Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru

|
07.03.2011 12:11:39
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Sa ei tunne ega tea kus su sõrmed "klaviatuuril" asuvad, selles on probleem |
Kas oled proovinud puutetundliku mobiiliga teksti sisestada?
Mul on LG P500 ning väga hästi saab trükkida isegi pisikesel ekraanil. Muidugi suur klaviatuur on mugavam kuid puutetundlikuga saab samuti. Kindlasti pika töö jaoks on suur klaver parem kuid pad-ide puhul me räägime ikkagi Facebookist/HVst/MSNist/Skypest teksti sisestamise mõttes. Pimetrükki ei tee, see on loogiline.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.03.2011 12:11:46
|
|
|
Kas Ipadil käekirjatuvastus ka on? Kas seda diktofonina saab kasutada? Konspekteerimise mõttes võiksid mõlemad meetodid kasulikud olla. Eriti tore oleks muidugi speech-to-text, aga eestis on see natuke palju tahetud...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.03.2011 12:15:46
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Pimetrükki ei tee, see on loogiline |
Oma pisikese füüsilise klaveriga n900 peal pole pöialdega pimetrükk mingiks probleemiks, saades täpset tagasisidet sõrmede asendist klaviatuuril on see äärmiselt lihtne
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
07.03.2011 12:18:30
|
|
|
Oma pisikese füüsilise klaveriga n900 peal pole pöialdega pimetrükk mingiks probleemiks, saades täpset tagasisidet sõrmede asendist klaviatuuril on see äärmiselt lihtne :) |
Ahha, siis on see dela tehniki. Iseasi, kui ei ole patentiga seotud või muid analoogseid takistusi pole.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
09.03.2011 23:19:15
|
|
|
rex kirjutas: |
asjameez kirjutas: |
Ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes kasutaks iPadi. |
Spoiler 
|
Vahiti 1,5 tundi hämmeldusega, et miks need numbrid ei muutu selle ilusa ekraani peal.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fatal1ty
HV kasutaja
|
10.03.2011 19:23:02
|
|
|
fucking apple teeb ipad'i ja unustab kaamera panemata jne asjad on nii poolikud,
hiljem lasevad mingi uuema mudeli v4lja, nii6elda "2.0" ma peaks saama siis fucking raha tagasi, maksad suht kallist hinda ipadi eest, siis j4rgmine n4dal laseb apple uue versiooni v4lja ja teised inimesed saavad sama raha eest parema toote. jube lebo on raha teenida nii, n4iteks iphone 3gs, ffs eest kaamera puudub, milleks fcking 3gs ? videok6nesid ei saa teha? siis apple tegi iphone 4, mingi 2010 l6pp oli vist kui iphone 4 tuli, v6in ka eksida.
aga ytleme nii et apple on oma arenguga nii taga, et 2010 aasta tuli applil 2 kaamera juurde ja millega on v6imalik teha videok6nesid.
1.0 product= fail 2.0 update=fail 3.0 annab isegi kasutada aga samas maksad 3kordsed hinda kokku, ole nagu fucking beta tester, et kuidas t66tab. jep 7/10 aga nad v6iksid kah kaamera lisada, v6i usb pordi jne
iphone 4 oleks pidanud olema 3gs, ja iphone 5 millel peaks olema 3D tugi see peaks kandma nime iphone 4.
_________________ jou mis värk on |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
10.03.2011 19:30:04
|
|
|
Fatal1ty, hinga nüüd sügavalt. See on äri ja kui sulle ei meeldi, siis on ju veel tootjaid ning kindlasti leiad endale nende seast meelepärase
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
11.03.2011 10:08:20
|
|
|
miga kirjutas: |
Fatal1ty, hinga nüüd sügavalt. See on äri ja kui sulle ei meeldi, siis on ju veel tootjaid ning kindlasti leiad endale nende seast meelepärase  |
Paistab natuke raskem juhtum olevat. Õnneks saab tänapäeval juba perearst mingid tabletid välja kirjutada, ehk ei ole asi tüsistusteni jõudnud. Farmakoloogia on päris kõrgel tasemel. Ja kindlasti piparmünditeed. Hästi palju piparmünditeed.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
11.03.2011 16:29:20
|
|
|
mis loll jutt see on et puutetundliku ekraaniga ei saa pimetrükki teha? vabalt saab, peaasi et klaviatuur liialt väike ei ole. tehke üks test, mis eriti küll teemasse ei puutu, aga ärge läpaka/lauaarvuti klaviatuuri vaadake ja trükkige sõrmeotstega nii, et ülejääänd sõrmed ja käsi klaviatuuri ei katsu vaadake mis välja tuleb. motoorne mälu peab pimetrüki jaoks lihtsalt piisavalt hea olema ja tuleb ka puutetundliku ekraani peal see välja.
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
3 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
11.03.2011 16:39:59
|
|
|
Huvitav tõesti, sest ma kirjutan alati nii, et käed on õhus klaviatuuri kohal ja näpud lihtsalt maanduvad õigesse kohta. Ekraan on mul klaviatuurist anyways paremal ja mulle meeldib vaadata, mis välja tuleb, mitte mis klaviatuuril toimub. Pole kõige kiirem viis kirjutamiseks, aga töötab. iPadi ekraan on tõesti samas juba nii suur, et kui natuke harjutada, saab kindlasti ka seal peal kiiresti kirjutada.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
18.03.2011 12:09:05
|
|
|
Kui esimene Ipad ilmus, siis olin ka võrdlemisi skeptiline ja ei saanud asja ideest veel aru. Nüüd olen veidi ringi vaadanud ja näinud inimesi, kes kasutavad seda igapäevaselt. Eriti meeldis mulle ühe mu professori sissejuhatus ühte loengusse, kui ta oli just endale Ipadi saanud. Ta oli nii sillas sellest ja arvas, et ta ei pea enam kaasas tassima läpakaid ega mälupulki ega midagi. Kahjuks ei suutnud ta ühtegi loengut lasta Ipadi pealt seinale, ilmselt ühilduvusprobleemide tõttu. Kes kasutab seda raamatute lugemiseks, filmide vaatamiseks, msn, skype, ajalehed jne, see kõik on meeldiv. Kui ühtegi otstarvet ei suuda välja mõelda, siis ei tasugi osta.
Ostaks endale hea meelega, aga tudengina ei raatsi elustandardeid nii kardinaalselt muuta, et mingi perioodi pärast Ipad osta. Aga mis ma olen märganud, et kus ma seda kasutaks.
Reisides - kui on pikem reis ja rohkem kui paar riiki, siis saab Ipadist asja küll. Jätad maha kõik lonely planetid, juturaamatud ja muu meelelahtuse ning pistad ainult selle kotti. Ruumivõit on meeletu ja wifiga on kaetud pool planeeti. Lisaks veel lennukid-rongid-paadid jne, kus saab filme vaadata ning muusikat kuulata.
Loengus - konspekti kirjutan ikka käsitsi, aga tihti on vaja kõrvale võtta slaidid-graafikud. Ipad oleks kõvasti mugavam variant, kui läpaka kaasas tassimine või eelnev tohutu printimine.
Kõik muu jääks minu jaoks ilmselt ebavajalikuks. Ma ei pea kontrollima meili iga tund ja kõige kiireloomulisemad asjad toimuvad nkn telefoni vahendusel.
PS. Keegi mainis, et Aasias on kõigil Ipad käes metroos. Päris nii see ikkagi ei ole, isegi mitte Singapuris. Jaapani ma pole veel jõudnud muidugi. Samas on üle kolmveerandil käes nutitelefon küll. Olen ainuke tola, kes raamatu välja võtab kotist. Kui ruumi ikka on, et käsi kotini ulatub...
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
18.03.2011 12:21:48
|
|
|
kakuke kirjutas: |
Loengus - konspekti kirjutan ikka käsitsi, aga tihti on vaja kõrvale võtta slaidid-graafikud. Ipad oleks kõvasti mugavam variant, kui läpaka kaasas tassimine või eelnev tohutu printimine. |
Omal ajal sai loengutes käidud fotokaga. Miskit seinale lasti siis klõps ära Praeguseks on moblad piisavalt asjaliku foto kvaliteediga et enam pole spetsaparaati vaja selleks. TTÜ elektroonika loengus oli see eriti populaarne kuna õppejõud kasutas kilesid ning neid kusagile netti ei riputanud.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
18.03.2011 13:26:38
|
|
|
kakuke kirjutas: |
Loengus - konspekti kirjutan ikka käsitsi, aga tihti on vaja kõrvale võtta slaidid-graafikud. Ipad oleks kõvasti mugavam variant, kui läpaka kaasas tassimine või eelnev tohutu printimine. |
Omal ajal sai loengutes käidud fotokaga. Miskit seinale lasti siis klõps ära Praeguseks on moblad piisavalt asjaliku foto kvaliteediga et enam pole spetsaparaati vaja selleks. TTÜ elektroonika loengus oli see eriti populaarne kuna õppejõud kasutas kilesid ning neid kusagile netti ei riputanud. |
TÜ esimesel kursusel olles tegi üks näitsik sama meie mate loengus. Õppejõud oma slaide/kilesi netti ei riputanud, vaid pani ülesse mingi eriti kehva konspekti, mille lühenditest ja sisust aru saamine võttis tublisti aega. Slaidid olid tal aga kenad ja mõistlikud. Igatahes, näitsik jagas viisakalt oma pilte ja kui õppejõud sellest teada sai semestri keskel, tekkis suur skandaal. Olevat tema intellektuaalne omand ja mida kõike veel ning järgmisi pildistajaid ähvardati karistada karmilt.
Aga minu esialgne kirjeldus oli pigem nende loengute suunal, kus on vaja võtta õppejõu materjalid kaasa, mida siis tunnis seletatakse. Seega säästkem puid.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|