Kas wooxi serveril on samuti oht, et võib kinni minna?
Ma olen nõus maksma, aga ei viitsi üldse alustadagi kui kuu aja pärast hakatakse rääkima kinnipaneku juttu.
EDIT: nüüd tuleb meelde, et just wooxi server pidigi iga hetk kinni minema. Kas see teine, kus peab vähemalt 1 euro maksma on vähemalt kindlustatud, et ei panda kinni?
Ohohh: Sa oled asjast valesti aru saanud. Asjad on vastupidi.
Wooxi server ei lähe kohe kindlasti kinni.
Kinni läheb mercury HVSMP server - see kuhu peab maksma ühe euro, et sisse saada.
.
HVSMP läheb kinni või noh kui enne 15. aprilli uut omanikku ei tule. Rohkem infot siit http://minekraft.tumblr.com/
Wooxi serverist ei tea midagi. Peaasi et woox ära ei tüdineks.
Kui aus olla siis MC on ammu ära tüüdanud aga serveripoolega tegelen veel heameelega, st lihtsalt ise mängin vähe aga serverit hoian üleval (ega tegelt pidevate greaferite taga ajamise kõrvalt ei jäägi aega mängimiseks niikuinii) _________________ Mess with the best, die like the rest!
Kahtlen... Sain laggist lahti. Hamachis tuli panna traffic "all allowed" Raua koha pealt, siis et eks ilmselt interneti kiirusega uhkeldada ei saa - Harju keskmine 12mbit DigiTV nett!
Kahtlen... Sain laggist lahti. Hamachis tuli panna traffic "all allowed" Raua koha pealt, siis et eks ilmselt interneti kiirusega uhkeldada ei saa - Harju keskmine 12mbit DigiTV nett!
Kas keegi mulle craftbukkiti 548-579 .jar-i ei viitsi saata. Tahaks craftbooki tööle saada, aga see nõuab mingit versiooni craftbukkitist, mida ei leia ma kuskilt
Kas tõesti? Ise sai kord proovitud ning ühe sõbraga oli täitsa okei, aga kokku kolme inimesega ei õnnestunud küll lagivabalt mängida. Olevat lausa kohutav olnud neil
Kas tõesti? Ise sai kord proovitud ning ühe sõbraga oli täitsa okei, aga kokku kolme inimesega ei õnnestunud küll lagivabalt mängida. Olevat lausa kohutav olnud neil
merci serveris oli 7 inimesega täiesti lagivaba, 10ga oli nii et blockid tulid vahetevahel ise tagasi ja maast ei korjanud kohe asju üless
Mul on juba kolme inimesega täpselt nii Võib viga siis rauas lihtsalt olla (profiilikastiga hostin ning serveri jaoks olen andnud 1,5gb rami, sest rohkem ei lubanud)?
Mul on juba kolme inimesega täpselt nii Võib viga siis rauas lihtsalt olla (profiilikastiga hostin ning serveri jaoks olen andnud 1,5gb rami, sest rohkem ei lubanud)?
Hostimine Desktop PCl ehk kui samal ajal hostid ja toimetad teisi asju (e.g mängid MineCrafti). Võtab perfi maha.
Soovitaks Stand alone masinat + igasuguseid mõttetuid services ja teisi funktsioone kinni keerata et maksimaalselt serverile ressursse anda.
* Added tameable wolves
* Added cookies
* Sleeping in a bed now resets your spawn position
* New Minecraft logo
* Holding shift while climbing will hang on to the ladder
* Spiders will no longer trample crops
* Lots and lots of infrastructure for Statistics lists and Achievements
* Added tameable wolves
* Added cookies
* Sleeping in a bed now resets your spawn position
* New Minecraft logo
* Holding shift while climbing will hang on to the ladder
* Spiders will no longer trample crops
* Lots and lots of infrastructure for Statistics lists and Achievements
Nii, tõmbasin mina Multiplayer beta server software'i.
Oskab keegi öelda kuidas ma selle IP aadressi sealt üles leiaksin mille kaudu sõbrad minu serverisse connectida saaksid ?
Pordi ta ütles ära konsoolis [INFO] Starting Minecraft server on *:25565, ip võtsin ruuter.ee'st kuid ma ei saa ise isegi sinna connectida. Oskab keegi hüva nõu anda ? _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.