Vaatasin ka selle viimase video ära, eks ta üks mööda joont jalutamine ja filmi vaatamine ole.
Samas graafika on muljet avaldav.
Jääme MP gameplay videoid ootama, SP jätab nagunii külmaks.
invension kirjutas:
Ükski arvuti mäng ei ole ega saa ka kunagi olema realistlik.
Krdi nohikud terve elu toas arvuti taga istunud ja ei teagi mis asi realistlik enam ongi.
Kui tahad mingit haiget pela mängida kus 3 minutit tõuseb püsti ja 5 minuti relva laeb siis mine ja mängi arma 2-e.
Mingi entertainment ja fun factor peab ikka mängus olema.
Ja ma arvan et tuntud, austatud ja kogemustega mängu loojad teavad vähe paremini mida nad teevad kui mingi pohui jorss.
Täiesti idiootne jutt ikka sul.
Esiteks, inimesed eelistavad erinevaid asju mängude juures. Mõni leiab just võimalikult reaalsetes mängudes selle fun factori ja entertainmenti. See, et konkreetselt sinule see ei istu, ei tähenda, et kõik teised sama moodi arvavad.
Uhh... jube lugeda HV mängu foorumit. Iga aastaga on aina hullem lasteaed.
viimati muutis LightsabeR 16.03.2011 22:19:02, muudetud 3 korda
Mind häirib et mingid hullud tükid pudenevad nende saabaste alt (0:47 on kõige paremini näha)kui nad katusel käivad, ei ole eriti truu. Saaks aru kui selline efekt tekib kui maastikul jooksevad
See on KAUNIS,et snaipri tule eest enam hypates ja edasi/tagasi tömmeldes ära ei saa.Peab meeskonnaga kokku mängima ja köhuli tule eest varju otsima!
10 punkti Battlefield 3 !!!
See on KAUNIS,et snaipri tule eest enam hypates ja edasi/tagasi tömmeldes ära ei saa.Peab meeskonnaga kokku mängima ja köhuli tule eest varju otsima!
See oli singel-player video. Seal kõik juhtub nii nagu mänguarendajad heaks arvavad, mitte nii nagu sina tahad. See selleks..
Avot, sa ennist viitasid realismile ja nendele n.ö. kummikuulidele. Kuidas sa kujutaksid ette mängu, kus peaaegu igakord 1 lasuga saab vastase maha. Okei kuulivest võtab paar matsu sisse küll, aga võtame näiteks relvad, mis lasevad kaliibrit 7,62. Seal pole sellest vestist ka teab mis kasu. Ühesõnaga muutuks mõttetuks suur relvaarsenal, kuna iga relvaga saab sama kiirelt vastase maha. Rolli mängib ainult lastava moona kaliiber. Kas see oleks selline mäng mida sina mängiks?
Mind häirib et mingid hullud tükid pudenevad nende saabaste alt (0:47 on kõige paremini näha)kui nad katusel käivad, ei ole eriti truu. Saaks aru kui selline efekt tekib kui maastikul jooksevad
See oli singel-player video. Seal kõik juhtub nii nagu mänguarendajad heaks arvavad, mitte nii nagu sina tahad. See selleks..
Avot, sa ennist viitasid realismile ja nendele n.ö. kummikuulidele. Kuidas sa kujutaksid ette mängu, kus peaaegu igakord 1 lasuga saab vastase maha. Okei kuulivest võtab paar matsu sisse küll, aga võtame näiteks relvad, mis lasevad kaliibrit 7,62. Seal pole sellest vestist ka teab mis kasu. Ühesõnaga muutuks mõttetuks suur relvaarsenal, kuna iga relvaga saab sama kiirelt vastase maha. Rolli mängib ainult lastava moona kaliiber. Kas see oleks selline mäng mida sina mängiks?
Õige, mängu peab vähe põnevust ka jääma. Ja videost seda, et lehed kaovad mõnusalt ikka ära 0:27 _________________ GT: karl kreevald
Irww, mis video.. sepp oleks pidanud AMMU surnud olema juba väga ebareaalne... aga ilmselt mängis god modega. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
siimule 951 - jah see oleks just selline mäng minule kus esimene kuul tapab või siis vigastab raskelt! Mina ainult selliseid mänge mängingi!: (Red Orchestra,tulemas Red Orchestra 2 ja kaasaegsest söjast Half life modi:Insurgency Modern Infantry Combat!
BF3 videod räägivad ise enda eest,kuidas mänguvalmistajad tahavad et sa nende mängu mängiks jne....."Kummmikuuli mehed" vöivad rääkida mida nad tahavad!
Siin viletsa kvaliteediga video,kuidas pihta saades mehed kukuvad! (kohe alguses sillalt joostes esimesed 3-5 sek.) :http://www.youtube.com/watch?v=WU6bEicmWKk
Siin viletsa kvaliteediga video,kuidas pihta saades mehed kukuvad! (kohe alguses sillalt joostes esimesed 3-5 sek.) :http://www.youtube.com/watch?v=WU6bEicmWKk
Ma nüüd ei saa aru kas sa trollid või niisama lahmid siin. See on ju single player, seal kukuvadki vastased 1-2 lasuga maha.
Lovvi - ei trolli ma siin! Pean silmas,et nii peaks ka olema BF3 multiplayris (siis see mäng oleks minule).Aga saan väga hästi aru,et kui on enamus noori mängijaid tahavad "kummikuuli" multiplayd siis raha paneb asjad paika!Loomilikult valmistaja teeb mängu suuremale ostja ryhmale!
Asi on vaid nii (mina olen nii asjast aru saanud) et BF3 tehakse silmas pidades PS vöimalusi ja pannakse röhku rohkem realismile. Ainult sellepärast ka huvi selle mängu vastu.
Rohkem ei taha sellel teemal kellekagi vaielda (olen aru saanud et siin hästi noored mängijad ja tore siis nii).
Vabandan kui minu nägemus kedagi on solvannud või meelepaha tekitanud.Lihtsalt minu nägemus on see: ON mänge suuremale massile kus ei ole realismi ja on FPS mänge kus realismile röhku pandud ja möeldud väiksemale mängijaryhmle (ei simulaatorid mis on LIIGA REALISTLIKUD).Olen need mängud juba ennem siin ka esile toonud kus mängitavus ja realism on heas suhtes omavahel.
selge. kui vastase tapmiseks kulub rohkem kui 1-2 kuuli, on mäng mõeldud noortele
ega jah, vanemad inimesed vist ei viitsi eriti ringi joosta ja tulistada, siis on hea campida ühes kohas ja vastaseid ühe kuuliga maha võtta. click ja valmis. elamus missugune.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.