Kui pikemalt mängida ja niisama kruiisida, siis kuuleb raadiost päris häid laule. Et noh, ei mängi ainult need mõned üksikud põhilood. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Sama siin.Justkui kiirust tuleks juurde kui see laul kõlab.Lisaks esimest korda see laul kõlas jäin esimest korda pollaritele vahele mängus
Laadisin 320kbps versiooni üles keda huvitab (otsisin endale ülesse mingi aeg tagasi): http://www.mediafire.com/?az7za52ilars8tu
viimati muutis Tomorrow 12.04.2011 06:55:09, muudetud 3 korda
Sama siin.Justkui kiirust tuleks juurde kui see laul kõlab.Lisaks esimest korda see laul kõlas jäin esimest korda pollaritele vahele mängus
Laadisin 320kbps versiooni üles keda huvitab (otsisin endale ülesse mingi aeg tagasi): http://www.mediafire.com/?wm3l2yioa0icbih
Oh tänud, tõmbasin arvutisse. Minu arust ka kõige normaalsem lugu, nendest vähestest mis seal mängus on!
Sai isegi tehtud klubi kõigile kes online-is mängivad. Club Estonia peaks nimi olema Kahjuks on mäng veel päris vigane. On oodata kohe kohe uuendus ka seega peaks online osa paremaks muutuma _________________ Elu on elamiseks!!!
Sa mõtled "Device" alt?
Mul ka ei tuvasta, ei gamepadi ega rooli. Samas nuppude alt saab kenasti rooli paika panna, left - keerad rooli vasakule jne. Selles mõttes, et töötab
Sa mõtled "Device" alt?
Mul ka ei tuvasta, ei gamepadi ega rooli. Samas nuppude alt saab kenasti rooli paika panna, left - keerad rooli vasakule jne. Selles mõttes, et töötab
Deadzone-ga on mingi jama vahel. Ja piduril on ainult on-off funktsioon. _________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski!
Pidur on ülitundlik küll, aga päris on-off ta ei olnud. Heaks muidugi seda ei saanud.
Algus oli jama, et pedaalid olid combinated mingil põhjusel, aga no selle sai Logitechi oma programmiga ära muuta.
Tra audi R8 on täitsa per*es auto, vähgi hoopealt pidurdada ja läheb võssa
Umm kas sa mõtled seda R8t, mida pead tegema driving convoy käigus või seda mille poest ostad? Too driving convoy oma on mingi imelik... täpselt aru ei saanudki mis teema slelega oli aga see käitus jube imelikult, ujus teel, pidurdades kadus, kurvides võis kippuda kaduma... samas poe oma, mille ostsin on alati korralikult käes olnud ja sellega pole üldsegist probleeme olnud. Suhteliselt hea masin hea raha eest ja äärmiselt lihtsasti juhitav peaks ka mainima otsa kuna tegu 4-veolisega.
viimati muutis KillerXP 07.03.2011 13:28:20, muudetud 2 korda
No see on ikka pigem sõitjas ja sõidustiilis kinni, mitte autos. Ise saan suht lihtsalt praktiliselt iga autoga ja iga raskustasemega hakkama (kasutan pulti ja gaas/pidur on nupu mitte kangiga).
Umm kas sa mõtled seda R8t, mida pead tegema driving convoy käigus või seda mille poest ostad? Too driving convoy oma on mingi imelik... täpselt aru ei saanudki mis teema slelega oli aga see käitus jube imelikult, ujus teel, pidurdades kadus, kurvides võis kippuda kaduma... samas poe oma, mille ostsin on alati korralikult käes olnud ja sellega pole üldsegist probleeme olnud. Suhteliselt hea masin hea raha eest ja äärmiselt lihtsasti juhitav peaks ka mainima otsa kuna tegu 4-veolisega.
No see on ikka pigem sõitjas ja sõidustiilis kinni, mitte autos. Ise saan suht lihtsalt praktiliselt iga autoga ja iga raskustasemega hakkama (kasutan pulti ja gaas/pidur on nupu mitte kangiga).
Mul on hea meel su pärast, aga sekundeerin eelmistega - see convoy R8 ajas ikka mõnuga närvi mustaks (eriti seepärast, et ma jätan suitsetamist maha atm ).
Mingi Ascari (kollane A1 klass) oli hardcore tasemel suht porr minema saada kohalt ja ka 3-käiguga sai veel kurvides saba ette visatud. Tegelt tahtsin hoopis selle auto kohta öelda, et poes on andmed puusse pandud, seal vist kiirendus 2,8 ja kiirus mingi 350+, mina sain max 333 ilma tuuninguta ja siis oli piirajas kinni.
Päris paljudel autodel jääb arusaamatuks, et milleks neil nii palju käike on, kui nt 5-käiguga saab Mersu jeepiga 288 juba kätte, siis läheb veel 6-käik, mis võtab käiguvahetuse ajaks kiiruse natuke maha ja max kiirus on ikkagi 288.
6. käik on ökonoomsuse ja mootori säästmise huvides. Saab madalamate pööretega sõita. Viiendaga on ilmselt pöörded piirajas kui 288km/h sõidad. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
mõnedel masinatel on nii, et neid tuunides on see pikk viimane käik jällegi kasulik
Aston Martin DBS nt
tuunimata masinal on tuim ja mõttetu kuid tuunides, hoopis teine asi
Vaatasin, kuidas sõber stock masinaga kimas ja kimas ning kohati sai pähe vastastelt!
viskas siibrisse ning lükkas teise astme tuuningu peale ja vopppaaaaaaaa - masin näitab küll mingi 319km/h vist? kuid kimab sellest vähemalt 10km/h kiiremini
räägin sõbrast, kuna mul endal ei ole kasti/läpakat, mis seda mängu mängida võimaldaks
viskas siibrisse ning lükkas teise astme tuuningu peale ja vopppaaaaaaaa - masin näitab küll mingi 319km/h vist? kuid kimab sellest vähemalt 10km/h kiiremini
räägin sõbrast, kuna mul endal ei ole kasti/läpakat, mis seda mängu mängida võimaldaks
No nii palju kui mina sõitnud olen, siis läheb iga auto ~+10 km võrreldes sellega, mis poes andmed on. (v.a. mõned erandid)
palju sul neid vaja on ? lugusi naguinii seal mingi 10 healjuhul kokku vist
ei tea mis värk mul selle mängu laagima pani nädal tagasi aga nüüd korras kuigi ikka erilist viitsimust mängida pole
vihma sajab vist ka ainult ibizal sest senimaani pole ma veel näinud et seda juhtuks oahu saarel
hetkel üldse suht nigel midagi mängida sest muusikakeskus viskas otsad ja heli on aint läbi klappide
pean mingi kõlarite komplekti ostma ja ainuke mis siiani on silma jäänd millel on juhtmevaba kaugjuhtimis pult on microlab fc-550
Sellel convoy R8-l on ilmselgelt midagi viga. Samas naine ütles ju, et auto on vaja teenindusse viia.
Sellel convoy R8-l on ilmselgelt midagi viga. Samas naine ütles ju, et auto on vaja teenindusse viia.
See convoy r8 on 4.2 v8, poes müüdav on 5.2 v10 sellepärast nad nii erinevalt käituvadki. Video räägib enda eest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.