praegune kellaaeg 22.06.2025 13:52:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Deathmerch
HV vaatleja
|
15.03.2011 17:33:41
sound media stream WM'ile |
|
|
Ootan juba teab mis ajast et WM telefonidele lõpuks ka striim tugi tehtaks, mingi tarkvara selleks mobiili. Windowsi media-player mängib väga edukalt muusika striimi, kerib edasi ja tagasi ja jahvatab, kuid sama ei saa teha oma WM'.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
15.03.2011 17:40:05
|
|
|
Deathmerch, HTC pani mingite WM6 telefonidega sellist programmijuppi kaasa, mis streami väga viisakalt mängis...
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deathmerch
HV vaatleja
|
15.03.2011 18:17:44
|
|
|
friik1 kirjutas: |
Deathmerch, HTC pani mingite WM6 telefonidega sellist programmijuppi kaasa, mis streami väga viisakalt mängis... |
Täitsa usun, aga ma lihtsalt ei julge oma WM5'e (oli vist 5 kui ei eksi) upgradeda uuemaks opsysteemiks. Kuna sinna on palju tarkvara installitud, siis opsysteemi uuendamisega on väga suur tõenäosus et ma pean ka kogu tarkvara uuest panema...aga jah, seda tarkvara panin ma omal ajal peale telefoni ostmist umbes kuu aega peale. Oleks hea kui oleks mingi lisaprogramm mida saab vanale opsysteemile installida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
15.03.2011 18:29:06
|
|
|
Viska Google'sse HTC Streaming Media, vb leiad mõne CABi. Ma loodan, et see nüüd ikka õige proge oli...
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deathmerch
HV vaatleja
|
15.03.2011 19:01:03
|
|
|
friik1 kirjutas: |
Viska Google'sse HTC Streaming Media, vb leiad mõne CABi. Ma loodan, et see nüüd ikka õige proge oli... |
Vaatasingi kohe järgi ja esimesed laused olid et "mängib youtube videosi mobiilis". Videosi ma ei tahagi mängida, audiost esialgu piisaks, GPRS ühendus maakohtades videot ei võimaldaks ja ka audio faile tuleks kompressida enne WMA formaati et GPRS ühendust vastu peaks. Ega see 3D vist ka videot vastu ei pea, audiot saaks ilma kompressimata. Ja Youtubesse ei saa ma kuidagi asju panna gigades baitides nagu muusikat on, pean enda windows media servriga hakkama saama. Olen otsinud ka alternatiive windows media serverile aga pole ühtegi tõsiseltvõetavat. Vaja oleks RTSP tuge WM'le streeme jaoks windows media serverist saadetud. Mingi RTSP tugi on mu WM'is kirjade järgi, kuid windows media serveriga ta küll ei tööta. Kui ma saaksin ka koju omale youtube serveri panna, siis oleks ju hyva aga ei kujuta seda ette. Windows Media Serveri dokis on isegi kirjas et tahab saada "seda päris" media playerit ja mobiili oma ei sobi.
p.s. tegelikult see Youtube striim süsteem on läbinisti pask. Ma näiteks pole kohanud et youtube võimaldaks striimi kerida näiteks erinevate kiirustega edasi-tagasi. Windows Media Services aga võimaldab seda. Youtube pole tegelikult üldse reaalaja striim service, see töötab nii, et cacheib striimi enne bufrisse.
Youtube kasutab HTTP protokolli, mis pole teps mitte reaalaja striimi protokoll. RTSP protokoll aga töötab nii, et cache ei pea üldse kasutama, vaid selle asemel server ise valib sobiva bitrate mis siis juba tõepoolest töötab reaalajas. Buffer on ainult minimaalne, mitte nii nagu youtubes, et kui sul on aeglane ühendus, siis ootad mingi tund aega enne kui buffer täitub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|