Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kutsu
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.03.2011 20:36:00
|
|
|
Suht naljakas on lugeda kriitikute arvustusi kus praktilselt kõik toovad välja dumbed-down mehaanika, gameplay, viletsavõitu graafika ja samas ikka annavad 85%+
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackahole
HV vaatleja

|
10.03.2011 02:17:44
|
|
|
Täitsa huvitavad kommentaarid seal.
Keegi kirjutas:
I forgot to mention that one thing of note from the DA2 demo is that backstabbing is now linked to just pushing a button, rather than sneaking up on the enemy before attacking via positioning/distraction/etc.
Brent Knowles:
Yeah that doesn't surprise me. We had to fight pretty hard to make backstab positional.
WTF.
Praegu mängin DA:O rogue'giga ja ainuüksi backstab annab gameplayle nii palju juurde. Kuidas on võimalik üks mäng niivõrd halvaks keerata. Kahju neist, kes preorderi tegid. Dragon Effect või asi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
10.03.2011 05:38:15
|
|
|
EvilKatarn kirjutas: |
Ma olen konsoolipede mõistagi edasi, aga ainus asi, mis Dragon Age'i mängima tõmbas oli potentsiaal saada Baldur's Gate'i sarnase elamuse osaliseks, mille ajal ma veel eriti mängudesse süvenenud polnud.
Dragon Age 2 demo järgi tundus väga koridorikas, kole ja pinnapealne. Pigem võtan tulevikus DA:O ette. |
Kes keelab praegu BG seeriat läbi teha ja täit elamust saada?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.03.2011 09:46:19
|
|
|
Ikka väga haige, kuidas on mängu tootmisel raha kokku hoitud ja/või siis lihtsalt marektingu peale kulutatud. Kõik majad ja koopad, mida külastad, korduvad pidevalt, maailm on masendavalt väike ja liikumisvabadust ei ole pea üldse.
Bioware'il peaks häbi olema. Aga noh... raha tuleb täiega sisse ja muu ju ei loe...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Whiskey
HV vaatleja
|
10.03.2011 11:30:02
|
|
|
Njahh, mul hakkab endal ka kahju, et preorderi tegin. Damn kui palju õlli oleks selle raha ees osta saanud =)
Eks järgmine kord olen ettevaatlikum ja usun scarti ramblinguid =D
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
10.03.2011 11:37:16
|
|
|
Kõige naljakam on muidugi see, et kui mõnes teises foorumis loed üldiseid arvamusi, siis enamik on positiivsed. Jah mõned oldschool või muidu tõsisemad rpg gamerid nurisevad - ja põhjusega. Kuid suurem publik on enamuselt rahul. Ning vähe ei ole ka neid, kes ütlevad, et DA2 on esimesest osast kõvasti parem ja hea edasiminek.
Ehk me võime tõmmelda palju tahame, kuid kui see mäng müüb kokkuvõttes rohkem kui Origins siis peab ennast kuskilt nurga taga küll vist oksa tõmbama....
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
10.03.2011 11:45:39
|
|
|
Ja peale DAO mängimist ma veel mõtlesin, et norm hakkab vb rohkem selliseid mänge tulema
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
10.03.2011 11:46:25
|
|
|
Archangel, Milleks? Ega Bioware nüüd RPG A&O ei ole. Ma ostsin ME ja DA:O, ME2 pidin ostma, kuid õnneks mitte. DA2 käis korra peast läbi mõte, et võiks, kuid rohkem ei mõelnud sellele. Edasi lihtsalt hoiad ennast EA & Bioware mängudest eemale. Küll keegi teine selle nišši täidab, lihtsalt tuleb oma ja teiste vigadest õppida. Las siis Bioware tambib välja neid tunneli-laskjaid erinevate nimedega, neile on ju publik olemas. Oma RPG fixi saab kindlasti mujalt ka kätte
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
10.03.2011 11:47:06
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Redikate kirjutas: |
Gamespoti user score on ka ära ostetud? |
Gametraileris oli mõnda aega tagasi user score 9.6 kui mälu ei peta.
Minu teooria on, et hetkel on lõviosa skooridest tulnud fanboy'delt kes pole ise reaalselt mängu katsudagi saanud või on lihtsalt haibist pimestatud  |
Kas keegi on andnud notariaalse kinnituse, et lehel toodud scoor on aus? Samahea nagu teleturu reklaam, et tellija rahulolu on 100%.
Teine lihtne võimalus, et skoor on aus ja siin virisevad vaid vanakooli reliktid Baldurs Gate ja Fall Out ajastust.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.03.2011 11:55:03
|
|
|
marcor1, milline mänguseeria sulle meeldib? tahad ma toon mõne sinu jaoks arusaadava näite?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.03.2011 11:57:18
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
Teine lihtne võimalus, et skoor on aus ja siin virisevad vaid vanakooli reliktid Baldurs Gate ja Fall Out ajastust. |
Kui sa vaatad videorevüüsid, siis see on ikka täiesti selge, et hinded on ostetud. GS andis 8 sellise revüü eest, mis oleks väärt ehk maksimaalselt 6.5-7 ja seda jutu järel, mis tegi mängu ikka konkreetselt maatasa ja kuna GS enamasti alla 9 ei anna AAA mängudele tiitleid peale Kane&Lynchi fiaskot.... well, tee omad järeldused. PCGamer UK "dekaadi RPG" ja 94% on lausa naljakad. Kui DA2 on väärt seda skoori ja tiitlit, siis Witcher 2 peaks juba ainuüksi oma gameplay videote poolest teenima 100% ja "aastatuhande RPG!"
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
10.03.2011 12:19:43
|
|
|
Graaafika meenutab küll pisut vanakooli mänge jah:
Spoiler 
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
10.03.2011 12:37:10
|
|
|
londiste kirjutas: |
marcor1, milline mänguseeria sulle meeldib? tahad ma toon mõne sinu jaoks arusaadava näite? |
Ma olen "relikt" ja Troika teoste austaja - a mis see siia puutub?. Lihtsalt väidan, et tänane laiatarbe sihtgrupp, tahabki lihtsaid, silmailu- ja fun mänge ... või vähemalt ostab (=$) neid sama edukalt kui keerulisi eeposeid. Näitena Mafia 2 - vaata filmi ja vahepeal, saad veits tulistada ja autoga sõita; ära üritagi originaalitseda - kõik on skriptitud.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
10.03.2011 13:18:08
|
|
|
Tegelikult pigem probleem pole mitte selles, et oleks streamlinetud hack n' slash RPG-ga, vaid selles et tegemist sitasti ja liigselt streamlinetud ja võrdlemisi jura hack n' slash RPG-ga.
See siis põhineb kõik Scarti revüü jutul, ise pole (veel) proovinud.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
10.03.2011 13:35:41
|
|
|
Lihtsalt minu jutu point oli see, et kui DA2 nüüd kõigele sellele vaatamata müüb ülimalt hästi - siis on tegemist järjekordse põhjusega ning näitega, et tänapäeval ei pea enam mäng hea olema, et seda müüa. Loeb Marketing ning loeb kõige suurema publiku arvamus (kes tihtipeale on kergelt pea peale kukkunud enamikke foorumeid lugedes)
Mitte, et selles midagi uut oleks - kuid kui ka läbi aegade ühtede parimate RPG-de tegija peab alla vanduma massidele ning hakatakse tootma labast jama casual gameritele... siis jah. Sry aga Bioware pole päris mingi suvaline firma kelle käekäik kedagi huvitama ei peaks.
Umbes sama nagu Blizzard keeraks nüüd DIII-e täiesti pekki, starcraftid ajaks totaalselt juraks ning mida veel. Mindaks 100% ainult WoW'i arendusse, et ainult raha lüpsta casual addicted gameritelt.
Eks häid mänge on tulemas ja jääbki tulema. Kuid teatud firmade kadumine nö. "tasemel mängude areenilt" on kurb juba nende tiitlite pärast, mis nende käes. Mulle DA universum ise-enesest täiega meeldis. Samuti ME maailm ning seega ei tahaks küll, et see poolikuks jääb kuna Dev'idel katus sõitma hakkab või EA oma lolli arvamusi peale surub...
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
10.03.2011 14:17:10
|
|
|
Saan aru murest Bioware käekäigu pärast, kuid tegu ei ole looduskatastroofiga, mida ei andnud vältida. Ju siis Bioware polegi ikkag nii hea arendaja, kui ta kunagi oli ja ongi aeg kaduda ning teha ruumi uutele tegijatele? Nad võivad ju tampida sama kraami välja oma publikule, ega see meid liigutama pea. Kui Blizzardist rääkida, siis on ka see arendaja kaotanud minu jaoks oma võlu, niiet kui ta nüüd D3e ja SC peesse keerab, siis ausalt ma pisaraid ei valaks. Ma mängisin WOWi, omal ajal kõvasti SC1te (minu arust siiani nende parim mäng WC3 kõrval), kuid SC2 jättis mind täiesti külmaks (vana vist liiga?) ning D3 ka ei eruta eriti. Võibolla on hea mäng, võibolla mitte, preorderit tegema ei hakka. Seega, las dinosaurused surevad, tekib ruumi imetajatele
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.03.2011 14:41:53
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Lihtsalt minu jutu point oli see, et kui DA2 nüüd kõigele sellele vaatamata müüb ülimalt hästi - siis on tegemist järjekordse põhjusega ning näitega, et tänapäeval ei pea enam mäng hea olema, et seda müüa. Loeb Marketing ning loeb kõige suurema publiku arvamus (kes tihtipeale on kergelt pea peale kukkunud enamikke foorumeid lugedes)
Mitte, et selles midagi uut oleks - kuid kui ka läbi aegade ühtede parimate RPG-de tegija peab alla vanduma massidele ning hakatakse tootma labast jama casual gameritele... siis jah. Sry aga Bioware pole päris mingi suvaline firma kelle käekäik kedagi huvitama ei peaks.
Umbes sama nagu Blizzard keeraks nüüd DIII-e täiesti pekki, starcraftid ajaks totaalselt juraks ning mida veel. Mindaks 100% ainult WoW'i arendusse, et ainult raha lüpsta casual addicted gameritelt.
Eks häid mänge on tulemas ja jääbki tulema. Kuid teatud firmade kadumine nö. "tasemel mängude areenilt" on kurb juba nende tiitlite pärast, mis nende käes. Mulle DA universum ise-enesest täiega meeldis. Samuti ME maailm ning seega ei tahaks küll, et see poolikuks jääb kuna Dev'idel katus sõitma hakkab või EA oma lolli arvamusi peale surub... |
Täiesti nõus iga su sõnaga.
Kusjuures vaadates, millise dumbed-down käkerdise nad DA2 näol välja lasid, on mul tõsine hirm, et nad võivad ka ME3'e konkreetselt pepusse keerata. Niigi oli ME2 võrreldes ME1'ega natuke rohkem action ja natuke vähem RPG (mis mind ME2 puhul isegi väga ei häirinud), nii et arvatavasti sama suund ka jätkub.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
10.03.2011 14:42:24
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Archangel kirjutas: |
Eks häid mänge on tulemas ja jääbki tulema. Kuid teatud firmade kadumine nö. "tasemel mängude areenilt" on kurb juba nende tiitlite pärast, mis nende käes. Mulle DA universum ise-enesest täiega meeldis. Samuti ME maailm ning seega ei tahaks küll, et see poolikuks jääb kuna Dev'idel katus sõitma hakkab või EA oma lolli arvamusi peale surub... |
Täiesti nõus iga su sõnaga.
Kusjuures vaadates, millise dumbed-down käkerdise nad DA2 näol välja lasid, on mul tõsine hirm, et nad võivad ka ME3'e konkreetselt pepusse keerata. Niigi oli ME2 võrreldes ME1'ega natuke rohkem action ja natuke vähem RPG (mis mind ME2 puhul isegi väga ei häirinud), nii et arvatavasti sama suund ka jätkub. |
+1
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
10.03.2011 15:20:35
|
|
|
Spoiler 
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Abazel
HV vaatleja
|
10.03.2011 15:52:43
|
|
|
Scart kirjutas: |
Kui sa vaatad videorevüüsid, siis see on ikka täiesti selge, et hinded on ostetud. GS andis 8 sellise revüü eest, mis oleks väärt ehk maksimaalselt 6.5-7 ja seda jutu järel, mis tegi mängu ikka konkreetselt maatasa ja kuna GS enamasti alla 9 ei anna AAA mängudele tiitleid peale Kane&Lynchi fiaskot.... well, tee omad järeldused. PCGamer UK "dekaadi RPG" ja 94% on lausa naljakad. Kui DA2 on väärt seda skoori ja tiitlit, siis Witcher 2 peaks juba ainuüksi oma gameplay videote poolest teenima 100% ja "aastatuhande RPG!" |
Kui mängu hinnang on täiesti maha tehtud ja hindeks on 7, siis mul tekib küsimus mis skaalast jutt käib 5-10? Samas kui DA2 moodi käkerdis saab 1-10 skaalal sellise hinnagu. Sellisel juhul ma ei kujuta ette milline mäng peaks olema, et hinnangut alla 5 saada. Peale seda DA2 pirni mina ei julge küll ME3'le või mis iganes sealt Biowarest lähimas tulevikus välja tuleb preorderit teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.03.2011 15:57:54
|
|
|
Abazel kirjutas: |
Kui mängu hinnang on täiesti maha tehtud ja hindeks on 7, siis mul tekib küsimus mis skaalast jutt käib 5-10? |
Täpselt. Tänapäeval enam ei hinnata skaalal 1-10, vaid 5-10. Kui mäng on võimeline käivituma ja sa saad seal midagi teha, on juba viis kirjas. Ainult mõni viimane üksik holdout kasutab veel mõistusepärast hindamissüsteemi, üheks neist on Edge. IGN ja mõned veel on üldse üle läinud 20 punkti skaalale.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
10.03.2011 16:03:48
|
|
|
Lootsin palju, aga noh.. Eks tuleb seda ES5: Skyrimi oodata
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
10.03.2011 16:05:55
|
|
|
Selles suhtes mäng on siiski suhteliselt hea eksole. Ta ei ole otseselt eraldiseisva mänguna võttes niivõrd halb - kuivõrd on rahva ootused suured Bioware suhtes kui ühe suurima RPG-de tootjana üldse. Ei tohiks neil resurssidest kuskilt otsast puudust olla ega ideidest. Seega selline mäng lihtsalt tundub kõvasti halvem kui siis kui see oleks tehtud mingi suvalise Indie Stuudio poolt.
Hinnang 7/10 tundub olevat täiesti aus. Isegi 7,5 või 8 tundub olevat aksepteeritav.
Et alla 5/10 hinnangut saada peab mäng olema bugine, totaalselt ebaoriginaalne, ebahuvitvaa story ning lühikese non-replayable mängukogemusega. Üldiselt mänge mis all 5/10 saavad väga ei olegi kuna neid lihtsalt ei tehta eriti palju. Peamised mängud mis selliseid hindeid saavad on filmide põhjal tehtud ning puhtalt rahateenimise eesmärgil.
ME3 suhtes on kah kartused. Kuid sellegipoolest teen ka sellele Pre-Order'i ära kuna ma ei usu ever, et nad suudaksid pm. RPG elementidega Cinematic shooteri kuidagi ära rikkuda.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|