Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ninzor
HV veteran
|
03.03.2011 15:57:48
|
|
|
Infoks veel niipalju, et 2.3 ja 3.0 ei ole otseselt võrreldavad.Lihtsalt tablet'ite Android'i arendus käib paralleelselt mobiiltelefonide omaga ning nende numeratsioon on segadust tekitav.
2.3 Gingerbread on n.ö. tavaline Android mobiiltelefonide jaoks.
3.0 Honeycomb on vaid tablet'ite jaoks ning UI erineb osati päris suuresti mobiiltelefonide omast.
Kunagi mõlemad versioonid peaks põimuma üheks (4.0 näiteks).
Kõige lihtsamini seletaks ma ta lahti nii, et 3.0 Honeycomb on ümberehitatud 2.3, et ta oleks sobivam tablet'itele.
Mobiiltelefonide 2.3'mest ei ole tulemas oma 3.0'i, vaid hüpatakse kohe üle näiteks 3.2'le.
PS:Victor Von Zeppelin'i CM7 Nightly 12 on saadaval.
|
|
Kommentaarid: 220 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
03.03.2011 16:11:47
|
|
|
kui 2.3st tuleb selline variant välja mis tõesti töötab kenasti kõik ja ei söö akut ära jne võiks keegi hõigata, hetkel siiamaani 2.1 originaali peal ja ei tahaks proovima hakata suvalisi versioone, kui siis tahaks panna korra ja miskit uut ja korralikku =)
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
03.03.2011 16:36:58
|
|
|
Panin selle End button behavior aku teema peale, ning tundub, et asi on ikka väga palju parem. Juba teist päeva seisab mul idles, vast mingi 15minti olen kokku wifit kasutanud. Igal juhul parem tulemus kui enne. Tegin küll backupi ära ja mõtlesin 2.3 peale, aga ei viitsi hetkel eriti aretada, hetkel kõik toimib suht hästi ja ei hakka vahetama. Kui 2.3-st esimene rc tuleb, siis peaks vist peale panema.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
03.03.2011 17:32:47
|
|
|
Kas hetkel kuskil müügis ka on praegu ja kohe?
Elisas lubati ebamäärased see nädalalõpp- järgmise algus ... vms..
Alo.Ko kirjutas: |
Ma avatasin täna, et kaamera "klaasil" juba mõra sees kuigi nagu visanud pole telefoni ega teravate esemeta koos tassinud. Nüüd tuleb vaid loota, et kott saabub enne kui veel midagi katki läheb. |
Iseenesest täitsa tulnud mõra? Kõlab kuidagi creepy'lt
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
03.03.2011 18:51:55
|
|
|
iceincube kirjutas: |
Kas hetkel kuskil müügis ka on praegu ja kohe?
Elisas lubati ebamäärased see nädalalõpp- järgmise algus ... vms..
Alo.Ko kirjutas: |
Ma avatasin täna, et kaamera "klaasil" juba mõra sees kuigi nagu visanud pole telefoni ega teravate esemeta koos tassinud. Nüüd tuleb vaid loota, et kott saabub enne kui veel midagi katki läheb. |
Iseenesest täitsa tulnud mõra? Kõlab kuidagi creepy'lt |
Kuidagi tekkinud jah. Pole kukkunud ega midagi. Kõige tõenäolisemalt on tekkinud siis, kui tagumist katet olen ära võtnud ehk.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
2 :: |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
sanwert
HV vaatleja
|
03.03.2011 19:07:21
|
|
|
Kuna Eestist Blade saada pole, siis mõtlesin ebay peale. Kui osta ebay.uk'st zte blade/san francisco orange, mis on unlockitud, kas panen siis lihtsalt oma SIMkaardi sisse ja töötab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
interes
HV kasutaja

|
03.03.2011 19:41:28
|
|
|
sanwert, Jah töötab.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
04.03.2011 01:30:53
|
|
|
Alo.Ko, muretsen kuna kavas telefoni kasutada suht aktiivselt ka sports trackerina.
Loodan, et nii õrn ikka pole
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Härra
Kreisi kasutaja

|
04.03.2011 06:39:01
|
|
|
interes kirjutas: |
sanwert, Jah töötab. |
ja isegi kui ei tööta annab selle tööle panna
_________________ 13700kf, z73, 4070ti, 64gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
panic
Kreisi kasutaja

|
04.03.2011 10:11:14
|
|
|
Chaza! kirjutas: |
Panin selle End button behavior aku teema peale, ning tundub, et asi on ikka väga palju parem. Juba teist päeva seisab mul idles, vast mingi 15minti olen kokku wifit kasutanud. Igal juhul parem tulemus kui enne. Tegin küll backupi ära ja mõtlesin 2.3 peale, aga ei viitsi hetkel eriti aretada, hetkel kõik toimib suht hästi ja ei hakka vahetama. Kui 2.3-st esimene rc tuleb, siis peaks vist peale panema. |
Mis see end button behavior on- googeldasin ja sain teada nii palju, et End button peaks olema see punane nupp mis kõne lõpetab aga zte-l see nupp ju puudub.
Mul vist mingi eriti õnnetu eksemplar juhtunud- aku ei pea ikka üldse. Mul originaal rom pealk. tavaliselt killin kõik mittevajalikud appid task manageriga ära. kõnesid tuleb 20minutit päevas ja aku õhtuni vastu ei pea. netis ka väga ei surfa, vaatan telekava paar korda päevas. Muusikat ei kuula ja filme ei vaata. Päris jama ikka nii. Mingi aku kalibreerimise teema käis läbi vanematest postitustest, proovin selle leida ja ära teha.
Siin olen aru saanud et custom romid teevad telefoni kiiremaks jne kuid selle arvelt ka tarbivad rohkem elektrit. Kas mingit akusäästu romi pole mis teeks telefoni poole aeglasemaks 350mhz näiteks, et peaks aku kauem vastu.
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
rembomy
HV kasutaja
|
04.03.2011 10:13:09
|
|
|
Battery calibration tee ära, mis sellest, et originaal rom peal on. Sama moodi kui mul oli originaal rom, siis peale calibrationit pidas vähe paremini ikka vastu.
e: FLB-Froyo r10b on akusäästlik, ta ei tee aeglasemaks aga tema romid on väidetavald ühed parimad. Aga alati peale romi installimist tuleb reeglina ka battery calibration teha.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Härra
Kreisi kasutaja

|
04.03.2011 11:08:27
|
|
|
kui ma töö juures peldikus vähem Angry bird'si mängiks ning player kinni oleks peaks aku 4p kindlasti vastu.
_________________ 13700kf, z73, 4070ti, 64gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
04.03.2011 11:24:57
|
|
|
Ärge killige appe, te raiskate sellega rohkem akut kui nende tapmine eales annab. Sina killid appi -> android tõmbab selle tööle -> prosekasutus tõuseb hetkeks -> appkiller aktiveerub -> kill app -> prosekasutus üles -> jne
Suletud ring, laske need asjad, mida ei kasuta, maha siis. Vaja neid killida koguaeg.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
nymmik
HV kasutaja
|
04.03.2011 13:28:06
|
|
|
Blade on otsas, ja ka Soome lõpetab ZTEga kampaania. Põhjuseks on tootja suutmatus toota ja varustada Blade'dega õigeaegselt.
Elisast on saadaval kohe kohe sama hinnaskeemiga vägevam Android, hoidke kätt pulsil
PS! Blade oli kõva müügiartikkel, kahju et nii lühikeseks lend jäi
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
04.03.2011 14:05:24
|
|
|
Sellest on kahju jah. Ülemusel on see olemas ja sai seda natukene näpitud. Suure resolutsiooniga ekraan, viisakas nägi välja ja hind ka vastas tegelikule väärtusele. Isegi mõtlesin korraks selle isendi peale.
Jääb ootama siis seda uue lennu alustava androidi spetsifikatsiooni.
Huvitav on , et tootja ei suuda toota, aasias suured vinged tehased ja tarned(tootmismahud) megasuured. Pakun, et paarkümmend tuhat telefoni paari ööga toota on neile nagu lumme lasta. Ju siis hakkasid jäurama
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
04.03.2011 15:55:26
|
|
|
Üldiselt on custom rom'idel aku vastupidavus parem, eriti FLB-Froyo'l, mis on hetkel parim Froyo 2.2 rom Blade'i jaoks (Aku vastupidavuselt üldse tipp Blade'i jaoks).Stock rom'il downclock'i jaoks tuleb teha root (Universal Androot sobib väga hästi) ning siis SetCPU'ga ära seadistada millist clock'i millal vajalikuks pead.
Task killer'it kasutan vaid siis, kui kindlalt jätan telefoni pikemaks ajaks seisma, et ta ise midagi üleliigset ei mõtleks kui vaja ei ole või siis kui näiteks mäng hakib.Kõiki app'e ära ei killi, sest muidu hakkab näiteks Fancy app valet kellaaega näitama ja äratuskell ei tööta jne. jne. - Ehk siis umbes 10 app'i on task killeri alt pääsenud.Automaatselt ei lase midagi killida, sest sellest tuleb rohkem pahandust kui kasu.
panic kirjutas: |
Mis see end button behavior on- googeldasin ja sain teada nii palju, et End button peaks olema see punane nupp mis kõne lõpetab aga zte-l see nupp ju puudub. |
ninzor kirjutas: |
App:Spare Parts > End button behaviour > Go to sleep.
Minuarust kestab nüüd kauem aku.Päev otsa FM raadio mänginud ning ikka ei taha tühjaks saada.
Müstiline, sest Blade'il pole füüsiliselt seda nuppu olemas.Tegu on siis selle punase kõne lõpetamise nuppuga:
Spoiler 
|
nymmik kirjutas: |
Elisast on saadaval kohe kohe sama hinnaskeemiga vägevam Android, hoidke kätt pulsil  |
Äkki teate ka milline seade spetsiifiliselt?
rocki kirjutas: |
Huvitav on , et tootja ei suuda toota, aasias suured vinged tehased ja tarned(tootmismahud) megasuured. Pakun, et paarkümmend tuhat telefoni paari ööga toota on neile nagu lumme lasta. Ju siis hakkasid jäurama  |
Pigem on asi selles, et Orange jt. suuremad tellijad on väga pikalt ette tellinud väga suurtes kogustes seadmeid ning ega Elisa oma tagasihoidliku tellimusega end läbi suru kuhugi teiste lepingute vahele.
|
|
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
04.03.2011 16:06:00
|
|
|
Huvitav tõesti mis mudel asemele tuleb.
Ma ei näe hetkel turul muud paremate andmetega ja piisavalt soodsat kui Huawei X5, aga ka see on siiski märgatavalt kallim.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
04.03.2011 16:39:39
|
|
|
App:Spare Parts > End button behaviour > Go to sleep. |
Kas Ninzor pole mitte mõeldud seda, et kui lõpetad telefoni kõne ning vajutad ekraanil kõne lõpetamise END nuppu?
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
csprtl
HV vaatleja
|
04.03.2011 17:05:10
|
|
|
Proovisin ka seda FLB-Froyot. Tundub kõige uimasem ROM. Numbri valimisel oli vaja ikka oodata, enne kui number ekraanile ilmus.
Kuid akut säästab ta kindlasti sest kaardirakendused puuduvad.
Oskab keegi soovitada, kuidas saaks automaatselt käivituvaid protsesse vähendada.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
nymmik
HV kasutaja
|
04.03.2011 17:07:25
|
|
|
Elisast on saadaval kohe kohe sama hinnaskeemiga vägevam Android, hoidke kätt pulsil  |
Äkki teate ka milline seade spetsiifiliselt?
|
Hetkel jätkub kampaania SE X8-ga ajutiselt ja järgmise seadme osas peetakse läbirääkimisi
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
04.03.2011 17:37:37
|
|
|
ZTE Blade on ikka etem kui SE X8.
MacAivar kirjutas: |
App:Spare Parts > End button behaviour > Go to sleep. |
Kas Ninzor pole mitte mõeldud seda, et kui lõpetad telefoni kõne ning vajutad ekraanil kõne lõpetamise END nuppu? |
Niipalju kui mina lugenud olen on see G1 feature, mis on viitsimatuse ning tõsise vajaduse puudumise tõttu eemaldamata jäänud.
Kui huvi on, siis võid ju MoDaCo's kaevata...
Miks peaks olema telefonil 2 nuppu pea üksteise kõrval kõne lõpetamiseks?Jube tüütu oleks kui peale igat kõne lõpetamist telefon sleep'i läheks näiteks ning seetõttu on vast nuppule ka mingisugune parem otstarve tehtud.
|
|
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
KasparL
HV vaatleja
|
04.03.2011 18:06:10
|
|
|
Blade on otsas, ja ka Soome lõpetab ZTEga kampaania. |
Kahju muidugi. Kuigi Soomes mõni müüja ikka lubab, et tuleb: http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/492964
(või saan ma valesti aru?)
|
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
04.03.2011 18:16:28
|
|
|
KasparL kirjutas: |
Blade on otsas, ja ka Soome lõpetab ZTEga kampaania. |
Kahju muidugi. Kuigi Soomes mõni müüja ikka lubab, et tuleb: http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/492964
(või saan ma valesti aru?) |
Elektroonika poed ja Mobiilsideoperaatorid ei ole enamasti seotud.
|
|
   |
190 |
|
tagasi üles |
|