praegune kellaaeg 20.06.2025 02:21:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madfury
HV veteran

|
29.01.2011 19:25:42
Ülevaade: Point of View Tegra 10'' 4GB |
|
|
Point of View Mobii 10.1" Tegra2 tahvli üle-, alt-, külg- ja pealtvaade. Vabandan ette ära oma keelekasutuse pärast, ma olen sunnitud päevas 8h rääkima ja mõtlema inglise keeles, sellest ka minu hübriidkeel. Loodan, et see ei muutu häirivaks lugemisel.
Ametlik koduleht
Ordi
GALERII
Pakend ja sisu
Isend on tavalises värvilises karbikeses. Karbi seest leiab:
1)Tahvel
2)Laadija
3)USB kaabel (täismõõdus otsad)
4)4GB Class2 MicroSD kaart + SD slot
5)Manuaal
Ei midagi erilist pakendi juures. Tahvel ilusti ära mässitud pehmesse materiali, kaablid ja nodi tahvli all pesas.
Riistvara
Tahvli diagonaal on 10.1 tolli. Sisemuses peitub 512MB DDR2 ning 512MB NAND välkmälu. Südameks on NVIDIA Tegra250 SoC (Dual core Cortex A9) mis tiksub 1GHz peal. Kividest on küljes Wlan b/g ja bluetooth 2.1. Väidetavalt on olemas ka versioon sisemise 3G modemiga, kuid ma pole isiklikult sellist looma näinud. Ekraan on tavaline TFT resolutsiooniga 1024x600. Portidest on küljes täismõõdus USB2, HDMI, headphones ja AC. Lisaks on veel docki jaoks mõeldud port tahvli alumisel serval, 2x1W kõlarid tahvli alumistes nurkades, ülemisel äärel microfon ja 1.3M esikaamera esiplaadil. Aku on 3300mAh ja peaks pidama paberite järgi 5-7h, täpsema infoni jõuan veidi hiljem.
Tahvel on ehituselt korralik, ei ole sellist halba plastiku tunnet, hõbedane äär on veidi krobeline ning katsumisel tundub tugev. Seljatagune on siiski plastikust ja päris libe niiet minu laua peal sõidab see vabalt ringi. See võib problemaatiline olla kuniks docki ei ole, kuid veel pole segama hakanud. Otseloomulikult on kogu relv täiesti haige sõrmejäljemagnet. Kel on puutetundliku ekraaniga seade, teavad täpselt, millest ma räägin. Tagumine plastik on umbes sama hull, kui ekraan . Riistvaralised nupud on kogutud kokku paremasse tahvli nurka vertikaal ja horisontaal tasandile. Vertikaalsel küljel on Vol- ja Vol+ ning horistontaalsel küljel on Power, G-sensor lock ning Back. Olen nüüd kasutanud seda tükki päevakese ja võin öelda, et volüümi nupud ja back button on täitsa hea koha peal eeldusel, et tahvlit kasutatakse landscape-s.
Ekraan on parimal juhul keskpärane. Selle võin kohe ära öelda. Mul on Desire võrdluseks kõrval ja mis puutub vaatenurkadesse ning tundlikusse, siis teeb telefon pika puuga ära. Ekraani on kõige mugavam kasutada ühel inimesel, kuid erilise probleemita saab ka kaks inimest vaadata, rohkem minu arust pole võimalik. Veel on tahaks hurjutada ekraanitundlikuse teemal. 90% ajast töötab kõik perfektselt kuid on olnud paar korda (eriti trükkides "vale" nurga alt) kus paned näpu vastu ekraani, kuid kas midagi ei juhtu või tahvel registreerib puudutuse hoopis kuskil mujal. Seda kogesin eelkõige default ROMiga, peale customi selga ajamist pole enam olnud. Input hakkab hakkima ka siis, kui tahvel millegi kallal toimetab (näiteks installib marketist tiritud nodi) või kui oled jõhkra kiirusega üritanud midagi sisestada. Millegipärast tundub, et kiirest sisestamisest tulenev lag on tarkvara kala.
Häält oskab see mölakas teha ja kõvasti. Esimene aste peale mute on paras karjumine juba ja kõrvaklappidega üle poole ei taha kohe mitte volüümi ajada. Niiet output ja need 1W kõllid on minu arust täitsa okei.
1.3 megane weebikaamera on täpselt nii sitt kui ta olema peab Ma arvan, et kui Skype Androidil hakkab videokõnesi toetama, siis täpselt selleks ta sobibki.
Telekat mul ei ole, niiet HDMI väljundit ei ole kontrollinud ja docki kah pole, niiet docki pordi kohta ei oska ka midagi öelda. Lisanänn pidi alles Hiinast vaikselt tilkuma hakkama.
Üldiselt on ehituskvaliteedist positiivne mulje. Näiteks meeldib mulle see, et HDMI, USB ja MicroSD pesad on katte taga, mis ise automaatselt sulgub. Ma oleks ehk õnnelikum olnud, kui tahvli poole oleks MicroUSB olnud, aga noh, see on minu probleem.
Aku on hinnatud 3300mAh ning paberite järgi 5-7h eluiga. Kahjuks ei täpsustatud, kas see tähendab surfamisel, filmi vaatamisel, wifi-ga või mingi muu suvaline kombinatsioon. Kuna niisama näppimist ei saa ma kohe kuidagi mõõta, siis ma võtsin jällegi testimisel appi filmi. Ohvirks osutus Star.Wars.The.Clone.Wars.S03E15.HDTV.XviD-2HD.avi (624x352, 1111kbps, 23frames per second) + DoubleTwist videoplayer. Pikkust 22:02 minutit. Aku testis kulutas üks ring umbes 6-7% akust, seega võib jämedalt öelda, et 30minutit = 10% akust. Täis akuga peaks siis nägema umbes 4.5tundi filmi (eeldades, et viimased 10% ei lase enam filmi vaadata). Pole üldse paha, Wifi ja sync oli muidugi sees. Ma ei kurda, kui filmi näeks 4 tundi, siis weebi vist surfaks 5-6 tundi, mis hämmastaval kombel kattub tootja numbritega.
TÄHTIS: By default on USB port mõeldud ainult failivahetuseks. Ja pettumuste vältimiseks oleks tervislikum arvestada, et nii ka on. Sellegipoolest, on olemas üks hack, mis manipuleerib USB host/slave settingutega sellel tahvlil ja osad on saanud veebikaamerad, paar mälupulka ja traadita hiire tööle. Seega, sorry, tundub, et USB porti käivad 3G modemid ei tööta.
Tarkvara
Vaikimisi on peal Froyo ning tootja mingi oma 3D launcher. Olgu kohe maha öeldud, et Android 2.2 EI OLE tahvlisõbralik. Esiteks, ilma väikese häkita on suurem osa appe n.ö omas resolutsioonis ning ei lähe full screeni. Sellest õnneks saab kiirelt ja vaevata üle. Mul olid ka mingid anomaaliad default ROMiga ja see mul kauaks peale ei jäänud. Muuseas, see ROM mis peal on, see ei toeta Android marketit ega flashi (tootja väitel tuleb flash Jaanuar 2011) ning lõppkokkuvõttes tundub täiesti mõttetu. Nüüd aga kogu selle ülevaate parim uudis: nimelt on see tahvel 100% identne Advent Vega tahvliga. Ja Advent Vegal on Modacos päris hea kogukond ning kirsiks tordi peal on Paul ehk tüüp, kes arendab oma lisasid default ROMile. Seega, nagu kord ja kohus Androidi puhul, läks default kama maha ning moditud Vega ROM peale. Kõik töötab perfektselt. On olemas tugi flashile, Android marketile, superuser, busybox jne. Seega tarkvara küljepealt on tegu nagu suvalise Androidi telefoniga, kõik appid ja funktsioonid töötavad (v.a muidug kõik helistamisega seotud).
Paar sõna täpsemalt siis funktsioonidest, mida mina kavatsen hakata kasutama tihedamalt: multimeedia, streaming, web surfing.
Multimeedia - SD filme mängib tahvel ilma igasuguste probleemideta praegusel kujul ja praeguse tarkvaraga. 720p mp4 jõnksutab ning 1080p mkv mängib jõnksutades ja ilma hääleta. See situatsioon mind ei morjenda, sest ma tean, et tegu on tarkvaralise pasaga. 2.2 ja 2.3 pole esiteks dual core cpu-de jaoks ning ei oma nad ka mingid gpu kiirendust video maha mängimiseks. Ma olen 100% kindel, et kui Honeycomb lõpuks laialt saadaval ning on ribadeks tõmmatud, siis saavad Tegra2-l baseeruvad tahvlid väga korraliku kiiruseboosti. Riistvaraliselt on 1080p võimalik (Atrix näiteks või Xoom), niiet jään ootama Märtsi.
3D galerii töötab kenasti, kui oleks dock, võiks vabalt kasutada pildiraamina. Kui oleks telekas, siis saaks pritsida pildid HDMI kaudu ka telekasse.
Muusikamängijaid on Androidil juba jalaga segada. Mina jäin pidama DoubleTwiste nimelise appi juurde. Kena UI, väga nobe ning igati loogiline. Tasulisel versioonil on ka mingid PC-ga syncimise võimalused, pean seda uurima. Lisaks on mul kasutusel ORB striimija. Mõte siis selles, et ORB pesitseb serveris, kus on su filmid, muusika ja pildid ning sul on tahvliga (või telefoniga) üle neti alati ligipääs ja striimimis võimalus. Muuseas, tahvel paaritub veatult Desire wifi hotspotiga .
Surfamine on mugav. Peale stock lehitseja töötavad ka Dolphin broswer ja Opera. Galeriis on ka pilt max zoomist.
eBooke saab vabalt lugeda. Proovisin esimest lehitsejat, mis marketist pakkus. Galeriist leiab paar pilti ka.
Lisainfo
Nagu mainitud, on tegu riistvaraliselt sama tahvliga nagu Advent Vega. Alles hiljuti anti välja Vega kernel, mille peale Paul nentis, et ta krutib seda ja lubab väga suurt edasiminekut aku kestvuse koha pealt. Ise ootan põnevusega, mis uuendused ja parandused sisse viiakse.
http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/326486/advent-vega-roms-software-updates-guides-how-tos/
Samuti tellisin UKst 5£ eest bluetooth GPS seadme. Osad foorumlased modacos on suutnud selle edukalt ära paaritada Vegaga, mistähendab, et varsti on mul ka 10" SatNav Eks näis, mis võimalused veel tulevikus avanevad.
Ei soovita seda tahvlit neile, kes tahavad peale lahtipakkimist nirvaanasse jõuda. Parem ostke iPad või Galaxy Tab. Kui aga viitsid nokkida, siis saab sellest jurakast vägagi pädeva tahvli juba praegu ja tulevik peaks olema üsna helge.
GALERII
Kokkuvõte
Korralik riistvara
Kvaliteetne ehitus
Android. Custom ROMid, aktiivne kasutajaskond ning pidev areng.
Ekraan (tundlikus)
Ekraan ja korpus on näpujäljemagnetid
Aku (alati võiks olla parem)
Hea potentsiaaliga, kuid hetkel toores
Hind võiks olla alla 300€
Default ROM (tavaline Android 2.2)
Input anomaaliad
Vaatenurgad
Edit1: Liigutasin hinna alt alla, sest 340€ ma seda ostnud ei oleks. Alla 300 aga muutub hind atraktiivseks.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
29.01.2011 20:34:36
|
|
|
madfury, see tundub üks väga asjalik tükk ning ülevaade asjalik.
Ise küsiks lisaks, et kust kohast sa selle endale UK'st tellisid ja mis hinnaga?
Samas 3G võimaluse puudumist peab mina isiklikult suureks miinuseks.
_________________ Tom & Veronica around the world  |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
29.01.2011 20:53:05
|
|
|
tomz, See pole UK-st. Desire on mul UK-st. See tükk on ostetud Ordist hää hinnaga. Mind 3G ei morjenda, sest see tähendaks lihtsalt lisa SIMi ja lisa arvet. Hetkel juba piiramatu andmeside telefonil olemas ja kuna too paaritub telefoniga nagu kord ja kohus, siis no problemo.
_________________ Avatar by Flacko |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
29.01.2011 23:40:50
|
|
|
madfury, hea ülevaade, sai samuti paar päeva tagasi see tahvel ostetud järeltulevale põlvele (sain samuti soodsamalt, kui ordis väljas olev hind). Ise pole väga näppima saanud, aga esmamuljest häirib ekraani kehv vaatenurk ja korpus ka nagu nagiseb või täpsemalt krudiseb käes
Ma eriti pädev selles tarkavara vahetuses ei ole aga ülevaadet lugedes tundub mõistlik ära teha. Ülevaate jutust jääb mu jaoks segaseks see osa:
madfury kirjutas: |
Nüüd aga kogu selle ülevaate parim uudis: nimelt on see tahvel 100% identne Advent Vega tahvliga. Ja Advent Vegal on Modacos päris hea kogukond ning kirsiks tordi peal on Paul ehk tüüp, kes arendab oma lisasid default ROMile. Seega, nagu kord ja kohus Androidi puhul, läks default kama maha ning moditud Vega ROM peale. |
Kui ma selle default ROM-i asendan custom ROM-iga, kas Pauli lisad moditud Vega ROM-iga ka toimivad?
-----------
http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/326486/advent-vega-roms-software-updates-guides-how-tos/ mis ROM täpsemalt oleks mõistlik sealt peale lasta, aus olla ei saa sealt halligi aru, kas kõik need ROM-id "VEGAn-Tab", "Web Machines - ux100" on sisult samad mis "POV Mobii 10", või pean selle "POV Mobii 10" nimekirjast ühe valima?
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
30.01.2011 00:40:00
|
|
|
H_K, Jep. minu teada Pauli lisajubinad ongi Vega jaoks mõeldud, mitte POVi oma jaoks. Neil on seal isegi online kitchen premium liikmetele. Ma uurin natuke seda asja veel, siis üritan selgemalt lahti kirjutada. Mul korpus ei nagise huvitaval kombel. Ma ausalt ostsin selle tahvli ilma seda näppimata ning olin ka kindel, et kui natuke muljuda, siis tuleb see odava toote plastnagin. Hetkel veel ei ole suutnud seda nagisema ajada:)
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
30.01.2011 21:56:10
|
|
|
tsitaat: |
Olgu kohe maha öeldud, et Android 2.2 EI OLE tahvlisõbralik. Esiteks, ilma väikese häkita on suurem osa appe n.ö omas resolutsioonis ning ei lähe full screeni.
|
... see ei ole päris täpne, pigem ei jõua tarkvaraarendajad erinevate ekraanisuuruste virr-varriga sammu pidada. Eks sa katsu teha rakendust, mis näeks ühtviisi hästi välja ja käituks õigesti nii n. HTC Wildfire 240x320 ekraanil kui ka antud teemas üle vaadatud seadme 1024x600 piksli peal aga nagu sa ise juba kogenud oled, Androidi puhul on praktiliselt iga probleemi jaoks lahendus olemas ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
31.01.2011 14:00:16
|
|
|
word up madfury, tegija review
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
31.01.2011 14:14:25
|
|
|
DigeBeni, Seda võib võtta mitmet pidi. Nagu ütlesin, siis ei peagi appi tegija resolutsiooniga pead vaevama tehnilisest küljest. See, kui kole või ilus näeb UI välja täisekraanis 300x300 resos või 1000x600 resos, on küll juba autori mure. Minu point oli selles, et vaikimisi ei aeta ühtegi applikatsiooni täisekraani ja selleks, et seda saada, tuli spare parts nimelises appis compatibility mode 1x sisse ja see järel 1x välja lülitada. Peale seda läksid kõik appid täisekraani ilma igasuguse developeri poolse mudimiseta.
Lisan veel, et uuendan oma revüüd kohe, kui 16GB Class6 microSD kätte saan (ehk aitab HD filmi mängimisel?), kui Honeycomb nodi üle porditakse (Nook sai juba GPU kiirenduse) ja kui bluetooth GPS unit saabub. Kui on veel küsimusi või mingeid appi testimis soove vms., siis andke teada, aitan kindlasti välja.
Edit:
Via Modaco sain teada, et keegi härrasmees XDA-st pordib Adam Tableti appe üle teistele süsteemidele. Ja osad appid on seal ikka VÄGA kenad, eriti klavi ja browser. Maili programm paistab ka suurepärane. Puhtalt tahvlile disainitud, mitte telefoni omad. Näpin kindlasti neid õhtal kodus. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928832
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vanquish
HV kasutaja

|
01.02.2011 01:30:37
|
|
|
Mis tehnoloogiaga puutetundlikkus lahendatud on? Kas capacitive või resistive?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
01.02.2011 14:02:02
|
|
|
Vanquish, capacitive.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
03.02.2011 10:30:44
|
|
|
madfury kirjutas: |
Lisan veel, et uuendan oma revüüd kohe, kui 16GB Class6 microSD kätte saan (ehk aitab HD filmi mängimisel?), kui Honeycomb nodi üle porditakse (Nook sai juba GPU kiirenduse) ja kui bluetooth GPS unit saabub. Kui on veel küsimusi või mingeid appi testimis soove vms., siis andke teada, aitan kindlasti välja.
|
Siin korra küsiti ka aga sa vist ei märganud, et äkki raatsid linkida/öelda kust ja mis gps unit see on selline mida sa tellisid ja ootad? päris hea hind paistis ka olema et kus seda antakse ja kas sellel on pairing juba toimima saadud selle tabletiga või ostad ette ära?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
04.02.2011 10:35:54
|
|
|
Sai eile ette võetud ja lastud originaali asemele "softwareImage_v1.08_Vega_Final.exe" ja lisaks sellele selga veel Pauli "r6-vega-modacocustomromaddon-unsigned.zip" ja "r7-pre7-vega-update-modacocustomrom-unsigned.zip". Üldmulje võrreldes originaalsoftiga on väga hea, eriselt head meelt pakub päris Android Market ja flashi toimimine. Angri Birdsi suutsin ma üsna tihti kinni jooksutada, samas lapse käes olles toimib nagu mäng veatult - ei tea kas sõrmeotsa pindala loeb või midagi
Igaljuhul hea meel, et kõik nagu toimib ja saab hakata erinevat tarkvara alla laadima ja endale sobivaid katsetama.
Eile õhtul sai laadija juhe taha ja tahvel suspendi lastud, hommikul oli tahtmine kohvi kõrvale veidi uudiseid lugeda, aga ei suutnud tahvlilt lukku maha libistada, umbes paarikümnendal katsel see õnnestus, aga edasi veebilehitseja avamine ja kogu puutetundlikus oli metsas. Lasin tahvli shut-downi ja uuesti käima, ära oli unustatud kellaaeg ja kuupäev, libiseva lukustuse sain mõne korra proovimise järel lahti aga puutetundlikus oli endiselt metsas. Jäi mulje, et osad piirkonnad ei reageeri üldse, ja Dolphini "gesture" funktsiooni kasutades (peab ekraanile mingi kujundi-sümboli joonistama ja sellele on antud mingi funktsioon), mul P täht oli pandud viima postimees.ee lehele, siis seda P tähte ei olnud võimalik joonistada, puutetundlikus oli ainult osaline st P tähest joonistab ainult osad lõigud.
See kellaaja ja kuupäeva unustamise jama oli ka originaalsoftiga, puutetundlikus oli originaalsoftiga nagu parem, praegu on täielikult puudulik, kasutada saab aga piinarikas ja nii see kindlasti mõeldud ei ole. Kas teistel ka see kellaaja unustamise jama on. Praegu on tunne, et laseks originaalsofti uuesti peale ja viiks tahvli poodi tagasi
PS. Praeguse postituse kirjutamise ajal lasin tahvli tööle ja endiselt lukustuse mahavõtmisega jama, sain luku maha ja mõne minuti pärast proovisin kasutada ja kõik töötab, isegi kellaaeg ja kuupäev on õige. Selline tunne, et peale sisselülitamist tahab natuke "soojenemist", kuigi kuupäeva-kellaja anomaaliad on müstika - alles hommikul oli ees 1. jaanuar ja 00.00, nüüd ilma seadistamata kellaaeg ja kuupäev jälle õiged
xmaster, GPS-i kohta käib vist see teema: http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/330815/gps-navigation-on-the-vega/
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
11.02.2011 11:36:41
|
|
|
H_K, Just täpselt, GPSi teema on sul täpselt lingitud. Ma jah ei pannud seda GPSi küsimust enne tähele ja ausalt unustasin seda teemat vaadata, pidin uuendama siis, kui GPS käes ja on mida kirjutada. Täpselt selle sama 5£ Wayfinderi ma tellisingi, hetkel peaks see liiklema kuskil UK ja Eesti vahel kuna sõber oli unustanud selle posti panna eelmine nädal ja tegi seda alles reedel. Oletatavalt, ma pole üle kontrollinud
Olen sunnitud enda sõnu sööma, vähemalt osad 3G pulgad töötavad Vegaga.
tsitaat: |
I have a working, surfing conection via an Huawei E220 3G dongle on my Vega.
Details:
1. Installed theMoDaCo Custom ROM for the Advent Vega r7
2. Enabled USB Host Mode (USB Mode --> USB Host (required reboot)
3. Inserted the Huawei E220 USB Dongle (mine was a t-mobile PAYG dongle)
4. If USB Host Mode is enabled, the dongle will flash green, then blue
*Interesting bit*:
5a. Go to Settings --> Accounts & Sync --> Add Account
5b. Select 'Google'
5b. Hold down the back button (the physical button) for 2-5 seconds until a 'Wireless Settings' icon appears at the bottom of the screen
5c. Select 'Wireless Settings'
5d. Select '3G Service enabled'
5e. Select 'Data enabled'
5f. Select 'Network Operators' ... You may need to wait 10-30 seconds as the Vega configures itself to read the USB dongle, makes a connection and identifies what providers are available... the light on my USB Dongle went solid blue at this point (if I recall correctly)
5g. Choose your network operator
5h. The Vega notification bar will change to show a "3G" icon, which is animated to show upload/download action; and a signal strenth icon.
6. Ensure WiFi is off and surf to a website... In my case, I got the t-mobile top-up page, which showed me my dongle's phone number and the fact that I had no further credit on my account.
When you unplug the dongle, the notification bar will change to a red triable for 'No Service: Selected network unavailable).
At this point I don't know whether this is chewing my battery or not when not connected.. as the "No Service" notification does not go away, even though I've disabled '3G Service'.
This is my first post here, so if I've posted in the wrong please, let me know and I'll happily move it.
Cheers,
BB. |
http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/329229/mobile-broadband-dongles/
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
21.02.2011 15:17:30
|
|
|
Siin on üks suur erinevus, nimelt see goclever on capacitive tehnoloogial. Ehk siis tunduvalt parem.
Android ja resistive ei käi kuidagi hästi kokku
edit: et ka teemasse oleks. Kas HD ja fullHD filmid oled jooksma saanud? Läbi HDMI saab sealt ened telekasse kenasti ja kvaliteetse pildi/heliga?
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kitoku
HV kasutaja
|
02.03.2011 13:23:01
|
|
|
KUIDAS SUL FLASH SEAL PEAL TÖÖTAB. TÕMBASIN HUNNIKU VERSIOONE JA AINULT 2 NEIST TÖÖTASID. YPU TUBIS SAAB VAADATA MIN RESUGA TÕSTA EI SAA. FACEBOOKI MÄNGUDEGA JOOKSEB KOKKU. KÜSIMUS SIIS SELLINE. KAS ROMI MUUTMINE ON SELLES SUHTES AITANUD. kUI TAHAN VAHETADA SIIS KUIDAS MA SELLE ARVUTIGA ÜHENDAN. KAASA TULI 2 OTSAGA USB KAABEL MIS EI LAE EGA ÜHENDA ENNAST ARVUTIGA ???????????
SAIN UUE TARKVARA OTSE TOOTJA LEHELT. POLE WIFIT SEEGA EI SAA KOHE TESTIDA KUIDAS FLASHIGA TÖÖTAB AGA MENÜÜS ENAM EI HAKI.
http://downloads.pointofview-online.com/Drivers/
SIIT SAIDILT LEIAB KÕIK JA FLASH ON SISSE PANDUD. XD
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
29.05.2011 13:30:07
|
|
|
Väike nekrofiilia siis.
tomz, Baasprofiiliga mängib MKV-d maha. Niikui AC3 audio külge panna, siis on ikaldus. Endal on tahvel videostreamide jälgimiseks (480p) ja mängimiseks. Mul on küll päris palju HD filme, kuid kõiki ümberkodeerida baasprofiilile ei viitsi.
kitoku, Rahu, ainult rahu. Flashiga on nii nagu sa kirjutasid, poest ostes flashi küljes ei ole. Tuleb kas uuendada tootja pakutud uuendusega või valida muu baas. http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/326486/advent-vega-roms-software-updates-guides-how-tos/ on väga abiks leht.
Kui veel küsimusi selle isendi kohta, siis PS, ma ei jõua kõiki threade jälgida.
/end nekrofiilia
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
01.12.2011 18:10:53
|
|
|
Olen ka nüüdsest selle aparaadi omanik. Minu oma küll nagiseb kergelt, aga samas millegi arvelt peab ju see odav hind tulema. Lasin kohe Vegacombi peale, mõned puudused küll veel on, kuid asja arendatakse pidevalt. Netipulga (K3715) sain ka lõpuks tööle. Iseenesest tore aparaat, ma rahul.
E: Honeycomb 3.2 lõpuks saadaval! http://tabletroms.com/forums/vega-rom-development/1923-%5Brom%5D-%5B3-2%5D-vegacomb-3-2-build-5-a.html
E2: Proovisin poes Galaxy Tab'i ning ma ei saa ütlemata jätta, et minu Mobii oli kiirem Viimaste Honey Ice uuendustega on Android 3.2 väga kiireks ning efektiivseks saadud.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
16.12.2011 18:14:58
|
|
|
Sama asi nüüd laual.
Comb3.2 lendas peale ja suht asjalik.
SII kasutajana on ekraan muidugi feil aga kui vaja saab tulevikus ju samsa tablaka võtta
Quadranti saab üle 2k.
Eks proovin alles asja
-----
edit: Quadrantis on 3D testides (nagu näiteks ruumsit läbiminek ja maakera) FPS suurem kui SII'el :O
Ilmselt on siin midagi pistmist Android3'ega.
Üldskoor on siiski 2 korda pisem, kui moditud SII
Spoiler 
----
Keegi seda vidinat on proovinud?
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=ARVUTID&IC=9040&ItemID=9040-1086
See klaviatuuri Variant tundub huvitav, oleks vähe mugavam meilie jmskirjutada.
Aga pildid on sellised, et hästi eru ei saa, kui hea/mugav see vidin on.
----
Peale läks HoneyIce uuendus.
http://www.tabletroms.com/forums/vega-rom-development/3084-%5Brom%5D-honey-ice.html
See tegi paremaks pildi (värvid) ja võimaldab prose 1.2GHz peale panna
Igati asjalik edasiminek
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
littlejacob
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ibrahim
HV kasutaja

|
27.03.2012 20:34:08
|
|
|
Jah krt loll ostsin just inglismaalt advent vega 150 euri eest ja ekraan juba pekkis -vaja tagasi saata oma raha eest:(
Oleks ennem teadnud, et nii odavaks lännu- POV sama täpselt ju riistvaralt.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|