Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Archangel
HV veteran

|
23.03.2011 23:12:09
|
|
|
Minu point sama. 8/10 on täiesti keskpärane hinnang tänapäeva suurfirmade toodetele. 9/10 on super ning üle selle GOTY kandideerija.
Kuid siinkohal on ikkagist tegemist ju metsikut subjektiivsusega. Ma nautisin täiega mängu ja veetsin viimased poolteist nädalat iga vaba hetke seda mängides. Naeruväärsus oleks kui ma annaks väiksema skoori - sest minu jaoks on 7/10 mäng juba niivõrd kehva, et ei tahaks mängidagi lõpuni.
Aga see selleks. Kuigi ma kavatsen veel vähemalt korra läbi teha, siis üldjoontes aeg paremate jahimaade suunas vaadata. (Vihjeks minu avatar. )
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
24.03.2011 00:12:07
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Minu point sama. 8/10 on täiesti keskpärane hinnang tänapäeva suurfirmade toodetele. 9/10 on super ning üle selle GOTY kandideerija.
Kuid siinkohal on ikkagist tegemist ju metsikut subjektiivsusega. Ma nautisin täiega mängu ja veetsin viimased poolteist nädalat iga vaba hetke seda mängides. Naeruväärsus oleks kui ma annaks väiksema skoori - sest minu jaoks on 7/10 mäng juba niivõrd kehva, et ei tahaks mängidagi lõpuni. |
Tegemist pole mitte niivõrd subjektiivsusega, kui sellega, et sa ei mõista, mida 10 palli skaala tähendab. Kuidas on 8/10'st keskpärane? 5/10 on keskpärane. Samas tundub, et enamik suuri review lehekülgi on sinuga samas seisus. Mind, ja ma tean, et ka paljusid teisi, on see juba pikemat aega häirinud. Väidavad, et on kümne punkti skaala, kuid tegelikult kasutavad vaid 5-10.
Minu jaoks jaotub asi umbes nii:
1 - mäng on vigane ja ei tööta absoluutselt
2 - mäng läheb tööle, kuid buge on nii palju, et on praktiliselt võimatu mängida
3 - mäng töötab, kuid on lihtsalt halb
4 - alla keskmise
5 - keskpärane
6 - üle keskmise
7 - hea
8 - väga hea
9 - peaaegu perfektne
10 - perfektne, pole ühtegi viga, pole absoluutselt midagi, mida oleks võimalik paremini teha
Ma pole mänginud veel ühtegi mängu, millele ma mõnes valdkonnas 10 punkti oleks andnud. Neid, mis mõnes valdkonnas on 9 väärilised, võin ka vaid ühe käe sõrmedel üles lugeda. Samas mängud, millele ma annan juba 7/10'st, on minu silmis, nagu ka skaala ütleb, head mängud, mida ma enamasti ka hea meelega mängin ning teistele soovitan.
viimati muutis LightsabeR 24.03.2011 02:21:42, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
24.03.2011 00:46:49
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
LightsabeR, hinnangud igal inimesel erinevad, vähemalt nii olen aru saanud. Nagu ka teises teemas ära mainisin siis keskmised mängud saavad kõik 7-8p 10st teistel saitidel ning kehvemad 5-6, alla selle täiesti mõttetus. Siis pole ju mõtet panna 50p\100st kuna ei ole nii suur läbikukkumine. |
Sellisel juhul tuleb skoorile juurde kirjutada, et tegu on 5 palli süsteemiga skaalal 5-10 (ning jah, seda peaks ka kõik teised saidid tegema, praegune olukord on absurdne). Ning põhjenduse kohta, et aga kõik teevad nii....kas kui sa väike olid siis vanemad kunagi klassikalist lauset pole öelnud, et "kui kõik pea ahju pistaks, kas siis sina kah?".
PS. Üldiselt aga peaks ju kliendilt (ülevaate lugejalt/vaatajalt) küsima, et mida ta soovib, selle asemel, et teha nagu teised. Kui raske see kasvõi siiasamasse HV foorumisse küsitluse püstipanemine ikka olla saab (ning kui enamus siiski status quo'd eelistab, pole ka minusugustel enam midagi mögiseda)....
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
24.03.2011 01:23:11
|
|
|
/offtopic
Tallinna teede aukude olukorrale saaks siis mängusaitide loogikast lähtudest anda 8/10 kuigi reaalne olukord on 3/10
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Whiskey
HV vaatleja
|
24.03.2011 10:30:42
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
2 - mäng läheb tööle, kuid buge on nii palju, et on praktiliselt võimatu mängida
4 - alla keskmise
5 - keskpärane
6 - üle keskmise
7 - hea
8 - väga hea
9 - peaaegu perfektne
10 - perfektne, pole ühtegi viga, pole absoluutselt midagi, mida oleks võimalik paremini teha
Ma pole mänginud veel ühtegi mängu, millele ma mõnes valdkonnas 10 punkti oleks andnud. Neid, mis mõnes valdkonnas on 9 väärilised, võin ka vaid ühe käe sõrmedel üles lugeda. Samas mängud, millele ma annan juba 7/10'st, on minu silmis, nagu ka skaala ütleb, head mängud, mida ma enamasti ka hea meelega mängin ning teistele soovitan. |
Pean nõustuma. Kümne punkti skaala eelab ikkagi kümne punkti kasutamist, omaette küsimus kas ja kui palju keegi punkte andes ängist muserdatud või pettumusest näritud.
Ise jälgin sellise tegelase reviewsid nagu Angryjoe
http://angryjoeshow.com/
Huumorit saab pea alati ning hinnangud õiglased. Soovitan
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harald88
HV kasutaja

|
24.03.2011 14:36:23
|
|
|
Mul väike küsimus. Mis juhtub companioni itemitega, kui ta näiteks sureb, laseb jalga vms? Ma suht alguses alles, et siis teab kas raatsib parimaid ringe jms, panna neile või jätab kõige paremad endale ja siis sekundaarsed companionile.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
24.03.2011 14:38:41
|
|
|
Whiskey, jep, täitsa tegija vend on . Ei kritiseeri ülearu nagu Yahtzee, aga samas ei ülista igat mängu nagu mainstream arvustajad.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
24.03.2011 14:39:04
|
|
|
Harald88 kirjutas: |
Mul väike küsimus. Mis juhtub companioni itemitega, kui ta näiteks sureb, laseb jalga vms? Ma suht alguses alles, et siis teab kas raatsib parimaid ringe jms, panna neile või jätab kõige paremad endale ja siis sekundaarsed companionile. |
Kaob kõik. Kui ta mingil põhjusel lahkub või sureb siis kõik lännu.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
24.03.2011 15:54:38
|
|
|
Harald88 kirjutas: |
Mul väike küsimus. Mis juhtub companioni itemitega, kui ta näiteks sureb, laseb jalga vms? Ma suht alguses alles, et siis teab kas raatsib parimaid ringe jms, panna neile või jätab kõige paremad endale ja siis sekundaarsed companionile. |
Selle põhjal küll ei tohiks otsustada, mis varustust companionitele jagad. Pigem ikka anna see varustus, millest neil kõige enam kasu. Kui tuleb ette mingi olukord, kus kaaslane lõplikult kaob, siis lihtsalt loadi eelnev save game ja kisu varustus maha.
Autosave on ju pärast igat load screeni ja lisaks sellele, nagu pea igas RPGs, tasub ka ise tihti save'ida.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
24.03.2011 16:53:10
|
|
|
Enamik varustust muutub niivõinaa kiiresti kasutuks. Act III-s komistab vaat, et peale igat suuremat encounterit parema kraami otsa. Vähemalt enda Warrioril vahetasin kilpi mingi 4 korda poole tunni jooksul.
Pealegi minu arust päris lahe nii mängida, et ei tea kas ja millal keegi partyst uttu tõmbab vms. Mängu algusest peale hakata selle pärast muretsema veidi tobe siiski.
Kuna välja arvatud Act III-e paremat itemid, siis ei ole ka enamik asju müües suurt midagi väärt. Niiet mnjah. I tasu väga paanitseda.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
mictsekk
HV vaatleja
|
24.03.2011 17:37:00
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Archangel kirjutas: |
Kuid siinkohal on ikkagist tegemist ju metsikut subjektiivsusega. Ma nautisin täiega mängu ja veetsin viimased poolteist nädalat iga vaba hetke seda mängides. Naeruväärsus oleks kui ma annaks väiksema skoori - sest minu jaoks on 7/10 mäng juba niivõrd kehva, et ei tahaks mängidagi lõpuni. |
Tegemist pole mitte niivõrd subjektiivsusega, kui sellega, et sa ei mõista, mida 10 palli skaala tähendab. Kuidas on 8/10'st keskpärane? 5/10 on keskpärane. Samas tundub, et enamik suuri review lehekülgi on sinuga samas seisus. Mind, ja ma tean, et ka paljusid teisi, on see juba pikemat aega häirinud. Väidavad, et on kümne punkti skaala, kuid tegelikult kasutavad vaid 5-10.
Minu jaoks jaotub asi umbes nii:
4 - alla keskmise
5 - keskpärane
6 - üle keskmise
7 - hea
8 - väga hea
9 - peaaegu perfektne
Ma pole mänginud veel ühtegi mängu, millele ma mõnes valdkonnas 10 punkti oleks andnud. Neid, mis mõnes valdkonnas on 9 väärilised, võin ka vaid ühe käe sõrmedel üles lugeda. Samas mängud, millele ma annan juba 7/10'st, on minu silmis, nagu ka skaala ütleb, head mängud, mida ma enamasti ka hea meelega mängin ning teistele soovitan. |
täpselt, need 8/10 ja 7/10 hinded ei ütle mitte midagi kui skaalat õigesti ei kasutata
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
24.03.2011 23:43:20
|
|
|
Liiga hea lihtsalt
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
25.03.2011 00:56:45
|
|
|
Arishoki duell NMis meleeklassiga on ... onanism raspliga. Ma saan aru, et NM peab olema väljakutse ja nõudma skilli, kuid Bioware'i nägemus väljakutsest on konkreetselt sulle 2x4 prussiga ribidesse laskmine. Act 1 lõpus Deep Roadsi boss ja nüüd act2 lõpus Arishoki fight on suht ajuverejooksu esile kutsuvad nurisünnitised, sest kellelegi Bioware'i kontoris tundus, et tund aega bossiga ringijooksmine ümber sammaste on awesome ja cool ja spartalik või midagi. Seda paska ei viitsi isegi casuali peal teist korda mängida, NMist rääkimata.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.03.2011 04:04:33
|
|
|
Mõtlesin, et teen ikka mängu läbi. Hakkasin siis Act III'e algusest mängima uuesti, mingi tunnikese kannatasin ja siis lihtsalt viskas nii kopa ette, et praegu uninstallin.
No andke andeks, aga minule see mäng ei paku kohe mitte midagi.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
25.03.2011 14:20:25
|
|
|
Aa, arishok oli maagiga lihtsalt faceroll üle tast
Slow- pew pew- move- slow- pew pew- move
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
27.03.2011 11:50:38
|
|
|
Minu arust on tegemist suht hea mänguga...
Mängul on väga hea pilt - mis on RPG elementidega täiustatud.
Mängul on väga hea atmosfäär - seal "sees" olles tuleb kohe Witcheri ja AOE tunne.
Palju on dialooge mis annab mängule suhteliselt dünaamilise tunnetuse.
Mäng on suhteliselt pikk - kui ikkagi teevad neid ülesandeid
Mäng on visuaalselt ikka väga heal tasemel nii mõnigi kord sai PAUSI peal neid situatsioone pilti keerutades vahitud.
Jätkuvalt on taga tugev stoori - minu arust igat pidi külgetõmbavam kui Gothicu seerial.
Puuduseks on tõesti võitlus - see on liiga lihtsaks muudetud, ma endale proovin asja seletada nii, et... jo konsoolile tegemine toob firmale rohkem sisse. Ja loomulikult toodetakse sinna kuhu on kasumlikum.
Kahjuks on kadunud ära ka ülevaade "mis" toimub, ehk võitluse kohta ei anta mingit raporte... aga joo see on tänase ajastu mänguritele tehtud kes ei taha/suuda oma aju liiga suure andmejadaga koormata.
Suurim pettumine on minu jaoks vast skillid. Ma ootasin huvitavamat lähenemist.
Kahjuks Arishoki võitluse naljast ma ei saanud aru Siit lugedes mõtlesin, et noo nii... tuleb mingi ilge jura... aga tegelikult käis mul kõik väga kiiresti. Kinni jäämisest ma ka ei saa aru - liiguta oma tegelased siis välja nurga tagant !
High Dragoni tapmine oli vähekene nüristav, sest kuna mäng on nii lihtsaks tehtud võtab see ringiratast damburaitamine liialt aega.
Mäng on hea aga liiga kerge - võitluse ei oma mingit tähtsust vaid tegemist on lihtsalt mingite encounteriga... Põhimõttelislet nagu iga teine shooter - segava faktorina, tondid jooksevad peale - vajutad hiirel ÜHTE nuppu - tondid kukuvad ja saad edasi mängida.
Siiski mina ei kahetse, et selle mängu sain - kindlasti ei ole ma vingatsetega nõus, et tegemist on läbikukkumisega
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
27.03.2011 12:48:21
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
Minu arust on tegemist suht hea mänguga...
Mäng on hea aga liiga kerge - võitluse ei oma mingit tähtsust vaid tegemist on lihtsalt mingite encounteriga... Põhimõttelislet nagu iga teine shooter - segava faktorina, tondid jooksevad peale - vajutad hiirel ÜHTE nuppu - tondid kukuvad ja saad edasi mängida.
Siiski mina ei kahetse, et selle mängu sain - kindlasti ei ole ma vingatsetega nõus, et tegemist on läbikukkumisega  |
Casual'i peal võib-olla tõesti aga Hard'i peal ei ole küll enam mäng lihtne. Ühest nupuvajutusest ei piisa isegi random encounteritest jagu saamiseks.
Nightmare olen vaikselt alustanud. Tegin Kirkwallini välja magega - nüüd tipa-tapa edasi.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
30.03.2011 12:51:26
|
|
|
Minul lõppes mäng siis kui peale varricu 100% agro trancferi tankile + taunti + maagi knockback agro vähendust peksis npc roog ikka maagi kasti. Arvestades et see juhtus peale 10 min võitlust ja polnud esimene kord ei näinud ma erilist mõtet jätkata. Lisaks ei suuda mäng isegi kõige lihtsamat 2 realist taktika scripti täita - ründa mängija targetit või ründa lähimat targetit. Sisuliselt pidin koguaeg vahtima kaaslaste ikoone , et neil ikka attack märk juures oleks ...
Antud hetke järeldus on , et mäng on sobilik ainult nendele kellel meeldib suure kahekäe kirvega ringi joosta ja päid lõhki peksta. Kui midagi tõsisemat tahad teha (nightmare level), siis jooksed bugide otsa mille iga testija oleks 5 minutiga üles leidnud. RPG-ks on seda mängu raske nimetada. Pigem on mäng rpg- elementidega action.
Ilusasti DA:O reputatsiooni ja Isabella suurte tisside vahele pakitud ja reklaamitud saast (rpg mängija sisukoht). Võibolla peale paari patchi/lisa võib uuesti proovida ja vähemalt korra mängu läbi mängida. Ilmselt siis peale expansioni. Lisa content on EA-l alati olnud 1 tund mängimist. Tõenäoliselt võtaks lisa ostmine ja installimine rohkem aega kui selle läbi mängimine.
Veits DA-2 teemast välja kuid jätkab ilusasti DA ja "kuidas röövida võimalikult vähese vaevaga kliente" teemat.
Ülevaade DA facebooki vennast Dragon Age Legends.
http://www.rockpapershotgun.com/2011/03/16/dragon-age-legends-review/
Minul tuli seda lugedes pähe mõte lollidemaast ja rahapuust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.03.2011 13:01:26
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
Kahjuks Arishoki võitluse naljast ma ei saanud aru Siit lugedes mõtlesin, et noo nii... tuleb mingi ilge jura... aga tegelikult käis mul kõik väga kiiresti. Kinni jäämisest ma ka ei saa aru - liiguta oma tegelased siis välja nurga tagant ! |
Duell, sõber. Duell.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
30.03.2011 14:22:21
|
|
|
Parem kui kartsin, kirjelduste põhjal, halvem kui lootsin, arvestades kui hea DA:O oli.
Uus combat süsteem isegi meeldis, kuigi nagu varem mainitud, üsna toores, võiks tunduvalt parem olla, aga ei ole ka halb. Repetitive, ehk siis pmst samu kohti jooksed läbi, see tõesti niru ja igasugu koopad sisuliselt 1:1 copypaste. Selles suhtes VÄGA suur tagasiminek esimesest osast.
Samas tegelased olid (võrdlemisi) huvitavad, aga ikkagi tagasiminek vs. esimene osa. Ehk siis üleüldiselt tagasiminek võrreldes esimese osaga, potentsiaali küllaga aga liiga ära konsoolistatud ja lihtsustatud.
Teist korda läbi tegema ei hakka, nagu DA:O-d, või rohkem kui 2 korda nagu ME2-te, aga ei ole nii hull kui võiks kirjelduste põhjal arvata.
Loodetavasti ME3 ei tule tagasiminek vs. ME2.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
30.03.2011 14:51:43
|
|
|
Kuidas loo kulgemine toimus?Sirge, eepiline ja etteaimatav või huvitav?
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
30.03.2011 15:55:07
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
Kuidas loo kulgemine toimus?Sirge, eepiline ja etteaimatav või huvitav? |
Main story suht lühike selles suhtes, et enamik aega tegeled muude asjadega.
Eepiline selles suhtes pole, et mingit maailma ei päästa vms. Kuid ütleme nii, et järgmise osa sündmusi ette arvates võib sinu tegevus pm. küll eepilisuse alla lahterdada.
Etteaimatav küll ei ole. No kindlasti võid arvata ühte ja teist, kuid mul ei olnud küll vähematki aimu, et asjad sellise karmi käigu lõpuks võtavad. Huvitav oli kindlasti.
Nagu ka mainisin, siis mulle meeldis see story rohkem, kui Origins põhimõtteliselt. Veidi põnevam, kuigi Originsi teema ise oli vast parem. Gray warden oli huvitav element.
Kokkuvõttes story väga hea, kuigi vahepeal on kurb, et nii pikalt tegeled muude asjadega ning story põhiteema käib kõik telgitaguste taga. Siis möödub paar aastat vahepeal ning siis läheb story pauguga edasi. Tahaks ikka vahepealsest ka rohkem teada ja osa võtta isiklikult... aga jah...
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
30.03.2011 18:27:43
|
|
|
Huvitav on see ,et kõik virisevad bug'ide üle ja ma kohanud 40h jooksul ühtegi neist
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|