praegune kellaaeg 23.06.2025 18:30:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Uudistaj
HV vaatleja
|
01.03.2011 23:29:49
Access 2010 probleem |
|
|
Tere, mul on selline probleem, et on vaja teha ACCESS 2010 andmebaasis vormile nupp andmebaasi sulgemiseks, mitte programmi sulgemiseks.
Väljumisel peaks küsima kas Jah või Tagasi. Kahjuks aga ei oska ma viimast kuidagi teha. Andmebaasi sulgemiseks on spetsiaalne makro juba kaasas, aga seda et ta ka enne väljumist küsiks, et kas nõus lahkumisega või tahab tagasi, seda ma ei oska teha.
Kas keegi oskaks aidata?
EDIT: Sain hakkama lõpuks sellega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
01.03.2011 23:48:29
|
|
|
pead tegema VB-s privat subi, mille kutsud esile selle nn nupu vajutamisel (click event vms) ja privat subi sees kutsud esile msgbox() funktsiooni (sellel oli ainult teatud kombinatsioon neid - yes/cancel vms) ja sealt vastavalt mida vajutatakse teed edasi.
teine variant on, et teed vastava nupu ja kutsud esile uue formi, milles on Jah ja Tagasi nupud. nende alla siis teed Jah puhul andmebaasi lõpetamise macro ja Tagasi puhul suletakse see Jah/Tagasi form.
edit: abiks esimesl variandil: http://www.vbtutor.net/lesson10.html
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|