WäntWõll, kle ei ole vist, peale neid haigeid grindimisi muutus mäng igavaks tiba _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma tegin ka b-spec lõpuni. Panin igal õhtul poisid 24h sõitma ja järgmisel õhtul vahetasin õli ja otsast peale, poolteist nädalat uhas ps3 täiega. Ise mängisin Dead Space 2 niikaua. Aga ega nüüd eriti enam GT5 taha ei kisu.
karta on et sellise grindimise peale viskab siibrisse.
Ise olen ainult esimese endurance sõidu ära teinud ja hakkan 32lev jõudma.
Olen siiani mänginud nii et võtan mingi kindla raja ja hakkan seda erinevate autodega lihtsalt sõitma.
Viimane kord võtsin european sõidud ja hakkasin vanade käuladega uhama seda. Päris huvitav oli vana BMW 2002 Turbo '73 üles tuunida ja sellega siis kärutada.
Kõik oleneb kuidas mängida, kui mängid ainult selleks et lõpetada ruttu platiumiga võib päris igav hakata lõpuks.
Arvatavasti jään ise pikemat aega veel selle mängu peale kuna uus shift2 jätab JUBA kahtlase mulje paljalt gameplayd vaadates
Raha ja EX saab päris normaalselt remote race eest. Krt keegi ei julge minu Bobide vastu vist sõita, mul kõige nõrgem lvl28
Uskumatu, et on üks inimene kes võtab meid kuulda ja teeb mängule uuendusi ja uusi sõite ning radasi ja kõike seda TASUTA
iir, ma vahepeal lükan neid Remote Race käima ja helistan ka sõbrale, et ta ka lükaks mul tüübid liduma. Tavaliselt ikka 16 sõitjad koos ja endal ka näiteks põhi sellid seal lvl 28-30(+) kandis _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
iir, ma jah kahjuks sinu mehi väga ei julge sõitma lasta
kõigepealt ostin väiked levelid üles sõbralistist ja siis valin kõvasid mehi et 16 täis saada.
Uued seasonalid jälle saastad, vähemalt minuarust. Money ja XP saab ikka vägavähe, kas nüüd hakkabki nii olema , korra oli normal bonus race, nüüd jälle mingi imelik, vahepeal jäi nädal ka vahele ja....
Tegijad hakkavad ära väsima ja ei viitsi enam?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.