Kahtlen, et nad HoS'iga sama suudavad teha, kuna raha, mis selle mängu alla pandud, on ikka kümneid kordi suurem, kui RO eelarve. Samas kurat seda teab, teevad natuke promo enne release'i ja kõik on võimalik.
Millal see TBA mingi reaalse kuupäeva vastu ükskord vahetatakse.
Siis kui nad selleks valmis on.
Kuna neil pole kedagi kuklasse hingamas ja nad rahastavad mängu ise, siis pole neil vaja mingist kindlast kuupäevast kinni hoida või sobitada oma mängu release'i vastavalt mõne suure publisheri release graafikule.
Minu spekulatsioon oleks, et suvel tuleb mäng välja.
Lisaks sellele, kõik, kes GDC'l mängu proovisid ja netis infot jagasid on kohutavalt vaimustuses. Suure tõenäosusega saab lähipäeval uusi gameplay videoid näha.
Video lõpus siis mainiti ära, et family and friends beta algab see kuu, misjärel tuleb clan beta (kuhu kutsutakse erinevaid RO clan'e), ning siis tuleb closed beta, mille jaoks jagatakse laiali ~20 000 beta key'd.
Mainis et jagatakse erinevate lehtede peale laiali vms.
No ja nagu alati olen öelnud ja nii on olnud ka et alguses pole keysid ja pärast on igal vennal 3 tükki. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Sai läbi proxy ruutslastelt e-poest 5 mängu tellitud. Vanasti ikka joppas ja saadeti meilile beta keysid .....
.... kas üldse preorderi peale antakse mingeid key-sid, eks elu näitab..
Mainis et jagatakse erinevate lehtede peale laiali vms.
No ja nagu alati olen öelnud ja nii on olnud ka et alguses pole keysid ja pärast on igal vennal 3 tükki.
Võtaks siis juba ühe ette ära kui neid tulema hakkab _________________
Käisin mängimas Red Orchestra Ostrofont 41-45. Ja on näha veelgi tipp mängu, kuigi mängul piisab vanust!
RO2 tuleb olema "revolutsiooniline ".
Huvitav kas osa Call of Duty ja Battlefield mängijatest siirdub Red Orchestra poolele ? Mida arvate?
PS. "spekuleerin" vaid RO2 ootel.
Huvitav kas osa Call of Duty ja Battlefield mängijatest siirdub Red Orchestra poolele ? Mida arvate?
Aga miks peab mingi poole valima? Ega ei pea alati ühe konkreetse FPS seeria mänge toksima, vaid võib ju ka samaaegselt mitut erinevat mängida.
Loomulikult on omajagu neid CoD ja BF mängijaid, kes ROHOS'i ära proovivad. Mõnedele kindlasti meeldib ja nad jäävad seda kauemaks ajaks mängima, samas on kindlasti ka neid, kes esimesel võimalusel uue CoD või BF mängu peale üle ronivad.
Ise proovin näiteks BF3'e päris kindlasti ära, kuid selles, kas uut CoD mängu ostan, kahtlen sügavalt.
Mina samuti proovin kindlasti ära ka BF3, praekugi mingil määral mänginud BF bad compani 2.
Statistika lihtsalt väidab, et RO fännid on kindlamad RO le.Kas see peab paika, ei tea.
Olen ka palju mänginud kunagi Call of Dutyt aga kui RO aastal 2006 tuli, jäid teised mängud tahaplaanile.Nii et mina olen yks, kes codi leirist RO leiri yle on tulnud.
Ja ega siis poolt ei peagi vahetama, lihtsalt tavaliselt yks mäng viib suurema tähelepanu.
Huvitav kas RO2 pöörab tähelepanu inimese kaalule liikumises? (näiteks seda teeb BF3)
Et ei oleks enam seda "uisutamist" meenutavat liikumist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.