Härra, Kus sa huvitav sõidaks. Mul väljas autoga ka raskusi driftimist vältida. Mitte et ma seda üritaks _________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka
Eks neid ole piisavalt vähe müüdud. See sõber on mul igatahes igati rahul oma rattaga _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
Eks neid ole piisavalt vähe müüdud. See sõber on mul igatahes igati rahul oma rattaga
Mhmh, hetkel nummim ratas mida ma näinud olen. Kui isteasend ka sobiks ja hind sobiv võtaks kohe ligi. Kahjuks pole Maarjamaal kasutatuna kuskil müügis.
Uueks hooajaks ratta ettevalmistus käib täie hooga
Uus jooks rehve ootab allapanekut, uued soojendusega rutskad ootavad külge panekut, kohvri raam tahab veidi täisustamist _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
Kahjuks oli õlide poolest peaaegu nulliring! Õnneks oli Neeme oma Castroliga kohal, mis koos õlifiltriga teeb sipa üle 100 eegu liiter .. muidu olen ikka iga aasta Šveitsi Motorexi võtnud messi hindadega. Ahjaa motuli leemekest ka pakuti.
Kui veel eelmine aasta oli kahes suures saalis siis nüüd vaid ühes .. kuidagi kokku hakkab asi kuivama. Minu meelest on see ju super koht varustuse, õlide jms. müügiks, ikkagi hooaja algus.
Samamoodi on tervitatavad Motoexotika ajal mujal motopoodides olevad allahindlused. Motodepoos oli samal ajal Tallinnas kohal olevatele asjadele -25% allahindluseks.
Jätsin neile rõõmsa südamega 1000+ eurot.
Le Inc kirjutas:
Kindad olemas, uued head otse Pakistanist.
Kahjuks oli õlide poolest peaaegu nulliring! Õnneks oli Neeme oma Castroliga kohal, mis koos õlifiltriga teeb sipa üle 100 eegu liiter .. muidu olen ikka iga aasta Šveitsi Motorexi võtnud messi hindadega. Ahjaa motuli leemekest ka pakuti.
Kui veel eelmine aasta oli kahes suures saalis siis nüüd vaid ühes .. kuidagi kokku hakkab asi kuivama. Minu meelest on see ju super koht varustuse, õlide jms. müügiks, ikkagi hooaja algus.
Motoexotica oli minu arvates ülilahja. Tunnike ringi jalutamist ja kui poleks olnud tuttavaid nägusid, kellega juttu puhuda, olekski olnud kodu tagasi minek. Kauba poolest soovisin naisele pükse ja omale saapaid, aga ei saanud kumbagi. Naisele polnud sobivas hinnas sobivat suurust ja minu soovitud saapatüüpi polnud ühelgi müüjal. Plaan täna pealinnas Motodepootikalt läbi käia veel enne õhtut, saab ehk sinna hoopis oma raha jätta... _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
bigmarx, Kui see rahajätmine on tõesti nüüd probleem võid minu arvele ka ju jätta selle _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Must ja valge, naine ja mees.
Mul mingid vanad valged katkised Niked ja konto nr on 221039649680 Tauri Häidma _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Sai eile õhtul Depoos ära käidud ja sobivad riidetükid ära toodud
Ilm on selline, et veidi veel ja võiks juba tsikli välja ajada _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
Mul tsikkel hetkel laiali ka veel, sai uued soojendusega käepidemed ja lenksuotsa raskused külge kruvitud. Homme saan veekindla sigaretisüütaja pesa kätte, siis saab selle ka peale installida ja ühe korraga juhtmestiku külge aretada... Siis vaja veel tagakohvri kinnitusele kerge parandus keevitusega teha ning sõiduhooaeg võib alata _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
bigmarx, pole veel nii hea. nädalavahe tuleb kenasti lund ja -15.
ära nii küll räägi...jsut oli plaanis nv oma kola ka kokku lappida _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
Tereää, katootä panenvää? _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Esimese rehvi võiksid välja vahetada. Nalja pole, kui kusagil tee peal käib pauk ära ja sõidad suusamütsi ja botastega _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Tegelt on mul mõlemad rehvid olemas, aga pole jõudnud vahetada. Kohe kui soojaks läheb panen uued alla. Potased vahetan sandaalide vastu ja mütsi võtan varsti peast. _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Näha ju, et varustusest pole tuhkagi kasu. Ometi kõva Dainese kombe ja Arai kiiver.
Aga Härra, õige mees laseb rattasse ka sellist edasi tagasi kulgemist küll ei viitsi vaadata. Pane ikka midagi ägedat. Kui rattasse ei julge lasta, näita kuidas dressiga ilma slaiderit põlv maas kurvist läbi lendad vms. _________________
Paar suurt ja rõvedat pilti meenutamaks, et mootorrattaga sõitmine võib lõppeda ka halvasti:
Humpty-dumpty? Osa tükke tundub puudu olevat.
ot:
Peab sööma minema.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Aga Härra, õige mees laseb rattasse ka sellist edasi tagasi kulgemist küll ei viitsi vaadata. Pane ikka midagi ägedat. Kui rattasse ei julge lasta, näita kuidas dressiga ilma slaiderit põlv maas kurvist läbi lendad vms.
Popin sidurit, et tagale ja slaidereid kulutan asfaldil ning vahest ka kukun
Spoiler
vana rattaga
_________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
See pole loogiline, talv otsa ehitanud, raha sisse ladunud ja nüüd kevadel maha müüa? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Ei tahaks müüa jah, aega ja vaeva olen tohutult palju pannud selle ratta sisse kuid elu teeb omad keertkäigud. _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Jep, mahlad küll vanad aga sõit sai tehtud! Homme ehk maanteele kah. Kas kumm oli külm või liiga vesine asfalt aga 2. käiguga käis suss taga ringi .. võttis ikka sutsu kõhedaks. Peab veel ootama kui täis laksuga saab foori alt startida (ohutult).
Ma ajasin ka ämblikud sumpsist välja. Kohe hingekosutav oli jälle üle pika aja tsikli häält kuulata. Sõitma saamisega läheb ilmselt veel jupp aega, õu on nagu liuväli ja teed on ka alles pasased... _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.