praegune kellaaeg 18.06.2025 02:08:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
terat
HV kasutaja
|
16.12.2010 23:55:44
HP Management Agents VMware ESX's |
|
|
Tere
Ei õnnestu HP Management Agente installida ESX 4.0 hosti DL360 G6'te
Tõmbasin paki alla, kopeerisin ära kasutaja admin home kausta, millega logisin SSH kaudu sisse. Lasin admin kasutajana käima installi käsu ./install860vibs.sh --install, ütles Permission Denied, seega tegin su'ga ruuduks ja ikka Permission Denied, huvitav miks?
Pakis failide sisu: hpmgmt.conf.example hpmgmt.zip install860vibs.sh metadata.zip README.txt
Ega me neid Zip'e eraldi lahti pakkima pea?
EDIT: Tegin nagu paki Readme ütles, liigutasin VM´d teise hosti, lükkasin peale mainteance mode, aga siiski paki installimisel permission denied ruuduna.
Ei ole keegi siis installind ise?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Grizzo
HV vaatleja
|
28.12.2010 21:42:32
|
|
|
Tere,
Äkki oleks mõistlik minna üle ESXi peale. 4.1 oli viimane ESX versioon. HP tasuta alla laetava ESXi versioonil on juba agendid sees. Küll pole ESXi's SNMP mida pollamas käia, selle asemel tuleb CIM kasutada. ESXi puhul saab rauda monitoorida kas vCenter serveri kaudu või siis Insight Manageri kaudu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
terat
HV kasutaja
|
28.12.2010 23:59:51
|
|
|
Minu arust on ESXi nuditud versioon ESX'st. ESX'le enam update juurde ei treita siis?. ESX'l on nüüdseks 4.1 peale, uurin edasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Grizzo
HV vaatleja
|
30.12.2010 00:51:41
|
|
|
ESXi ei ole nuditud versioon ESX-st. Konsooli osa on palju väiksem ESXi'l. ESXi-l ei ole võimalik instaleerida erinevaid agente (backup/riistvara jne) konsooli. Olen ise ESXi-d kasutanud toodangus alates sellest kui see 2008 aasta välja tuli. ESX-le vast tehakse vigadeparandusi ja võib olla ka mõned uuendused, kuid järgmist major versiooni ESX-le enam ei tule. Kõigi eelduste kohaselt on järgmine versioon 5, mis peaks tulema järgmisel suvel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Uhuu
HV kasutaja

|
03.03.2011 21:12:14
|
|
|
Ei tahaks küll targutada, aga mina olen teinekord rooduga saanud permission denied, kui failile pole antud käivitusõigusi.
"chmod +x" peaks selle probleemi parandama.
_________________ Windows ei ole viirus, viirus teeb midagi...
 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|