Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  ZTE Blade märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 73, 74, 75  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 07.03.2011 18:15:11 vasta tsitaadiga

Teepak kirjutas:
Äkki ta soovib telefoni faile arvutis hallata? Ei tea.. icon_biggrin.gif

Igatahes, selleks sobiks näiteks MyPhoneExplorer.

Või ei tunne arvuti telefoni ära kui USB'ga ühendad?

Täpselt, faile hallata ja muud sellist siis oli soov, otsisin mingit PC Suite moodi asjandust.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mario.
HV Guru

sõnum 07.03.2011 18:40:49 vasta tsitaadiga

Paistab, et tuntud WiFi konks sõltub täiesti aplikatsiooni õigustest.
Näiteks Mercury messenger suudab telefoni magamise aeg ühenduses püsida, kuid kõige muu peale tekib viga.

Fix taastab küll ühenduse automaatselt, kuid mingit ftp serverit või pikaajalist laadimisprotsessi nii hallata ei saa.
Lahenduseks on WiFi KeepAlive marketist, kuid eks see sööb ka akut (eeldatavasti lülib vaid ekraani ega lase telefonil magada?). Ei ole jõudnud veel testida.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Teepak
HV kasutaja
Teepak

sõnum 07.03.2011 18:45:08 vasta tsitaadiga

jeanman,

Seljuhul ongi vist kõige parem MyPhoneExplorer, sellel oli vist eesti keele valikuvariant ka olemas.

Spoiler Spoiler Spoiler

Kasutan ise ka seda, siiamaani väga eeskujulikult vajalikud asjad ära ajanud. Ennem kasutasin mingit 91 Pandat androidile mis valmistas päris palju jamasid (muutus lambist hiinakeelseks, hangumised jne)
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 07.03.2011 19:14:51 vasta tsitaadiga

Telefonil on peal ka JoinMe nimeline programm.Töötab kenasti kui sa ta tööle saad. icon_lol.gif

Netti läbi USB Tethering'i ikka tööle ei saa.thumbs_down.gif
Kui keegi saab, siis andku aga teada!
Kommentaarid: 220 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 190
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.03.2011 20:38:02 vasta tsitaadiga

krt ma ei saa aru kas ma olen tainas või milles asi, ei saa ma oma telefoni mingite meetmetega arvutiga ühendatud, kui proovida läbi bluetoothi siis ala arvuti installib mingi komponendid ära eks aga telefonis ütleb et "paired but not connected" ja kogu moos, kui kaabliga ära ühendada siis sd kaardile saab asju tõsta, aga mõtlesin siis et prooviks seda myphone explorerit aga sellega ei saa ka aru et üldse miskit oleks usbi taha pandud... proovitud nii siis kui see debbuging mode sees kui väljas, süsteem on 2.1, niiet kas ma loll vai mis ma tegemata jätan? a ja seda joinme-d proovisin ka ,see ei leidnud ka miskit üles et telefon oleks üldse ühendatud...
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

sõnum 07.03.2011 21:39:12 vasta tsitaadiga

chesm6mmi kirjutas:
krt ma ei saa aru kas ma olen tainas või milles asi, ei saa ma oma telefoni mingite meetmetega arvutiga ühendatud, kui proovida läbi bluetoothi siis ala arvuti installib mingi komponendid ära eks aga telefonis ütleb et "paired but not connected" ja kogu moos, kui kaabliga ära ühendada siis sd kaardile saab asju tõsta, aga mõtlesin siis et prooviks seda myphone explorerit aga sellega ei saa ka aru et üldse miskit oleks usbi taha pandud... proovitud nii siis kui see debbuging mode sees kui väljas, süsteem on 2.1, niiet kas ma loll vai mis ma tegemata jätan? a ja seda joinme-d proovisin ka ,see ei leidnud ka miskit üles et telefon oleks üldse ühendatud...

Mida sa teha püüad? Juhe sappa ja saadki kaardile andmeid kopeerida. Või kuhu sa tahad andmeid kopeerida?

Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 07.03.2011 22:41:48 vasta tsitaadiga

ei noh esiteks tahaks nagu bluetoothi kaudu kopeerida asju, pairimise saan ära teha aga siis telefoni näitab arvutist nagu hallina ehk siis ei saa miskit teha taga ja telefonist näitab paired but not connected, nii ja teiseks tahaks miskise manageriga telefoniga möllata nagu see myphone explorer kuid usbiga ühendades installib ära telefoni kuid jällegi see proge ega ükski teine üles ei leia teda, proovitud nii lauaka kui l'äppari taga...
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 08.03.2011 12:10:12 vasta tsitaadiga

USB ühendus töötas mul nii android 2.1-ga kui 2.2-ga.
2.2-ga sain toimima umbes nii:
1) kuskilt settingutest USB-debbuging = off
2) powercontrols widgetist sdcard ikoon sisse lülitada
3) kui arvutiga ühendada siis telefoni ekraanil küsib kas lubada arvutil ühendada või mitte.

(Täiesti plank Windows 7 SP1, mingeid draivereid pole installitud)
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 08.03.2011 15:53:32 vasta tsitaadiga

Probleem oli selles, et ei saadud bluetooth file transfer'it tööle.

Arvutiga ühendamine on täpselt nagu mälupulgaga, väljaarvatud see, et tuleb file transfer sisse lülitada (mida pakutakse sulle peale kaabli ühendamist töötava arvutiga).
tagasi üles
risker
HV vaatleja

sõnum 08.03.2011 17:35:35 vasta tsitaadiga

Mina pidin selleks, et teise telefoniga BT ühendust luua, sellise appi nagu Bluetooth File Transfer installima. Ehk aitab siingi.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 08.03.2011 18:57:23 vasta tsitaadiga

aga kui näiteks tahaks telefoni usbiga või kaabliga kasutada 3g modemina?
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 08.03.2011 19:27:25 vasta tsitaadiga

Läbi kaabli 3g modemi tegemise peaks ZTE Joinme ära tegema aga kaasasolevat versiooni ei saanud käima ja netist tiritud Jaapani omal on Neti funktsioon lukus vms.
Võibolla peab teise ühenduse katkestama, et teda proovida saaks.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 08.03.2011 19:58:53 vasta tsitaadiga

Mind hakkas kogu selle jutu peale see USB modemina töötamise värk huvitama.
Üllatus-üllatus, kogu asi oli meeletult lihtne, vähemalt Froyo ja windows 7 puhul.

Olin valmis juba hakkama toimetama dial-upi seadistamisega aga tuleb välja et seda pole vaja.
Ühendasin telefoni USB kaabliga Win 7 Home Premiumiga arvuti külge, aktiveerisin seadetest "Wireless and networks settings >Tethering and portable hotspot" alt "USB tethering"

Win tiris alla ja installis "REmote NDIS based internet sharing device" draiveri, lülitasin WiFi välja ja ühendus nagu nõiaväel olemas.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 08.03.2011 20:24:32 vasta tsitaadiga

Nii tõesti on.
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 08.03.2011 23:47:30 vasta tsitaadiga

Mis värk selle hardvare acceleraatoriga on?Peab selle kuskilt sisse lülitama, mingi app-i kakkuma vai on ta juba ROM-is sees ja enabled?

Mul muidu froyo r10b rom.

Selline asi ka veel, et kui lülitan Launcher pro sisse siis vastupidiselt siin kirjutatule läheb mul telefon tunduvalt aeglasemaks, läägib mis jube icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
reecebomb
HV vaatleja

sõnum 09.03.2011 00:10:34 vasta tsitaadiga

Lühidalt seiklustest Elisa ja ZTE Blade`ga icon_smile.gif

Vana Samsa aeg sai mõne aasta kasutamise järel otsa, läks veits täitsa rikki ja mõtlesin, et ongi käes aeg muretseda endale näiteks nutitelefon, isegi pidas vana täitsa vapralt ju vastu. Varem ei tahtnud, kuna kõik touchscreen tel. tundusid kuidagi liiga kohmakad ja aeglased, välja arvatud see vahva, aga kallis hammustatud õuna logoga pleier, millega saab helistada ja vist paljaid naisi oli ka võimalik sellega netist piiluda.
Olin õnnega koos, sest Elisal oli pakkuda just selline mobiiltelefon, mida soovisin. Soodne, ent asjalik. Android OS, suur ja hea resoga multi-touch ekraan ja pretensioonitu, kuid stiilne välimus, imo great success!
Niisiis seadsin kuu eest sammud Elisa esinduse poole.

Tahtsin isendile ka reaalselt pilgu enne tehingut peale heita, kuid klienditeenindaja sõnul juhtus nii, et viimane osteti just enne mind ära, aga õnneks juba järgmisel päeval olevat tulemas uus laadung. Juba siis tekkis alateadvuses tilluke kahtlus ja leidsin, et tulen homme uuesti. Jalutasin mõtteid mõlgutades kaubanduskeskuses ringi ja ikkagi mõtlesin ümber.
Läksin esindusse tagasi ja otsustasin, et tulen vana numbriga Tele-2`st üle. See tähendas seda, et peab üle nädala oodama kuni number Elisasse üle tuleb. Oleks telefoni kohe seal samas esinduses olemas olnud , oleks uue numbri teinud, et telefoni koheselt kätte saada, oleks, oleks, Oleks on kuradi paha poiss!

Möödus üle nädala, käes on aeg telefonile järgi minna. Aja kokkuhoiu mõttes helistasin igaks juhuks klienditeenindusse, et teada saada, millises esinduses Blade reaalselt olemas on.
Kurvastuseks vastati, et ZTE telefone hetkel Eesti esindustes saada pole, aga õnneks lähiajal tuleb neid jälle. Soovitati minna igaksjuhuks esindusse broneerima, kui väga kiire on. (täitsa huvitav, et varem mulle ei bronnitud, kuna nutikas5`ga sai liituda ainult läbi selle telefoni). Olin alguses veits pissed, aga hiljem mõtlesin, et pole hullu. Minu vana Sugutung oli vahepeal otsustanud zombina taas funktsioneerida, mälus olevatele numbritele saab ühe nipi läbi tätsa edukalt helistada. Neti eest maksan selle paketiga praegult niisama.

Mõne päega järel läksin siis Elisasse oma uut telefoni bronnima. Seal öeldi, et pole vajadust, sest seekord on tulekul suurem koorem Zte`si, nii et igal juhiul peaks jätkuma. Paluti helistada tuleva nädala esmaspäeval, siis peaks täpne telefoni saabumise kuupäev teada olema, võimalik, et juba selleks ajaks on poodides olema. Asjad liiguvad paremuse poole, mõtlesin selle peale. Kuigi ütles mulle miski, et ma ei saa seda telefoni kunagi. Muidugi veidi murelikuks tegi ka fakt, et Elisa netipoest oli ZTE Blade haihtunud.

Teisipäev (01.03.11) sain infoks, et telefone on oodata kas kohe kohe sel reedel või järgmise nädala alguses.

Friday the 13th (edit 4th) helistasin Elisasse. Vastus, ZTE Blade on otsas ja rohkem neid Elisasse ei tule. Muidugi vabandati ja pakuti võimalus osta Sony Ericcson X8, ainult 10€ kallim.
icon_lol.gif okse.gif icon_lol.gif Ei viitsi siin kohal pikemalt heietada, võib öelda, et kaalusin Elisaga lepingu lõpetamist. Muidugi närvi ajas praegu ka see, et Elisa loosib uhkelt ZTE Blade oma feissbuukis nagu mingi heategija.

08.03.11 neelasin kibeduse alla ja läksin Elisasse ostma telefoni nimega LG P500 (oleks võinud selle X8 asemele panna tegelt), Zte Blade`i oleks tahtnud ikkagi neist kolmest kõige rohkem. Vaatasin ka seda lohutus varianti X8´t. Maineka firma nimest olenemata meenutas X8 mulle neid plastmass mängutelefone, mida äritakse Balta turu putkades. Pluss vastik krudisev plastmass korpus ja androidi võimalustele mittevastav ekraan (No offence X8 omanikud, kindlasti on muidu ok telefon).

surprise!!! onfire.gif Ei lubata LG`d osta, ainult X8`t on võimalik, kui sul on nutikas5 pakett. Ok, siis tuli välja, et otse välja ostes saab küll, aga järelmaksuga ei. Jõudsin kuu jooksul vahepeal lohutuseks muid vidinaid osta ja olin sunnitud ka haiguslehele, seega cash mõnda aega njetu. Timing strikes again!
Igal juhul klient tahab osta algsest telefonist, millega odava hinna läbi oma kliendiks meelitati (siiski tuli välja, et ZTE Blade oli hinna poolest maailma kallim Eestis), kallimat telefoni, kuid ei lubata icon_rolleyes.gif.

FAKK JEEEAAH bananadance2.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 09.03.2011 00:20:55 vasta tsitaadiga

reecebomb,

Mina sinu asemel küsiksin küll rahad tagasi (seni makstud paketi eest) + ka mingi hüvitise/boonuse.
See ei ole normaalne käitume, vaid ilmselge kliendi petmine.

Kui järgi ei anta, kolid kodinad mujale üle. Kui viitsimist on siis kurdaks muret ka kuhugile tarbjakaitse ametisse... Iseasi kui pidavad tõendid sul on (suuline jutt või ka mingeid emaile).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
reecebomb
HV vaatleja

sõnum 09.03.2011 01:32:34 vasta tsitaadiga

tomz,

ega see vist ei ole jah normaalne käitumine, meeleolu on üsna nigel, kui sellele mõelda, arvan, et pole ainuke keda ninapidi veeti. Aga mäletan, et siis oli ikka nati vastikum tunne kui tutikas telefon ära varastati, nii et oleks võinud veel hullemini minna hehe.
Hüvitiste ja kaebuste suhtes ei oska kellegi käest küsida. Vaesel klienditeenindajal ei ole vastavat voli, ja ei ole ka selles jamas süüdi, tema toimetab ülevalt poolt antud käskude järgi. Klienditeenidajale ütlesin muidu küll, et miks ma pean inerneti eest maksma, kui seda kasutada ei saa. Ta tõi välja võimaluse kasutada seda mingi teise telefoniga. Mul pole ju rohkem telefone jopakolla küll!
Ja üleval pool ma kardan, on neil suht suva. Peaasi, et statistika on positiivne. Muidugi peaks anda neile võimaluse tõestada vastupidist.
Kõik on vestlused on olnud suulised, seega tõendeid ei ole.
Üks oluline fakt siiski on, et selle paketiga sai liituda sellel perioodil ainult koos ZTE Blade`ga, kuigi mingit paberit mul otseselt telefoni kohta pole.
Eks ma natuke aega veel kaalun seda kolimise asja, praegu mingit head varianti teistes teenusepakkujate poolt vist ei paista olevat. Mõnes mõtted mulle Nutikas5 pakett täitsa meeldib (kui oleks vastav telefon.)
Keegi Nymmik mainis siin, et kohe on tulemas mingi vingem variant selle paketiga?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 09.03.2011 01:36:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Üks oluline fakt siiski on, et selle paketiga sai liituda sellel perioodil ainult koos ZTE Blade`ga, kuigi mingit paberit mul otseselt telefoni kohta pole.

Tadaa
Aga palun koli nüüd üle Elisa teemasse.
tagasi üles
pappel
HV vaatleja

sõnum 09.03.2011 01:43:47 vasta tsitaadiga

ai ai, see nüüd küll kurb uudis, endalgi oli plaanis homme (täna) Elisasse minna ja P500 koos selle nutipaketiga ära võtta kuna ZTE Blade-st jäin ilma.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
csprtl
HV vaatleja

sõnum 09.03.2011 13:46:51 vasta tsitaadiga

Vaatasin ka Cyangemodi üle. Üldmulje on hea. kuid peale kõnet musta ekraani vaadata oli kuidagi igav. Seega läksin Modaco peale tagasi, kuni stable välja tuleb. Kiiruga vaadates wifi tethering võimalust ei leidnud. Ehk tuleb enne seda kuskilt mingit sisse lülitada, Ootame ja vaatame siis uuesti
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 09.03.2011 15:00:03 vasta tsitaadiga

Mul on peal Modaco r12
USB ja wifi tethering on mõlemad täpselt seal kus varem kirjeldasin.
Portable WLAN Hotspot on nimi.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
csprtl
HV vaatleja

sõnum 09.03.2011 15:25:19 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
Mul on peal Modaco r12
USB ja wifi tethering on mõlemad täpselt seal kus varem kirjeldasin.
Portable WLAN Hotspot on nimi.

Modacol jah, kuid Cyangemonil oli seal vaid USB tethering, Wifi kioha peal laiutas tühjus
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
karumõmm
HV vaatleja

sõnum 09.03.2011 15:58:46 vasta tsitaadiga

csprtl kirjutas:

Modacol jah, kuid Cyangemonil oli seal vaid USB tethering, Wifi kioha peal laiutas tühjus

CM7 wifi tetherit veel miskipärast sees ei ole, aga on eraldi app olemas, proovisin, töötab väga hästi: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/333652/cm7-wifi-tethering/ (lihtsalt CW-ga installida, need keerulisemad sammud on vana meetod, mida pole vaja kasutada).

CM7 on äge, aga praegu ise ikkagi FLB-Froyo peal tagasi, see must ekraan pärast kõnet on minu jaoks ka natuke liig icon_smile.gif.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 09.03.2011 20:07:09 vasta tsitaadiga

Tuli siis esimene arve (peale liitumistasu) ning oh üllatus, surfatud 2 116 689 kilobaiti = 2 067.0791 megabaiti. icon_lol.gif
Seda siis ainult telefoniga.Ilma paketita ei kujutaks ettegi sellist arvet.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  ZTE Blade mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 73, 74, 75  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.