Kas peale main story läbitegemist saab vabalt maailmas ringi liikuda ja lipukesi korjata?
jah _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kuidas suurendada neid elusi syncronisation bar, pean lippe rohkem korjama või neid elanike päästma? Kuidas see mõkadega tapmine lihtsamalt käib kogu aeg saan surma nendega kakeldes..valin nagu ühe mingi 5 st sõdurist siis LB ga ja pärast siis vajutan pidevalt x i aga ikka tulevad tagant jne...suht raskeks läheb nüüd memory 4 jandas olen. Ja mis need neli ruutu väikes tähendab kaardil tulen sinna seal mingid mehed koos seisavad midagi pealt kuulata ei saa mis nendega üldse teha...segane jutt väheke loodan et keegi aru saab
syncronisation bari saab täita kas siis elanikude päästmisega ja tornides käimisega. mölakate all sa mõtled vist siis neid sõdureid.. Neid lihtne killida... Hoja RT all ja nii kui keegi hakkab ründama siis vajuta X. neid combosid on palju kuidas neid killida. RTga ta kaitseb siis vaenlase rünnakut.
need 4väikest ruudukest kaardi peal näitab bandiitide asukohta. need tekivad siis kui sa päästad elaniku. Badiidid hoiavad rüütleid kinni kui sa nt nende eest ära jooksed.
Kuidas suurendada neid elusi syncronisation bar, pean lippe rohkem korjama või neid elanike päästma? Kuidas see mõkadega tapmine lihtsamalt käib kogu aeg saan surma nendega kakeldes..valin nagu ühe mingi 5 st sõdurist siis LB ga ja pärast siis vajutan pidevalt x i aga ikka tulevad tagant jne...suht raskeks läheb nüüd memory 4 jandas olen. Ja mis need neli ruutu väikes tähendab kaardil tulen sinna seal mingid mehed koos seisavad midagi pealt kuulata ei saa mis nendega üldse teha...segane jutt väheke loodan et keegi aru saab
sa mõtled kuidas saada,,lisaelusi´´?Neid saad kui main missionit teed,Parim viis vaenlasi maha võtta on kui:
Spoiler
1.Oled katuse äärepeal ja nottid lendavate nugadega suurema osa meestest maha
2.Põgened kitsasse kohta kus tuleb korraga võimalikult vähe vastasid peale
3.omad nii et kui nad on nii(E-enemy,Y-you) E---E1---Y--E2---E ründad kordamööda E1 ja E2 nii omad hästi.Parim viis tapmiseks on ikkagi silent kill(esimese asjana mapis tee katused archeritest puhtaks ja vaata kogu linn tornidest üle,Kui valvurid seisavad sul ees siis võtta kuskilt kõrvalt mingi suvaline mees kõrvaltänavalt maha ning naad tulevad,seda surnud inimest vaatama ja sa lipsad sisse loodan et saite mu jutust aru
PS:ÄRA SPOILERIT VAATA KUI SA SOOVID MAKSIMAALSET MÄNGUELAMIST(MS. INIMESTELE KES POLE MÄNGU LÄBINUD)
Huvitav, et AC III pole korraldanud fanstormi.
Ise ootasin seda mängu küll huviga:)
Kuid enne 64€ välja ladumist lootsin leida mingitki arutelu...
Anyone?
Üks teema on aga see on PC mängude foorumis ,ma ei tea ainult kas konsoolidele ka eraldi teema on ...kasuta otsingut äkki leiad....ja ma ei tea kas see PC peale üldse ka kunagi tuleb
Sain eile Gamestarist kätte. Jõudsin eile natuke mängida ka, tundub äge.
Mind huvitab just see, et kas see "tundub äge" kestab?
Eelmised AC'd muutusid liiga kiirelt korduvaks ja igavaks. Ja kas see puude peal hüppamine töötab mõnusalt? _________________ Winter is coming...
Millest te räägite nüüd ? Selles esimesest AC Creedist või kolmandast ? Kui 3-ndast räägite siis naljakas küll et sellele pole konsoolifoorumis isegi teemat tehtud
Millest te räägite nüüd ? Selles esimesest AC Creedist või kolmandast ? Kui 3-ndast räägite siis naljakas küll et sellele pole konsoolifoorumis isegi teemat tehtud
Kolmandast räägin ikka mina.
Imestasin isegi teema puudulikkuse üle.
Ühtlasin olen nõus, et 64€ on pisut liiga palju. Oskab keegi ( kes asjaga mitmeid kordi tegelenud ning teab, millest räägib) soovitada, kus kohast tellides koos saatmisega odavamalt saab?
Sain eile Gamestarist kätte. Jõudsin eile natuke mängida ka, tundub äge.
Mind huvitab just see, et kas see "tundub äge" kestab?
Eelmised AC'd muutusid liiga kiirelt korduvaks ja igavaks. Ja kas see puude peal hüppamine töötab mõnusalt?
Selles osas on ikka päris palju teha. Ennast küll ära ei tüüdanud.
Kuid enne 64€ välja ladumist lootsin leida mingitki arutelu...
64€ on kirves, 50€ ringis maksis mu pre-order zavvist, mis peaks varsti jõudma
Huvi pärast uurin, kas olete kätte saanud juba? Ise küll ootan veel :/ _________________ www.autonavi.ee(Auto mudelikohased raadiod ja navi seadmed...)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.