praegune kellaaeg 20.06.2025 23:44:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
real
HV kasutaja
|
02.04.2011 20:03:27
Chkdsk |
|
|
Xp 32bit. Probleem on püsiv. Enne desktopile jõudmist, tuleb blue screen ja arvuti läheb resale. See protsess kordub pidevalt. Mitte kuidagi ei saa windowsisse sisse, safe mode ka ei tööta. Internetis soovitati chkdsk teha, aga seda teha ei saa kuna mul installation plaadiga ei tulegi sellist võimalust ettegi, kus küsiks "to repair the selected windows installation, press R"
nagu seal: http://www.youtube.com/watch?v=KNOQ0sCYY8s&feature=player_embedded
Mina saan valida Automated System Recovery ja kuhu ma xp sooviksin installida. Xp plaat on mul pira ja mingisugune performance edition, kus on kõik kasutud asjad ära kustutatud, vb sellest?
Ram on korras. Kõvaketas on 4 kuud vana. See mul kolmas kõvaketas. Eelmised kaks olid samsungid, mis muutusid väga aeglaseks. Tihti on arvutis pilt seiskunud ja siis uuesti tööle pannes ei tuvasta kõvaketast. Paar kuud töötas ilusti, nüüd viimane nädal tööle pannes jälle ei tuvastanud kõvaketast (olen juhtmetega küll ja küll proovinud), natuke jamamist ja läheb uuesti tööle. Aga nüüd on see samune blue screen error, mis pole varem esinenud. Kõigi kolme kõvakettaga on esinenud kordi, kui ei tuvasta kõvaketast. 400w toitekas sai sügisel 450w vastu vahetatud, kus on sata kaablid kinnituvad eriti jäigalt, aga ikkagi mingi jama.
Blue screen error:
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
disable or uninstall any anti-virus, disk defragrementation or backup utilities. Check your hard drive configuration and check for updated drivers. Run chkdsk /F to check for hard drive corruption, and then restart your computer.
Technical information:
stop: 0x00000024 (0x00190203, 0x86750820, 0xc0000103, 0x00000000)
P4 @ 3.0 GHz
8800gts 320mb
Asus P5GPL
2 x 1024mb ddr Apacer
WD RE3 250gb 7200rpm (äriklassi oma garantii kehtib )
450w Fortron
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
03.04.2011 09:58:17
|
|
|
Veateate järgi tundub, et ei suuda kettalt normaalselt lugeda. Kui erinevad kettad järjest jäävad tuvastamata ja toiteid/kaableid on vahetatud, siis kahtlustaks emaplaati. Vaata üle visuaalselt, ega mingid kondekad punnis pole vms.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
armin81
Kreisi kasutaja
|
03.04.2011 10:30:37
|
|
|
Proovida teises arvutis slavena. seal saab kontrollida
_________________ Otsid mööblit? Uuri Siit või Siit.
Soovid kolida? Vaata Siia. |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
real
HV kasutaja
|
03.04.2011 13:14:00
|
|
|
Kondekad ei ole punnis. Teises arvutis proovin ära. Kahtlustan isegi emaplaati, mis on 6a vana ja teisi juppe on ikka vahetatud.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
04.04.2011 14:41:11
|
|
|
Kas recovery console iso plaadi pealt ei saa teha chkdsk?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|