Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hydsekas
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.03.2011 00:26:39 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on kogemust, kuidas elionilt vdsl teenust saada või infot kuna see tavaklientidele tuleb. Tean, et kapist kust mulle juhe tuleb on juba vdsl sees. Elioni esindusest küsisin, aga sealt klienditeenindaja ei osanud midagi sellekohta öelda. Oleks ka tahtmine natuke kiiremat netti koju saada, Praegu on ka 3digiboxi taga ja pilt ei haki ega midagi aga nett sureb selle kätte ära.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Spezz
HV veteran

sõnum 09.03.2011 12:12:02 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
piisab vaid teine võrkari MAC muuta + VLC ja peaks töötama.
Aga peab vist iga kanali panema striimima eraldi. Teine võimalus 1 striim ja mingi logmein vms rakendus millega logid enda koduarvutisse ja muudad sealt kanalit kui tarvis...

Niih, koduses masinas VLC'ga vaatamine toimib.
Aga kuidas nüüd VLC nii seadistada, et väljastpoolt kodu saaks kah vaadata?

Edit:
Jeah, iga kanal eraldi või siis RDP'ga kanalivahetus.
Veider, et .m3u(sisaldab kanalite listi) streamimine ei tööta =/
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 67
tagasi üles
Ramones
HV Guru
Ramones

sõnum 09.03.2011 12:15:18 vasta tsitaadiga

hydsekas, võta ühendust ärilahenduse toega: arikliendid@elion.ee.
Hinnad on aga pehmelt öeldes "krõbedad". Ilma käibemaksuta kuutasud: http://arikliendid.elion.ee/index.php?page=0&subpage=0
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
hydsekas
HV kasutaja

sõnum 09.03.2011 16:58:03 vasta tsitaadiga

eriti rohkem selle eest maksta ei tahaks, kuna korteris inimesed saavad 100/20 netti sama raha eest mille eest mina 12/1. Elion võiks juba tulla välja vdls lahendustega kodukasutajatele.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 09.03.2011 22:15:56 vasta tsitaadiga

hydsekas kirjutas:
eriti rohkem selle eest maksta ei tahaks, kuna korteris inimesed saavad 100/20 netti sama raha eest mille eest mina 12/1. Elion võiks juba tulla välja vdls lahendustega kodukasutajatele.

Elionil läheb veel aega enne kui hüperkiire majadesse kolib, kiirem ja töökindlam lahendus oleks ikka ise korrusmajja kolida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 10.03.2011 09:17:17 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
hydsekas kirjutas:

Elionil läheb veel aega enne kui hüperkiire majadesse kolib, kiirem ja töökindlam lahendus oleks ikka ise korrusmajja kolida icon_biggrin.gif

icon_lol.gif Eks ta ole jah... pigem tasub lootus panna ADSL2+ arengule.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 10.03.2011 09:53:12 vasta tsitaadiga

hydsekas kirjutas:

Nii ta kahjuks on, WiMAX sama kallis aga veel aeglasem.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 11.03.2011 10:14:58 vasta tsitaadiga

Viibin momendil Pöltsamaal ja äiapapa siin hädas. Kuna ma ise ei ole digiboxide ja telekate peale just kibedam käsi, siis uurin siit nõu, ehk oskab keegi avitada.

Anti vana Amino digiboxi asemele uus VIP 1003 digibox. Telekaks on Philips 42PFL7404H/12.
Nimelt Aminoga ei olnud pildi paikapanemisega, et musti ääri ei teki, mingeid probleeme. Uue digiboksiga pidavat pea iga kanal jamama ja pilt ei lähe enam ise automaatselt paika.
Täpselt ei oska öelda. Igatahes häiris see teda nii palju, et pani vana Amino tagasi nüüd, et saaks inimlikult vaadata.

Küsimus siis oleks, et kas ma saaks selle uue VIP1003 talle kuidagi omast tarkusest paika timmida või ei hakka parem näppima ja las jääda vana Amino.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 11.03.2011 11:12:31 vasta tsitaadiga

kui sa mõtled seda, et telekas kaotab ise mustad ääred ära zoomides, vähendades pilti automaatselt, siis seda yle hdmi minu teada teha ei saa.
Vana aminoga saab seda küll teha. Tähtsamad kanalid saad paika panna motorola seadete alt- letterbox, originaal jne. aga see ei ole päris see, mida äia philips ise teeb amino otsas

Vähemalt mu isal oli sama kamm philipsiga, aga nüüd ta juba harjunud sellega thumbs_up.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 11.03.2011 12:27:06 vasta tsitaadiga

ka mina pole rahul VIP1003 ja Philipsi koostööga.
Enne IPTV-d tuli majja Elioni kaabelTV, mida Philips ise vastu võttis ja siis oli pilt kenasti automaatselt paigas.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 11.03.2011 12:45:33 vasta tsitaadiga

Kellelgi teisel ka Elioni 100mbit ühendusega allalaadimiskiirused ebastabiilsed on? Näiteks FTP'st sikutades kõigub kiirus metsiku kiirusega 700kb/s - 2mb/s vahel. Üleslaadimiskiirus on aga stabiilne, kasutan võrku üksi. Kuidas on ka lood Elioni poolt pakutava TG784 ruuteriga, kas selle maksimaalne kiirus ongi 2mbps?
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 109
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 11.03.2011 12:57:01 vasta tsitaadiga

centraaL kirjutas:
Kellelgi teisel ka Elioni 100mbit ühendusega allalaadimiskiirused ebastabiilsed on? Näiteks FTP'st sikutades kõigub kiirus metsiku kiirusega 700kb/s - 2mb/s vahel. Üleslaadimiskiirus on aga stabiilne, kasutan võrku üksi. Kuidas on ka lood Elioni poolt pakutava TG784 ruuteriga, kas selle maksimaalne kiirus ongi 2mbps?

Kindlasti ei ole 2mbps. Tee www.speedtest.net kiirustest ära ja kui leiad mingil suvalise eesti lehel suurema faili, võid prooviks selle alla tirida, et näha mis kiirusega tuleb
Kusagil mingi kala sul

tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 11.03.2011 13:40:19 vasta tsitaadiga

Lisaks küsiks, et kas proovid kaabli või wifiga?

Mul endal on 100/20 hüperkiire ning kiirused on 5+ igast asendist. Ruuteriks on hetkel küll 789 kuid 784jaga oli ka OK.

KillerXP kirjutas:
ega see 789VN niipalju sind aita midagi, gigabit ethernet porte oleks vaja, viimased 2-3 aastat ootan juba neid aga arengut pole näha olnud.
Jäi silma, et TG799n (mis võiks teoreetiliselt olla 789 järeltulija) on ühe gigabitt LAN pordiga.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 11.03.2011 13:46:58 vasta tsitaadiga

strohher kirjutas:
Viibin momendil Pöltsamaal ja äiapapa siin hädas. Kuna ma ise ei ole digiboxide ja telekate peale just kibedam käsi, siis uurin siit nõu, ehk oskab keegi avitada.

Anti vana Amino digiboxi asemele uus VIP 1003 digibox. Telekaks on Philips 42PFL7404H/12.
Nimelt Aminoga ei olnud pildi paikapanemisega, et musti ääri ei teki, mingeid probleeme. Uue digiboksiga pidavat pea iga kanal jamama ja pilt ei lähe enam ise automaatselt paika.
Täpselt ei oska öelda. Igatahes häiris see teda nii palju, et pani vana Amino tagasi nüüd, et saaks inimlikult vaadata.

Küsimus siis oleks, et kas ma saaks selle uue VIP1003 talle kuidagi omast tarkusest paika timmida või ei hakka parem näppima ja las jääda vana Amino.
Pane Scartiga näiteks. HDMIga saadab motorola need 4:3 kanalid välja 16:9 kanalitena (ehk siis lisab automaatselt vasakule ja paremale mustad ääred) ning seepärast telekas ei venitagi ega tee midagi kuna tema arusaamist mööda on juba puhas 16:9 olemas.
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 11.03.2011 14:37:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Pane Scartiga näiteks

midagi rumalamat ei taha välja mõtelda? mis sest, et mul on garages s-class mersu, sõidan ikkagi sigulliga

minul motorola toimib 32 tollise Philipsi taga igasugu tõrgeteta ja pole mingeid musti alasid ning ei pea jamama.

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 11.03.2011 14:42:44 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
tsitaat:

Pane Scartiga näiteks

mis sest, et mul on garages s-class mersu, sõidan ikkagi sigulliga
No aga sõida kui huvi on icon_rolleyes.gif

Ja kui Amino 110 nagunni sedaviisi teleka taga on siis ilmselt juba selle pildiga harjutud.

psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 11.03.2011 17:29:50 vasta tsitaadiga

psydeblo kirjutas:
A.S. kirjutas:
Muu ilmselt ei aita kui et pead käsitsi panema WiFi junnile pisema "meetrika" kui normaalsele võrgukaardile.
http://support.microsoft.com/kb/299540
Muidu XP otsib ikka kiiremat netti/adapterit ja sinu WiFi teda eriti ei huvita.

Tänud, töötab kenasti nii thumbs_up.gif
Aga VLC'ga ei saa pilti kätte, eeldan, et ta tahab WiFi kaudu pilti saada. Kas kuskilt muuta ei anna, mis adapterit ta kasutab? Ise ei leidnud ja google ei suutnud ka eriti aidata.

Nüüd siis taoline jama W7 otsas. Meetrika on paigas ja mac'id muudetud, kõik töötab nagu peab, aga surfata ei saa. Kui panen kaabli võrkarile järgi, jäävad MSN ja torrent töösse ja saab telepilti ka vaadata, aga surfata ei saa. Näiteks www.neti.ee ei lähe, aga neti lehele ip järgi läheb: http://195.50.209.245/
Kus ma võiks mingit linnukest otsida selle jama vastu?
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 11.03.2011 17:35:25 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
centraaL kirjutas:

Kindlasti ei ole 2mbps. Tee www.speedtest.net kiirustest ära ja kui leiad mingil suvalise eesti lehel suurema faili, võid prooviks selle alla tirida, et näha mis kiirusega tuleb
Kusagil mingi kala sul

Ma olen seda kõike juba teinud, kaabliga on asi alati 5+, aga WiFi pealt ei pigista üle 2mbps välja. Üheks põhjuseks muidugi sitt ruuter, aga vähemalt 3-4mbps ootaks siiski sellelt.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 109
tagasi üles
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 11.03.2011 20:56:16 vasta tsitaadiga

centraaL kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
centraaL kirjutas:

Kusagil mingi kala sul

Ma olen seda kõike juba teinud, kaabliga on asi alati 5+, aga WiFi pealt ei pigista üle 2mbps välja. Üheks põhjuseks muidugi sitt ruuter, aga vähemalt 3-4mbps ootaks siiski sellelt.

3 pulka wifi levi ... kiiruseks ruuteri vahel näitab wifil 48mbps ja speedtest 21mbps alla ja 19 ülesse
(g standardi wifi 54mbps ühenduse puhul jääbki wifi laeks kuskil see 23~25mbps)
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 12.03.2011 03:13:57 vasta tsitaadiga

psydeblo kirjutas:
psydeblo kirjutas:
A.S. kirjutas:
Muu ilmselt ei aita kui et pead käsitsi panema WiFi junnile pisema "meetrika" kui normaalsele võrgukaardile.
http://support.microsoft.com/kb/299540
Muidu XP otsib ikka kiiremat netti/adapterit ja sinu WiFi teda eriti ei huvita.

Tänud, töötab kenasti nii thumbs_up.gif
Aga VLC'ga ei saa pilti kätte, eeldan, et ta tahab WiFi kaudu pilti saada. Kas kuskilt muuta ei anna, mis adapterit ta kasutab? Ise ei leidnud ja google ei suutnud ka eriti aidata.

Nüüd siis taoline jama W7 otsas. Meetrika on paigas ja mac'id muudetud, kõik töötab nagu peab, aga surfata ei saa. Kui panen kaabli võrkarile järgi, jäävad MSN ja torrent töösse ja saab telepilti ka vaadata, aga surfata ei saa. Näiteks www.neti.ee ei lähe, aga neti lehele ip järgi läheb: http://195.50.209.245/
Kus ma võiks mingit linnukest otsida selle jama vastu?

Paistab DNS'i probleem olema. Kuna sarnast setupi käepärast pole, siis ei saa katsetada, mis seaded täpsemalt mõjutavad.
Käsitsi ip'd-dns'id määrata, siis ei tee paremaks?

weasel
HV Guru
weasel

sõnum 16.03.2011 14:03:33 vasta tsitaadiga

Küsimus Motorola digiboksi kohta. Specsis on kirjas, et toetab DLNA-d. Kas see tähendab, et kui mul on kaabel ikkagi seal 3 või 4 augus, siis ma põhimõtteliselt DLNA võimalusi kasutada ei saa, kuna sealt tuleb digitv striim vms?
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 16.03.2011 14:08:10 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Küsimus Motorola digiboksi kohta. Specsis on kirjas, et toetab DLNA-d. Kas see tähendab, et kui mul on kaabel ikkagi seal 3 või 4 augus, siis ma põhimõtteliselt DLNA võimalusi kasutada ei saa, kuna sealt tuleb digitv striim vms?
Unusta ära, elioni soft ei toeta seda.
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 16.03.2011 16:44:28 vasta tsitaadiga

Ok, sebisin ka Motorola digiboxi omale ja loomulikult ka HDMI kaabli. Nüüd olen ka hädas (HD kanaleid tellitud pole, see Objekt 2011 on HD formaadis juba niisama olemas) aga ei saa aru milline valik seadete alt oleks õige? Mis vahe on algatuseks 720p vs 720i ja nagu ma aru saan siis kõrglahutusega on 1080p vs 1080i. Endal on mingi noname Full HD teler aga kas Elion edastab Full HD pilti või HD Ready pilti (720) Tahaksin, et seaded oleks paigas, ei viitsi enne HD kanaleid tellida ja maksta nende eest, kui rumal olen ja pügada võin saada. Aitäh icon_smile.gif
somnambuul
HV veteran

sõnum 16.03.2011 17:07:47 vasta tsitaadiga

Minul on väljund pandud 1080p/50 peale ja igasugune pilt on hea.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 16.03.2011 17:28:25 vasta tsitaadiga

SD kanalid tulevad 576
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 16.03.2011 17:35:59 vasta tsitaadiga

Kui telekas on fullhd ehk 1080, siis kuskil tuleb upscale teha, ehk siis proovimise küsimus, kumb sellega paremini hakkama saab, kas digibox või telekas.
tagasi üles
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 16.03.2011 23:57:11 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
SD kanalid tulevad 576

ja HD peaks olema 1080i (mitte p)
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 17.03.2011 00:26:38 vasta tsitaadiga

Laizk kirjutas:
p2ep kirjutas:
SD kanalid tulevad 576

kas i polnud mitte siis kui teler on hd ready ja p siis kui on fullhd ehk 1920x1080p(pix)
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 17.03.2011 00:28:06 vasta tsitaadiga

Aga telekanalites edastatav 1080 pilt on nii või naa i, mitte p.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 17.03.2011 00:30:57 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:
Laizk kirjutas:
p2ep kirjutas:
SD kanalid tulevad 576

kas i polnud mitte siis kui teler on hd ready ja p siis kui on fullhd ehk 1920x1080p(pix)

HDRediii televusserid on need 13xx*768 või midagi resoga televusserid.

Teleri paneelil pole mingit i ega p, on kindel reso.

i ja p on videosignaali pärusmaa.

viimati muutis salatoimik 17.03.2011 00:32:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 17.03.2011 00:32:07 vasta tsitaadiga

interlaced/progressive
tagasi üles
skoop
Kreisi kasutaja
skoop

sõnum 17.03.2011 00:52:59 vasta tsitaadiga

Teema, mis siit on juba ilmselt korduvalt läbi jooksnud, aga ei suuda nende 550lk seast leida:
Üle pika aja ühendasin tg585 ruuteri arvutiga ja vaatasin läbi VLC digitv-d. Oma üllatuseks nägin kõiki kanaleid.
Täna proovisin uuesti, nüüd olid vaadatavad ainult need mõned krüpteerimata (või mis see õige termin on?) kodumaised kanalid.
Küsimus on, et kas tegu oli lihtsalt juhusega või on VLCga võimalik kuidagi ka kõiki kanaleid näha?
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
lamp
HV Guru
lamp

sõnum 17.03.2011 01:00:14 vasta tsitaadiga

tegu oli juhusega. midagi sätiti elionis ümber ja krüpto oli maas. on varem ka juhtunud.
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 17.03.2011 11:12:42 vasta tsitaadiga

Elioni digiboksi käivitumine võtab üha enam aega: http://www.epl.ee/artikkel/594516
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.03.2011 11:35:23 vasta tsitaadiga

kas elioni salvestamisteenust saab tellida ka yheks päevaks või peab maksma terve kuu eest ?
teemapakette saab ju päeva kaupa võtta. icon_rolleyes.gif
äkki keegi siin testinud seda icon_rolleyes.gif

tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 17.03.2011 12:04:55 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Elioni digiboksi käivitumine võtab üha enam aega: http://www.epl.ee/artikkel/594516

Mingid tüübid siin teemas väitsid ju kunagi et amino on kiirem kui motorola icon_eek.gif

somnambuul
HV veteran

sõnum 17.03.2011 12:44:19 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
weasel kirjutas:

Mingid tüübid siin teemas väitsid ju kunagi et amino on kiirem kui motorola icon_eek.gif

Standby-st tuleb motorola kiiremini üles, bootimine on aminol kiirem. Aga tihti sa ikka boodid?
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 17.03.2011 13:27:33 vasta tsitaadiga

Mina sain motorola boxi, ja see OOTA teade ilmub murdosa sekundiks ekraanile. Üldine käivitumine on suhteliselt pikk-ehk sama nagu amino boxigagi. Aga klassikaliselt helde selle loo juures on tõsiasi, et motorolaga on menüüdes liikumine ikka superkiire. Kanaleid kerides puldiga toimub reageerimine nagu silmapilkselt võrreldes vana aminoga. Lisaks MENU nuppu vajutades tuleb välkkiirelt menüü lahti jne... thumbs_up.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.03.2011 13:52:35 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Mina sain motorola boxi, ja see OOTA teade ilmub murdosa sekundiks ekraanile. Üldine käivitumine on suhteliselt pikk-ehk sama nagu amino boxigagi. Aga klassikaliselt helde selle loo juures on tõsiasi, et motorolaga on menüüdes liikumine ikka superkiire. Kanaleid kerides puldiga toimub reageerimine nagu silmapilkselt võrreldes vana aminoga. Lisaks MENU nuppu vajutades tuleb välkkiirelt menüü lahti jne... thumbs_up.gif

Jah paraku see ei offseti käivituskiirust, seega kokkuvõttes tulemus sama.
Muidugi irooniline, et uuem protsessor.Rohkem RAM-i jne aga raip stardib sama või veel aeglasemalt kui amino icon_lol.gif thumbs_down.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 17.03.2011 14:37:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Jah paraku see ei offseti käivituskiirust

Offsetib küll, kuna vähemasti minul pole boxi vaja iga päev ülesse bootida ja kuus 1-2 x pole probleem... icon_rolleyes.gif

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 17.03.2011 15:08:23 vasta tsitaadiga

ee nojah et siis pikem või mis icon_razz.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 17.03.2011 15:16:01 vasta tsitaadiga

#

viimati muutis Kaarta 15.01.2016 20:08:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.03.2011 15:47:10 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
ee nojah et siis pikem või mis icon_razz.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Kuidas sul 1:10 läheb?.Mul läheb 52sek (samuti K2 ja viimane tarkvaraversioon) ja mu õel veel see motoromu oli, siis passis vähemalt minuti ainuüksi kolmanda palli peal mis viis kogu startupi päris pikaks icon_rolleyes.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 17.03.2011 15:52:24 vasta tsitaadiga

ei tea öelda, võimalik et ka ruuter mängib oma rolli (mingi 4 aastat vana või sinna kanti ST780WL)
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 17.03.2011 16:12:21 vasta tsitaadiga

Keegi võiks standbyst võrdluse ka teha.
p2ep
HV veteran

sõnum 17.03.2011 16:28:00 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Keegi võiks standbyst võrdluse ka teha.

Mtorola VIP 1003 - 1 sek, Amino 110 - 16 sek
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 17.03.2011 16:55:38 vasta tsitaadiga

Standby jah motorola suht kohe, aminoi näitab pikalt sinist vaid
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.03.2011 18:05:09 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Standby jah motorola suht kohe, aminoi näitab pikalt sinist vaid

Jah seda võin kinnitada icon_wink.gif

tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 17.03.2011 20:37:47 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Lisaks MENU nuppu vajutades tuleb välkkiirelt menüü lahti jne... thumbs_up.gif

Oma puldiga on Motorola suht käbe. Logitech Harmonyga aga saab iga nupulevajutusega end halliks oodata.

tagasi üles
silks
HV kasutaja
silks

sõnum 17.03.2011 21:42:15 vasta tsitaadiga

Saan ma õgesti aru et enam isegi eesti kanaleid arvutist vlc playeriga ei näe?Sai ca aasta tagasi kasutatud seda võmalust,kuid nüüd proovides asi enam ei toimi.Ruuteriks thompson st546.Plaanis 1 vana kast ainult telku vaatamiseks kööki ehitada.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.