Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
01.04.2011 23:45:50
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
beastbeats kirjutas: |
Skull-Tx, Gunslinger ja jeesus188 kohalikust postkontorist ikka olete küsinud/uurinud
eShelobik, mul on Zavvi kohta ainult kiidusõnu öelda - pakid tulevad reeglina 5 tööpäevaga (v.a pühad), hea klienditeenindus ja hinnad (ma tellin ainult kuni 22 euroseid asju sealt) + tasuta postitamine  |
no aga milleks on siis see paber, mida postkasti topitakse kui mind kodus ei ole, need olen alati kätte saanud  |
helistasin eile sinna, nemad ei tea minu pakist midagi, vaatavad, otsivad, aga näha ei ole.
Täna siis hommikul tööle minnes 2 pakki postkastis (üks nendest zavvi oma)
Hakka või uskuma, et need petškinid ei viitsi pakke tuua või kirjasid jätta.
üks pakk on veel kusagil teel, aga see hk-st
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
01.04.2011 23:59:29
|
|
|
[VaHuR] kirjutas: |
Amazonist saaks Xbox 360 250GB kätte £159.20. Keda huvitaks, siis PS. |
nüüd on selle hind languenud 149.99£ peale, kuid ilmselt mitte kauaks.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
02.04.2011 02:47:15
|
|
|
Koos postiga 181€
On kellelgi aimu, millega Standard Shipping end kohale toimetab?
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
02.04.2011 19:49:55
|
|
|
Kui tegu on weekend special pakkumisega ja tellimus tehtud, kuid ma pole kindel kas enne esmaspäeva ühispanga virtuaalkaardilt võetakse raha, siis pole vaja karta, et soodusega mängu ei saa?
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
1 :: |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
02.04.2011 19:51:46
|
|
|
xheix1712, reeglina võetakse raha kaardilt alles siis, kui pakk/tellimus teele pannakse - reeglina nädalavahetusel pakke/tellimusi välja ei saadeta
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
03.04.2011 13:51:58
|
|
|
jeesus188,
minule öeldi postkontorist, et pakid, mis mahuvad ilusti postkasti - neid süsteemis ei registreeritga ja kirja koju ei saadeta,. vaid viiakse pakk otse postkasti. Ehk siis lihtkirjana tulevad pakid.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.04.2011 14:16:08
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
jeesus188,
minule öeldi postkontorist, et pakid, mis mahuvad ilusti postkasti - neid süsteemis ei registreeritga ja kirja koju ei saadeta,. vaid viiakse pakk otse postkasti. Ehk siis lihtkirjana tulevad pakid. |
postkasti mahtusid nad imeliselt, aga kysimus on vaid sellest, et miks just peale kõnet pakid jõudsid postkasti.
see kas kokkusattumus või ep laiskus. Varem pole probleemi olnud.
Muideks olen saanud ka nn lihtkirjasid mille järgi pidin mine postkontorisse( vabalt oleks postkasti mahtunud).
Kysimuse peale, et miks ei pannud postkasti, vastatud, et juu siis liiga rasked pakid või ei mahtunud ära
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
04.04.2011 18:14:31
|
|
|
Paaril viimasel saadetisel on Zavvi/The Hut pakile märkinud väärtuse valuutaks naelad, kuigi peaks eurodes olema (tellin eurodes ja summa on ka euro vääringu järgi) - ime, et toll pole neid veel "rajalt maha võtnud"...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
04.04.2011 20:43:59
|
|
|
beastbeats, minul üks selline pakk võeti maha, kus 21.45£ oli paki peal. saatsin invoice kus oli 21.45€ kirjas ja pakk lasti lahti
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
04.04.2011 21:43:25
|
|
|
jeesus188,
minule öeldi postkontorist, et pakid, mis mahuvad ilusti postkasti - neid süsteemis ei registreeritga ja kirja koju ei saadeta,. vaid viiakse pakk otse postkasti. Ehk siis lihtkirjana tulevad pakid. |
postkasti mahtusid nad imeliselt, aga kysimus on vaid sellest, et miks just peale kõnet pakid jõudsid postkasti.
Muideks olen saanud ka nn lihtkirjasid mille järgi pidin mine postkontorisse( vabalt oleks postkasti mahtunud).
Kysimuse peale, et miks ei pannud postkasti, vastatud, et juu siis liiga rasked pakid või ei mahtunud ära  |
samas on mul olnud ka kogemust kus mu pakk surutakse jõuga postkasti, kuigi on näha et see sinna ei mahu, õnneks on siiani läinud vaid ümbrik katki. Ma isegi ei tea mis siis teha kui toode katki läheb pärast sellist tegu, kas eesti posti saab üldse avalduse teha ja kes tõestab et seda tegi postiljon mitte mina?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.04.2011 21:57:46
|
|
|
Spoiler 
Ravenclaw kirjutas: |
jeesus188,
Kysimuse peale, et miks ei pannud postkasti, vastatud, et juu siis liiga rasked pakid või ei mahtunud ära  |
samas on mul olnud ka kogemust kus mu pakk surutakse jõuga postkasti, kuigi on näha et see sinna ei mahu, õnneks on siiani läinud vaid ümbrik katki. Ma isegi ei tea mis siis teha kui toode katki läheb pärast sellist tegu, kas eesti posti saab üldse avalduse teha ja kes tõestab et seda tegi postiljon mitte mina?  |
nagu viimasel ajal uudistest näha olnud ja lugeda saanud, siis tuleb lihtsalt loota, et midagi ei juhtuks pakkide ja kirjadega
Sest eesti postiga suht võimatu vaielda ja kompi saada. Nendel alati õigus
Nemad ei vastuta suht millegi eest
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
04.04.2011 22:04:47
|
|
|
beastbeats, minul üks selline pakk võeti maha, kus 21.45£ oli paki peal. saatsin invoice kus oli 21.45€ kirjas ja pakk lasti lahti |
Seda muidugi, lihtsalt üks võimalik "kadalipp" juures
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
05.04.2011 13:14:45
|
|
|
Kas game.co.uk saadab pulte Eestisse? Või mis piirangud tehnikavidinatele on, kaal?
|
|
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
05.04.2011 13:18:31
|
|
|
xheix1712, üle 1kg pakke nad ei saada - mõni on sealt riistvara saanud tellida, teised jällegi mitte...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
05.04.2011 15:01:43
|
|
|
Selline küsimus veel, et kas game.co.uk´s kantakse kontole reward pointsid alles siis kui asjad on teele pandud ? Sellepärast uurin, et olen tellinud paari päeva jooksul kolm eraldi tellimust, kuid punkte nagu juurde ei ole lisandunud (pakid said nende poolt täna teele pandud).
|
|
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
05.04.2011 15:03:36
|
|
|
Kas punktide jaoks ei pidanud olema UK või Iirimaa kodanik?
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalevipoeg
HV vaatleja
|
05.04.2011 15:56:50
|
|
|
xheix1712 kirjutas: |
Selline küsimus veel, et kas game.co.uk´s kantakse kontole reward pointsid alles siis kui asjad on teele pandud ? Sellepärast uurin, et olen tellinud paari päeva jooksul kolm eraldi tellimust, kuid punkte nagu juurde ei ole lisandunud (pakid said nende poolt täna teele pandud). |
Tegin endale ka eelmine nädal game.co.uk konto. Ostsin reward kaardi. Pärast kaardi numbri saatmist mailile registreerisin selle kontol. Tegin esimese tellimuse (kaardi ostmise eest sai mingi 1000 points) , kasutasin reward pointse ja peale seda kui krediitkaardilt raha oli maha võetud laekusid uued points minu kontole.
_________________ HDium |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
05.04.2011 22:22:05
|
|
|
Kuna eBay kohta eraldi teemat ei leidnud postitan oma küsimuse siia:
Viimase paari kuu jooksul on järjest kaht eBay.co.uk'st (eri müüjad, mõlema feedback score üle 100 000 ) tehtud ostu tabanud sama saatus -asi läheb postis kaotsi.
Mis aga kummaline on, on see et kui olen om 14p ära oodanud ja müüjale teatan, et kle asi pole kohal, tuleb sealt vastus: 'Ilmselt kadus postis ära, aga kuna me oleme nii hooliv müüja, siis saadame teile tausta uue.' Ja see tuleb ilusti kohale.
Esimene kord oli selline igati positiivne tunne, aga nüüd kui juba teist korda sama asi juhtus hiilis hinge kerge kahtlus, eriti seetõttu, et see teade, mis saadeti on kahel eri müüjal suht identne. Võimalik et mõlemad on mingist samast algallikast šnitti võtnud või mis iganes.
Igatahes tahtsin küsida, kas kellegi on sama asja kippunud juhtuma?
Eri neti poodidest olen ostnud kraami palju ja kunagi pole postiga probleeme olnud (tellin nõudmiseni peapostkontorisse, seega postiljoni süüdistada ei saa) ja nüüd siis järjest kaks sellist olukorda.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
05.04.2011 22:28:25
|
|
|
euforia, eBay teema
Täiesti võimalik, et on juhus, ning vahest müüjad kirjutavad suhteliselt samamoodi. Mis seal ikka eriti teisiti kirjutada, kui aadressid õiged ja kohale pole tulnud.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
06.04.2011 07:59:24
|
|
|
Mul täitsa kaduma pole kordagi läinud, üks kord juhtus aga nii et tellisin netipoest raamatu ning ootasin ligi 4 nädalat. Lõpuks kirjutasin neile et pakk väga kaua teel olnud ja teised tellimused mis samal päeval tegin on juba kohal kuid antud toodet mitte. Vastati et kas soovin refundi või uut raamatut. Lasin uue raamatu saata ning nädala pärast jõudis üks raamat kohale ning teise nädala pärast teine täpselt sama raamat. Nüüd ongi kaks ühesugust raamatut. Ei tea kus kohas see esimene pakk nii pikalt seikles.
On juhtunud ka nii et sisu pole komplektne, siis on samuti uus saadetud ilma et oleks nõutud et ma esimese toote tagasi saadan (selline asi juhtus ebayst ostes)
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
06.04.2011 09:51:17
|
|
|
Raamatute puhul mul on kodus juba 3 raamatut, mis ebayst tellitud ja kättesaamisel pole osutunud selleks, mis pildil oli. Alati on ilusti raha tagasi kantud ja vabanduseks palutud raamat endale jätta.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
xeon
HV kasutaja

|
06.04.2011 18:16:07
|
|
|
kus kohast saaks osta UK psn kaarti kõige parema hinna eest ja et oleks see koodiga variant,et saab peale maksmist kohe koodi ....punktid.ee vaatasin,seal oli otsas ja päris kirvega...
_________________ PSN: Kilitapja |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
06.04.2011 21:50:05
|
|
|
Vabandan, kui loll küimus. Mõtlesin ka zavvist tellida paar xboxi 360 mängu. Kas tasuta kohale toimetamine on vaid siis kui kaup maksab alla 20 naela? Seega, kui tahan kahte mängu, siis peaksin kaks eraldi tellimust tegema? Ja teine küsimus, et kas "üllatusi" ei kaasne, maksan selle hinna mida näen, eesti post ei leiuta miskit juurde?
Tänan.
viimati muutis Status0 06.04.2011 22:46:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
06.04.2011 21:58:05
|
|
|
ot: keegi oskab soovitada kust riideid osta netist ja et mõistlik valik oleks:D sry et vale teema
viimati muutis bitCON 06.04.2011 22:00:47, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|