Enne beetat võib kelkida kuniks võhma jätkub, vaikselt viskab juba koppa ette need "jaw drop/mind-blowingutega" suurustamised, rind kummi ja rusikatega trummeldamine veel praktiliselt olematut mängu paremaks ei tee
Ei kuulu rohutirtsude hulka kes kes kogu aeg ühelt mängult teisele hüppab.
Ei hüppagi, kuna enamus feilib pärisa karmilt olgugi, et olemas olev on sitt
Las aga lugu räägib enda eest antud hetkel kekkamine näitab kui silmakirjalikud ned ootajad on.
Silmad kõrvad kikki siis saab jälle WOW-tada et näed marine saabast näidati peale plahvatust
bf2's igati korralikud hitboxid, sa ei saa lihtsalt pihta
Üks asi on lasta mööda, teine lugu, kui pihta lennanud kuuli ei registreerita. Hitboxid olidki kindlasti korralikud, kuigi ma neid ise silmaga ei näinud aga hitregistration ehk siis mängu enda väga kehva netcode oli see, mis tulistamise märgi pihta keeruliseks muutis. Kui sa arvad, et see kõik on lihtsalt spekulatsioon ja oskamatus, siis millest tuleb palju nö dusty-shots, kui sa saad üldse aru, millest ma räägin. Paranduspaketi 1.41s oli märgi tabamine lähemalt parem, 1.5s aga pikemalt distansilt. Võrrelda BF2 ja BFBC2 omavahel on nagu öö ja päev. Mul ob Battlefield 2es üle 4000 tunnine mängukogemus ja Bad Company 2e üle tulles oli kuulide tabamisel oluliselt vahe sees. Täielik OT ja jään lootma, et BF3 multiplayer saab ka hea koodi.
bf2's igati korralikud hitboxid, sa ei saa lihtsalt pihta
Üks asi on lasta mööda, teine lugu, kui pihta lennanud kuuli ei registreerita. Hitboxid olidki kindlasti korralikud, kuigi ma neid ise silmaga ei näinud aga hitregistration ehk siis mängu enda väga kehva netcode oli see, mis tulistamise märgi pihta keeruliseks muutis. Kui sa arvad, et see kõik on lihtsalt spekulatsioon ja oskamatus, siis millest tuleb palju nö dusty-shots, kui sa saad üldse aru, millest ma räägin. Paranduspaketi 1.41s oli märgi tabamine lähemalt parem, 1.5s aga pikemalt distansilt. Võrrelda BF2 ja BFBC2 omavahel on nagu öö ja päev. Mul ob Battlefield 2es üle 4000 tunnine mängukogemus ja Bad Company 2e üle tulles oli kuulide tabamisel oluliselt vahe sees. Täielik OT ja jään lootma, et BF3 multiplayer saab ka hea koodi.
ise ka usud usud või? dusty-shotsidest ei tea sina vist tuhkagi ja mõned postid tagasi rääkisin sellest.
http://bf2s.com/player/98660180/ 4aastat mänginud, kui ei usu
Selle mängu/seeria pärast tasub juba jätta ostmata ka CoD9-36. Aga siiski tahaks näha MP'd. SP tundub juba olevat Killzonelik - ei ole nii, et vajutad nuppu ja teleporteerud autosse ja roomamisel on näha, et kasutad ka oma jäesemeid.
Treyarch: Battlefield 3 engine is 'visually stunning' CVG
tsitaat:
Treyarch community manager Josh Olin has said that the Frostbite 2 engine powering Battlefield 3 looks "really beautiful".
Speaking to HipHopGamerShow, the Call of Duty: Black Ops man said: "It was a visually stunning engine. I think it was the Fault Line trailer they released, it had some awesome Direct X11 effects going on. I know it was running on PC, so I'm really looking forward to seeing it on Xbox 360 and PS3."
Asked whether Activision's Call of Duty studio's need to up the ante visually, Olin said: "Irrespective of what anybody else does, we always need to be elevating that quality bar.
"The Call of Duty engine's very lightweight, versatile and... it's something that our team's just really experienced with, both teams are. The engine's really good, it's a very powerful engine, and we can layer in and update things if we want to, like in World at War when we really blew out the fire technology."
Infinity Ward, maker of the Call of Duty engine, told us earlier this month: "Speaking hypothetically and from a top-line philosophy... building a ground-up engine is counter productive... We never - for any game - build a 'brand new' engine, but iterate on a solid base... adding what's needed and innovates it."
kuna Wake Island ja Gulf of Oman pidid ka niikuinii tulema, siis peaks lennata igast asendist saama. loodan, et originaalis tuleb veel paremaid kaarte, kus kangi väänata.
No-Nii! Nagu BF3 episod 2st näha on--on röhku pandud realismile!Just see,mida mina olen oodanud. Tore,kindel ost kui on realistlikum kui Battlefield bad company 2 (KUMMIKUULIMÄNG) (b)
No-Nii! Nagu BF3 episod 2st näha on--on röhku pandud realismile!Just see,mida mina olen oodanud. Tore,kindel ost kui on realistlikum kui Battlefield bad company 2 (KUMMIKUULIMÄNG)
Mis sul seal siis realismile rõhus ? See kuidas, AT-4 plahvatus oli majale ülepaisutatud ?
No-Nii! Nagu BF3 episod 2st näha on--on röhku pandud realismile!Just see,mida mina olen oodanud. Tore,kindel ost kui on realistlikum kui Battlefield bad company 2 (KUMMIKUULIMÄNG)
Ükski arvuti mäng ei ole ega saa ka kunagi olema realistlik.
Krdi nohikud terve elu toas arvuti taga istunud ja ei teagi mis asi realistlik enam ongi.
Kui tahad mingit haiget pela mängida kus 3 minutit tõuseb püsti ja 5 minuti relva laeb siis mine ja mängi arma 2-e.
Mingi entertainment ja fun factor peab ikka mängus olema.
Ja ma arvan et tuntud, austatud ja kogemustega mängu loojad teavad vähe paremini mida nad teevad kui mingi pohui jorss. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Realismi peab olema selle vörra,et sa aru saaksid et mängid söda öigete kuulidega(mitte kummikullidega).Keegi nagu pole siin väitnudki,et see peaks simulaator olema!?
Sina vöiksid kummikuulisöda mujalt otsida.Näiteks Battlefield Bad Company 2 või Call of Duy jne.Sellist "paska" on ju saadaval löputul määral!
nüüd tuleb BF3 kus on piisavalt reaalsust!
invension,sulle soovitan tutvuda Red Orchestraga,enne kui sooja suust välja ajad !!!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.