Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Dell Streak märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ehtne
HV vaatleja
ehtne

sõnum 03.02.2011 11:14:53 vasta tsitaadiga

tonis12 kirjutas:
Käisin täna poes katsumas.Ülikena disainiga ja käes istus hästi.Seda saab ilmselt tulevikus' piparkoogi' peale ka uuendada. Ja huvitav,kas skypes videokõnet saab sellega teha? Esipaneelil kaamera on... Minu tulevane telefon tõenäoliselt.

Hetkeseisuga pole mina leidnud miskit, mis ees olevat kaamerat suudaks ära kasutada. Ainult sisemine piltide tegemise programm. Skype ei toeta videokõnesid, fring samuti mitte. Miski custom rom-iga sai vaid nii, et fring oskaks esikaamerat kasutada .. Muidu peaks see idee järgi siiani kasutu olema.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tonis12
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.02.2011 00:23:40 vasta tsitaadiga

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_2-3621.php Ohhhh- nüüd tahaks hoopis seda !!!!
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 04.02.2011 00:51:11 vasta tsitaadiga

Selle 1gb dual core prosega saab veel nalja, aku võtmes ma oletan.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tonis12
HV kasutaja

sõnum 08.02.2011 21:14:44 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=zsQVNU8lKhA Fring suudab, millal skype androidile sama teeb?
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 01.03.2011 23:22:09 vasta tsitaadiga

kuuldavasti pidavat Streaki peale ka Honeycombi installida. ega keegi juba proovinud ei ole? tundub,et Honeycombi beta juba liikvel on...
tagasi üles
pkm141
HV vaatleja

sõnum 20.03.2011 15:57:20 Dell Streak vasta tsitaadiga

Hädas siis sellise uue aparaadiga. Ostetud Photopointist ja peal Android 1.6 . Loomulikult on soov kohe tarkvara upgrade´da ja marketist aplikatsioone installeerida. Kahjuks ta pärast allalaadimise alustamist (wifi, 3G töötavad ilusti) annab teate "Donwload unsuccessful" ja sellega asi lõpeb. Kui aparaadile saata e-mail koos attachmendiga, siis mail tuleb kohale, attachmendi avamisel ütleb - An SD card is required to download attachments - ja rohkem midagi ei toimu. Loomulikult lähen nüüd "settingutesse" mälukaarti kontrollima, aga seal SD kaardi all seisab ilusti 15,xx Gb free. (aparaat müüdi koos sisestatud 16 Gb kaardiga). Fotode ja videote tegemisel asi toimib ja saab salvestusi ka telefoni ja arvuti vahel liigutada. Sellega on endal mõistus otsas. Kui leidub keegi, kes asja lahendab, võin ka väikese hüvitise pakkuda (kuid ainult ametlikult - tel. kuulub firmale).
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 20.03.2011 16:26:31 vasta tsitaadiga

pkm141, juhtmega ühenda arvuti külge ja delli tarkvara kaudu tee update.l
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
pkm141
HV vaatleja

sõnum 20.03.2011 23:44:48 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
pkm141, juhtmega ühenda arvuti külge ja delli tarkvara kaudu tee update.l

Tänan, aga sellel tahvlil on arvutiga ühenduseks saadaval ainult Dell PC Suite, mis laseb ainult SD kaardil andmeid(foto, video jms.) sünkroniseerida ja ei anna mingit võimalust süsteemi kallale minna. Kaardi uuesti formaatimisega sain asja niikaugele, et mailide attachmente saab alla laadida. Applicaton´ide allalaadimisel ütle ikka kohe "download unsuccsessful " ja kõik. Minu vanal Blackberry´l sai läbi juhtme kõike teha. Äkki on kellelgi veel mõtteid?
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 21.03.2011 12:52:41 vasta tsitaadiga

väike ggogle äkki:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=9854de5587c1bbd2eb6a90e785359bed&t=808059&page=2

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/322666/download-unsuccessful-android-market/#entry1470398

ja äkki abiks hoopis see http://www.mydellmini.com/forum/dell-streak/24163-problem-downloading-files-dell-streak.html

anna teada, kui ja mis aitas. ja vee, tahtsin uurida, et kuidas Streaki kõnekvaliteet ka on.

tagasi üles
pkm141
HV vaatleja

sõnum 21.03.2011 13:08:33 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
väike ggogle äkki:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=9854de5587c1bbd2eb6a90e785359bed&t=808059&page=2

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/322666/download-unsuccessful-android-market/#entry1470398

ja äkki abiks hoopis see http://www.mydellmini.com/forum/dell-streak/24163-problem-downloading-files-dell-streak.html

anna teada, kui ja mis aitas. ja vee, tahtsin uurida, et kuidas Streaki kõnekvaliteet ka on.

Tänan, lugesin just hommikul ka neid foorumeid ja õhtul hakkan proovima. Kõnekvaliteet on OK, aga mugavuse pärast kasutan 90% ajast Plantronics 2xx Bluetooth peakomplekti, nii et kvaliteet sõltub põhiliselt sellest.
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 22.03.2011 10:41:06 vasta tsitaadiga

nuh, kas oli abi?
tagasi üles
pkm141
HV vaatleja

sõnum 30.03.2011 10:06:36 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
nuh, kas oli abi?

Proovisin läbi kõik variandid, mis foorumites leidsin aga abi pole midagi. Annan varsti ta firmasse tagasi (pidid 2 nädalaks ta kuhugi saatma) et vähemalt Android 2.2 peale panna.
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 30.03.2011 15:50:14 vasta tsitaadiga

tjah, ma ikkagi HTC Desire HD kasuks otsustasin, kuna sain selle soodsalt kätte.
tagasi üles
pagas
HV vaatleja

sõnum 21.04.2011 09:46:09 vasta tsitaadiga

Nädal android 2.2 versiooniga Streaki kasutatud, mõned kommentaarid ja küsimused. Suurus on ok (kuigi suuremat enam ei tahaks), riistvara viimistlus ja kvaliteet on väga head. Ma küll ekraanil piksleid ei näe, tiptop. Häirib see, et käsikaudu ei saa aru, kumba pidi telefon taskus on ja power nupp on külje peal kerega ühetasa ja raskesti leitav. Lisaks on suurusest tingituna veidi raske ekraani ühe käega screensaverit maha libistada (no ei ulata hästi), selleks võiks mingi kompaktsem võimalus olla. Harjumatu on ka see, et meilis ei ole telefoninumbrid aktiivsed, st meili sabast ei saa kontakte otse telefoniraamatusse lisada nagu iPhonel.

Aga mõned küsimused. Eelnev kogemus iPhone 2G-ga, ma ei teagi kas järgnev on Streaki või androidiga seotud. Ehk on häid soovitusi.
1) autos Nokia BT-ga ühendamisel jääb pärast kõne lõppu telefon nö liinile. Ehk raadiol on "Phone" kiri, raadio on vait ja telefoni saab liinilt maha alles BT välja lülitamisega.
2) telefoniraamatule funktsionaalsuse lisamiseks tõmbasin TouchPal Contact nimelise appi. Sellega juures nimeotsing jms, muidu on telefoniraamat nagu esimesel iPhonel ja käigu pealt nime otsimine on keeruline. Aga see läheb käima ainult oma ikoonist, Streaki vaikimisi telefoniraamatu ikoon avaekraani allservas viib ikka selle vähefunktsionaalse lahenduse juurde. Hea meelega kasutaks läbivalt TouchPali.
3) Gmail ja telefoni meilindus. Kui võtta meilid lahti avaekraani ikooni kaudu, tuleb ette mingi tume Streaki oma lahendus, kus gmaili labelid puuduvad ja meili kuvatakse üksikult. Kui aga võtta lahti ka avaekraani ülaserva ilmuvate notificationite või vaikimisi avaekraanile paigutatud vidgeti kaudu, tuleb "normaalne" gmail koos koondatud vestluste ja labelitega. Miks on sellist segadust ja duubeldamist tarvis ühes telefonis, aru ma ei saa.
4) Igasuguste hoiatus- jm helidega seonduv. Kõne ajal teavitab sissetulevast kõnest jube kõva kõrvatuututamisega (no seda peaks ehk saama kuskilt sättida). Aga see, et pildistamisel shutter sound sarnaneb pigem tagurdava rekka hoiatussignaaliga häirib küll tugevalt. Kui inimesi pildistad, siis on garanteeritud kas ehmunud või imestunud ilmed.

Kui need väiksed häirivad asjad korda saaks, oleks igati bro.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 21.04.2011 10:46:43 vasta tsitaadiga

1. ilmselt mingi auto BT ja/või Streaki ühilduvusprobleem;
2-3. kasuta mõnda muud launcherit:
http://www.appbrain.com/search?q=launcher
4. uuri heli seadete alt, sealt saab seadistada erinevate helide valjust eraldi ja fotoka seadetes peaks olema võimalik ka shutter sound välja lülitada.

ehtne
HV vaatleja
ehtne

sõnum 28.04.2011 16:45:07 vasta tsitaadiga

BT asjaga pidigi miski bug olema, kõige uuemas 351 versioonis pidavat see korras olema. Kes veel ei tea siis uuemates buildides on uuem Dell Stage ka. Näeb parem välja ja widgeteid annab oma käe järgi rohkem sättida.

http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Dell_Streak

Mul siis Streak_351_15609_00.pkg peale lastud ja täiesti rahul. Enne oli 347, millega kippus DS miskitel suvalistel hetkedel toppama jääma. Lihtsalt pikka aega venis nigu tigu ja aru ei saanud, milles asi. Protsessid ka eriti ei koormanud ja asja jälile ei jõudnudki.

Streakil on olemas ka FM raadio, mida saab kasutada, kui oma telefon rootida ja nipet-näpet paar asja teha. Peakomplekt töötab antennina ja on isegi juba mõnikord kasutust leidnud.

Uninstaller for root programmiga lasin kasutud asjad ka maha - kellel ikka läheb vaja selliseid programme, nagu Napster, Pageonce, Zinio Reader, Copilot jne, mis tarkvarasse sisse küpsetatud on. Uuema tarkvaraga oli veel kaasas ka ooVoo, mis alati DSi käivitades tööle läks ja kinni pidi panema. Nüüd on rahu majas icon_biggrin.gif

Peab endale ikka Otterboxi ära tellima, mõned pisikesed kriimustused on tekkinud aegamööda .. Ei tohi seda ikka peol taskust välja võtta ..

to pagas: Mina lahendasin selle nii, et ma DSis endas ei seadnudki Emailindust paika (ehk siis ei näe widgetis ka uusi meile) ja ajan kõik asjad Gmaili enda appi kaudu.
tagasi üles
inspiron
HV vaatleja

sõnum 29.04.2011 09:08:03 vasta tsitaadiga

Olen nüüd nädal aega olnud õnnelik Streaki omanik ja üksi asi ikka häirib väga,ma ei saa aru mis moodi see Home screenile see ilma asi update käib, wifi on pidevalt lahti aga ikka ei muuda, vahest lausa viimane updated on jäänud 24h taha.Accuwheater on vst täielikult saast,vähemalt Wheaterbug on korralik.Siis ainuge toimiv navi program Motonav,muud ei kõlba ka karu.......
Netis käisimine on lausa luksus võrreldes 4 tolliste ekraanidega.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ehtne
HV vaatleja
ehtne

sõnum 30.04.2011 12:16:19 vasta tsitaadiga

See ilmavärk on tõesti masendav. Kahju, et seda home widgetilt ära võtta ei saa. Asendaks selle miski muuga, aga nii lihtne see asi kahjuks ei ole icon_biggrin.gif
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.04.2011 15:07:43 vasta tsitaadiga

Marketis pange otsingusse "ilm". Seal nüüd uus app, mis kasutab EMHI andmeid. Ehk töötab see Streaki peal ka. Kui ei, siis kirjutage tootjale ja ta tekitab toe ehk. HTC wildfire tugi alguses puudus, aga tootja suht ruttu tekitas ka sellele mudelile toe. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
ehtne
HV vaatleja
ehtne

sõnum 30.04.2011 19:42:58 vasta tsitaadiga

Streakil töötab jah, kuid kuidagi ebaproportsionaalne on, eks pean ka selle loojale kirjutama.
tagasi üles
inspiron
HV vaatleja

sõnum 18.05.2011 11:40:55 vasta tsitaadiga

Hõiskasin liiga vara icon_confused.gif

Tegin updtae 2.2.2-le ja nüüd ei saa enam GMaili sisse error on Unable to open connection to server ja marketis Starting download aga midgai alla ei tule.

Järku keegi oskab aidata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
maalane
HV kasutaja
maalane

sõnum 25.06.2011 14:43:52 vasta tsitaadiga

milline ümbris on kõige parem:
OtterBox DELL STREAK IMPACT Case
OtterBox DELL STREAK Commuter Case
OtterBox DELL STREAK Defender Case

http://www.ox.ee/est/search?query=dell+streak&x=0&y=0
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
pagas
HV vaatleja

sõnum 05.07.2011 16:55:33 vasta tsitaadiga

Kuidas saaks jätta kaamera taustal tööle ka siis, kui kasutada telefoni või lülitada ekraan välja? Kuna autos telefon on nagunii armatuuri küljes, võiks ta ju siis samal ajal filmida. Sellele pani mõtlema see, et mõni nädal tagasi üks tagurdas autole tänaval linnaliikluses eest sisse. Kui ta ei oleks asja ausalt üles tunnistanud, oleks mul olnud tükk tegu, et tõestada, et mina talle tagant otsa ei ramminud.

Ja veel üks soovitus: sai pikalt otsitud sobivat hoidikut. See hoiab telefoni väga kenasti paigal ja on odav ka: http://www.garmingps.ee/hoidikud/universaalne-autohoidik.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 06.07.2011 01:39:39 vasta tsitaadiga

kuidas teistel Streaki omanikel akudega lood on? kuigi aku mahukam kui HTC Desire HD-l, kestab see vähem. põhiliselt kulub see 'cell standy' peale (42%).
tagasi üles
reikar
Kreisi kasutaja

sõnum 06.07.2011 08:35:59 vasta tsitaadiga

pagas kirjutas:
Kuidas saaks jätta kaamera taustal tööle ka siis, kui kasutada telefoni või lülitada ekraan välja? Kuna autos telefon on nagunii armatuuri küljes, võiks ta ju siis samal ajal filmida. Sellele pani mõtlema see, et mõni nädal tagasi üks tagurdas autole tänaval linnaliikluses eest sisse. Kui ta ei oleks asja ausalt üles tunnistanud, oleks mul olnud tükk tegu, et tõestada, et mina talle tagant otsa ei ramminud.

Auto nö blackbox: https://market.android.com/details?id=com.dailyroads.v&feature=search_result
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Dell Streak mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.