|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
31.03.2011 19:56:24
|
|
|
Metsjeesus, Options->Privacy->Location bar
Search bar saab ära kaotada kui kusagil seal ligiduses tühja koha peal parem-klikk teha ning siis Customize... valida ning Search Bar minema lohistada.
Aadressiriba pikkust saad lihtsalt hiirega venitada.
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/speed-dial/
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.03.2011 20:02:40
|
|
|
| matu21 kirjutas: |
tnx, korras  |
Pidin ka ise täna selle sätte ära muutma.Muidu ei lasknud EE iseteendindusse sisse
| Metsjeesus kirjutas: |
| Teine "mure" on aadressiribale kirjutamine. Chromel on ennetav kirjutamine (vist nimetatakse nõnda), et kirjutan "a" ja juba tuleb enimkasutatav "a..." nimeline sait ja jooksvalt muudab koguaeg. Jube mugav. FF puhul aga sellist pole by default. Ons sellejaoks mõni addon? |
FF võimaldab järjehoidjatest,ajaloost ja sisestatud aadressitest otsida vasteid sellele mis sa kirjutad aadressireale.Vaata Tools-Options-Privacy-Location bar nagu ülevalpool soovitatud.On ka advanced säte mis võimaldab kombineerida erinevaid variante mida seal kuvada: http://kb.mozillazine.org/Browser.urlbar.default.behavior
| Kolmandaks, saab need kaks akent üheks ka muuta nagu Chromel on? Hetkel aadressiriba ja googlei otsing, aga ma ei googelda kunagi seal parempoolsel. |
Omnibar vist oli see lisa kui ma eksi.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
31.03.2011 20:22:55
|
|
|
| tsitaat: |
Kolmandaks, saab need kaks akent üheks ka muuta nagu Chromel on? Hetkel aadressiriba ja googlei otsing, aga ma ei googelda kunagi seal parempoolsel.
|
- Kraabid otsinguvälja maha (ribal parem klikk: customize)
- Valid mistahes otsingumootori input välja ja teed parema klõpsu ning selekteerid "add keyword"
- paned näiteks "g"
--- järgmine kord aadressiribale kirjutades paned vastava markeeringu ette ning kirjutad otsingutingimuse.
viimati muutis Mario. 31.03.2011 20:23:50, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
31.03.2011 20:23:27
|
|
|
bladerunner, tomorrow, aitüma, aga see mul on hetkel ka history+bookmark. Ma nimelt soovin, et seal real, kus kirjutan kuvatakse see (h+enter nt HV jaoks), mitte ei pea alla noolega valima sobivat.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
1 :: |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
31.03.2011 20:30:44
|
|
|
| bladerunner, tomorrow, aitüma, aga see mul on hetkel ka history+bookmark. Ma nimelt soovin, et seal real, kus kirjutan kuvatakse see (h+enter nt HV jaoks), mitte ei pea alla noolega valima sobivat. |
browser.urlbar.autoFill
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
31.03.2011 20:35:54
|
|
|
MarioA., võiks olla, aga ei toimi ka mul mitte.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
31.03.2011 20:52:04
|
|
|
Heh, pmst sain pihta kuidas ta toimib - tuleb aadressi ikka ilusti algusest toksima hakata, nt. www.hinna... ja tulebki ilusti www.hinnavaatlus.ee ette.
Suvalise tekstiosa peale ta aadressi täitma ei hakka, pead valiklistist valima.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
31.03.2011 20:54:31
|
|
|
See ei ole lahendus - see on paranormaalsus.
Kes enam "www" ette trükib ? Sajand on teine, see termin on surnud.
Kui lgp. Metsjeesus soovib seda vaid ühe ja enim kasutatava veebisaidi jaoks kasutada, siis ta ehk toimib - oleks juba asjalikum koduleheks panna, ega üks vaikimisi istuv tab masinat kooma ei tõmba - RAM ei peagi tühjana seisma.
Minul täidab ka suvalise tekstiosa peale pooli ajaloos olevaid aadresse, teisi mitte.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/enter-selects/
See lahendab probleemi - ta ei too teksti/aadressi küll üle, vaid selekteerib esimese e. enimkasutatud märksõnale vastava aadressi.
viimati muutis Mario. 31.03.2011 20:58:34, muudetud 1 kord |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
31.03.2011 20:55:41
|
|
|
Huvitav..
Spoiler 
endal toimib küll lihtsalt juba mõnda tähte kirjutades, toob välja enam/hiljuti kasutatavad lingid nende tähtedega..
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
31.03.2011 20:59:39
|
|
|
miq, sa said mõttest valesti aru.
Metsjeesus soovib, et esimene ja enimkasutatud märksõnale vastav aadress tuuakse ka otse aadressireale, et saab enteriga lehe ära laadida, ilma, et peaks noolt alla toksima ja siis enterit pressima.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
31.03.2011 21:15:21
|
|
|
MarioA., justnimelt. Panin selle sinu antud laienduse peale ja kärab küll, tuleb natuke ümber harjuda. Iseenesest oleks vahva, kui ülejäänud oleks väheke tumedamad ja esimene vaste (ehk see millele enter reageeriks) heledam/väljapaistav. Vahest on ikooni ja teksi pudru seal ees, kuigi tegemist oleks eelkõige "kirsiga tordil".
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
31.03.2011 21:25:48
|
|
|
Mybad
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
01.04.2011 01:12:38
|
|
|
Metsjeesus, ma ei oska öelda, kas see parem on, sest pole fast dialit kasutanud, aga proovi fox tab laiendust. See on küll flashipõhine, aga töötab üsna hästi ja näeb päris hea välja (kui ise natuke sättida ka).
Ainus jama on Firefox 4 puhul see, et menüüriba väljalülitamisel tekib aeg-ajalt firefox nupu vasakusse otsa mingi pisike plönn, mis kaob fox tab-i lehe avamisel või fox tab laiendi keelamisel.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
01.04.2011 12:48:13
|
|
|
Võtsin ise kasutusele enne viidatud Speed Dial-i (https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/speed-dial/)
Kuna Chrome olen ainult paar korda kasutanud, siis ei oska objektiivset võrdlust nende kahe vahel teha.
Mulle igatahes tundus täiesti kasutuskõlblik.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
01.04.2011 14:46:17
|
|
|
Speed diali kommentaarides kaevatakse suurte mälulekete jm hädade üle.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
01.04.2011 15:29:17
|
|
|
Kuna ma 24/7 järjest FF ei kasuta ning masin ka piisavalt võimekas, siis pole senini järelikult probleeme tähele pannud (mis ei tähenda et neid ei võiks olla).
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
01.04.2011 18:18:52
|
|
|
Kommentaaride kvaliteediga on nii ja naa, need ei pruugi üldse tõele vastata.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
01.04.2011 22:54:21
|
|
|
| Kuidas saaks lahti hallist aadressiribast ekraani allosas vasakul (by default), mis näitab mingi nupu, ikooni ja mida iganes aadressi? Muidu seda näha ei ole, aga just siis korraks kui kuskilt eelmainitud elementidest üle liigud hiirega. Häirib ja pole minu jaoks vajalik...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
01.04.2011 23:26:07
|
|
|
Customize ja siis lohista see alumine jura ära.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
01.04.2011 23:35:18
|
|
|
| softis kirjutas: |
| Customize ja siis lohista see alumine jura ära. |
Said valesti aru , vaata pildilt - vasakul nurgas, all ääres, helehall aadressiriba, mida näitab korraks ainult, muidu on see nähtamatu:
Spoiler 
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.04.2011 23:45:01
|
|
|
| ewur kirjutas: |
| Kuidas saaks lahti hallist aadressiribast ekraani allosas vasakul (by default), mis näitab mingi nupu, ikooni ja mida iganes aadressi? Muidu seda näha ei ole, aga just siis korraks kui kuskilt eelmainitud elementidest üle liigud hiirega. Häirib ja pole minu jaoks vajalik... |
CSS-ga saab nii kah teha, et näitab ainult teatud asju.Näiteks minul on need peidetud:
#statusbar-display[label^="Connected"] {display:none !important;}
#statusbar-display[label^="Read"] {display:none !important;} |
Teised on veel:
Looking
Connecting
Transferring
Waiting
|
Lihtsalt vaja välja vahetada jutumärkide vahel olev osa ja panna kood userChrome.css-i
EDIT:
Selleks, et üldse peita peaks seda kasutama:
| #statusbar-display {display:none !important;} |
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
02.04.2011 00:12:29
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| Kuidas saaks lahti hallist aadressiribast ekraani allosas vasakul (by default), mis näitab mingi nupu, ikooni ja mida iganes aadressi? Muidu seda näha ei ole, aga just siis korraks kui kuskilt eelmainitud elementidest üle liigud hiirega. Häirib ja pole minu jaoks vajalik... |
CSS-ga saab nii kah teha, et näitab ainult teatud asju.Näiteks minul on need peidetud:
#statusbar-display[label^="Connected"] {display:none !important;}
#statusbar-display[label^="Read"] {display:none !important;} |
Teised on veel:
Looking
Connecting
Transferring
Waiting
|
Lihtsalt vaja välja vahetada jutumärkide vahel olev osa ja panna kood userChrome.css-i
EDIT:
Selleks, et üldse peita peaks seda kasutama:
| #statusbar-display {display:none !important;} |
|
Tänud , aga kuidagi kergemini ei saa? Tegin õpetuse järgi (enda arvates), aga ei aidanud...
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
02.04.2011 00:32:19
|
|
|
Tänud , aga kuidagi kergemini ei saa? Tegin õpetuse järgi (enda arvates), aga ei aidanud... |
Ma kuskil nagu nägin lisa mis liigutas lingi näitamise address bari peale nagu varasemates betades oli.Nimi oli vist link status address bar vms.Addons lehel seda kahjuks enam pole.
Võimalik, et ka see ehk aitab: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/status-4-evar/ |
Rohkem lahtikirjutatuna:
Spoiler 
Tegin siis nagu pildil näha...
Ja faili kirjutasin sinu antud koodi:
Spoiler 
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
02.04.2011 02:23:22
|
|
|
Tänud , aga kuidagi kergemini ei saa? Tegin õpetuse järgi (enda arvates), aga ei aidanud... |
Ma kuskil nagu nägin lisa mis liigutas lingi näitamise address bari peale nagu varasemates betades oli.Nimi oli vist link status address bar vms.Addons lehel seda kahjuks enam pole.
Võimalik, et ka see ehk aitab: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/status-4-evar/ |
Rohkem lahtikirjutatuna:
Spoiler 
Spoiler 
|
Töötab siis kenasti?
Ise proovisin järgi ja töötab siinpool
Mammutteema kah: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=7&t=2057009 |
ei tööta nagu mainisin . Point on selles, et kunagi olen selle asjaga tegelenud ja väga hästi kõik toimima saanud, aga kui pidevalt ei tegele, siis läheb meelest. Ja nüüd uuesti see maht endale selgeks teha, läbi lugeda võtab aega, mida võiks hoopis muule, enda jaoks tähtsamale kulutada. Tegelikult ei saa üldse aru, milleks see "featuur", too hall riba olemas on, eriti tavakasutaja seisukohast. Arvan et pole ainuke, kellele see täiega mõttetu näib...
Edit: sai korda, puudu oli userChrome.css faili algusest selline kirje - @namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");. Eelnevalt postitatud userChrome.css faili pildil seda ju polnud .
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.04.2011 03:11:26
|
|
|
Rohkem lahtikirjutatuna:
Spoiler 
Spoiler 
|
Töötab siis kenasti?
Ise proovisin järgi ja töötab siinpool
Mammutteema kah: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=7&t=2057009 |
ei tööta nagu mainisin . Point on selles, et kunagi olen selle asjaga tegelenud ja väga hästi kõik toimima saanud, aga kui pidevalt ei tegele, siis läheb meelest. Ja nüüd uuesti see maht endale selgeks teha, läbi lugeda võtab aega, mida võiks hoopis muule, enda jaoks tähtsamale kulutada. Tegelikult ei saa üldse aru, milleks see "featuur", too hall riba olemas on, eriti tavakasutaja seisukohast. Arvan et pole ainuke, kellele see täiega mõttetu näib...
Edit: sai korda, puudu oli userChrome.css faili algusest selline kirje - @namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");. Eelnevalt postitatud userChrome.css faili pildil seda ju polnud . |
See hall riba on selleks, et kasutaja näeks mis lehte laaditakse ja selleks, et enne lingile klikkamist saaks vaadata kuhu see üldse viib.Mind isiklikult ei häiri ja tegelikult meeldib see mulle hulga rohkem kui see lahendus kus like näitas address baril.Aga no see on maitse asi nii või naa.
Huvitav mul pole namespace kunagi olnud userChrome failis ja kõik toimib k.a see mis ma postitasin.Aga kui korras, siis
userChrome on mul hetkel koos kommentaaride ja tühjade ridadega 300 rida kokku.Koodi on siis ehk 250 kanti.
userContent on ligi 100 (peamiselt addon manager muutused).
Järgmine nädal postitan võrdluse kus,mis ja kuidas mul muudetud on.Ehk tuleb kellelegi kasuks
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
02.04.2011 11:20:23
|
|
|
Hmm, minul ei ole see üldse nii, nagu kasutajal ewur.
Mul on endal rebitud alla see nö vanakooli status bar ja seal on eraldi lahter. Kui midagi on näidata, siis on. Niimoodi väljahüppavat, nagu pildi pealt paistab, ei ole ma näinud
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.04.2011 11:56:31
|
|
|
| softis, ilma addonita on see ajutiselt näha olev. Ilmub väikse viitega, seega kiirelt lingist üle lennates hiirega seda ei ilmu üldse.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
02.04.2011 16:13:17
|
|
|
userChrome on mul hetkel koos kommentaaride ja tühjade ridadega 300 rida kokku.Koodi on siis ehk 250 kanti.
userContent on ligi 100 (peamiselt addon manager muutused).
Järgmine nädal postitan võrdluse kus,mis ja kuidas mul muudetud on.Ehk tuleb kellelegi kasuks  |
oleks vägagi huvitatud, üht-teist häirib veel, näiteks kasvõi ikooni "Display your bookmarks" (mitte Bookmarks sidebar!) menüü. Sooviks sealt ära kaotada "View Bookmarks Toolbar", "Show All Bookmarks", "Bookmarks Toolbar", "Unsorted Bookmarks" kirjed. Olen proovinud nüüd eile-täna erinevaid õpetusi userChrome.css faili modimiseks, aga pole aidanud. Ehk on põhjus selles, et õpetused vanemate Firefox versioonide kohta...
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mart11n
HV vaatleja

|
02.04.2011 17:23:54
|
|
|
Mul on selline probleem firefoxiga, et ükskõik mis ma valin, "firefoxi käivitamisel" alla, ta ikka avab firefoxi käivitamisel viimase lehe, kus ma viibisin, mitte avaleheks valitud lehe. Ma otsisin küll, varasematest postidest, et kas selline probleem on veel kellelgi aga ei leidnud.
EDIT: vabandust, ma avastasin, et probleem on sellest, et ma parasjagu tõmban (juba pikemat aega) firefoxiga ning ta jääb tegelikult ikka avatuks, mis sest, et ma akna kinni panen.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.04.2011 18:13:27
|
|
|
| mart11n kirjutas: |
Mul on selline probleem firefoxiga, et ükskõik mis ma valin, "firefoxi käivitamisel" alla, ta ikka avab firefoxi käivitamisel viimase lehe, kus ma viibisin, mitte avaleheks valitud lehe. Ma otsisin küll, varasematest postidest, et kas selline probleem on veel kellelgi aga ei leidnud.
EDIT: vabandust, ma avastasin, et probleem on sellest, et ma parasjagu tõmban (juba pikemat aega) firefoxiga ning ta jääb tegelikult ikka avatuks, mis sest, et ma akna kinni panen. |
Sa kasutad, siis vanemat 3.6 versiooni.Mingist 3.6 versioonist alates suleti ka download aknad kui terve brauseri sulgesid.Varem oli tõesti nii, et võisid brauseri sulgeda aga download aken jäi ette.
ütleme nii, et see muutus kohe üldse ei meeldinud mulle
Üldiselt pane säte õigeks Tools-Options-General-When firefox Starts
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.04.2011 19:28:52
|
|
|
Sa kasutad, siis vanemat 3.6 versiooni.Mingist 3.6 versioonist alates suleti ka download aknad kui terve brauseri sulgesid.Varem oli tõesti nii, et võisid brauseri sulgeda aga download aken jäi ette.
ütleme nii, et see muutus kohe üldse ei meeldinud mulle  |
Ei pruugi olla vanem versioon. Download Statusbar-i kasutajatele möödus see ebameeldiv muutus täiesti märkamatult.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mart11n
HV vaatleja

|
02.04.2011 20:07:11
|
|
|
| Firefox 4.0 on. Mind ei häiri see, et download aken jääb ette, kui browser sulgeda aga downloadimise ajal uuesti lahti tehes avaneb see sama sait, kus viimati olid. Arvatavasti sellepärast, et programm töötab edasi, kuigi ma akent ei näe.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
02.04.2011 20:23:36
|
|
|
| ffs, lasin ubuntu win7 kõrvale dualbooti ja pärast ff syncimist nullis NoScript whitelisti ära, teised asjad syncisid ilusti
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.04.2011 21:22:05
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
ütleme nii, et see muutus kohe üldse ei meeldinud mulle  |
Ei pruugi olla vanem versioon. Download Statusbar-i kasutajatele möödus see ebameeldiv muutus täiesti märkamatult. |
Kas on ka mingit lisa mis ainult selle muutuse teeb?.Ehk siis pre 3.6 käitumise tagasi toob seoses download aknaga?
Ei taha Status 4 Evar installida ainult selle pärast kui ma muid funktsioone ei kasuta.
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
merikes
HV vaatleja
|
02.04.2011 22:48:43
|
|
|
| Neile, kes seda aadressi mugavamat sisestust taga ajasid, võib Prospector - Speak Words lisa huvi pakkuda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
02.04.2011 23:00:09
|
|
|
Natuke aega tagasi kurtsin muret et Vimeos videod ei mängi:
"Vimeo made a change to the web site about 3 months ago and it broke video playback for all versions of Firefox. Later (after many complaints from users) Vimeo finally got round to putting a fix in place, but the fix only works for Firefox v3.6. Vimeo video is still broken for all other versions of Firefox (including FF 4.x).
Firefox 4 works perfectly fine with video from ANY site other than Vimeo (e.g. YouTube, Daily Motion, SmugMug, etc.) it's only Vimeo where video doesn't work in FF4.
It's clearly a Vimeo problem, but they won't take the issue seriously and fix it. Maybe not enough people have complained to Vimeo..."
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.04.2011 23:01:23
|
|
|
Kas on ka mingit lisa mis ainult selle muutuse teeb?.Ehk siis pre 3.6 käitumise tagasi toob seoses download aknaga?
Ei taha Status 4 Evar installida ainult selle pärast kui ma muid funktsioone ei kasuta. |
See pole Status 4 Evar laiendusega kuidagi seotud. Download statusbar tekitab endale eraldi ajutise, sõltumatu statusbari, mis on nähtav vaid failide allalaadimise ajal - näitab iga faili progressi eraldi ja allalaetud failid saab otse dl statusbarilt avada. Kui dl statusbari allalaetud failidest tühjendad, kaob ta jälle ära kenasti.
Ma olen seda juba aastaid kasutanud ja minu meelest on see üks must have laienditest. Eraldi download manager aken on nii ebamugav sellega võrreldes. Proovi ära.
Seadistuses märgi kindlasti "automatically continue downloads in the download manager when the browser closes"
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 02.04.2011 23:08:31, muudetud 1 kord |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.04.2011 23:08:21
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
Ei taha Status 4 Evar installida ainult selle pärast kui ma muid funktsioone ei kasuta. |
See pole Status 4 Evar laiendusega kuidagi seotud. Download statusbar tekitab endale eraldi ajutise statusbari, mis on nähtav vaid failide allalaadimise ajal - näitab iga faili progressi eraldi ja allalaetud failid saab otse dl statusbarilt avada. Kui dl statusbari allalaetud failidest tühjendad, kaob ta jälle ära kenasti.
Ma olen seda juba aastaid kasutanud ja minu meelest on see üks must have laienditest. Eraldi download manager aken on nii ebamugav sellega võrreldes. Proovi ära.
Seadistuses märgi kindlasti "automatically continue downloads in the download manager when the browser closes" |
Aa siis ma sain valesti aru.Aga proovib järgi
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
02.04.2011 23:30:56
|
|
|
Vimeo probleemi üheks lahenduseks:
about:config - dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll - Value "true"
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.04.2011 10:36:34
|
|
|
ewur, kahtlane värk. Mul toimib ka ilma selle sissekandeta 4.0'ga.
Ega pole kasutusel sul 64bit brauser?
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.04.2011 11:04:20
|
|
|
| Huvitav, kas Firefoxi arendajad pole mõtelnud sellele, kuidas lisade installimisel restardi vajadust vähendada/kaotada? Kasutasin üle pika aja natuke Firefoxi ning kuna tahtsin paari lisa installida siis tuli "vana hea" Win95/98/ME aeg meelde, kus IP vahetamine tähendas op.süsi restarti.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.04.2011 11:33:05
|
|
|
Ju siis pole see hetkel prioriteediks. Optimeerimist vajavaid asju mis mõjutavad kõiki kasutajaid ning igapäevaselt on niigi palju.
Samas võid ka kõik lisad ühekorraga installida ja siis restardi teha, ei pea igaühe pärast seda eraldi tegema...
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.04.2011 12:33:55
|
|
|
Vimeo probleemi üheks lahenduseks:
about:config - dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll - Value "true" |
| mikk36 kirjutas: |
Ega pole kasutusel sul 64bit brauser? |
Minul kah toimib vimeo kenasti, kuigi tõele au andes on mul user.js failiga püsivaks määratud need seaded.Vaikimisi OOPP ei rakendata nii paljudele pluginatele.Nagu näha on mul ka esteid id kaardi plugin nimekirjas:
// Determines whether plugins will run in a separate "plugin-container" process.
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled", true);
// Force following plugins to benefit from OOPP and not crash entire browser when they crash.
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.NPSWF32.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.np-mswmp.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.np32dsw.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.npFoxitReaderPlugin.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.npdeployJava1.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.npesteid-firefox-plugin.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.npjp2.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.npnul32.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.nppdf32.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.nppl3260.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.npsoplugin.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.npvlc.dll", true);
user_pref("dom.ipc.plugins.enabled.npwlpg.dll", true);
// Number of seconds before an out-of-process plugin is terminated when it stopped responding.
user_pref("dom.ipc.plugins.timeoutSecs", 10); |
| Mark0 kirjutas: |
| Huvitav, kas Firefoxi arendajad pole mõtelnud sellele, kuidas lisade installimisel restardi vajadust vähendada/kaotada? Kasutasin üle pika aja natuke Firefoxi ning kuna tahtsin paari lisa installida siis tuli "vana hea" Win95/98/ME aeg meelde, kus IP vahetamine tähendas op.süsi restarti. |
Kindlasti on.Eksisteerib juba ka lisasi mis ei nõua restarti aga neid on veel vähe.
| bladerunner kirjutas: |
| Samas võid ka kõik lisad ühekorraga installida ja siis restardi teha, ei pea igaühe pärast seda eraldi tegema... |
Täpselt nii.Nüüd kus addon manager võimaldab vaikimisi failist installida lisasi võin kettalt terve kausta valida ja kõik korraga installida
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.04.2011 14:25:50
|
|
|
Mulle ei meeldi hästi see, et enam ei saa firefoxis inglise ja eesti keelt locale switcheriga vahetada. Varemalt sai nii, et installisid inglisekeelse firefoxi ja eestikeese firefoxi (ükskõik kummas järjekorras) ja siis sai iga kasutaja ise locale switcheri abil keelt vahetada. Enam ei saa. Juba mingist 3.x versioonist alates paistab üks installer eelneva keelepaki eemaldavat ja locale switcher "näeb" vaid üht keelt korraga. Eesti keele pakk mozilla kodukal on iidamast-aadamast (fx v2 vist).
Või on sellele ka mingi lahendus olemas? Ei tahaks kaht Firefoxi eraldi kaustadesse paigaldada, liiga palju tekib peavalu sellega suurema hulga arvutite korral.
Peaks ehk Linuxist eesti keele paki hiivama? On proovinud keegi?
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
03.04.2011 20:54:20
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
Ega pole kasutusel sul 64bit brauser? |
Ei ole. Aga kuna probleem lahendatud eelmainitud viisil, siis kõik .
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
04.04.2011 14:03:12
|
|
|
| miks kui ma lambi pilti tahan seivida arvutisse, siis parem klikk ja save image as... seivib asja firefox documendina ja faili nimekas tahab panna "link.live.net" ?
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|