Link _________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox
Kas nänni vahetamine on ka moes enam ma battlenet'is uus mängija, ma ei tea asjast väga... Äkki keegi abistaks mind sel teemal. _________________ (CH3CHO+NH3)+HNO3
On see ikka lubatud teema ja kui, siis kuidas sellega liituda/tegelema hakata?
Esmapilgul tundus raketiteadus, see leht. _________________ (CH3CHO+NH3)+HNO3
Jsp on koht, kus toimub 98% kodu D2 äritegevusest.
Kui oled varemgi onlines mänginud, siis peaks küll küsima, et kulla mees, kus sa varem olid.
Raketiteadust seal pole, annad mängus asja A ja saad foorumis vastu kulda. Hiljem ostad kulla eest asja B ingame jne.
Nt minu kasutaja seal http://forums.d2jsp.org/user.php?i=270559
Sõbralistid, kuld jne. Äri aja ikka sobivas alateemas ka, nt ladder sc euro. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Kas inimesed veel mängivad seda? Jah, päris palju mängitakse endiselt.
Eestlaste kohapealt ei oska öelda, nende arvukus sõltub rohkem mingist müstilisest faktorist. St. pigem resettide paiku jne, ei ole raudreegel, et iga aastaga vähem. Viimati, kui kaesin, siis eestlasi polnud tol momendil tapvalt palju. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
*Resetib levelitabeli
*Ladderisse tehtud mehed viiakse vanema non-ladder satsiga kokku
Seega peale ladder reseti saad uuesti hakata otsast peale nö mängima ladderis.
recent, no ma mängisin ka eelmine aasta nt ja sind ei olnud. Isegi drizzle minuarust käis läbi. Ja üks sõber, kes viitsis, bottis kas 98 või 99 ära _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
hc ofc _________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox
iga ladderi alguses on ikka pelatud kui kõik asjad käes siis viskab üle ära (mängin pmst ainult PvP pärast) .Peaks nüüd see ladder ka hakkama HC-d uuesti
Oi jah, kahjuks on seal battle.netis nii palju koodereid, et jube. Mingi suvalise tüübi kasutajale on ostetud sellised itemid, et teeb temast alistamatu ja paneb rahulikult bottima kuni 99ni. Ma ei leia mõtet niimoodi toppi ennast mängida. Mängisin mingi aeg tagasi kuid need baalrunnid on koppa visanud.
Diablo võlu on ikka selles, et asjad meest totaalselt ei tee ja ostmist harrastavate inimeste osakaal on ikkagi imetilluke.
Teenimine, kui osata, pole ka keeruline ma ütleks. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
asjad teevad mehe ikka totaalselt. lihtsalt nagu päris elus, on see viimane-viimane vajaduse ots hirmkallis.
bottimine tapab samas motivatsiooni ikka väga. baalbotid, okei. aga kui tänu pickitile kuskilt vähegi avalikumast midagi asjalikku krabada ei õnnestu, siis on vähe nadi.
lisaks veel see, et spämm- ja muidubotte kuidagi bnet ohjes hoida ei suuda, aga tänu d2loaderi kasutamisele sain ka mina hunnikust charidest, mitmest accountist ja nännist lahti.
spämmbotid on praeguseks ikka täiesti kohutavad muidugi. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Mehed ärge pange runeworde "elitaarsete" asjade patta. Jah alguses on, aga mõni nädal ja enamus tavaarist koos uniikidega on saadavad.
Ma ei ütle, et paljas mees on samahea vaid piisavalt heal tasemel varustuse selga ajamine pole midagi väga rasket.
Mis aga võivad olla kallid ja väga kallid on low lvl duel, middle level duel rared ja osa high level raredest.
Õnneks või kahjuks enamus inimesi ei tea mitte midagi lld/mld raredest ja olen isegi ostnud väga head kraami poolhuumori eest.
Eestis peale minu ja paari sõbra pole keegi nii heal tasemel olnud lld/mld osas ja paremad mehed, kes valmis saime, olid ikka sigahead, aga nende ehitamine oli väga aeganõudev kuna A asju pole saada ja B nad on kallid. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.