Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
laulasmaa
HV veteran

sõnum 25.03.2011 19:09:37 vasta tsitaadiga

tere
Plaan on Taist lasta saata telefone,kellasid jne tooteid kuna inimesed ees seal olemas kes saaks paki teele panna usaldusväärselt ning teavad mida osta siis,palju see summa on mida saab ilma tollimaksuta sisse tuua 150€ ? /Kingitus vms..,pole edasimüügiks mõeldud plaaplaa /
Ning kui see üle läheb siis mis moodi see tollimaksu leidmine käib palju see % on .. EMTA saatis mulle kirja küll mingi vastusega,aga ma tõesti ei saa aru kuidas saab see nii palju maks tulla.Kellel vähegi teadmisi selle kohta oskab äkki öelda midagi. Tänan..

Maksude tasumise aluseks on tolliväärtus. Tolliväärtuse hulka kuulub kauba maksumus, transpordikulud ja muud kulud. Maksude arvestuse näidis:
Tolliväärtus x X % ( tollimaksumäär ) = X eurot (TOLLIMAKS)

Aktsiis vastavalt ETT-le
Tolliväärtus + Tollimaks(X )+ aktsiis x 20% ( käibemaksumäär) = N eurot (KÄIBEMAKS)
Tasumisele kuuluvad maksud kokku = tollimaks +aktsiis + käibemaks(X eurot+ aktsiis + N eurot)
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 25.03.2011 19:13:40 vasta tsitaadiga

Uuest aastast see summa muutus minuteada 24Euro peale (midagi taolist.)
Arvad et tõesti on mõtet sealt kaupa sisse tuua, kuna seal eriline paks (Hinna replickat/võlts tooted)
Tolli deklareerimine 200.- eeku ja 20% käibemaks (see siis kaubahind, turuväärtuses)
Nii ma olen vähemalt asjadest aru saanud.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 25.03.2011 19:20:16 vasta tsitaadiga

22€ peaks tulema tollimaks. 150€ peaks tulema tolli- ja käibemaks (pead ei anna icon_razz1.gif )
laulasmaa
HV veteran

sõnum 25.03.2011 19:35:54 vasta tsitaadiga

Mais kirjutas:
Uuest aastast see summa muutus minuteada 24Euro peale (midagi taolist.)
Arvad et tõesti on mõtet sealt kaupa sisse tuua, kuna seal eriline paks (Hinna replickat/võlts tooted)
Tolli deklareerimine 200.- eeku ja 20% käibemaks (see siis kaubahind, turuväärtuses)
Nii ma olen vähemalt asjadest aru saanud.
No replicast niguinii ei räägi,ainult Originaal toodetest.Norra ma tean seda,et siia saab tuua mitte midagi maksmata kuni 5000nok eest ehk siis kuskil 10.000.-kr eest,Kuna siit niguinii käiakse väga tihti Tais siis poleks probleem tuua asju.Aga jah siit saata vist siis isegi mõttekam Eesti kui Taist ..
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
henry1992
HV kasutaja

sõnum 26.03.2011 18:50:20 vasta tsitaadiga

Keegi paypal-is 15 $ ei taha osta? PS
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 26.03.2011 19:18:22 vasta tsitaadiga

Siin lingil kogu vajalik info -> http://www.post.ee/eraklient_tolliinfo
Siin lingil Tolliformaalsuste teenuste hinnakiri -> http://www.post.ee/?id=6114

Postisaadetiste tollikontrollist ja maksustamisest impordil (Eestisse saabuvad saadetised)

Kõik postisaadetised, mis saabuvad välisriikidest Eestisse võivad läbida tollikontrolli, kuid tavaliselt postkaardid, standardkirjad, mis sisaldavad kirjavahetust või trükised, tollile esitamisele ei kuulu.

Kui Te saate väljapoolt Euroopa Liitu postisaadetise, siis peate valmis olema impordimaksude tasumiseks. Teie väikese väärtusega saadetisele rakendatakse üldjuhul maksuvabastust kuni 21,98 euro (344 krooni) ulatuses. Füüsiliselt isikult füüsilisele isikule edastatavale kinkesaadetisele rakendatakse maksuvabastust kuni 45 eurose (704 kroonise) sisuväärtuse korral. Maksuvabastus ei laiene tubakale, tubaka- ja alkoholitoodetele ning parfüümidele ja tualettveele.

Maksuvaba piirmäära ületavate sisuväärtustega saadetistelt tuleb kauba saajal tasuda käibemaksu 20% ja tollimaksu. Tollimaksumäär on kaubagrupiti erinev ja ulatub tavaliselt 0%-17%-ni. Eraisikutevaheliste kinkesaadetiste puhul rakendatakse üldjuhul ühtset tollimaksumäära, mis on 2,5%. Ühtset tollimaksumäära rakendatakse kuni 700 eurose (10 953 kroonise) saadetise sisuväärtuse korral. Kõikidele postisaadetistele, mis kuuluvad kirjalikule deklareerimisele, st millele on Eesti Posti poolt koostatud ja postisaadetisega koos postiasutusse saadetud imporditollideklaratsiooni väljatrükid, on lisaks tasudele juurde arvestatud ka posti tolliteenuse tasu.

Kui saaja ei soovi vastu võtta Eesti Posti poolt koostatud tollideklaratsiooni, annab postkontori klienditeenindaja saajale kaasa postisaadetise teate ja postisaadetise saatedokumendid, millede alusel saab saaja koostada ise tolli- või reisija deklaratsiooni deklareerides tema nimele saabunud postisaadetise sisu tolliasutuses (tolliagentuuris), makstes impordimaksud ja saades tasumise kohta tollist kviitungi (või tolliagentuurist uue imporditollideklaratsiooni väljatrüki). Peale vastavate toimingute tegemist väljastatakse siis postisaadetis postkontoris saajale.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
514
HV vaatleja

sõnum 27.03.2011 22:00:08 vasta tsitaadiga

olen siiani ostnud ebayst ainult Paypali kasutades, aga kui müüja aktsepteerib ainult pangaülekannet, siis kuidas oleks kasulikum ülekannet teha kas täissumma saajale või kulud kahasse, et kas keegi teab palju on Saksamaal teenustasu raha vastuvõtmisel, ehk oleks mõistlikum see mõni euro sinna ülekandele juurde lisada. pangast uurisin, nemad ei tea mis on paypal või ebay, samuti ei osanud teenustasude kohta midagi täpsemalt öelda.
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 27.03.2011 22:04:58 vasta tsitaadiga

514 kirjutas:
olen siiani ostnud ebayst ainult Paypali kasutades, aga kui müüja aktsepteerib ainult pangaülekannet, siis kuidas oleks kasulikum ülekannet teha kas täissumma saajale või kulud kahasse, et kas keegi teab palju on Saksamaal teenustasu raha vastuvõtmisel, ehk oleks mõistlikum see mõni euro sinna ülekandele juurde lisada. pangast uurisin, nemad ei tea mis on paypal või ebay, samuti ei osanud teenustasude kohta midagi täpsemalt öelda.

Kindlasti ei tohi teha otse ülekannet, kuna see võib vabalt olla pettus.
Kasuta ainult ebayd ja paypali selleks !
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 27.03.2011 22:15:55 vasta tsitaadiga

514 kirjutas:

Saksas on palju vanamoodsaid inimesi, kes tunnistavad vaid pangaülekannet. Paypali suurem leviks Saksas on viimaste aastate lugu.
Ma olen teinud viimasel 3-4 aastal kulud kahasse. Uhele müüjale panin +2 € kuna tema pank tahtis vastuvõtu eest tasu saada. Saksas ei maksa raha vastuvõtmine välismaalt tavaliselt midagi.
Kindluse mõttes olen vahest pangaandmete järgi panga koduka üles otsinud ja hinnakirja tsekanud.
Seni olen 1 kord ülekandega tünga saanud ja see oli Šveitsist. Oma viga oli.
Ega muidugi igalt suvaliselt ei osta. Ja ostan tõsist kraami, mitte moodsaid elektroonikagadgeteid. Viimaste puhul on huiamist palju.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Voyage
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.03.2011 10:31:40 vasta tsitaadiga

Mais kirjutas:
514 kirjutas:

Minu küsimus aga on, kui lollikindel see PayPal on? Näiteks teen läbi PayPal'i kasutajale ülekande, kes koheselt selle enda kaardile kannab ning seejärel konto kustutab või kaardi andmeid muudab. Lõpuks olen siis ju ikkagi tühjade kätega - jah, kasutaja saab võibolla noomituse või bänni aga rahast olen ju ilma ikka
Kommentaarid: 753 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 601
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 28.03.2011 11:04:23 vasta tsitaadiga

Voyage kirjutas:
Mais kirjutas:
514 kirjutas:

Minu küsimus aga on, kui lollikindel see PayPal on? Näiteks teen läbi PayPal'i kasutajale ülekande, kes koheselt selle enda kaardile kannab ning seejärel konto kustutab või kaardi andmeid muudab. Lõpuks olen siis ju ikkagi tühjade kätega - jah, kasutaja saab võibolla noomituse või bänni aga rahast olen ju ilma ikka

Otse paypalist paypali ka ei tohi kanda.
Vaid ostad asja Ebayst siis läbi ebay hakkad seda maksma, lõpuks ebay suunab paypali ja maksad ära.
Kui pakk ei peaks kohale tulema siis esitad pretentsiooni ebays ja saad raha tagasi.
Lihtne icon_smile.gif
tagasi üles
Voyage
HV Guru

sõnum 28.03.2011 11:14:01 vasta tsitaadiga

Mais kirjutas:
Voyage kirjutas:
Mais kirjutas:
514 kirjutas:

Vaid ostad asja Ebayst siis läbi ebay hakkad seda maksma, lõpuks ebay suunab paypali ja maksad ära.
Kui pakk ei peaks kohale tulema siis esitad pretentsiooni ebays ja saad raha tagasi.
Lihtne icon_smile.gif

Kas siis e-bay hoiab seda raha x päeva kinni? Või raha läheb kohe ikkagi müüjale? Kui läheb müüjale, siis kes keelab tal selle raha kohe sealt edasi kanda?
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 28.03.2011 11:23:30 vasta tsitaadiga

Voyage kirjutas:
Mais kirjutas:
Voyage kirjutas:
Mais kirjutas:
514 kirjutas:

Lihtne icon_smile.gif

Kas siis e-bay hoiab seda raha x päeva kinni? Või raha läheb kohe ikkagi müüjale? Kui läheb müüjale, siis kes keelab tal selle raha kohe sealt edasi kanda?

Raha läheb kohe müüjale, aga kui peaks midagi viltu minema, siis paypal tõmbab müüjalt raha miinustesse kui tal pisavalt raha pole kontol.
tagasi üles
Voyage
HV Guru

sõnum 28.03.2011 11:30:58 vasta tsitaadiga

Saan ma siis õigesti aru, et pole mingit riski ostmisel? Raha saab tagasi igal juhul? Minu meelest paar lehte tagasi siin just kirjutati probleemist, kus ebay konto kustutati ära ja rahasid ei saanudki tagasi
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 28.03.2011 11:33:09 vasta tsitaadiga

Paar lehte tagasi kirjutasin mina, et sain raha tagasi icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 28.03.2011 11:40:32 vasta tsitaadiga

Voyage kirjutas:
Saan ma siis õigesti aru, et pole mingit riski ostmisel? Raha saab tagasi igal juhul? Minu meelest paar lehte tagasi siin just kirjutati probleemist, kus ebay konto kustutati ära ja rahasid ei saanudki tagasi

Ei ole mingit riski, ise ei tohi ka midagi valesti teha.
Raha saab tagasi jah.
tagasi üles
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja

sõnum 28.03.2011 13:32:40 vasta tsitaadiga

Ehk juhtub keegi teadma, mõnda kullerteenust Eestis, mis pakub Cash On Delivery (lunapaki) teenust väljaspoole EL-i (Jaapanisse).
Tänan!

Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 28.03.2011 13:38:21 vasta tsitaadiga

Norht Chilean G kirjutas:
Ehk juhtub keegi teadma, mõnda kullerteenust Eestis, mis pakub Cash On Delivery (lunapaki) teenust väljaspoole EL-i (Jaapanisse).
Tänan!

Minuteada sellist teenust välismaale saates ei olegi icon_neutral.gif
tagasi üles
Ricard
HV kasutaja

sõnum 28.03.2011 15:18:22 vasta tsitaadiga

Nii, sain siis täna lõpuks kätte oma 23 veebruaril ostetud Inglismaa paki mis oli Tartus DPD laos kohal juba 8 märts aga mida minuni ei toimetatud. Asjad hakaksid liikuma alles siis kui seda nendelt ise küsisin. Põhjenduseks toodi, et pakil puudus minu tel number! icon_eek.gif Aadress ise oli täiseti korrektne (ja mu tel nr nime järgi internetis avalik).
Tuleb vist protsessima hakata saatmiskulu täis mahus kompenseerimist nõuda. 95€ eest tahaks ikka paremat teenust...

arm2004 kirjutas:
mis krt, pakil peab ju aadress olemas olema, samuti nende enda süsteemis peab näha olema (juhul, kui näiteks pakil olev aadress on kuidagi kahjustada saanud). et ei suudetud siis kahe nädala jooksul kasvõi postkasti teadet jätta?! ja kui sa ise poleks torkima hakanud, siis nad oleks pool aastat selle paki otsas istunud ja siis sisu omavahel ära jaganud?! (oli vist pool aastat see aeg, kui omanik pole välja ilmunud, läheb "hävitamisele") icon_confused.gif ülinõme suhtumine ikka thumbs_down.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja

sõnum 28.03.2011 18:44:26 vasta tsitaadiga

UPS pakub kindlasti EL-i piires + veel mõned riigid aga vast mõni kullerifirma siiski Jaapanisse ka antud teenust pakub?

[quote="Mais"]
Minuteada sellist teenust välismaale saates ei olegi icon_neutral.gif[/quote]

Jüri Öö
HV kasutaja
Jüri Öö

sõnum 30.03.2011 00:23:53 vasta tsitaadiga

Sain katkise asja ja saatsin müüjaga kokkuleppel tagasi. Nüüd on peaaegu 4 kuud oksjoni võitmisest möödas, aga müüja ütleb, et tema ei tea asjast midagi. Kirjadele enam ei vasta. Saab veel midagi ette võtta või olengi rahast ilma?
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 30.03.2011 00:36:41 vasta tsitaadiga

Jüri Öö kirjutas:
Sain katkise asja ja saatsin müüjaga kokkuleppel tagasi. Nüüd on peaaegu 4 kuud oksjoni võitmisest möödas, aga müüja ütleb, et tema ei tea asjast midagi. Kirjadele enam ei vasta. Saab veel midagi ette võtta või olengi rahast ilma?

minuteada vist oli see Pretentsiooni esitamisaeg 90 päeva?
Aga proovi sellegipoolest teha Resolve problem.
Ise ma tavaliselt teen nii, kui mingi vigane kaup saadetakse, teen kohe Resovle problem.
ja seal arutame müüaga, siis kas ta saadab uue või raha tagasi.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 30.03.2011 00:37:15 vasta tsitaadiga

Jüri Öö kirjutas:

Tundub et ilma, kui müüa endaga kokkuleppele ei jõua. Paypal ja eBay enam ei "kaitse", õige aeg on mööda lastud...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 30.03.2011 00:38:18 vasta tsitaadiga

Kindlasti pane negatiivne talle.
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 30.03.2011 00:47:03 vasta tsitaadiga

http://www.e24.ee/?id=410570

Mis asi dumpingu toll on ?
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 76
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.