praegune kellaaeg 22.06.2025 14:02:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
crazyxman
HV kasutaja
|
24.03.2011 18:28:19
abi ml sülearvutiga |
|
|
sülearvuti mudel on S96S. Mureks on see, et arvuti enam käima ei lähe. Kõigepealt tuli all vasakusse nurka inteli logo nagu ikka aga see hangus. Hoidsin power nuppu all kuni arvuti kinni läks. Uuesti käima pannes ei tule enam seda logogi ette, pilt jääb lihtsalt mustaks. Tuled küll vilguvad aga see on ka kõik.
Edit:
No kuna kuulda oli, et prose tööle läks aga pilti ei olnud siis mõtlesin et vahest siis monitor läbi ja et see võimalus eemaldada siis lükkasin projektori järgi, siis ta viskas pildi ette, nii projektori kui arutile. Oli kiri eest et eelmine süsteemi taastamine ebaõnnestus et kas sa soovid: 1. proovid uuesti taastada 2. Kustutad taastamise data ja suundud boot menüüse. Ma valisin taastamise ja arvuti hakkas tööle.
Et milles asi olla võis ? Oskab keegi midagi arvata sellest ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
24.03.2011 18:38:05
|
|
|
see on tüüpiline emaplaadil oleva videokaardi jama,
et vga väljudnisse laseb pilti ja läpaka enda ekraan on surnu
|
|
tagasi üles |
|
 |
kagueestla
HV vaatleja
|
01.04.2011 19:34:57
|
|
|
Vist hakkab mingi partii neid mudeleid ära surema. Mul siin üleeilsest üks samamoodi Inteli logoga all nurgas, F2ga ütleb TPM device not detected ja kõik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
04.04.2011 21:56:17
|
|
|
kagueestla kirjutas: |
Vist hakkab mingi partii neid mudeleid ära surema. Mul siin üleeilsest üks samamoodi Inteli logoga all nurgas, F2ga ütleb TPM device not detected ja kõik. |
Eks selliste vigadega masinaid on tänapäeval palju jah.
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|