Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
18.03.2011 23:20:00
Tallinna lennujaamas avati Skype'i telefonikabiin |
|
|
link :: ERR Uudised
Tallinna lennujaamas avati täna maailma esimene Skype'i telefonikabiin, kust saab tasuta helistada teistele Skype kasutajatele.
"Kuna EAS tegeleb ka Eesti tutvustamisega välismaal ja meie tahame maailmale näidata Eestit ennekõike kui nutikat e-lahenduste riiki - väikest aga innovatiivset -, siis sealt tekkiski loogiline mõte, et võiks teha Skype'i telefoni," rääkis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kommunikatsioonikoordinaator Merilin Pärli intervjuus ETV saatele "Ringvaade".
Pärli meenutas, et Tallinna Lennujaam kannab Lennart Meri nime, kes on öelnud, et Eesti peab otsima oma Nokiat. "Ja kui Skype seda pole, mis siis veel?! Kuna me ta siia panime, siis me loodame, et see leiab järgimist ja tulevikus võib seda leida ka juba maailma muudest lennujaamadest," ütles ta.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
18.03.2011 23:25:41
|
|
|
Kõik oleks ju ilus ja roosa promoda seda nii vägevalt kui see veel Eesti oma oleks....
Kohati on ta igale inimesele maakeral tuntud ka välismaalaste sinna sisse paigutatud rahade tõttu ju IMO.
Enamusel pole aimugi et see Eestlaste leiutis, üksi mu välismaa tuttav pole teadnud, osadele on vaja koguni tõestada olnud...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
18.03.2011 23:28:15
|
|
|
mis seal vahet on?
Raha ei haise
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
18.03.2011 23:48:23
|
|
|
JediMihkel kirjutas: |
Kõik oleks ju ilus ja roosa promoda seda nii vägevalt kui see veel Eesti oma oleks....
Kohati on ta igale inimesele maakeral tuntud ka välismaalaste sinna sisse paigutatud rahade tõttu ju IMO.
Enamusel pole aimugi et see Eestlaste leiutis, üksi mu välismaa tuttav pole teadnud, osadele on vaja koguni tõestada olnud... |
Ega eestlased nüüd nii kehvad ka pole... Lendab ju meie poolt euroopa esimene satelliit varsti üles + maailma tasemel antennid, "super"kondensaatorid, innovaatilised IT lahendused "ja ma ei mäleagi, kõik mis veel"..
Arvestades rahvastikuarvu ja jagades selle leiutiste/innovaatliliste lahendustega saame ikka erakordselt suure numbri mida teised ei suuda üle lüüa.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
19.03.2011 00:31:03
|
|
|
Ma ei üritanud hetkekski väita et me jama rahvus oleme , meie nimel on väga palju jubekõvasid leiutisi....Kahju et mitmed neist raha eest välismaalaste kätte on läinud ja suurem enamus teab neid leiutisi mõnede aastate pärast kui nende samade välismaalaste looduna.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.03.2011 00:56:43
|
|
|
ma arvaks, et antud projekt meenutab jällegi maailmale kust Skype tuli. kindlasti leiab see uudis välismeedias kõvasti kajastust
ja kuigi paljud kohalikud telekomid kindlasti võitlevad selle vastu täie auruga, siis ma arvan/loodan, et sellised automaadid levivad kulutulena
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
matik
HV kasutaja
|
19.03.2011 12:40:17
|
|
|
JediMihkel kirjutas: |
Ma ei üritanud hetkekski väita et me jama rahvus oleme , meie nimel on väga palju jubekõvasid leiutisi....Kahju et mitmed neist raha eest välismaalaste kätte on läinud ja suurem enamus teab neid leiutisi mõnede aastate pärast kui nende samade välismaalaste looduna. |
Eks ta ole mitme otsaga asi. Sa võid oma väga kõva leiutisega siin n.ö. konnatiigis istuda 100 aastat, kui sul kontakte pole. Või siis oma ürituse maha müüa, saada osanikuks ning teenida raha globaalsetelt turgudelt.
Selge see, et kõik tahaks kontrollida oma leiutist otsast lõpuni, aga reaalses elus pole see lihtsalt võimalik. Peab tegema kompromisse ja vorsti tahab ka ju leiva peale osta .)
|
|
tagasi üles |
|
 |
CommandsRef
HV kasutaja
|
19.03.2011 22:53:48
|
|
|
smurfar kirjutas: |
Ega eestlased nüüd nii kehvad ka pole... Lendab ju meie poolt euroopa esimene satelliit varsti üles.... |
Kuule, võta nüüd hoogu maha.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
19.03.2011 23:15:43
|
|
|
tsitaat: |
Eesti peab otsima oma Nokiat |
Et see siis eeskuju järgi mõnele suuremale tegijale maha parseldada?
Samas Skype pole enam samuti ammugi meie oma seega eeskuju on tõesti olemas.
Eestis on tegijaid küll, lihtsalt nad teevad tööd välismaale. Poleks kohalikud investorid nii viletsad nagu nad on et lasevad järjest mitmeid vägagi lubavaid startupe põhja siis vast oleks ka lootust et miskit asjalikku tuleks.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
20.03.2011 00:27:30
|
|
|
CommandsRef kirjutas: |
Ega eestlased nüüd nii kehvad ka pole... Lendab ju meie poolt euroopa esimene satelliit varsti üles.... |
Kuule, võta nüüd hoogu maha. |
Tsitaat ühest artiklist:
Eesti saadab 2012. aastal kosmosesse oma esimese satelliidi... |
LINK
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
CommandsRef
HV kasutaja
|
20.03.2011 13:41:30
|
|
|
Tsitaat ühest artiklist:
LINK |
Ma olen selle tudengisatelliidiga suht hästi kursis, aga ma pean sind kurvastama - see ei ole "euroopa esimene satelliit".
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
20.03.2011 13:51:14
|
|
|
Damn siis.. Oli nagu meeles, et euroopa esimene.
_________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel |
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
20.03.2011 13:56:48
|
|
|
Seal mingeid kõrvaklappe vms pole või kõik peavad seda möla kuulama, mis sealt tuleb?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
20.03.2011 16:56:23
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
ma arvaks, et antud projekt meenutab jällegi maailmale kust Skype tuli. kindlasti leiab see uudis välismeedias kõvasti kajastust
ja kuigi paljud kohalikud telekomid kindlasti võitlevad selle vastu täie auruga, siis ma arvan/loodan, et sellised automaadid levivad kulutulena  |
Elion võitleb/võitles oma taksofoni äri kinnipanekuga ?? ... seda siis juba ennem kui esimene skype putka püstitati?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
20.03.2011 17:18:36
|
|
|
Tsitaat ühest artiklist:
LINK |
Ma olen selle tudengisatelliidiga suht hästi kursis, aga ma pean sind kurvastama - see ei ole "euroopa esimene satelliit". |
Kas see päikesepuri või pigem pats, mis Soomes valmsitatud ja koos eestlaste abiga kosmosesse läheb, pole mitte maailma esimene?
Edit:
Ei ole esimene.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
21.03.2011 15:08:36
|
|
|
Eestlased saavad uhked olla ainult ühe asja üle - ahnuse.
Kui tekib midagi head, siis tuleb see kiirelt maha müüa ja siis rahahunniku otsas elada. In money we trust on meie slogan.
Hea näidis on ka Linnuse kali - müüginumbrid kasvasid, mina võtsin ka külmutuskapist coca asemel kalja.
Coca nägi seda, ostis toote ära, tõstis kalja kapist välja - see ongi business eesti moodi.
Keegi võiks mulle ka tõestada, kuidas Skypet saab eestlastega siduda või mis seos tal eestiga on? Mingid mehed kuskil midagi programmeerisid kellegi teise nimel, and then? kui poleks neid "teisi" olnud siis poleks ka skypet sellisel näol, nagu ta praegu on. see "keegi" ikkagi teadis, mida ta vajab, seega au "sinna".
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delp
HV vaatleja

|
24.03.2011 19:31:35
|
|
|
Piip kirjutas: |
Keegi võiks mulle ka tõestada, kuidas Skypet saab eestlastega siduda või mis seos tal eestiga on? Mingid mehed kuskil midagi programmeerisid kellegi teise nimel, and then? kui poleks neid "teisi" olnud siis poleks ka skypet sellisel näol, nagu ta praegu on. see "keegi" ikkagi teadis, mida ta vajab, seega au "sinna". |
Suurim arendustiim asub Mustamäel. Tehniline lahendus Eesti meeste välja mõeldud. Seega mingi seos Eestiga nagu oleks. Olgugi, et pole päris meie oma, aga seos Eestiga on ikka olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
24.03.2011 19:36:13
|
|
|
Mingid mehed kuskil midagi programmeerisid kellegi teise nimel, and then? kui poleks neid "teisi" olnud siis poleks ka skypet sellisel näol, nagu ta praegu on.
|
võib olla oleks olnud mõned teised eestvedajad ja võib-olla oleks veelgi vingem olnud - nobody knows. Oleks on üks paha poiss
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
24.03.2011 23:10:10
|
|
|
ok vabandan oma sõnastust. seos tõesti on olemas kuid ta oli kellegi teise oma siiski juba enne, kui seda üldse tegema hakati? või ma eksin?
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
25.03.2011 11:30:46
|
|
|
Idee autoriteks olid Niklas Zennström ja Janus Friis. Tehnilise lahenduse töötasid välja kolm Eesti meest: Jaan Tallinn, Ahti Heinla ja Priit Kasesalu. Samad mehed on ka failivahetusprogrammi Kazaa tehnilise poole taga.
Nagu eespool juba öeldud, siis suurim arenduskeskus on Tallinnas.
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|