"FORCE NO PREFETCH" väheneb stutter tunduvalt 5-10 sekkiste pauside asemel minimaalne kuni 3 sekundiliste pausidega rohkesti asustatud kohtades, vertical synci saab ATI kaartidel D3DOverrider abil 60 fps-i peale lukku keerata millest võib ka mingil määral abi olla, endal DX11 kõik full ning päris mängitavaks muutus ilma prefetchita
http://www.upload.ee/files/1030220/stalker_cop_no_prefetch.rar.html _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Pisike küsimus mod'ide kohta. Sai põgusalt neid kaetud, aga sellist ei leidnud, mis AI'le mõjuks. Nimelt sõber kurdab, et vastased na rumalad:). On üldse midagi teha peale multiplay?
opaa, vaevalt et mootorit keegi putitada viitsis, saaks juba ükskord sellest stutteri jamast lahti aga noh unistada võib _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Terv, newbie küsimus: mul on olemas kõik kolm mängu ning ma pole päris kindel kas ma kõiki kolme jaksan läbi põmmutada. Milline neist parim valik oleks?
Stalker esimene osa + complete mod minu lemmik. Teine osa jäta vahele - see on teise nurga alt esimest osa mängida, enamus kaarte on samad+ jookseb sitemini, liiga palju scriptitud jne. Ja siis 3-as osa + complete mod _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
oo, pole ka teisel osal midagi häda. samu kaarte on küll, aga on ka palju uusi. vanade kaartide põhimõtteline-tegevuslik ülesehitus on erinev ja hoopis teine stsenaarium lubab neid käsitleda kui täiesti uusi.
Stalker esimene osa + complete mod minu lemmik. Teine osa jäta vahele - see on teise nurga alt esimest osa mängida, enamus kaarte on samad+ jookseb sitemini, liiga palju scriptitud jne. Ja siis 3-as osa + complete mod
Nusperdasin selle Complete moodiga päris hulk aega, lõpuks sain tööle Laadimisel tuli pidevalt out-of-memory (32bit 4GB Win7 vt. profiili). User-mode aadressiruumi suurendamisel võttis lõpuks udara lõuga. Panin kohe ülemise piiri ära, võib-olla oleks miinimumist nats suurem väärtus ka sobinud, aga kes siis ikka korralikult testida viitsib (lubatud vahemik on 2048 - 3072 MB)
bcdedit /set increaseuserva 3072
Lisaks veel Absolute Nature (summer theme) mood ja DX10 (100% texture details) ning peab ütlema, et peris kena näeb välja.
axeon, no kas sest tolku ka on stutterdamise vastu, krt olin juba valmis 11.12 asendama 10.7-ga et siis katsetada
tsitaat:
Q: Are there any tweaks or workarounds?
A: Yes, the trick is to prevent the game from using more memory than the game's engine allows it to use. To achieve this, do any of the following:
- move the texture quality slider to 80% or less (applies to both Nvidia and ATI users)
- disable Crossfire (if applicable)
- use DX9 settings (applies to both Nvidia and ATI users)
- roll back to last known to be compatible Catalyst 10.7 drivers (only works on 5xxx series and below)
- using 64-bit Windows helps too
Kust muidu seda viimast patchi saab Multi versioonile? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.