Siia teemasse postitage oma kiireim ring ning kirjutage juurde, mis sätetel sõitsite!
Kirjutage millise masinaga sõitsite, mis tuuningud peal ja mis sätted, also võite rooli sätteid ära märkida jne
Ideeliselt saaks niiviisi teada HV kiireimad võidusõitjad!
Kes on kiireim roolil, puldil või klaviatuuril?
Esimesse postitusse kirjutan ilmselt iga raja esi kolmiku välja kuid see sõltub kuidas mul aega on jällegi
Kuid alati võib keegi mode abi küsida, et mu pea posti muuta, ei pane pahaks
Lihtsalt seda teemat on vaja, et vältida läbu ametlikus SHIFT 2 HV teemas.
Igatahes, andke kõik nüüd tuld
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuidas mäng on muidu? Mulle on kõrva jäänud, et pole just suurem asi. Väidetavalt võrreldes Shift 1'ega on graafika natuke parem, kuid UI on kehvem ning mäng ise on väga "arcadeish".
Ise pole veel proovinud.
Edit:
Ehk mõni mode saaks posti ära kustutada, palun. Läks valesse teemasse.
viimati muutis LightsabeR 30.03.2011 08:05:35, muudetud 1 kord
Kuidas mäng on muidu? Mulle on kõrva jäänud, et pole just suurem asi. Väidetavalt võrreldes Shift 1'ega on graafika natuke parem, kuid UI on kehvem ning mäng ise on väga "arcadeish".
Ise pole veel proovinud.
Miks sa selles teemas küsid kui selle jaoks on eraldi teema, see teema tehti spetsiaalselt aegade jaoks mitte selliste küsimuste jaoks.
Nädalavahetus tulemas. Võiks välja mõelda siis, mis autoga ja mis rada.
Keegi julge võib ju lihtsalt öelda mis autodega mis radu (neid ühendeid võib ju mitu olla) ja hakkamegi sõitma. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Kuigi esimsele sõitjale jäin alla, siis aeg kirjas ikka. Samuti rooliga sõidetud. Ja nagu eespool mainitud Spa ja worked Ford Focus RS _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
misasja te siin ehitate? ostke originaal, mängu sisse ehitatud selline asi. autologi kasutajaga näeb kõigi sõprade aegu ja ka regional besti. _________________ www.simracing.ee
Jeez, see focus works on ikka suht ebastabiilne, pidin kurja vaeva nägema et seda tunida selliseks, et ta sirge peal rohkem stabiilsem oleks jms. Noh tuning sessionil sain aja mingi 2:37 kanti aga kuna see ei loe siis ma lähen teen time trialil loodetavasti parema aja ja panen siia. Küsimus kas rahavas mängib kõik off või on mingid abid peal?
Ise kasutan ainult best linei, ülejäänud on kõik off või hard _________________ Bawse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.