- selle tahaks siis tööle saada!

Tänud! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Petz
HV Guru

sõnum 22.02.2011 20:51:08 vasta tsitaadiga

Et foobarist eraldi teemat polegi, andsin sellele veidi kõlavama nime. Siis saaks siin edaspidi muud foobarijuttu ka ajada, kui teemaalgataja oma murele lahenduse leidnud! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 22.02.2011 23:48:56 vasta tsitaadiga

Petz kirjutas:
Et foobarist eraldi teemat polegi, andsin sellele veidi kõlavama nime. Siis saaks siin edaspidi muud foobarijuttu ka ajada, kui teemaalgataja oma murele lahenduse leidnud! thumbs_up.gif

icon_biggrin.gif

Oleks tore küll kui probleemile lahenduse leiaks thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif

nah
HV veteran
nah

sõnum 23.02.2011 00:00:46 vasta tsitaadiga

Kunagi sai kasutatud, päris asjalik, ja skinniga tundub jube tuus player olevat...
Anna teada siis, kui skinni tööle saad....
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 23.02.2011 00:02:17 vasta tsitaadiga

nah kirjutas:
Kunagi sai kasutatud, päris asjalik, ja skinniga tundub jube tuus player olevat...
Anna teada siis, kui skinni tööle saad....

Kusjuures lugu on väga imelik seetõttu, et teises masinas toimib see skin. Proovi, äkki saad tööle enda masinas selle thumbs_up.gif

Ja ikka ei ole kedagi kes oskaks öelda miks ma ei saa seda asja toimima? icon_rolleyes.gif

nah
HV veteran
nah

sõnum 23.02.2011 01:30:30 vasta tsitaadiga

Portable installiga töötab skin.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 23.02.2011 02:08:19 vasta tsitaadiga

nah kirjutas:
Portable installiga töötab skin.

Vot ei tööta mul sellega ka. Sellist teadet ei tule nagu esimses postis kirjas, kuid skin tööle ei hakka. Tõesti ei ole siis kedagi kes oskaks abistada?

denis28
Aeg Maha 2n
denis28

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.04.2011 12:04:08 vasta tsitaadiga

mis teema selle foobariga on? parem programm muusika kuulamiseks kui winamp vms ?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 04.04.2011 12:18:50 vasta tsitaadiga

ASIO ikka rohkem salvestuse teema, niisama muusikat selle läbi kuulata väga mõttetu.

denis28, ise olen muusika kuulamiseks igasugu jamad läbi proovind ja ikkagi WMP peale jäänd. helis vahet absoluutselt pole (kõiksugused heli pasandavad vigurid on minu puhul täielikult välistatud) ja on kindlalt koguaeg olemas kohe peal win installi. teisi hakka kuskilt mööda netti taga ajama ja installima.

tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 04.04.2011 12:28:16 vasta tsitaadiga

denis28 kirjutas:
mis teema selle foobariga on? parem programm muusika kuulamiseks kui winamp vms ?
Oleneb, millega harjunud oled. Helikvaliteedi osas vahet pole. Winamp on tänapäeval üsna bloatware tüüpi asi juba, kuid kui viitsid tema nudimisega vaeva näha, siis pole viga. Foobar on selline no bullshit programm ainult muusika kuulamiseks.

NATAS999 kirjutas:
ASIO ikka rohkem salvestuse teema, niisama muusikat selle läbi kuulata väga mõttetu.
Kas ta just mõttetu on, kuid ega ta tõesti midagi kuuldavalt paremaks ei tee, kui muus osas on settingud õigesti paigas. Ma näiteks kasutan ASIOt, kuna siis oskab mu EMU 0202 USB helikaart muusika sample rate'st õigesti aru saada. Directsoundi kasutades peab käsitsi paika panema, vastasel juhul toimub resample (millest tingitud kvaliteedilanguse kuuldavuse üle ma parem ei spekuleeri). Enamasti on see muidugi ebaoluline, kuna 99,9% olemasolevast kraamist on nagunii 44.1 kHz.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vladimir
HV kasutaja
vladimir

sõnum 04.04.2011 13:13:14 vasta tsitaadiga

Foobar+ASIO peamine point on selles, et Windowsi kahtlase väärtusega mikserist mööda hiilida. Vista ja win7 peal peaks WASAPI samuti hea tulemuse andma. Foobari peamine eelis aga on keskendumine ainult muusikaformaatidele ja nö totaalne kontroll - sa vöid selle GUI töeliselt minimalistlikuks teha, või siis teha sellise blingi, et ka Winampi köige toretsevam skin hiilib häbist punastades uksest välja, või tekitada hoopis stuudiosofti stiilis GUI igasugu nivoomööturite, ostsilloskoopide ja spektrianalüsaatoritega. Pluss veel suurepärane "library" (kas teek eesti keeles oleks öige tölge?), Facets-plugin ja paindlik erinevate formaatide vahel konvertimine, failidega opereerimine (kopeerimine-ümbernimetamine-löikamine-kustutamine jne) ning tagide redaktor. Lisaks saab erinevate pluginate lisamisel kasutada VST-d ja loeb pakitud arhiive otse, ilma kövakettale lahti pakkimata. Ka Winampi visualisatsioonid (nt. Milkdropi) saab tahtmise juures külge pookida. Mida veel ühelt muusikapleierilt (või öigem oleks öelda -haldurilt) tahta?

Aga töelistele minimalistidele on selline pleier nagu PurePlayer.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 04.04.2011 14:09:34 vasta tsitaadiga

Kodus on foobar2000 just erinevate pluginate pärast, tööl ketrab muusikat vana ja ustav Winamp 2.95 icon_smile.gif

Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 04.04.2011 14:19:49 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:
Ma näiteks kasutan ASIOt, kuna siis oskab mu EMU 0202 USB helikaart muusika sample rate'st õigesti aru saada. Directsoundi kasutades peab käsitsi paika panema, vastasel juhul toimub resample (millest tingitud kvaliteedilanguse kuuldavuse üle ma parem ei spekuleeri). Enamasti on see muidugi ebaoluline, kuna 99,9% olemasolevast kraamist on nagunii 44.1 kHz.
CD'ga proovisin sample ratega mängida ja niimoodi teadlikult kuulates oli küll vahe sees (võimalik, et placebo efekt) 44.1kHz ja 48kHz vahel 44.1kHz kasuks (ka vend oli kõrval ja kuigi tai ei näinud täpselt, mida ma susserdasin, oli ta ikkagi kindel, et 44.1kHz kõlab paremini). 96kHz enam ei proovind, kuna ressiiver ei suuda seda DSP'st läbi lasta (5ch stereot kasutan, kõlarid stereo paigutuses, kaks kasti üksteise otsas, kokku 4 kasti, 2x mahlakam tulemus, kui 2 kastiga). samuti jäi proovimata 16bit vs 24bit võrdlus, aga vaevalt sealtki midagi teistsugust selguks, kui et CD'd on ikka kõige parem kuulata õige seadistusega, milleks üldjuhul 44.1kHz ja 16bit. nagu me kõik teame, siis igasugune konverteerimine, resamplimine jne ei mõju kunagi hästi.
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 04.04.2011 19:28:56 vasta tsitaadiga

http://browse.deviantart.com/customization/skins/media/foobar2000/?qh=&section=&q=FooLars#/d1bcccz

Ütiatn siis seda teemat installida, kuid ei saa 3. punktist edasi. Ei ole valikus PanelsUI-d. Kus võiks probleem olla?

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 04.04.2011 19:41:59 vasta tsitaadiga

THIS SETUP DOES NOT WORK WITH FOOBAR2000 0.9.5.3 OR LATER!!!

ACTUALLY THIS SHIT IS OUTDATED, DON'T BOTHER WITH IT!!!

Ja foobar oleks tore, kui igast träna ei peaks juurde tirima alatasa. Sinu puhul on selleks Panels UI. All on lingid olemas kõigele, mis tarvis tirida.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 04.04.2011 19:50:32 vasta tsitaadiga

Ma ei saa nüüd aru.. icon_lol.gif

Et siis see ei tööta ühesõnaga uuemate versioonidega. Kõik need pluginad on mul olemas ja vajalikus kasutas ka.

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 04.04.2011 19:55:27 vasta tsitaadiga

Jah muudmoodi ma sellest paraku aru ei saa. icon_smile.gif

Mõtleks isegi foobarile, kui sel oleks mingi ilus fullscreen võimalus, search bar ja esteetiline list/välimus. Peab kunagi motiveerima end surfama jälle, varasemalt olen oma pead keppinud selle programmiga küll, aga nii nagu pildil pole vist kunagi saanud tööle. icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ihvike
HV Guru

sõnum 04.04.2011 20:25:30 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Kodus on foobar2000 just erinevate pluginate pärast, tööl ketrab muusikat vana ja ustav Winamp 2.95 icon_smile.gif
Kui järele mõelda, siis tegelikult just Winampi tugevus on see, et talle on meeletu hulk igasuguseid pluginaid. Näiteks mõni aeg tagasi ma mõtlesin, et oleks lahe kui diivanil lebotades muusikat kuulates saaks puldil mingit suvalist nuppu vajutades ekraanil suurelt kuvada mängitava loo andmed, olenemata sellest, kas mul on üldse winamp ekraanil nähtaval. Näiteks vaatan mõnikord fullscreenis telekat samal ajal kui winamp mängib ja mõnikord tahaks teada, et mis lugu parajasti mängib. Muusikakogu on nimelt nii hulluks kasvanud, et kõike enam peast ei tea.
Ja no nii imelik kui ka ei tundu, Winampi jaoks on sobilik plugin olemas, mis tänu väikesele koostööle Girderiga teeb just seda mida vaja. Isegi overlay pinnale joonistab ilusti loo andmed. Quick Title on plugina nimi.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 04.04.2011 21:22:01 vasta tsitaadiga

No shit. Siiamaani ei ole õnnestunud ühtegi teemat peale saada. Hulluks ajab... icon_lol.gif icon_lol.gif

E: K*pp oli aga tasus ära. Nüüd mõnus theme peal.

Nüüd saan endaga rahul olla. icon_biggrin.gif

Petz
HV Guru

sõnum 05.04.2011 00:31:24 vasta tsitaadiga

Kernel streaming jäi veel Foobariga seoses mainimata. icon_wink.gif Aga see vist Winampil ka küljes?..

Selle Foobariga on kummaline suhe - ta on (vähemasti algul) inetu, kohmakas ja ebaloogiline, aga kui vähegi harjud, ei taha enam teisi playereid näha.
Mu jaoks Foobari tugevus selles, et pole veel leidnud failitüüpi, mida ta ei oskaks loomulikust või väheste pluginate abil mängida - mp3-st wavpacki ja ISOni. Pluss veel see, et playlistid tabidena kogu aeg silma all.

Tegelt Foobari jaoks eraldi teema... icon_redface.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 05.04.2011 09:30:53 vasta tsitaadiga

OT: Winamp oli parim väga pikalt, kuni sinnamaani kui hakkas toetama videofaile ja netis brausima. Liiga palju sitta poogiti külge.
tagasi üles
vladimir
HV kasutaja
vladimir

sõnum 05.04.2011 11:52:36 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
OT: Winamp oli parim väga pikalt, kuni sinnamaani kui hakkas toetama videofaile ja netis brausima. Liiga palju sitta poogiti külge.

Öige jutt, versioon 2.xx oli hea, 3.xx läks jamaks, 5.xx juures möned vead parandati, aga allakäik oli paratamatu. Hakati igasugu bloati juurde toppima, installi ajal oli/on vaja 100 linnukest ära vötta möttetute komponentide eest. Foobar on nagu Linux (va see, et pole avatud koodiga) - esialgu vajab harjumist ja mudimist, aga hiljem lihtsalt töötab. Ainuke asi, mille üle ma kurdan, on see, et käivitub/sulgub suht aeglaselt - aga töenäoliselt tuleb see minu 200 GB suurusest muusikateegist ja vb ka "hapnevast" vinsoodast ja aeglastest 5400 rpm läpaka ketastest.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 05.04.2011 12:02:27 vasta tsitaadiga

Mulle küll Winamp meeldib...palju kraami - las olla beer_yum.gif Endal 5.6 vms...Videod ja nett võiks tõesti sealt kaduda.. vaevalt keegi Winampiga netis käib icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 05.04.2011 16:42:55 vasta tsitaadiga

sorry for ot_ Aeglane on winamp, visuaalid õgivad liiga ulmeliselt masinat ja tohutult mõttetut nänni alates backupist kuni netibrowserini. Ot: Teine hea asi keerati perse samamoodi - Nero Burning Rom
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  foobar2000 teema
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.