Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 22.03.2011 19:17:41 vasta tsitaadiga

lampisjalg, tavakasutuse juures laen üle päeva. icon_rolleyes.gif Praegu näitab telefon 42% ja 1d 14h 19min since unplugged.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AnnaAbi
HV kasutaja
AnnaAbi

sõnum 22.03.2011 20:02:22 vasta tsitaadiga

1,5 päeva on maksimum.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 22.03.2011 20:35:53 vasta tsitaadiga

lampisjalg kirjutas:
Nii ootaks ausaid vastuseid icon_smile.gif Kui kaua peab teie Desire aku? See, et iga õhta laadima peab ei ole hull, aga vahest üle 6h kätte ei saa.
2 päeva julgelt ikka, kui veel netti kasutada mängu mängida natuke. kui niisama seisab, siis 3-4 päeva ja rohkemgi vahest, oleneb kui tühjaks raatsib akut lasta, aga enamasti laen ikka üle päeva, ehk et kuskil poole peal panen saba seina.
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 22.03.2011 21:33:52 vasta tsitaadiga

Kui palju näperdan, siis päevaga tühi kui aga midagi muud ka teen peale ekraani näppimise siis peab rahulikult 2 päeva või natukene peale. Rämedalt röövib akut igatahes navigeerimine ja navi soft. Alguses sain ka aku tundidega tühjaks aga nüüd nii tihti ei näperda enam ja üle päeva või paari olen kuskil laadinud.
Hetkel 1 d 13 h 34 min since unplugged (eile hommikul võtsin laadimast) ja akut järgi veel 53%. Homse päeva käib kindlasti veel.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
TanelJ
Kreisi kasutaja
TanelJ

sõnum 22.03.2011 21:43:13 vasta tsitaadiga

Oleneb kasutamisest, tavaliselt üle paari päeva laen. Ei ole rooted, andmevahetus on kinni keeratud kui ei kasuta.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
KasparL
HV vaatleja

sõnum 22.03.2011 23:21:14 vasta tsitaadiga

Usb laetud aku: normaalkasutuse juures 1d22h (paar kõnet, paar netilehte, korra (5min) Wifi hotspot, kõik uuendused iga 2h tagant, 2G/3G automaat, Wifi sees pidevalt, animatsioonid sees ja taustal paar sensor-widgetit.)
Seinast laetud aku: normaalkasutus (võimalikult sama, isegi sai korra Wifi hotspot tehtud) 1d13h
Üldse tundub, et seinast tulnud vool läheb ludinamal.
tagasi üles
lampisjalg
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.03.2011 09:20:12 vasta tsitaadiga

Peab vist hakkama siis tõsisemalt põhjuseid uurima või proovida factory reset teha. Eile oli 8h möödudes 21% alles. Võrk on mul gsm peal, uuendused iga 2h tagant, wifit kasutasin umbes 10min ja angry birdsi ka kuskil 20min. Proovin täna veel miskit teist launcherit ja ilma koormavate widgetiteta. Kui ükski neist meetoditest ei aita, siis vist peab minema akut vahetama.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
marxius
HV kasutaja

sõnum 23.03.2011 09:58:31 vasta tsitaadiga

Akut laen iga õhtu. Kui mobile network on väljas peab poolteist päeva.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 23.03.2011 10:41:22 vasta tsitaadiga

Ma korra olen näinud üle 3 ööpäeva aku aega .. Tavaline taks Z puhul on sipa üle 2 ööpäeva, kui rohkem loba ja ekraani kasutust siis 1 .. 1,5 ööpäeva. Samas e-maili sünk on peal. Käib iga 20 mintsa tagant küsimas.

Kusjuures imelik on see, et laadides orig. laadijaga seinast laeb aku rohkem täis kui arvuti USB mulgust. Tea, kas pinge kõrgem vms.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 23.03.2011 12:29:01 vasta tsitaadiga

Kasutan tavalisel Desirel äratuskellana Alarmclock plus rakendust: https://market.android.com/details?id=com.vp.alarmClockPlusDock
Paaril korral on millegipärast kadunud ülevalt statusbaarilt ära äratuskella ikoon, kui olen back nupuga rakendusest väljunud samas kui uuesti rakendusel klikin siis näitab et alarm on sisse lülitatud, kas ka heliseks ilma selle kella ikoonita status baril ei ole veel proovinud.

Äkki on mingit sarnast rakendust mis oleks stabiilne, mulle meeldib just see, et saab panna mingi MP3 äratuse helinaks ja see valjeneb siis vastavalt seadetele iga 10 sek tagant näiteks ja kui helisema hakkab siis on suur SNOOZE nupp, millele saab ka unise peaga pihta mitte see vastikult väike nikerdis, mis on Desire enda kellal kui alarm piiksuma hakkab. Suurim pluss on see et snoozitul alarm jääb notification baril aktiivselt ja sealt saab kergelt dismissida, et ei pea eraldi kuskile rakenduse menüüsse sukelduma.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 23.03.2011 15:15:11 vasta tsitaadiga

Meremees1 kirjutas:
Kasutan tavalisel Desirel äratuskellana Alarmclock plus rakendust: https://market.android.com/details?id=com.vp.alarmClockPlusDock
Paaril korral on millegipärast kadunud ülevalt statusbaarilt ära äratuskella ikoon, kui olen back nupuga rakendusest väljunud samas kui uuesti rakendusel klikin siis näitab et alarm on sisse lülitatud, kas ka heliseks ilma selle kella ikoonita status baril ei ole veel proovinud.

Äkki on mingit sarnast rakendust mis oleks stabiilne, mulle meeldib just see, et saab panna mingi MP3 äratuse helinaks ja see valjeneb siis vastavalt seadetele iga 10 sek tagant näiteks ja kui helisema hakkab siis on suur SNOOZE nupp, millele saab ka unise peaga pihta mitte see vastikult väike nikerdis, mis on Desire enda kellal kui alarm piiksuma hakkab. Suurim pluss on see et snoozitul alarm jääb notification baril aktiivselt ja sealt saab kergelt dismissida, et ei pea eraldi kuskile rakenduse menüüsse sukelduma.

Kasutan sedasama rakendust nüüdseks umbes 2 nädalat või natuke kauem (vana Desire, stock 2.2) ning tõesti - vahest kaob see äratuskella ikoon sealt ära, kuid sellegipoolest on äratused toiminud.

Minu ootused äratuskellale on umbes-täpselt samad mis sul:
- suur snooze nupp
- snoozitud alarm notif barile kergesti tühistamiseks
- aeglaselt valjenev alarm

Lisaks meeldib mulle mainitud programmile hiljuti tekkinud lisavõimalus jätta korduvast alarmist üks äratus vahele (näiteks riigipüha tööpäeval) - muidu kui deaktiveerida korduv äratus võib pärast unustada taasaktiveerida.

Kui leiad miskit paremat samadele ootustele vastavat, anna märku.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
lampisjalg
HV kasutaja

sõnum 23.03.2011 16:49:24 vasta tsitaadiga

GO Launcher Ex thumbs_up.gif . Selle abil annab välimust ikka päris korralikult muuta, ilma rootimata. Sujuvam ka kui Sense.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 26.03.2011 14:48:22 vasta tsitaadiga

krt mul siin SD kaardiga mingi kamm, ei taha alati korralikult mountida või lihtsalt ei leia SDkaardil osasi programme üles vms igatahes vahest, kui arvuti tagant ära võtan või restarti teen telfile, siis vaja SD kaart korraks unmountida ja uuesti mountida, siis hakkab toimima nagu. icon_confused.gif
ot:
bad karma vist. icon_lol.gif venna PC ei ole päris normis, enda masin siin jupsis täna, uuesti OC vaja teha, nüüd telefon, bad shit happens near me icon_neutral.gif

krt kui viitsiks, siis teeks rooti ja custom rom peale, millega telefoni mälu sd kaardile saaks panna. krt vaatasin siis, mis mul sea niipalju mälu võtab, et opera mobile installikas karjuma pani, kõik apid mingi paar mega, va AIR ja FLASH, mis võtavad kokku ca 40MB ja opera ise ka kuskil 20MB, muud jura pole väga ja need ka ca 1-2MB ja vähemgi.

tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 26.03.2011 17:36:52 vasta tsitaadiga

Mul teeb ka SD nii, et kui võtan arvuti tagant ära siis vahel peab kauem ootama ja vahel ma pole viitsinud oodata, no ei tule ikoone tagasi ja kui mingile apile klikin siis ütleb SD not found vms... aga üldjuhul peale seda on kohe kõikide appide ikoonid tagasi mis SD-l ei teagi miks ta mõtleb nii kaua. Saan aru jah, et kui USB tagant tirida siis kohe 0,2 sekiga ei ole kõik töövalmis aga 2-3 min on juba kaua....

Googeldasin siin ajaviiteks Android 2.2 vs 2.3, keegi kirjutas ka et midagi ulmelist ja tohutut uuendust oodata ei ole 2.3 tulekuga Deisrele ja teistele.

Aga:

"Android 2.3 brings forth some great new UI themes, a substantially improved touchscreen keyboard in both landscape and portrait mode, new copy and paste functionality, improved power management which means much better battery life (take that Froyo)"

Kui see power managment on tõesti IMROVED siis ma ootan huviga seda 2.3 tulekut
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 26.03.2011 17:44:44 vasta tsitaadiga

Ma varem ka küsisin, aga vastust vist ei saanud, et kas läbi HTC synci on ka võimalik mälukaartile asju panna?
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
Shadow25
HV vaatleja
Shadow25

sõnum 26.03.2011 23:24:47 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
AIR ja FLASH, mis võtavad kokku ca 40MB ja opera ise ka kuskil 20MB

Flash update kasutu, mida sa AIR'iga teed ja kui juba suht norm veebilehitseja olemas, siis milleks uuele veel 20 mega ära kulutada?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 26.03.2011 23:28:12 vasta tsitaadiga

Shadow25, eks ikka lootuses, et 100% flash asjad toimivad selle teise asjaga. aga paistab, et ei toimi ikka.
tagasi üles
Shadow25
HV vaatleja
Shadow25

sõnum 27.03.2011 13:47:13 vasta tsitaadiga

Kus sul uunendamata Flashiga ja Androidi enda veebilehitsejaga Flash korralikult ei tööta? Selles osas mina ei kurda.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 27.03.2011 18:30:33 vasta tsitaadiga

no need videod igast mis on. giant bomb ei võta üldse jutule näiteks jne.
tagasi üles
KasparL
HV vaatleja

sõnum 27.03.2011 22:14:54 vasta tsitaadiga

Seletage (pigem rahustage) rumalat last: Kas see on normaalne, et igasugused system info appid näitavad momendil vabaks olevaks RAM mäluks u 90-100 MB ja max. RAM-ks 415MB? 512 on nagu karbil kirjas, kus mu 97MB jäävad?

E: Pardon, 576
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 28.03.2011 09:10:12 vasta tsitaadiga

KasparL kirjutas:
Seletage (pigem rahustage) rumalat last: Kas see on normaalne, et igasugused system info appid näitavad momendil vabaks olevaks RAM mäluks u 90-100 MB ja max. RAM-ks 415MB? 512 on nagu karbil kirjas, kus mu 97MB jäävad?

Täpsusta esiteks mis mudelist on jutt, siia teemasse on miskipärast kokku lükatud kõik Desire'd (nii vana algne, kui Z kui HD).
tagasi üles
kid.
HV kasutaja
kid.

sõnum 28.03.2011 12:21:32 vasta tsitaadiga

võibolla kunagi juba räägitud jutt. aga kas keegi omab mingit siseinfot, milla oleks eestisse oodata uut HTC põlvkonda (Desire S, Wildfire S). Kuna Desire S'i orienteeruv hind peaks jääma kuskile 450-470 euro vahele, siis olen praegu üsna kahevahel kas on mõistlik oodata ta ära või võtta pisut kallim Incredible S... või siis üldse vanahea Desire, mille saab praegu ikka juba väga mõistliku hinnaga
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
KasparL
HV vaatleja

sõnum 28.03.2011 14:11:38 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
KasparL kirjutas:

Täpsusta esiteks mis mudelist on jutt, siia teemasse on miskipärast kokku lükatud kõik Desire'd (nii vana algne, kui Z kui HD).

Desire, tavaline. icon_redface.gif icon_redface.gif
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 28.03.2011 15:46:36 vasta tsitaadiga

kid. kirjutas:
võibolla kunagi juba räägitud jutt. aga kas keegi omab mingit siseinfot, milla oleks eestisse oodata uut HTC põlvkonda (Desire S, Wildfire S). Kuna Desire S'i orienteeruv hind peaks jääma kuskile 450-470 euro vahele, siis olen praegu üsna kahevahel kas on mõistlik oodata ta ära või võtta pisut kallim Incredible S... või siis üldse vanahea Desire, mille saab praegu ikka juba väga mõistliku hinnaga

Hea hinnaga vana Desire.
Desire S on rohkem kosmeetiline uuendus, natuke rohkem mälu, ja veidi parem videokiirendi.
Incredible S on suurema ekraani ja parema kaameraga Desire S põhimõtteliselt.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 29.03.2011 09:00:01 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
kid. kirjutas:

Hea hinnaga vana Desire.
Desire S on rohkem kosmeetiline uuendus, natuke rohkem mälu, ja veidi parem videokiirendi.
Incredible S on suurema ekraani ja parema kaameraga Desire S põhimõtteliselt.

Eile nägin Desire S ülevaadet: http://www.slashgear.com/htc-desire-s-review-28142921/
Kuigi näitajate järgi ei tohiks olla vahet, on miskipärast Incredible S vähemalt osades testides kiirem kui Desire S.

Vanal Desire'l on minu hinnangul täpselt 2 viga, mis mõne jaoks on tühised ja teise jaoks väga häirivad:
- Vähene sisemälu programmide installimiseks: 147MB vs uutel umbes 1GB
- Multitouch vigaselt implementeeritud, täpsemalt näha näiteks siin: http://www.youtube.com/watch?v=MbFj8SV1XEE (lühidalt teatud tingimustel reageeritakse puudutus täiesti vales kohas ning kaks puudutust "kleepuvad" kohati ühele teljele)

Vana Desire ostmise poolt räägib:
- Töötab, stabiilne, mõistlik töökiirus
- HTC on lubanud Gingerbread update'i anda ametlikult
- Tõenäoliselt neist variantidest parim hinna-võimaluste-võimekuse suhe (s.t. teised on kallimad, kuid ei paku samaväärselt rohkem vastet rahale minu hinnangul)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.