Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
10.03.2011 13:33:36
|
|
|
Rebel_ kirjutas: |
Soovitage head mp3 mängijat millel equalizer ka oleks.
PowerAmpi trial poriod sai täis ja Winamp jookseb kokku. |
MixZing
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
10.03.2011 18:56:55
|
|
|
No mida värki, telefon X10 mini oli arvuti taga usbga ja jagas netti. Läksin lõunale ja kui tagasi tulin oli telefonil pilt kottis ja ei reageerinud mingitele nupu vajutustele, reboot, reset ,mittemidagi. Võtsin siis tagant selle kummijulla maha mis aku pistiku peal ja ühendasin aku korra lahti. Tagasi pannes, nüüd kui power nuppu vajutada, siis vilgutab 3 korda punast tuld kiiresti, siis mingi vahe ja jälle 3 korda punast. Mingi SE morse? Mina igatahes aru ei saa mida ta nüüd tahab. Panin seinakontakti laadima ja nüüd lihtsalt vilgutab väikeste vahedega seda punast tuld, mitte enam 3 korda järjest, aga seda aku märki ette ei tule, mis laadimisel Pe*ses?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
10.03.2011 19:05:24
|
|
|
2 trini kirjutas: |
No mida värki, telefon X10 mini oli arvuti taga usbga ja jagas netti. Läksin lõunale ja kui tagasi tulin oli telefonil pilt kottis ja ei reageerinud mingitele nupu vajutustele, reboot, reset ,mittemidagi. Võtsin siis tagant selle kummijulla maha mis aku pistiku peal ja ühendasin aku korra lahti. Tagasi pannes, nüüd kui power nuppu vajutada, siis vilgutab 3 korda punast tuld kiiresti, siis mingi vahe ja jälle 3 korda punast. Mingi SE morse? Mina igatahes aru ei saa mida ta nüüd tahab. Panin seinakontakti laadima ja nüüd lihtsalt vilgutab väikeste vahedega seda punast tuld, mitte enam 3 korda järjest, aga seda aku märki ette ei tule, mis laadimisel Pe*ses? |
Aku moblal nii kottis, et ei suuda pilti ette võtta, kui natuke laadinud on, siis saad pildi ette uuesti. Vähemalt mul on olnud nii paar korda.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
10.03.2011 19:21:11
|
|
|
Võis olla küll, et jäi vajutamata see valik, et 'charge phone' kui ühendasin läppariga, kuna suht kiire oli hommikul. Eks võtan rahulikult ja ootan siis
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
10.03.2011 20:14:48
|
|
|
millega neti raadiot saaks telefonis kuulata?
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
10.03.2011 20:34:43
|
|
|
ärihai kirjutas: |
millega neti raadiot saaks telefonis kuulata? |
Pane marketisse radio ja leiad päris palju. Kunagi kui proovisin siis leidis enamik eesti kanaleid üles. Hetkel pole telefoni käepärast et midagi konkreetsemat soovitada.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
10.03.2011 20:47:00
|
|
|
mul x10 miniga selline probleem, et nt fb, mail ja market default rakendused töötavad ainult siis kui ma olen wifiga ühenduses. üle 3g või muu neti need ei tööta, tuleb veateade, et no network connection. kuigi nett on raudselt olemas, samal ajal saan läbi browseri kõigile samadele asjadele ligi. ja teine sarnane mure veel, youtubes ei saa videosi vaadata ega maili pealt attachmente alla laadida kuna tuleb sama "no network connection" veateade. milles mure, mul kuskilt midagi seadistamata?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
10.03.2011 20:50:17
|
|
|
Shelby-SV, mul oli sama asi, aitas see, kui tegin käsitsi uue APN ja sinna panin vaid 'internet' ,kõik teised asjad jätsin nii nagu 'by default' oli ja midagi ei muutnud. Nende seadetega, mis operaator mulle saatis, ei uuendanud timescape, ei lõpetanud market downloade ega ka gmail ei tõmmanud meile.
btw, mu telefonile tuli aku märk lõpuks ekraanile ja punane tuli jäi stabiilselt põlema, paistab et funkab ja ei lähegi mahakandmisele
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
10.03.2011 20:55:40
|
|
|
Unustasin eelmises postis küsida, aga selline asi, et kas kuskil on kirjas list failidest/kaustadest, mida tohib maha lasta mälukaardilt? Jõle palju jura on sinna tekkinud igast appidega. Ja veel selline küsimus, et kas viimasele uuendusele on ka võimalik root'i teha?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
10.03.2011 22:15:41
|
|
|
TuneIn Radio on väga asjalik proge
Lisaks on Spin Fm`il ja Elmaril omanimelised raadio appid
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rebel_
HV kasutaja
|
11.03.2011 11:01:14
|
|
|
kuidas neid default appse mah saaks installida (Peggle, kasutus juhendid jms)
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
11.03.2011 11:30:56
|
|
|
Rebel_ kirjutas: |
kuidas neid default appse mah saaks installida (Peggle, kasutus juhendid jms) |
Tuleb ära rootida telefon ja pärast käsitsi need apid maha lasta.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
11.03.2011 12:06:14
|
|
|
Ma saan aru, et see Titanium Backup on parim jubin terve softi backupi tegemiseks enne kui peale rootimist osad default appid maha lasta? Igaks juhuks kui garantiisse tarvis minna vms
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
11.03.2011 12:24:22
|
|
|
softis kirjutas: |
Ma saan aru, et see Titanium Backup on parim jubin terve softi backupi tegemiseks enne kui peale rootimist osad default appid maha lasta? Igaks juhuks kui garantiisse tarvis minna vms  |
Praegu hakkasin seda titanium backup'i kasutama. Eks ole näha kas pärast uuendust(juhul kui uuendus kõik appid maha laseb) taastab ikka nii nagu vaja või mitte.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.03.2011 13:05:01
|
|
|
Päris mõnus raadio app, mis värskelt ka marketisse jõudis:
https://market.android.com/details?id=com.audioaddict.di
Raadio nimeks on Digitally Imported ning sisaldab päris hea valiku kanaleid eri stiilides.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocket
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
11.03.2011 16:09:27
|
|
|
Keegi oskab aidata, nimelt SMS'id ei jõua kohale:/ Algul töötasid, aga nüüd avastasin, et ei tule midagi kohale, proovisin mitu korda eri telefonide ja võrkudega, ei tule lihtsalt:/ Mingeid seaded väga niblinud pole, rootinud pole, aint marketist appe tirinud jne
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
11.03.2011 16:21:53
|
|
|
Titanium Backup mul stock appe taastada ei suuda, backup on tehtud, kuid 'restore' nuppu ei ole nendel appidel. Mul on tasuta versioon, kas stock appide taastamine on võimalik vaid tasulisega? Kustutasin ära PC Companion installeri ja tagasi enam ei saa. Uuema versiooniga, mis netist saadaval, lihtsalt valge kast keset ekraani ja asi ei tööta.
djelton, kui liiga palju appe on installitud, siis mingi teatud hulga mälu täitumisel enam sms-id ei tööta. Windows Mobile'ga sai seda väärtust registrist muuta, kuid kuna androidil registrit pole, siis ei oska öelda kuidas selle piirangu eemaldada saaks, või kas üldse saab
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
11.03.2011 16:39:56
|
|
|
Shelby-SV, mul oli sama asi, aitas see, kui tegin käsitsi uue APN ja sinna panin vaid 'internet' ,kõik teised asjad jätsin nii nagu 'by default' oli ja midagi ei muutnud. Nende seadetega, mis operaator mulle saatis, ei uuendanud timescape, ei lõpetanud market downloade ega ka gmail ei tõmmanud meile.
btw, mu telefonile tuli aku märk lõpuks ekraanile ja punane tuli jäi stabiilselt põlema, paistab et funkab ja ei lähegi mahakandmisele  |
probleem lahenes kui APN seadetest tegin linnukese "emt internet" ette, nüüd töötab kõik kui siidi
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
11.03.2011 19:09:51
|
|
|
djelton, kui liiga palju appe on installitud, siis mingi teatud hulga mälu täitumisel enam sms-id ei tööta. Windows Mobile'ga sai seda väärtust registrist muuta, kuid kuna androidil registrit pole, siis ei oska öelda kuidas selle piirangu eemaldada saaks, või kas üldse saab  |
Ega juhuslikult ei oska öelda mis need mingid appid on? Minil nii väike sisemine mälu ning rooti ei ole jõudnud teha veel:P Ja iga appi kasutan igapäev(ei valeta,ühte kasutasin harvemini, aga selle kustutasin jsut ära)
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
11.03.2011 19:23:24
|
|
|
aga millise appiga oleks mõnus msni kasutada?
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
11.03.2011 19:46:06
|
|
|
djelton kirjutas: |
djelton, kui liiga palju appe on installitud, siis mingi teatud hulga mälu täitumisel enam sms-id ei tööta. Windows Mobile'ga sai seda väärtust registrist muuta, kuid kuna androidil registrit pole, siis ei oska öelda kuidas selle piirangu eemaldada saaks, või kas üldse saab  |
Ega juhuslikult ei oska öelda mis need mingid appid on? Minil nii väike sisemine mälu ning rooti ei ole jõudnud teha veel:P Ja iga appi kasutan igapäev(ei valeta,ühte kasutasin harvemini, aga selle kustutasin jsut ära) |
Ei, ega pole mingeid kindlaid appe, mis selle põhjustavad, vaid just see, et mälu väheks jääb. Kui palju mälu vaba peab olema, et sms jälle toimiks, ei tea, eks pead järjest maha võtma hakkama asju ja vaatama, millal tööle saad, alusta suuremate asjadega. Aga kui appidest loobuda ei taha, siis ainus variant ongi root ja link2SD.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
11.03.2011 19:50:08
|
|
|
aga millise appiga oleks mõnus msni kasutada? |
Olen suht enamusi proovinud ja leidnud, et Epinephrine vms on parim kõigist, kuna ei taha mingi kasutaja registreerimist lisaks, suvaka msniga, hea kujundus, saab ilusti kinni panna, ei jää taustale nii, et kinni ei saa jne:D
Ja tänud abi eest, tegin tühjemaks mobla ja sms'id laekusid kõik kohale, isegi sync probleemsit sain lahti:D
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
maniaacos
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
15.03.2011 00:00:52
|
|
|
Tere, küsiks siis, et kas see http://www.osta.ee/17808893 mälukaart sobib x10 Mini Pro'le(tean, et peaks sobima, aga äkki mingid eri anomaaliad?) ning kas hind on norm?
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|