praegune kellaaeg 19.06.2025 01:12:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vahur
HV Guru

|
12.03.2011 00:05:39
Hotspot võrk |
|
|
On vaja teha süsteem, et kui kasutaja oma arvuti võrku ühendab ja mingile interneti aadressile proovib minna, siis kuvatakse talle ette registreerimisvorm. Kui andmed ära sisestab siis need salvestatakse, ning kasutaja saab määratud ajaks võrku. Samas kui kasutaja ei ole andmeid sisestanud, ei tohiks tal ka muud teenused kasutatavad olla (MSN, P2P jne). Kui aeg läbi saab, siis suunatakse jälle kasutaja registreerimislehele.
Süsteem peaks olema siis MAC põhine, ning ära kannatama ~200 samaaegset kasutajat.
Mis riistvara või tarkvara soovitate kasutada. Hea oleks kui see oleks vabavara. Kas oleks mõeldav ka nt. ID kaardiga autentimine? Kui jah, siis mis selleks vaja oleks.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
12.03.2011 00:43:12
|
|
|
Asi on selles, et pean selle justnimelt ise tegema. Ei, ma ei ole läinud töökohale, millega ma hakkama ei saa. Ei ma ei ole kitsi ja ei raatsi maksta spetsialistidele. Vaid just see, et vaja on see ise teha. Miks? Ei hakka seda lahkama, aga ütleme, et hariduse eesmärgil.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|