Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mirko28
Aeg maha 1p

|
12.01.2011 18:05:49
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Mis tänapäeval arvatakse. Kas veebilehe peab nii tegema et ta ka ilma javaskript'i toeta töötaks või ei? Ehk kas funktsionaalsus peab säilima nii või naa? |
Kui ma küsiks, et "Mis seos on Java'l Javascript'iga?" siis ma mõtlen selle all, et "Miks Teemavälist (Javascripti) teemaks võtad?".
Tegelikult on see Teema siin üldse moderaatori poolt juba alates esimesest postitusest korrastamata, seega tuleks hoiatus panna Moderaatorile.
Vaatan, et ka Reeglistik on Moderaatoril siiani tegemata.
Ohh-hoh-hooo.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Uhuu
HV kasutaja

|
12.01.2011 18:28:37
|
|
|
virus152 kirjutas: |
Uhuu kirjutas: |
Fukiku kirjutas: |
Lõppeks oli sul endal õigus, see -1 oli seal liiast, ilma selleta toimib. Miskipärast mu hommikune pea ei suuda enda jaoks läbi mõelda, miks täpselt, aga nii on. Mõttekramp kallal hetkel lihtsalt. |
Täiesti müstika, toimib jah. Ei oskagi kokku lugeda mitu korda seda -1 sealt ära sai korjatud eile öösel, aga ikkagi ei töötanud, sellest siis see hämming.
Hommik on ikka õhtust targem  |
Viga on lihtsalt selles, et sa oled counter < length loogika oma peas ümber pööranud ja kusagilt võtnud, et nüüd on vaja midagi kompenseerida. Tegelikult oled lihtsalt väärtuste pooled ära muutnud ja sellest tulenevalt märgi teist pidi pööranud. -1 kompenseerimine tingib selle, et lähevad läbi olukorrad, kus counter on rea pikkusega võrdne, aga nagu sa ilmselt tead, siis viimane indeks on elementide arv miinus 1.
Näide:
length = 6, counter = 5, 6 > 5 - 1 // true
length = 6, counter = 6, 6 > 6 - 1 // true
length = 6, counter = 7, 6 > 7 - 1 // false |
Sellest sain ma aru küll, aga millegipärast andis Eclipse out of bounds erindit ka -1 eemaldamisel ja see mind üldiselt segadusse ajaski. Eks ta jooksutas paralleelselt ka antud proge vana versiooni, mis vigane, unise peaga selle peale ei tulnud.
_________________ Windows ei ole viirus, viirus teeb midagi...
 |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
01.02.2011 17:39:49
|
|
|
mirko28 kirjutas: |
Le Inc kirjutas: |
Mis tänapäeval arvatakse. Kas veebilehe peab nii tegema et ta ka ilma javaskript'i toeta töötaks või ei? Ehk kas funktsionaalsus peab säilima nii või naa? |
Kui ma küsiks, et "Mis seos on Java'l Javascript'iga?" siis ma mõtlen selle all, et "Miks Teemavälist (Javascripti) teemaks võtad?".
Tegelikult on see Teema siin üldse moderaatori poolt juba alates esimesest postitusest korrastamata, seega tuleks hoiatus panna Moderaatorile.
Vaatan, et ka Reeglistik on Moderaatoril siiani tegemata.
Ohh-hoh-hooo.  |
Ärgem ärritugem härrased, kribasin posti vaatamata et sõnale JAVA ei järgnenud SCRIPT. Pealegi, kui hästi otsida, siis leiab isegi tädil ja trollibussil ka sarnasusi/erinevusi.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
25.02.2011 13:49:20
|
|
|
Kas javas on võimalik kuulata mingit porti pealt, mis on kasutuses? Netist olen otsinud, aga midagi õiget ei leia...
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
25.02.2011 13:53:03
|
|
|
Bluebull kirjutas: |
Kas javas on võimalik kuulata mingit porti pealt, mis on kasutuses? Netist olen otsinud, aga midagi õiget ei leia... |
Amöh? Mida täpselt vaja on? Soovid serverit kirjutada Javas e. kuulata mingil pordil sissetulevaid ühendusi? Või port scannerit teha või mida?
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
25.02.2011 14:01:52
|
|
|
Port scannerit lihtsalt, ehk siis tahaks kuulata enda arvutis liikuvat informatsiooni pealt.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
25.02.2011 14:08:46
|
|
|
Bluebull kirjutas: |
Port scannerit lihtsalt, ehk siis tahaks kuulata enda arvutis liikuvat informatsiooni pealt. |
Hm, see pole port scanner tegelikult vaid pigem packet analyzer. Ma usun, et Java ei ole parim valik sellise ülesande lahendamiseks, see nõuab vist suhteliselt otseselt raua küljes surkimist ja võrgukaardi draiveriga suhtlemist, aga Java oma virtuaalmasinaga väga otse raua ligi ei pääse. Juhul, kui seda on vaja mingi olemasoleva probleemi lahendamiseks, siis miks sa ei kasuta valmislahendusi, nagu näiteks Wireshark? Akadeemiliseks näpuharjutuseks võib muidugi huvitav olla ise sellist asja leiutada, aga ma ei usu, et see Javaga väga kerge on.
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
25.02.2011 15:11:45
|
|
|
Noo ma ei taha käsitsi neid pakette uurida, vaid ikka oma klienti kirjutada, mis põhiprogrammi kõrval neid uurib. Wireshark pakub vist mingit graafilist interface, mida mul tegelikult pikas perspektiivis vaja ei lähe. Samas kui ta kuhugi suudab neid kirjutada, siis ehk selline ringiga variant isegi töötaks. Java lihtsalt sellepärast, et see mul nö "emakeel", kus ma ennast koduselt tunnen.
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
25.02.2011 15:40:12
|
|
|
Noh, google ja wiki aitasid natuke veel edasi. http://en.wikipedia.org/wiki/Libpcap - vaata sinna, external links all on mõned viited antud library Java wrapperitele. Põhimõtteliselt libra ise on native, seega erinevate OSide peal sa enam oma proget lihtviisiliselt jooksutada ei saa, aga vähemalt progeda saad Javas - eeldusel, et need wrapperid ka reaalselt kasutatavad on. Muud varianti Javas selle asja realiseerimiseks ei paista olevat, küll aga leiab google'ga mõned olemasolevad Java rakendused, mis jpcap'i kasutavad, sealt saab ehk inspiratsiooni oma koodi jaoks.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
26.02.2011 22:50:14
|
|
|
Sain tööle sourceforge jpcap library abil. Suured tänud
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
20.03.2011 16:44:12
|
|
|
Kuidas oleks kõige mõnusam tiimiga mingit java programmi aretada? ( kahene tiim nt )
,thx
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
webromps
HV kasutaja
|
20.03.2011 18:37:44
|
|
|
Google pakub SVN teenust. Võtate mõlemad eclipse ja subverisioni ning saate ilusti teha.
Muidugi Google Code nõuab vist, et arendatav tarkvara peaks vabavara olema vms.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
20.03.2011 19:30:39
|
|
|
z@ke kirjutas: |
Kuidas oleks kõige mõnusam tiimiga mingit java programmi aretada? ( kahene tiim nt )
,thx |
Millises arendusprotsessi osas sa täpsemalt nõu nüüd tahad saada?
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.03.2011 20:13:38
|
|
|
SVN on suht-koht oldschool, ma pigem vaataks mõne distributed repo suunas a'la mercurial või git. Nendega on branchimine-mergemine ja kaugtöö jupp maad lihtsam
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
20.03.2011 20:44:26
|
|
|
Ho Ho, mis on distributed repo?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.03.2011 20:55:42
|
|
|
Selline, kus tehniliselt ei eksisteeri konkreetset tsentraalset koodi hoidmise serverit ning sünkroniseerimine käib otse üksteisele. Nende puhul on branchimine ja mergemine tehtud oluliselt lihtsamaks kui SVN ja muude sääraste puhul. Viimase ~4a jooksul olen neid kasutanud ning ei kujutaks eriti ettegi kuidas oleks võimalik Eesti eri otstes olevate gruppide tööd normaalselt SVNi kaudu käimas hoida ilma et peaks kulutama tunde eri gruppide töö mergemisele kui nad oma harudes on sama koodi muutma pidanud.
Muidugi on nii mercuriali kui git'i puhul võimalik ka tsentraalserverit kasutada kui soovi on. Google pakub mercuriali, gitorious git'i. Kindlasti on ka teisi teenusepakkujaid ning mõlema puhul on oma servu püsti panek suht triviaalne.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
-ordi-
HV vaatleja
|
22.03.2011 21:12:05
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Selline, kus tehniliselt ei eksisteeri konkreetset tsentraalset koodi hoidmise serverit ning sünkroniseerimine käib otse üksteisele. Nende puhul on branchimine ja mergemine tehtud oluliselt lihtsamaks kui SVN ja muude sääraste puhul. Viimase ~4a jooksul olen neid kasutanud ning ei kujutaks eriti ettegi kuidas oleks võimalik Eesti eri otstes olevate gruppide tööd normaalselt SVNi kaudu käimas hoida ilma et peaks kulutama tunde eri gruppide töö mergemisele kui nad oma harudes on sama koodi muutma pidanud.
Muidugi on nii mercuriali kui git'i puhul võimalik ka tsentraalserverit kasutada kui soovi on. Google pakub mercuriali, gitorious git'i. Kindlasti on ka teisi teenusepakkujaid ning mõlema puhul on oma servu püsti panek suht triviaalne. |
Bazaar on ka päris hea, ise kasutan git'i ja bazaari, väga vahet ei näe.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
23.03.2011 19:45:31
|
|
|
tänud!
hakkasime Netbeansi kasutama
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
23.03.2011 19:48:45
|
|
|
Ehm, mis seos on IDE'l koodihaldusega?
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
23.03.2011 20:41:30
|
|
|
Seal on see sisseehitatud. Team-server, CVS, team-chat jms. Saab nt. ka otse browserist koodi vaadata
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
23.03.2011 23:23:06
|
|
|
CVS
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.03.2011 01:57:02
|
|
|
CVS, SVN ja Mercurial toed peaks olema built-in, muud kraami saab üldjuhul pluginatega.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
24.03.2011 03:08:23
|
|
|
z@ke, ma tean mis see on. Lihtsalt ma ei saa aru miks keegi peaks seda vabatahtlikult kasutama. Palju paremad koodihalduse tööriistad on olemas
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.03.2011 08:38:57
|
|
|
z@ke kirjutas: |
Proovisime ka nii, et jagasime dropboxi kausta, kus kogu kood. F5 N++'sis ja saab värske koodi ette. Nii võib muidugi valel ajal salvestades osast tööst ilma jääda. |
Soovitan soojalt korraliku versioonihalduse poole vaadata kus ikka logi ka alles jääks eri versioondiest ning kus uute branchide tekitamine ning nende mergemine ei oleks säärane kadalip, nagu CVS/SVN'i puhul.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |