Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 72, 73, 74  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Deathmerch
HV vaatleja

sõnum 15.03.2011 19:43:23 vasta tsitaadiga

Mulle tundub et Sony-Ericsson on allamäge minemas. Need android opsysid pole ju tõsiseltvõetavad asjad, kuna tarkvara on ikkagi rohkem tehtud WM tarbeks, ma mõtlen korralikku tarkvara ikka mis ka midagi teha võimaldab. Need Androidid on veel selle poolest halvad et platform pole piisavalt universaalne, sama viga on ka Apple'ga, et tarkvara on ikka vähem kui windowsile. Hiljuti käisin mobiile vaatamas poes ja pilt ikka väga mannetu, enam pole selliseid mobiile nagu oli X1 oma 800x640 resoga. HTC oli sama hea resoga, kuid tunduvalt kobakam kui X1. Tundub et X1 oli viimane korralik telefon.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 15.03.2011 19:57:30 vasta tsitaadiga

Deathmerch kirjutas:
Mulle tundub et Sony-Ericsson on allamäge minemas. Need android opsysid pole ju tõsiseltvõetavad asjad, kuna tarkvara on ikkagi rohkem tehtud WM tarbeks, ma mõtlen korralikku tarkvara ikka mis ka midagi teha võimaldab. Need Androidid on veel selle poolest halvad et platform pole piisavalt universaalne, sama viga on ka Apple'ga, et tarkvara on ikka vähem kui windowsile. Hiljuti käisin mobiile vaatamas poes ja pilt ikka väga mannetu, enam pole selliseid mobiile nagu oli X1 oma 800x640 resoga. HTC oli sama hea resoga, kuid tunduvalt kobakam kui X1. Tundub et X1 oli viimane korralik telefon.

SE allakäik pole seotud mitte androidi kasutusele võtuga vaid sellega, et jätavad vanema mudeli(x10) arendamise pooleli pärast uuema mudeli väljakuulutamist (a'la et tahad android 2.3'e?- osta uus telefon endale)
Androidil endal pole midagi viga (ja usun et telefonide op süsteemide kohta peaks olema eraldi teema)
Ja x10'l on reso 480x854, millel pole minumeelest midagi viga.

Aga muudel teemadel, sai hiljuti siis uuendus(multitouch, tuli päris ammu juba tegelikult) ja no see uus mediascape'i kujundus on küll paras jura. Lisaks sellele ei leidnud automaatselt üles sdcard'ile tõmmatud muusikat ja isegi pärast käsitsi tõstmist muusika kausta ei leidnud seda üles.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
rocket
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2011 21:40:38 vasta tsitaadiga

Ee, mida olulist tarkvara WM'ile on ja Androidile/Applele pole?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Deathmerch
HV vaatleja

sõnum 15.03.2011 21:48:30 vasta tsitaadiga

rocket kirjutas:
Ee, mida olulist tarkvara WM'ile on ja Androidile/Applele pole?

Ma ei oskagi öelda et mida just, pidasin silmas tarkvara kogumahtu. Endale meeldib kõige rohkem FlexMail tarkvara WM'le. Kõige vingem asi mida mobiilile olen näinud. TotalCommander on ka hea. Aga tegelikult mulle ei meeldi rohkem igasugu Androidide ja Symbianide välimus. Kunagi ei leia asju üles. Ikka võimalikult Windowsi lähedane peab olema, siis alles leiab üles asju menüüdest. Mulle meeldib üldse näiteks flashidega ja javaskriptidega tehtud kodulehed ka rohkem välimuselt kui mingid PHP põhised räiged kastidega kodulehed nagu kasvõi google või wikipedia.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 15.03.2011 21:54:56 vasta tsitaadiga

Mul pole androidiga midagi veel tegemata jäänud, mis windows mobilega saab teha. Siiski elusees ma ei usaldaks töötelefonina androidiga mobla, sest ühel hommikul, sruprise! ,võib kalender otsustada, et tänase päeva sündmustest märku anda pole vaja, või ei ole töötanud sync mingil põhjusel ja seda error teadet üleval ribal varjab sissetulnud sõnumite arv, nii et kui sõnumeid ära ei loe, siis teadet kah ei näe. SE akut ei hakka kommenteerima siinkohal, kui nädalalõpuks suvilasse sõit, siis kaasa ikkagi windows mobile, millel kõigi kellade-viledega pidevalt sees aku julgelt vastu peab reedest esmaspäevani ja keset autosõitu ,kui vaja kaarti ja gps kasutada, ei hüppa ekraanile teadet, mis kaardi ära katab ,et akut on veel 15% ja igaks juhuks ma tuletan sulle ikka ja jälle seda meelde, ehkki ühekordsest 'close' vajutamisest peaks juba selge olema, et mulle jõudis see teade kohale ja mul ei ole dementsus ,et iga mõne minuti järel uuesti seda korrata.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.03.2011 19:19:00 vasta tsitaadiga

Deathmerch, X1 suhtes olen sama meelt, üks parimaid telefone funktsionaalsuse ja stiili sümbioosi poolest, mida omanud olen. Samuti olen ma nõus, et WM on endiselt hea süsteem ärimaastikul, kus loevad pikad traditsioonid ja harjumuspärane funktsionaalsus. Põlise pihuarvuti kasutajana hindan ma väga pihuarvuti süsteemist tulenevat lisaväärtust ja kasutan seda igapäevaselt. Jah, ma olen nõus, et WM omab tõepoolest muljetavaldavat tarkvarapagasit, kuid kas sellest ainult tänapäeval piisab ? Juhul, kui jälgida, kuidas on antud alafoorum kihama löönud peale Androidi levikut siinmail, siis ilmselt mitte. WM on küll hea süsteem, kuid näitab juba igast otsast oma vanust ja mingi mentaalne piir oleks nagu ees. W7, selle järglasena, pole paraku aga hoogu sisse saanud, rääkimata laiemast heakskiidust nii tarbijate, kui tegijate seas. Ma olen nõus, et Android pole veel nii rafineeritud, kui võiks olla ja mitmed tarkvarahiiud pole Androidi ikka veel piisavalt tõsiselt suhtuma hakanud, kuid jälgides Androidi populaarsuse tormilist kasvu, ei saa see äratundmine enam kaugel olla. Siiamaani pole ükski nutisüsteem nii hästi rahva poolt omaks võetud, kui Android. Jah, WM on turul olnud küll kaua, kuid kui tänaval küsitlus korraldada, siis paljud sellest tegelikult teavad ? Vaid üliväga hea õnne peale lööb mõnel valgekraest pintsaklipslasel korraks äratundmisrõõmust silm särama aga ei enamat. Sama lugu on ka Symbianiga, tänu Nokiale sitsib see küll lugematus arvus telefonides, kuid viimaste uudiste taustal pole vist mõtet enam kahelda, eduloo asemel on tegemist pigem kirstunaelaga. Samas pista aga Android telefon pihku keskmisele teismelisele ja ma võin selle peale oma mütsi panti anda, et aknest puretud nägu lööb särama nagu hommikune päike. Isegi minul, kes ma olen praeguseks juba oma kümnendi pihuarvuti süsteemi tarbinud, toob Android päris tihti muhedalt rahuloleva naeratuse näole. Androidi võlu ongi see, et on suutnud tuua nutisüsteemi tegelikult kah massidesse. Androidi puhul leiab praktiliselt iga kasutamisharjumuse ja/või vajadusega inimene endale midagi. Android levib praktiliselt igas hinnaklassis ja ka riistvaraplatvormi valik on viimasel ajal suisa plahvatuslikult laienenud. Seega olgu mis puuduseid hetkel veel esineb, meeldib see või mitte, tegemist on telefonide tulevikuga ja maksaks hakata ennast sellega harjutama, kui ei soovi rongist maha jääda ...
Deathmerch
HV vaatleja

sõnum 16.03.2011 19:30:58 vasta tsitaadiga

Aga kas see on siis näitaja kui mingi asi on populaarne ja levinud? Kas vanasti aristokraatial polnud reegliks et ebaviisakas on masside moodi välja näha ja ega nüüdki näiteks Hollywoodi staarid vaevalt odavaid Hiina tooteid ostavad. Mitte et see oleks eesmärk omaette aga lihtsalt küsimus on rahas ja enamus inimestel lihtsalt pole raha et osta mingeid luksuskaupu. Aga alati on võimalus ka üldse mitte osta, ega keegi ei kohusta ju rämpsu ostma. Ilmselge on et kõik tootjad tahavad arendada madalamate tootmiskuludega. 80'ndate aeg on möödas kus tippmehhaanika ja elektroonika oli massidele väga kättesaadav võileivahinnaga, enam pole. Ega siis kõik need "leiutised" pole väärtuslikud komponentide kasutuselt, lihtsalt on marketingiga üles promotod.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.03.2011 12:12:36 vasta tsitaadiga

Omamoodi on seotud platvormi populaarsus ja rakenduste saadavus sellele platvormile. Seega lihtsalt populaarsus omaette ei anna midagi, kuid kuna see mõjutab arendajate huvi selle platvormi vastu, siis on see vajalik.
Eriti nüüd, kui on järjest enam levinud tasuta rakendused, mis teenivad tulu reklaami näitamisega.

X1 teemal niipalju, et jah, ka mina pean seda üheks parimaks telefoniks mis mul eales olnud.
Kahjuks stabiilsuse osas jäi ta mu praegusele Desire'ile kõvasti alla ning väiksusest tingitud ekraani füüsiline suurus tegi näpuga kasutamise suhteliselt ebamugavaks.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 21.03.2011 00:41:42 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
ärihai kirjutas:
millega neti raadiot saaks telefonis kuulata?

TuneIn Radio on väga asjalik proge thumbs_up.gif icon_smile.gif

Lisaks on Spin Fm`il ja Elmaril omanimelised raadio appid icon_razz1.gif beer_yum.gif

Keegi Spin FM'i appi .APK faili ei tahaks üles lasta kuhugi? Marketist minu x10 mini pro'le seda ei luba:/

Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 21.03.2011 12:07:57 vasta tsitaadiga

juhised kuidas ja mida appidest maha võtta võib.

http://www.xperiax10.net/2011/03/21/guide-to-removing-timescape-and-other-apps-from-your-x10/#more-2232
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 21.03.2011 15:26:18 vasta tsitaadiga

Hei.

Keegi sellist asja ka proovinud on?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=951274

täpsemalt script, mis võimaldab installida mini prole JIT'i, Xrecovery ja app2sd.

Tundub huvitav, aga tahaks mõnda eesti keelset arvamust ka kuulda icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Ruudolf
Kreisi kasutaja
Ruudolf

sõnum 24.03.2011 22:50:22 vasta tsitaadiga

Lugupeetud seltskond, küsimus on kas tasub osta XPERIA X10 hetkel kuskil 250€ eest?
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 105
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 25.03.2011 00:00:35 vasta tsitaadiga

mina ootaks ära kui arc müüki tuleb.. icon_cool.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Ruudolf
Kreisi kasutaja
Ruudolf

sõnum 25.03.2011 10:06:04 vasta tsitaadiga

See uuena ju kindlalt kallis
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 25.03.2011 10:27:57 vasta tsitaadiga

Ruudolf kirjutas:

Võibolla mõeldi seda, et uue mudeli tulek lööb vana hinda veel alla...
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Ruudolf
Kreisi kasutaja
Ruudolf

sõnum 25.03.2011 10:30:50 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Ruudolf kirjutas:

Võibolla mõeldi seda, et uue mudeli tulek lööb vana hinda veel alla...

No seda küll aga nii võibki ju ootama jääda icon_biggrin.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.03.2011 10:34:05 vasta tsitaadiga

... vähe usutav, meie poed ei kipu uute mudelite tulles mainimisväärseid allahindlusi tegema sest neil pole reeglina telefone nii palju sees, et nad neist vana hinnaga lahti ei saaks ...
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 25.03.2011 14:42:54 vasta tsitaadiga

Ruudolf kirjutas:
Lugupeetud seltskond, küsimus on kas tasub osta XPERIA X10 hetkel kuskil 250€ eest?

Seda uudist lugedes
Spoiler Spoiler Spoiler

ostaks mina küll. Kuigi ise ostsin X10 esimestel päevadel kui ta siin müüki tuli ja siis ta küll odav polnud.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.03.2011 14:59:00 vasta tsitaadiga

... tjah, aga mis aastanumbri sees see veel juhtub, kui varasema progressi järgi arvata, siis selleks ajaks on ilmselt X10 juba vanaraud icon_rolleyes.gif samas, kui see suure klotsi välimus ei häiri, siis uus ja garantiiga X10 250€ eest pole üldse paha diil thumbs_up.gif
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 25.03.2011 15:06:50 vasta tsitaadiga

Keegi X10 Mini Pro'le mingit korralikku töötavat Costum Rom'i oskab öelda? Ise nagu otsinud, aga kõigil mingid suured ja tähtsad asjad puudu, ühel kaamera, teisel raadio, kolmandal üldse helistamine:D Ja kui juba küsimiseks läheb, sisi komplekti ka äkki mingi root/un-root tool?icon_razz.gif (Ei ole laisk, olen tunde foorumites kolanud, kuidas rootida ja mis peale panna, lihtsalt olen väga unlucky)
Facebook.com/WRoMD
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.03.2011 15:08:42 vasta tsitaadiga

djelton, otsi siit: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=726
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.03.2011 15:58:58 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:

Seda uudist lugedes
Spoiler Spoiler Spoiler

ostaks mina küll. Kuigi ise ostsin X10 esimestel päevadel kui ta siin müüki tuli ja siis ta küll odav polnud.

Einoh, normal. Tüübid soovitavad backupiks sel puhul 3rd party appe, sest SE enda värgid ei toeta seda protsessi uuel Androidil thumbs_up.gif

lurr
HV veteran
lurr

sõnum 25.03.2011 16:05:22 vasta tsitaadiga

Sokud on viimaks aru saanud et oma progejatega jäävad nad lõplikult rongist maha, sestap ka standardne Android. Las nokivad oma pisikesi widgeteid edasi icon_smile.gif
Igati positiivne uudis ju.
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.03.2011 16:17:33 vasta tsitaadiga

Ega ta paha pole.

Peaasi, et nad ei teeks nagu Dell Streaki sync softiga tegi :p

djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 25.03.2011 18:10:10 vasta tsitaadiga

Seal ma üldiselt otsinud olengi, aga eitea, eileia korralikku. Jäingi just selle peale lootma, et keegi oskab soovitada mida ta ise kasutab vms. Ideaalis tahaks toda Cyagenmod'i aga tollel pole led välku(kasutan suht aktiivselt, enamus pidldi ongi sellega) ja fm raadiot, mis ka üpris vajalik asi:/

EDIT: Ega kellelgi MiniCM-1.0.0-Beta2, Froyo Cyanogen 6.1 port for the mini peal pole? Kuidas on?

Facebook.com/WRoMD
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 72, 73, 74  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.