Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olavsu1
külaline
|
13.03.2011 23:54:55
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Ok. Samuti tahaks jääda originaalseks . Igaühel oma ja unikaalne tegelane.
Pilt
SinineSiil
Spoiler 
|
see meenutab mulle Stitch'i
|
|
tagasi üles |
|
 |
mighty
HV veteran

|
14.03.2011 12:19:11
|
|
|
Kas oleks võimalik joonistada must panter (kollaste silmadega) fotokaameraga (hea kui oleks käes, kuid ka sobiks variant kus ripub kaelas) (kaamera peal kiri F3)
Selline badass tegelane.
Suured tänud juba ette
terv,
mighty
|
|
Kommentaarid: 140 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
14.03.2011 12:24:23
|
|
|
Olen küll korra juba pildi küsinud (ja ka saanud ), aga nüüd, kui aega on muidugi, oleks taas palve, nimelt midagi vormelimaailmast. Võiks siis olla tegelinski, kes istub vormelis. Vormeli värvilahendus võiks olla enam-vähem sellesse auku:
Spoiler 
Muus osas jätan käed vabaks, ehk tuleb mingi hea idee
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.03.2011 15:18:10
|
|
|
ok .
Muide, pisikese jupi HV klipist sain tehtud, kuid üks mure tekkis taas...
http://flacko.mikk36.eu/HVklipp24.swf
Tea kas peab kogu seda sorteerimist ja asju videos näitama, et filtreerib välja ettetellimisega asjad jne?
võtsin küll suvalise fotika, kuid mõnedel poodidel on see ettetellimine, see vist tähendab 3x kauem kui näiteks see kus on osta?
Videos tahaks ikka näidata seda et toote saab kiiremini kui teine saab.
Et tean et HV on koht, kus toodet saab odavamalt, kuid kas mõnigi on pisut kallimalt ostnud, kui toode on temal ligemal ja vaja seda saada kiirkorras? Või oskab keegi parema toote sinna soovitada? Ja on see väga hull kui asi läheb näiteks üle 30 sek? See video jupp on 9 sekundit pikk. Et ei tahaks nii ka näidata et kõik on muinasjutuline et kõik on kohe saadaval jne et on ka tooteid mis on ettetellimisel, et tegelane vb jääb mõttesse, kumb on tema jaoks sobivam, kas ettetellimine, oodata mitu nädalat/päeva kui tal on see tarvis asap saada,või ostab pisut kallimalt kuid siiski odavamalt kui mujal poodides ja saab toote siiski kiiremini kätte kui teine. Nagu pilv tuleb pähe ja mõtleb et hmmm, kas ettetellimine või natuke sõitmist ja poodi ja kohapeal olemas.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.03.2011 15:29:09
|
|
|
Flacko, ära aja asja keeruliseks Sellised asjad peavad olema lihtsad ja esimese korraga arusaadavad. Mida selgem storyline ja tegevustik seda kergem on suvalisel isikul asja mõista.
Piisab täiesti kui ta leiab toote mis on laos olemas ja sellega asi piirdub. See ku iseal kuvatakse juba laoseisu tähendab, et on olemas ka muid laoseisu valikuid ja kasutaja saab sellest nagunii teada juhul kui ta midagi otsima hakkab.
Minuarust ei ole vaja ka kasutada HV screene - hoida kõik ikka ühes multika stiilis.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.03.2011 15:34:47
|
|
|
Et siis teen nii et "joonistan" HV esilehe maha, tähtsaks see otsing ja siis joonistan eri fotikad, mis samal mudelil erinevad on ja siis kui klikib peale kirjutan et see fotikas on pood nr 1 laos, pood nr2 on ka laos, see on 4 eur kallim, kuid temale ligemal, kolmandas on kallim, laos pole ja neljandal on otsas ja kõige kallim?
Või kõlab see ikka keerulisena?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.03.2011 15:37:08
|
|
|
Flacko, no sellises oma stiilis teeksid ekraanipildid jah Kuna tegu multikaga siis ei pea 1:1 autentne olema - pigem, et olulist rõhutada. Eriti arvestades, et kujunduslikult võib asi alati portaalis muutuda - aga klipis ei hakka ju seda iga kord samuti muutma.
See, et millist toodet kasutada näitena ja kas või milliseid arvutifirmasid (võibolla miski väljamõeldud nimed hoopis?) peaks kasutama peaks Taneliga üle täpsustama.
_________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 14.03.2011 15:38:47, muudetud 1 kord |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.03.2011 15:38:26
|
|
|
Tee nendele rottidele mütsid ka pähe, oleks äge
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.03.2011 19:36:48
|
|
|
http://flacko.mikk36.eu/oubitch.swf
ou bitch, mis luurad seal animatsiooni test.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
14.03.2011 19:39:34
|
|
|
Tra kui lahe ju, !
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.03.2011 19:58:30
|
|
|
täiega jamasin sellega, natuke oli tükk aega segadust nende keyframedega. Animatsioonis nagu pannakse vajalikud framed paika, kus tahad et asi muutuks. Siis joonistatakse nende vahele inbetweenid et smoothimaks asi teha. Vahepeal jooksis pea kokku et äkki hakkavad segama ja mida veel. Õnneks ei hakanud. Pea 5h tegin seda.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
14.03.2011 20:00:58
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Tra kui lahe ju, !  |
_________________ Sounds?... |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.03.2011 20:10:26
|
|
|
Sellise PISIKESE jupi jaoks läks umbes 255 frame, 9 sekundiline klipp. Animeerimine on karm asi lol.
Kadedaks ajab ikka see asi, kui Youtubes silma jäi:
http://www.youtube.com/watch?v=pWYiYThlQH4
Tal tundub iKKA palju smoothim asi. Mul tundub etmu animeerimine on kaka, sest teistel tuleb paremini. Peab veel mingi audio võtma,tahaks proovida rohkem seismisega.
Midagi "Ei tohi" stiilis või mai tea.Midagi "Miksma ei tohi!"
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
15.03.2011 12:50:47
|
|
|
Saatsin oma pildi ka teele kuid ma ei saa aru, kas see läks läbi või ei. Mitte mingit kirja ega midagi pole saanud. Siin suht halb nett, kartsin et äkki läks kaduma või teine variant et nad ei usu........
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
15.03.2011 13:43:22
|
|
|
Saatsin oma pildi ka teele kuid ma ei saa aru, kas see läks läbi või ei. Mitte mingit kirja ega midagi pole saanud. Siin suht halb nett, kartsin et äkki läks kaduma või teine variant et nad ei usu........ |
http://skyplus.fm/?cmd=gallery_album&id=240 Fotokonkursi galerii
Saada kiri neile kui arvad, et nad ei usu ning proovi pilt uuesti lisada.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
15.03.2011 15:50:57
|
|
|
Ok, tundub et PC versioon ei sobinud. Paberi oma läks läbi.Oh well, kingin selle PC versiooni kellelegi ära siin HVs.
Tegin siis paberi versiooni
poole koledam :/.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
15.03.2011 16:32:18
|
|
|
Ok, tundub et PC versioon ei sobinud. Paberi oma läks läbi.Oh well, kingin selle PC versiooni kellelegi ära siin HVs.
Tegin siis paberi versiooni
poole koledam :/. |
Saada kiri neile, et tahaksid ikkagi vähe ilusama/asjalikuma variandi sellest pildist sellele konkursile esitada.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
15.03.2011 16:33:32
|
|
|
ah pole mõtet, las nii olla. Ei taha neid eriti tüüdata.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
18.03.2011 14:21:22
|
|
|
See barbie reklaam on lihtsalt haige . See kus päid vahetatakse, juba vägivaldsel teel tehakse neile iluoppe lol.
Ning ka üks FFFUUU koomiks, mu mees eile ütles et tal juhtus nii ja taas sündis +1 FFUU juurde.
Spoiler 
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
18.03.2011 15:41:38
|
|
|
Eile saatis mulle üks kena naisterahvas mulle tööpakkumise kus Miniclip otsib disainerit ja animeerijat . Krt see tundub just selline töö mida ma väga tahan, loodan et saab sinna ikka tööle, oleks väga bueno. Mängubännerite tegemine, nuppude ja särkide värkide disainimine, flash mängude disainimine, huvi videomängude vastu - kõik klapib just nii nagu ma olen. Kuid tavaliselt ma enne asju ülesse ei kruti kui TEAN et see tõsi on ja asjad on ikka nii ja päriselt seal olen. On ennegi olnud tööpakkumisi kus lubati UKsse animeerijaks ja palk üle 20k kuid mida ei olnud oli töö, lubati ja lubati ja lõpuks ei juhtunudki midagi :/. Ma ei ütle midagi pahasti aga mul pole mõtet minna kohe omg omg töö omg omg kui äkki ei saagi ja siis pettun kiiremini ja valusamalt.
Eks jään ootama mis öeldakse, saatsin suurem osa oma animatsioone, e kaarte, musavideoid sellele tädile kes saadab edasi Miniclipile.
Miskipärast see asi tekitas isu jällegi oma Zputniku mängu edasi jätkata .
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
h2rra
HV vaatleja
|
18.03.2011 15:47:33
|
|
|
Haha, see fffu koomiks, eriti rõve, kui see juhtub terava harilikuga. Edu tööpakkumisega!
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
18.03.2011 15:51:44
|
|
|
yeah, mul ka vist kunagi see fffuu juhtunud, ka oli vist pliiats taskus ja kummardudes....ow...
Muide h2rra, ega te pahaks pane kui kingin Teile sellise pildi nagu
http://www.upload.ee/image/1190330/direktor.png
pildi?
Võin selle animatsiooni teema eemaldada, kuna see oli alguses mõeldud Sky Plussi dire loosimisse siis seda vastu ei võetud ja pilti ei tahaks ka niisama jätta ja mõtlesin et kingin ära. Teie nimi sobiks selle teemaga ilusti.
EDIT: Hmm, just saatis HotPop mulle Pmi et tahaks seda dire pilti endale avatariks. Hmm, mida nüüd teha.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
viimati muutis Flacko 18.03.2011 15:53:19, muudetud 1 kord |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
18.03.2011 15:53:02
|
|
|
Flacko, muarust võiksid sa selle siiski sinna skyplusi esitada Kui saadad neile selle teema lingi ka sisi ei tohiks kellelgi autoriõigustes küsimusi tekkida.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|