|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
karuke
Kreisi kasutaja

|
19.02.2011 18:41:18
|
|
|
| Kas ma pean miskit nuppu vajutama, et ta mul syncima hakkaks või mida?
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
merikes
HV vaatleja
|
19.02.2011 19:07:06
|
|
|
| karuke kirjutas: |
| Kas ma pean miskit nuppu vajutama, et ta mul syncima hakkaks või mida? |
Ei, kui kalender on sisse lülitatud, siis värskendatakse seda aeg-ajalt niisamagi, kui sul just pole calendar.autorefresh.enabled säte false. Igaks juhuks võid ju proovida paremklõpsu kalendril ja käsitsi värskendamise valikut sealt.
Muidu see gdata lisa ei ole enam väga vajalik, gmail pakub ka caldav ligipääsu aadressil https://www.google.com/calendar/dav/kasutajanimi@gmail.com/events, mille kasutamiseks piisab Lightningist endast.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
20.02.2011 13:39:01
|
|
|
| Sain tööle aga asi töötab poolpiduselt, esiteks jääb asi end uuendama, ms sisuliselt tähedab et koguaeg on miski aken uute asjadega ees, isegi kui panna dismiss all on asi kohe tagasi ja kalenderis asjad vilguvad(nagu laeks koguaeg uuesti asju alla)
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
14.03.2011 13:52:33
|
|
|
Miks sa nii vana ja paikamata TB-d kasutad?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
19.04.2011 13:35:01
|
|
|
Kasutan gmaili filtreid kirjade sildistamiseks. Seatud on valik "Jäta postkast vahele (arhiveeri)", et kirjad inboxis dubleeritud ei oleks.
See aga lõhub Thunderbirdis uutest kirjadest teavitamise ära või ei tõmmata kirja üldse alla enne kui olen vastava folderi valinud.
Kel gmail ehk oskab õpetussõnu jagada kuidas lahendada.
EDIT: Thunderbirdis iga folderi seadetes "Uute kirjade hankimisel kontrollitakse alati seda kausta" valimine hetkel aitas.
EDIT2: Üks küsimus veel:
Thunderbird hoiab kettal gmaili filtreeritud kirju eraldi failides (nt: töö 130mb, mingimuufilter 200mb jne). Lisaks hoiab ta gmaili kõiki kirju ka vastavas failis "Kõik kirjad". Kuna mul enamus kirju on filtriga liigutatud erinevatesse kaustadesse, siis kettakasutus kahekordne. Kas see on feature või saaks kuidagi teisiti? Kõik kirjad kokku 500mb, aga kettast võtab seetõttu 1gb.
EDIT3: "kõik kirjad" tellimuse tühistamine aitas.
Järjekordne näide sellest, kuidas lahendused tulevad koheselt peale HV'sse postitamist. Loodan et nautisite mu monoloogi
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
14.05.2011 20:41:24
|
|
|
Aadressiread? Need, mis kirja koostamise aknas on või? Ma küll ei ütleks, et nende kõrgus muutunud oleks võrreldes TB2-ga. Või mõtlesid midagi muud?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
28.06.2011 18:06:55
|
|
|
Need kirja koostamise aknas jah. TB2's on 4 rida, siis TB3 puhul on sama kõrguse puhul 3 rida.
EDIT: Nonii, Tundralind on ka saanud omale numbri 5 külge.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6 |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.06.2011 20:42:37
|
|
|
Mnjah, 4 jäeti vahele.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
28.06.2011 21:17:42
|
|
|
Kuidas selle viienda versiooni kõige kiiremini kompaktseks saaks?
Üleval ikka kohutavalt tühja maad.
Spoiler 
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
28.06.2011 22:43:08
|
|
|
Lasin ka testiks korra portaabli (veel beta2) käima. See nn. avaleht on ikka jube laiali aetud, iga tekstirea vahel üks tühi rida. Nagu androidimeeste telefon, mida peab töntsi näpuga muudkui kerima
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
29.06.2011 03:04:59
|
|
|
| marco kirjutas: |
Kuidas selle viienda versiooni kõige kiiremini kompaktseks saaks?
Üleval ikka kohutavalt tühja maad.
Spoiler 
|
mina tõstsin kogu toolbari sisu menubarile ümber. kui ruumi jääb väheks, võib ikoonidelt teksti ära võtta.
btw. thundebird conversations addon ftw.
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
| Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
129 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
29.06.2011 05:41:02
|
|
|
Ootasin välimuselt midagi firefoxi sarnast. Thunderbird menu button vms.
Vabandage mu ms paint oskusi.
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
29.06.2011 22:50:45
|
|
|
Üks väga haige asi, mis silma hakkas, on see, et kui kuskil menüüdes, kaustanimedes või kasvõi saatja nimes on suur T-täht (nt Trash, Transport, Tag, Test, ...), siis järgnev väiketäht poeb selle T-tähe kaissu katuse alla. Väga halb on sellist kirja lugeda.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
30.06.2011 18:40:45
|
|
|
| Dijital kirjutas: |
| Üks väga haige asi, mis silma hakkas, on see, et kui kuskil menüüdes, kaustanimedes või kasvõi saatja nimes on suur T-täht (nt Trash, Transport, Tag, Test, ...), siis järgnev väiketäht poeb selle T-tähe kaissu katuse alla. Väga halb on sellist kirja lugeda. |
!?
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
01.07.2011 15:10:53
|
|
|
| Dijital kirjutas: |
Hm..
Spoiler 
|
yep ütlen praegu ära et sa ei ole kreisi ega midagi, ma olen sama asjaga mässanud. täpselt ei mäleta mis olukord oli, kui meelde tuleb panen kirja.
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
   |
129 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pasta
HV vaatleja

|
11.07.2011 12:15:35
|
|
|
mul nüüd selline küsimus, et mul kodus läpakas miski uuem TB versioon, kus on kontode automaatne täelik sünkroonimine, mis o ikka jube hea ja mugav...
vat ja meil töö juures on miski vanem versioon, -mitte mu omad meilid jne, kus seda pole, uuendasin selle küll ära, numbriliselt peaks selle versioonil ka juba olema selline nali, aga ei midagi, tundub miski failisüsteemi ülesehitus on vähe teine...
ühesõnaga ma peaksin seal selle TB maha võtma ja lihtsalt uue peale installima, aga mismoodi ma kirjad säilitan ja üle viin, et too kamm ikka alles oleks jne
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
11.07.2011 12:35:41
|
|
|
| pasta kirjutas: |
mul nüüd selline küsimus, et mul kodus läpakas miski uuem TB versioon, kus on kontode automaatne täelik sünkroonimine, mis o ikka jube hea ja mugav...
vat ja meil töö juures on miski vanem versioon, -mitte mu omad meilid jne, kus seda pole, uuendasin selle küll ära, numbriliselt peaks selle versioonil ka juba olema selline nali, aga ei midagi, tundub miski failisüsteemi ülesehitus on vähe teine...
ühesõnaga ma peaksin seal selle TB maha võtma ja lihtsalt uue peale installima, aga mismoodi ma kirjad säilitan ja üle viin, et too kamm ikka alles oleks jne |
Et need Thunderbirdid erinevalt töötavad, tähendab lihtsalt erinevat seadistust. Alustama peaks konto tüübist - kui "täielik sünkrooonimine" puudub, siis on ehk tegemist hoopis POP3 kontoga? Ja kui ongi, siis kas server üldse IMAP-i tuge pakub?
Tee see asi kõigepealt selgeks - kas on Thunderbirdis seadistatud kontod IMAP tüüpi (see on account settings - konto nimi - server settings all kohe esimene rida). Kui pole, siis oleks kõige mõistlikum (vanade kirjade säilitamise suhtes) vana POP3 kontot esialgu mitte torkida ja proovida sama kontot lisada Thunderbirdile kui IMAP kontot. Kui see õnnestub, siis lihtsalt vana POP3 konto all igasugune kirjade allalaadimine jm serveriga suhtlemine lõpetada ja kirjad lihtsalt säilitada. Kui ei õnnestu, siis uurida, kas serveril IMAP üldse on seadistatud.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
11.07.2011 22:14:34
|
|
|
Üks imelik värk on veel selle TB5'ga. Nimelt suhteliselt tihti (päris mitu korda poole tunni jooksul) näitab ta, et mul on tulnud uus kiri, systray'l ümbriku ikoon ning ka accounti nimi on sinine ning juures on kompuutri pildil tärn. Üheski kaustas aga uue kirja märget pole (bold ja number). Ning kui valida, et mine siis uue kirja juurde, ei tee ta midagi. Kui valid mingi suvalise kausta accounti all, siis kaob ka uue kirja märge ära kõikjalt.
Ühesõnaga TB5 ei tea, mida ta teeb ja näitab või oskab (addonid on ja ei ole v5 kompatiiblid, uued kirjad on postkastis ja ei ole)
Edit: Sai üks test tehtud. Kuna mul maile kontrollitakse iga 10 minuti järel, siis täpselt iga 10 minuti järel ka see uue maili info tuleb. Vahet pole, kas tegelikult ka uusi kirju on või mitte.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
19.07.2011 15:07:51
|
|
|
| Kumba eelistada kas Thunderbirdi või Outlooki? Miks?
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
19.07.2011 15:50:47
|
|
|
| äss kirjutas: |
| Kumba eelistada kas Thunderbirdi või Outlooki? Miks? |
Thunderbirdi plussid:
Portaabli võimalus
Extensionite võimalus
Tasuta
Outlooki plussid:
Kogu kraam on ühe faili sees
Kalendrid, to-do jne.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.07.2011 16:14:06
|
|
|
Outlooki pluss on ka miinus- taastamine teise masinasse või pärast formatit on mõnigi kord probleemne. Thunderbirdi kaust aadressilt C:\Documents and settings\Application data\Thunderbird on ühtmoodi taastatav suvalisse Windowsisse või Linuxisse.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
19.07.2011 16:56:00
|
|
|
| äss kirjutas: |
| Kumba eelistada kas Thunderbirdi või Outlooki? Miks? |
tahaks teada pigem selle inimese käest kes arvab, et sellele küsimusele on võimalik mingit moodi vastust anda mis oleks lähedalgi adekvaatsele, et miks ta nii arvab.
|
   |
129 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
merikes
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
20.07.2011 22:30:09
|
|
|
Sama ideega jah, aga selle konkreetse addoni väljanägemine on küll rõve. Aadresside osa on juba pool ekraani Ma pole vist ühtegi addoni nii kiirest maha lasknud kui see. Aga tänud sellegipoolest.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
21.07.2011 14:46:29
|
|
|
| Hiljuti selgus üks väga suur "feature" Outlookiga, nimelt kui sulle meeldib sikutada mitut meilikontot ühte kasti kokku (global inbox stiilis) ja jätad ka serverisse teatud ajaks koopiad alles, siis Outlook aegajalt sikutab kõik meilid uuesti topelt alla. Lahendust sellele polevat muud kui et ära sikuta kõike ühte kokku. Thunderbirdiga seda probleemi pole.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
21.07.2011 14:50:31
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
| Hiljuti selgus üks väga suur "feature" Outlookiga, nimelt kui sulle meeldib sikutada mitut meilikontot ühte kasti kokku (global inbox stiilis) ja jätad ka serverisse teatud ajaks koopiad alles, siis Outlook aegajalt sikutab kõik meilid uuesti topelt alla. Lahendust sellele polevat muud kui et ära sikuta kõike ühte kokku. Thunderbirdiga seda probleemi pole. |
Mul on juhtunud seda nii OL kui TB'ga. Aga üldiselt on olnud siis serveripoolne kala, olen saanud mitme kuu vanuseid meile, olgugi, et mul on pandud maksimum säilitamine 30 päeva.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
10.08.2011 11:16:44
|
|
|
Kuidas RSS postitustes olevad lingid klikitavateks muuta?
Tüütu on igakord select/copy/paste teha.
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
16.08.2011 10:39:13
|
|
|
Avastasin veel ühe imeliku käitumise TB5 poolt. Nimelt kui olen saatnud kellelegi maili ja hiljem saadetud mailide kausta(de)st panen reply või reply to all (vahel on vaja midagi lisada kiirelt ilma vastust ootamata ning et ka eelnev saadetud kiri kaotsi ei läheks), siis miskipärast valitakse saatjaks minu hoopis konkreetne teine aadress. Sama lugu ka maili edasi saates neist kaustadest. Kas seda annaks kuidagi vältida selliselt, et saatjaks oleks ikka see sama mailiaadress, millelt ka eelmine mail saadeti? Kummaline on see, et ma ei taba ära loogikat, mille järgi see teine mail valitakse. Ei ole ta ei tähestikujärjekorras kasutajanime järgi võetuna esimene ega viimane, ei mailipakkuja domeeni järgi, ei kuvatava nime järgi.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiitv
HV vaatleja
|
17.08.2011 16:39:39
|
|
|
| Dijital, ma astusin samasse ämbrisse, aga TB 6.0-ga. Kirjutasin kirja ja see salvestus mustanditesse, vahepeal panin kinni ja tegin uuesti lahti ning sellega oli juba saaja aadress muutunud, mida panin alles pärast saatmist tähele...
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
19.08.2011 13:11:15
|
|
|
Kirjutan ka kiiruga siia oma mure ära. Kasutan siis kahte meili aadressi TB's kuid juhtus üksaeg niivisi, et oli vaja ära registeerida ühte foorumisse, jäin ootama kinnitus meili.. ja seda tegin 2 päeva kuniks proovisin siis teise meili aadressiga teha samat toimingut. Sama probleem,kohale ei saabunud (paludes tuttavatel katseks sama teha siis nendel see õnnestus) Ok, unustasin selle probleemi. Üleeile oli aga vaja teha üks tellimus ühest saksa netipoest, kinnitasin tellimuse ja jäin ootama meili tellimus andmetega mis tuleb alati paari minuti jooksul KUID seekord seda ei tulnud. Piilusin ka korra igaksjuhuks hot.ee'sse ja isegi seal ei ole midagi. Kas viga võib olla hot.ee'ga seotud või mitte ei oska ma seda öelda
Teine asi on kah segadust tekitav. Nimelt on kausta loetelu aknas teise meili account ümbriku logo peal tabaluku märk, ei oska aimata ka miks kuid meilid sinna siiski saabuvad (olenevalt millega ta seotud on) Aga see ei ole nii tähtis. Tahaks pigem põhi kasutuses oleva meili asjad korda saada kuna on võimalus ja on tekkinud hirm, et minuni pole palju asju jõudnud enam ja kes teab mis ajast.
Maku
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
19.08.2011 13:17:37
|
|
|
Tabaluku märk näitab turvatud ühenduse kasutamist
Kadunud meile ikka spam'i folderist ka otsisid? Mina näiteks avastasin täna, et youtube'i konto parooli resettimise instruktsioonidega mail läks spam'i
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
19.08.2011 13:30:46
|
|
|
Esitan tobeda küsimuse,kus see spami folder asuda võiks ? Või on ta valikuline, et seda saab ise teha ning on variant ,et mul pole seda tehtud ja sellepärast ei näe teda ? Kuigi ma ei taha uskuda ,et ta on spämmi alla läind on, sest seadeid ma torkind pole aga mine sa tea ehk läks ise kuidagi
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
19.08.2011 14:03:22
|
|
|
| Milles võib probleem olla kui Thunderbird ei ava kirjaga saadetud URL-e?
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
19.08.2011 14:09:21
|
|
|
| Maku.A, kui kahtled TB oskuses meili alla tõmmata, siis võid ju üle kontrollida hot.ee veebiliidesest.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
19.08.2011 14:29:07
|
|
|
| Maku.A kirjutas: |
Esitan tobeda küsimuse,kus see spami folder asuda võiks ? Või on ta valikuline, et seda saab ise teha ning on variant ,et mul pole seda tehtud ja sellepärast ei näe teda ? Kuigi ma ei taha uskuda ,et ta on spämmi alla läind on, sest seadeid ma torkind pole aga mine sa tea ehk läks ise kuidagi  |
Konto seadete all on junk settings, seal peaks kausta näitama. Igaks juhuks võid vaadata ka hot.ee spami kausta (ma vähemalt eeldan, et see on olemas seal)
Btw kui näiteks gmail märgib ise meili spammiks siis TB seda üle POP3'e alla ei laegi
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiitv
HV vaatleja
|
19.08.2011 14:44:56
|
|
|
Oijah. Alustuseks tuleb selgeks teha ikkagi e-posti klientide töötamise põhitõed. POP3 puhul laetakse alla ainult INBOX kausta tulnud kirjad ning andmed tulevad ainult klienti sisse. Kui kasutatakse kirjade eelnevat automaatset (või veebiliidese kaudu käsitsi) sorteerimist kaustadesse, siis neid klient alla ei tõmba. IMAP puhul on suhtlus 2-suunaline ning tõmmatakse alla kõik tellitud kaustad ning sama moodi salvestatakse serveri kausta saadetud kirjad (mis gmaili puhul tuleb keelata, kuna gmaili konto kaudu saadetud kirjad salvestuvad niikuinii).
Hot.ee puhul on kirjade saatmine ja vastuvõtmine pigem erand ning meeletus koguses kirju tembeldatakse rämpspostiks, koos kirjade kadumisega musta auku. Aga tegemist on ikkagi tasuta teenusega ning töötamine ei peagi olema garanteeritud.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
19.08.2011 14:51:04
|
|
|
| tiitv kirjutas: |
| Oijah. Alustuseks tuleb selgeks teha ikkagi e-posti klientide töötamise põhitõed. POP3 puhul laetakse alla ainult INBOX kausta tulnud kirjad ning andmed tulevad ainult klienti sisse. Kui kasutatakse kirjade eelnevat automaatset (või veebiliidese kaudu käsitsi) sorteerimist kaustadesse, siis neid klient alla ei tõmba. IMAP puhul on suhtlus 2-suunaline ning tõmmatakse alla kõik tellitud kaustad ning sama moodi salvestatakse serveri kausta saadetud kirjad (mis gmaili puhul tuleb keelata, kuna gmaili konto kaudu saadetud kirjad salvestuvad niikuinii) |
Kui see mulle mõeldud oli siis fyi et olen kõigest sellest teadlik, märkisin selle kõigest murega kasutajale infoks
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
19.08.2011 14:52:32
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
| Maku.A, kui kahtled TB oskuses meili alla tõmmata, siis võid ju üle kontrollida hot.ee veebiliidesest. |
Ma ka eelpool mainisin,et kiikasin hot.ee'sse kuid seal polnud Samuti midagi.
| tsihh kirjutas: |
| Maku.A kirjutas: |
Esitan tobeda küsimuse,kus see spami folder asuda võiks ? Või on ta valikuline, et seda saab ise teha ning on variant ,et mul pole seda tehtud ja sellepärast ei näe teda ? Kuigi ma ei taha uskuda ,et ta on spämmi alla läind on, sest seadeid ma torkind pole aga mine sa tea ehk läks ise kuidagi  |
Konto seadete all on junk settings, seal peaks kausta näitama. Igaks juhuks võid vaadata ka hot.ee spami kausta (ma vähemalt eeldan, et see on olemas seal)
Btw kui näiteks gmail märgib ise meili spammiks siis TB seda üle POP3'e alla ei laegi |
Junk settingust nii palju,et mul on see aktiveerimata kuid linnuke on ees valikul nagu ''Selle konto jaoks lubatakse õppiv rämpsposti filter'' Hot.ee on Samuti tühi. Olen olnud nüüd 3 aastat vähemalt TB kasutaja ja pole varem sellist probleemi tulnud Samuti võin garanteerida , et ma pole ise kuskil midagi puudutanud, sest poel ka vajadust olnud kuna kõik on töötanud laitmatult + selle netipoega Samuti,kõik kinnitus meilid olen alati kätte saanud
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiitv
HV vaatleja
|
19.08.2011 17:03:51
|
|
|
Nagu sai eelnevalt öeldud, on kaks erinevat protokolli e-posti tõmbamiseks ning sellest lähtuvalt ka on erinevad kohad kadunud asjade otsimiseks. Hot.ee rämpsposti filter on mitmetasandiline (nagu mujalgi), kus osa kirju kaovad täielikult enne kasutajani jõudmist, osadele pannakse teema ette prefix ***SPAM*** ja teisaldatakse rämpsposti kausta. Vahepeal lähevad aga need filtrid üliagaraks ja tembeldavad suvalised vajalikud kirjad kõige selgemaks rämpspostiks ja kustutavad ära. Üliagaruse tipp on olnud see, kui kõigilt **@**.com aadressidelt tulnud kirjad on ära kustutatud.
Sellistel kirjade kadumistel pole mitte mingit seost e-posti kliendiga, vaid ikkagi serveriga kuhu kirjad saadetakse.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.08.2011 17:13:44
|
|
|
Ning kõigele lisaks on, kui ma nüüd ei eksi, HOT.ee- probleeme ka blacklistidesse sattumisega. Selleski võib jama olla.
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
24.08.2011 13:19:27
|
|
|
Kas TB6 on mingi säte, et ta ei kaotaks kirja tagasisaatmisel ära infot (kellelt kiri tuli, kellele läks koos e-maili aadressidega, kuupäevad ja pealkiri)? Hetkel kui panna reply (või reply to all, siis jääb kirja sisse ainult nimi. Forwardiga edastades on kõik ilusti olemas.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.08.2011 16:24:30
|
|
|
Ma ei mäleta, et Thunderbirdis üldse kunagi reply-s peale kirja saatja ja heal juhul ka tema aadressi midagi tsiteeriti. Vaatasin just igaks juhuks mitu aastat tagasi saadetud kirjad üle ja seal on vaid "sellel kuupäeval see ja see <aadress> kirjutas:". Ainult inline forwardiga lähevad muud andmed vaikimisi kaasa.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
24.08.2011 16:53:52
|
|
|
Kas seda mitte seadetest määrata ei saanud?
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
24.08.2011 18:30:43
|
|
|
Hm.. see link andis vihje. Change quote and reply format addon on mul peal küll olnud, ja seda enam, et v6 võimeline see nagu hetkel pole, võisid muutused tulla. Peab üle vaatama, kui selle masina juurde satun jälle.
| tiitv kirjutas: |
| Dijital, ma astusin samasse ämbrisse, aga TB 6.0-ga. Kirjutasin kirja ja see salvestus mustanditesse, vahepeal panin kinni ja tegin uuesti lahti ning sellega oli juba saaja aadress muutunud, mida panin alles pärast saatmist tähele... |
Plät, mul muutis ise ära saatja, kirjutatav kiri oli pikalt lahti. Saatsin kirja ära. Siis vaatasin, et draftis mingi kiri istub ja ennäe seal oli seesama kiri, mis pikalt lahti oli ja mille olin ära saatnud ning seal oli ta saatjana minu teise aadressi valinud. Vaatasin siis saadetute alla ning seal oligi ka juba muudetud saatja. Värdjas! Ja draftist pidin ikka ise manuaalselt ära kustutama nn. pooliku kirja.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |