Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Lahendatud: XP VPN-i ühendumine läbi Thomson TG789vn ei tööta märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
qingpool
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.03.2011 12:17:53 Lahendatud: XP VPN-i ühendumine läbi Thomson TG789vn ei tööta vasta tsitaadiga

Hei

Oli seadistatud XP masin VPN serveriks, võrguseade oli Thomson Speedtouch 780wl, kui ma ei eksi, ning olid suunatud pordid 1723 ja 500 ning kõik toimis ilusti.

Hiljuti vahetati seade ära Thomson TG789vn vastu, samad pordid suunatud, kuid ühendust ei saa luua. Kas tuleb sellel seadmel veel midagi lubada, ntks telneti kaudu? Telneti kaudu häälestamisega kahjuks väga sina peal ei ole. Telneti kaudu nat maplist käsku kasutades on suunamised olemas.

EDIT: Leidsin veel ühe kaaskannataja:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=488166&highlight=vpn

Keegi võiks juhendada ka kuidas käib telneti kaudu portide suunamine. GUI on nii rumalalt tehtud, et ei saa suunamisel valida "User-defined", et toksida sisse IP aadressi, refreshib lehte lihtsalt. Selle seadme MAC-i pole ka nimekirjas kahjuks... Uhhh

Aitäh

viimati muutis qingpool 07.04.2011 10:30:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Spezz
HV veteran

sõnum 30.03.2011 22:52:08 vasta tsitaadiga

Ei oska sind küll aidata aga äkki viitsid vaadata, kas TG789 SNMP'd räägib või on selle koha pealt sama loll kui TG784?
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
qingpool
HV kasutaja

sõnum 31.03.2011 11:44:08 vasta tsitaadiga

Ma ei saa kahjuks praegu ligi sellele seadmele, kuid olen peaaegu kindel, et ei toeta SNMP-d. Nende tarkvara on minuarust ka ühe kulbiga visatud icon_mad.gif
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 31.03.2011 11:57:57 vasta tsitaadiga

Endal TG784'ga suunatud vaid port 1723/tcp ja tavaline PPTP töötab ilusti, midagi enamat ma muutnud ei ole. Ma arvan, et TG789vn'ga peaks samamoodi olema.
Samas olen ma millegipärast avastanud seda, et osade Elioni ühendustega, kus kasutusel TG784/585 ei saa koduvõrku sisse - mobiilse internetiga aga samal ajal saab. Tundub. et neil mingi PPTP passthrough keelatud by default.
Võibolla on probleemne allikas hoopis client router? Kas muude portide suunamine toimib - kasvõi proovi RDP aktiveerida või mingi suvaline HTTPD server üles visata ja sellel pordid suunata.

TG789vn ruuteriga muidu telneti kaudu portide suunamine käib sedasi: nat mapadd (olemasolevaid asju saad näha nat maplist).

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
qingpool
HV kasutaja

sõnum 07.04.2011 10:30:08 vasta tsitaadiga

Jah, tõesti ainult porti 1723 vaja PPTP jaoks. Palusin Elionil selle ära lahendada ning väikese katsetamise järel saigi tööle. Tuli telneti kaudu suunamine teha ning gre protokoll eraldi ka suunata.

Kuskilt muidugi jäi silma, et võib suunata ka selle asemel hoopis PPTP, kuna see sisaldab juba GRE jms. Kui tõsi see on seda ei tea.
nat mapadd intf=Internet outside_addr=0 inside_addr=10.0.0.1 protocol=PPTP
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 08.06.2011 16:25:55 vasta tsitaadiga

Kas Wippien töö käib sama moodi, endal see probleem, et wlan wõrgus pole probleemi tööarvutile ligi pääseda(TG784 ruuter) , aga kodust ja mujalt wanist ligi ei saa. Ruuteril on intrusion detection enabled ja seda välja lülitada ei saa, logist on täha et killib ühendusi.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Lahendatud: XP VPN-i ühendumine läbi Thomson TG789vn ei tööta
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.