Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wiinanina
HV kasutaja
|
07.02.2011 21:08:59
|
|
|
libe kirjutas: |
nu eile uimerdasid ka 240p videod  |
Elioni probleemidega pole tuttav, aga Starmaniga on nii, et aitab kvaliteedivahetus.
Kui 360 realine video laeb aeglaselt ja hakib, siis tuleb valida 720 või isegi 1080 variant ning kasutusele võetakse teine server kust kõik tuleb nagu võiga määritult.
Aitab ka 240 asemel 360.
Või milline iganes (teistsugune).
Mul pole veel olnud, et kaks järjestikust serverit mõlemad aeglased.
Siis probleem vist tõesti konkreetse ühendusega.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
07.02.2011 21:56:41
|
|
|
wiinanina, Elioniga täpselt sama teema
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
09.02.2011 16:52:42
|
|
|
Mulle paistab et Youtube ise on säärane, et osad serverid ja klipid uimavad täiega. Mõnel juhul saab 1080p video sekunditega tervenisti sisse loetud, samas mõni 320 uimab nagu tatt. Kvaliteedivahetus tõesti enamikel juhtudel aitab.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.02.2011 19:05:47
|
|
|
sigakoer kirjutas: |
Mulle paistab et Youtube ise on säärane, et osad serverid ja klipid uimavad täiega. Mõnel juhul saab 1080p video sekunditega tervenisti sisse loetud, samas mõni 320 uimab nagu tatt. Kvaliteedivahetus tõesti enamikel juhtudel aitab. |
See jah YT mitte Elioni viga.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
10.02.2011 21:26:08
|
|
|
Krt regada kh ei saa huvipakkuvatesse foorumitesse ookeani taga
"Sorry, you are not allowed to register on this forum.Your internet host has triggered a spam alert"
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.02.2011 22:39:37
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Krt regada kh ei saa huvipakkuvatesse foorumitesse ookeani taga
"Sorry, you are not allowed to register on this forum.Your internet host has triggered a spam alert"
 |
mis foorum?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
11.02.2011 13:25:46
|
|
|
Mis värk selle Thomson TG784 seadmega on, USB port olemas tal, mälupulga sisse panen, siis avab kui meediumit seda (millegi pärast ma mäletan, et avas kui kausta kunagi, eksin???) . .
Miks küsin seda, sai soetatud väline HDD, oleks hea ruuterile taha lükata see aga ei õnnestu vist..
Või kuskil midagi vaja teha, mis hetk ei meenu..?
E// Uurisin - kettas tuleb FAT süsteemi formattida.. hetk ntfs.
Pühapäev koju tagasi, siis tegelen vast.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
Kommentaarid: 587 loe/lisa |
   |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
|
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negaal
HV vaatleja

|
14.02.2011 19:36:34
|
|
|
Räägin väikese jutukese mis aastaid 2 tagasi juhtus kui tahtsin elioni praktikale saada.
Saatsin kirja - õpin seal, sellel kursusel, mul on praktika alates .. kuni .., kas teil võimalik praktikakohta pakkuda.
Tuli vastus: Jah, selline koht, tasu ei saa. Meil on vaja teha konfidentsiaalsusleping. Saatke CV ja foto.
Saatsin ära.
Vaikus.. leidsin teise koha ja olin seal nädal aega käinud juba praktikal.
Reede hommik tuleb kõne.. miks teid praktikal ei ole..teid oodati... mats, häbematu jne.
Ma ei teadnud mitte midagi sellest et ma pean kuhugi minema.. peale CV saatmist ootasin küll kirja et tulge see kuupäev selleks kellajaks siia x aadressile. Seda kirja ei tulnud ja arvasin et ma ei saanud seda kohta.
Isik kellega ma e-maili ja telefoni kaudu asju ajasin oli elioni personalispets Maili Tara.
Tänutäheks ei võeta enam sellest koolist mille ma juba lõpetanud olen enam praktikante Elioni.
Täna leidsin selle kirja.. siin on näha kogu kirjavahetus.. KAS SELLEST SAAB JÄRELDADA ET OLEN VASTU VÕETUD PRAKTIKANDIKS JA PEAN KUHUGI MINEMA?
Hotmail Active View
1 attachment (180.6 KB)
Download cv_romet_...rtf (180.6 KB)
cv_romet_...rtf
Download(180.6 KB)
Download as zip
Tere, siin on minu CV.
---------------------------------------------------------
From: Maili.Tara@Elion.ee
To: romet_******@hotmail.com
Date: Mon, 20 Apr 2009 09:15:43 +0300
Subject: FW: Otsin praktikkohta Tartus- vastus Elionist
Tere hr Romet.
Aitäh e-kirja eest.
Saame pakkuda praktikakohta Tartus tehnilise teenindamise osakonnas, töötades tehnikute ja IT spetsialistide kõrval.
Need on spetsialistid , kes käivad Elioni klientidele Elioni tooteid ja teenuseid paigaldamas (nii kodudes, kui ka ärides) ning kõrvaldavad ka rikkeid (sh telefon e. kõneside; lairibatoodet ning ka DigiTV)
Kuna soovitud praktikaperiood on vaid 4 nädalat, siis Elion praktika eest tasu ei maksa.
Juhul, kui soovite seda praktikakohta saada, palun saatke esimesel võimalusel mulle oma CV (kus kontaktid, elukoha aadress); digifoto, isikukood- vajame seda lepingu vormistamiseks. (lisaks kooli poolsele lepingule vormistab Elion praktikantidega eraldi lepingud, mis fikseerib konfidentsiaalsusnõuded.)
Maili Tara
Personalispetsialist
Elionist
5076416
--------------------------------------------------------
From: Romet ****** [mailto:romet_******mail.com]
Sent: Friday, April 17, 2009 4:32 PM
To: personal@elion.ee
Subject: Otsin praktikkohta Tartus
Tere, otsin praktikakohta alates 11. mai kuni 5. juuni(4 nädalat) Tartus. Õpin eriala "Arvutid ja arvutivõrgud", 2. kursus.
Kas Teil oleks mulle pakkuda nimetatud ajaks praktikakohta?
|
Kahjuks polnud mul kooli ajal võimalik õpetjatele tõestada seda kuna arvasin et kirjavahetus mul kustutatud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
14.02.2011 19:50:42
|
|
|
Isegi kui nad järeldasid, et oled praktikal, ei olnud ju sul õrna aimugi, kuhu ja mis kella ajal sa minema pead..
Tundub rohkem nagu kivi elioni porgandimaale.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.02.2011 20:26:45
|
|
|
Mina loen välja sealt vaid et tartusse pead minema
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
14.02.2011 23:43:15
|
|
|
No sellega Ühel pool. Nii OT jätkuks siis ehk selline küsimus, et kas mingi hea viis üle 4gb faili kopeerimiseks..
Või ruuteri tarkvara uuendamisest poleks kasu, et exFat süsteemi ära tunneks. Selle FAT32 tobe 4gb (kui seda petta juba kuidagi ei saa..?!) piirang. Mitte, et täna-homme vaja läheks aga never to know selle peale.
|
   |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
15.02.2011 02:16:00
|
|
|
mteachx, FAT32 lihtsalt ei tunne ära suuremaid faile, aga sul on alati võimalus fail winrar'ga kokku pakkida ja sellega ta juppideks jagada.
|
|
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
16.02.2011 17:04:30
|
|
|
Negaal kirjutas: |
Räägin väikese jutukese mis aastaid 2 tagasi juhtus kui tahtsin elioni praktikale saada.
Spoiler 
Saatsin kirja - õpin seal, sellel kursusel, mul on praktika alates .. kuni .., kas teil võimalik praktikakohta pakkuda.
Tuli vastus: Jah, selline koht, tasu ei saa. Meil on vaja teha konfidentsiaalsusleping. Saatke CV ja foto.
Saatsin ära.
Vaikus.. leidsin teise koha ja olin seal nädal aega käinud juba praktikal.
Reede hommik tuleb kõne.. miks teid praktikal ei ole..teid oodati... mats, häbematu jne.
Ma ei teadnud mitte midagi sellest et ma pean kuhugi minema.. peale CV saatmist ootasin küll kirja et tulge see kuupäev selleks kellajaks siia x aadressile. Seda kirja ei tulnud ja arvasin et ma ei saanud seda kohta.
Isik kellega ma e-maili ja telefoni kaudu asju ajasin oli elioni personalispets Maili Tara.
Tänutäheks ei võeta enam sellest koolist mille ma juba lõpetanud olen enam praktikante Elioni.
Täna leidsin selle kirja.. siin on näha kogu kirjavahetus.. KAS SELLEST SAAB JÄRELDADA ET OLEN VASTU VÕETUD PRAKTIKANDIKS JA PEAN KUHUGI MINEMA?
Hotmail Active View
1 attachment (180.6 KB)
Download cv_romet_...rtf (180.6 KB)
cv_romet_...rtf
Download(180.6 KB)
Download as zip
Tere, siin on minu CV.
---------------------------------------------------------
From: Maili.Tara@Elion.ee
To: romet_******@hotmail.com
Date: Mon, 20 Apr 2009 09:15:43 +0300
Subject: FW: Otsin praktikkohta Tartus- vastus Elionist
Tere hr Romet.
Aitäh e-kirja eest.
Saame pakkuda praktikakohta Tartus tehnilise teenindamise osakonnas, töötades tehnikute ja IT spetsialistide kõrval.
Need on spetsialistid , kes käivad Elioni klientidele Elioni tooteid ja teenuseid paigaldamas (nii kodudes, kui ka ärides) ning kõrvaldavad ka rikkeid (sh telefon e. kõneside; lairibatoodet ning ka DigiTV)
Kuna soovitud praktikaperiood on vaid 4 nädalat, siis Elion praktika eest tasu ei maksa.
Juhul, kui soovite seda praktikakohta saada, palun saatke esimesel võimalusel mulle oma CV (kus kontaktid, elukoha aadress); digifoto, isikukood- vajame seda lepingu vormistamiseks. (lisaks kooli poolsele lepingule vormistab Elion praktikantidega eraldi lepingud, mis fikseerib konfidentsiaalsusnõuded.)
Maili Tara
Personalispetsialist
Elionist
5076416
--------------------------------------------------------
From: Romet ****** [mailto:romet_******mail.com]
Sent: Friday, April 17, 2009 4:32 PM
To: personal@elion.ee
Subject: Otsin praktikkohta Tartus
Tere, otsin praktikakohta alates 11. mai kuni 5. juuni(4 nädalat) Tartus. Õpin eriala "Arvutid ja arvutivõrgud", 2. kursus.
Kas Teil oleks mulle pakkuda nimetatud ajaks praktikakohta?
|
Kahjuks polnud mul kooli ajal võimalik õpetjatele tõestada seda kuna arvasin et kirjavahetus mul kustutatud.
|
Kuna ma olen kõrvaltvaataja siis muidugi täit tõde ei tea, ei saagi teada. Selgitan natuke Elioni vaatest olukorda. Tegu oli õnnetu kokkusattumus ning „süüdi“ pole ühtepidi keegi või siis on kõik. Tagantjärgi on see õppetund - kõik kokkulepped tuleb fikseerida ühe inimesega ning nii, et ei oleks mitut pidi arusaamist. Et ei oleks mitut kontaktisikut ega möödarääkimist.
Kindlasti pole konkreetsest Väike-Maarja koolist praktikantide võtmine või mitte-võtmine seotud antud juhtumiga. Need on eraldi asjad. Minu ausõna selle peale.
Kahju igaljuhul, et nii läks. Rõõm kuulda, et leidsid praktikakoha.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
17.02.2011 20:07:12
|
|
|
Nüüd küsimus siis sellega, et miks ei saa aadressi sisestada.. lihtsalt puudub võimalus.
Tänu sellele ei saa ka neti teel ühendust siis vast..
|
   |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.02.2011 22:58:55
|
|
|
mteachx kirjutas: |
Nüüd küsimus siis sellega, et miks ei saa aadressi sisestada.. lihtsalt puudub võimalus.
Tänu sellele ei saa ka neti teel ühendust siis vast.. |
sisevõrgus ketta aadress 192.168.1.253 väljapoolt ühendades sinu internetiühenduse väline aadress või ruuteris häälestatud dyndns nimeline aadress.
vastus, polegi vaja sisestada aadressi.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
17.02.2011 23:33:37
|
|
|
indrekp kirjutas: |
mteachx kirjutas: |
Tänu sellele ei saa ka neti teel ühendust siis vast.. |
sisevõrgus ketta aadress 192.168.1.253 väljapoolt ühendades sinu internetiühenduse väline aadress või ruuteris häälestatud dyndns nimeline aadress.
vastus, polegi vaja sisestada aadressi. |
Välise ip peal ftp://admin@ip ei ühenda ära. (Võtsin hetk IP ruuter.ee IP testist, ega ometigi see veaks osutu..?)
Kohalikus kõik ok.
Siis uurima seda dyndns asja rohkem ikka.. Mida sai korra kasutatud ja isegi mingi free ära regatud, DtDNS aadressil..
Eks homme siis uurin täpsemalt.
|
   |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
17.02.2011 23:38:29
|
|
|
Äkki peab port 21 ära suunama? Ning proovi välisvõrgu IP'ga ühendada arvutist, mis ei asu sama IP taga.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
28.02.2011 09:30:40
|
|
|
[VaHuR],
Selle õpetuse järgi sai step-by-step tehtud.
Pordid suunatud, tulemüür seadistatud..
Eks ma püüa teisest võrgust esimesel võimalusel.. Ma ise mõtlesin ka korra sellele, et võib-olla kodust ei saagi nii, teisalt tundus jabur..
E// Ei saa väljast ka ligi.
E2// Sai dyndns (free) ära seadistatud. Ruuteris ka tunnistab ilusti ja saan ligi ns.dyndns-free.com - väljast aga ikka ei pääse ligi.
Vähemalt on tegevust.
E3// Pingida välisvõrgust igatahes saab nii dns kui ip peale..
E///
Endal oleks nüüd tagantjärgi küsimus, et kõik ilus ja kena, ruuter sisevõrgust nähtav, andmed liiguvad nii kuis tahan aga ruuteri kaudu ei saa kätte FAT32 vaid lihtsalt FAT e siis üle 2GB ei saa koppida ühe failina (Ütleb, et pole piisavalt ruumi, kuigi 1.71TB vaba, üle 4GB koppides, siis ütleb, et pole võimalik, see FAT32 limiidi jutt, sellest saan aru..) ..
Arvuti ühendades ilusti FAT32 olemas. Kas ruuter siis FAT32 tegemist otseselt ei teegi või kuskil mingi pisike asi ?
4GB kannatab ära aga 2GB, see nadi juba.
|
   |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV kasutaja
|
01.03.2011 17:25:15
|
|
|
ostsin elionist arvuti. sain kaasa plaadiga win 7. tegin formati ära ja hakkasin serialit sisestama, kuid arvuti all olev serial ei sobi. mis ma tegema peaks? kas elion jagab niimoodi uusi serialeid vms?
_________________ d[-_-]b |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.03.2011 17:29:21
|
|
|
mis seriali sa kuhu topid. kas arvuti seriali? või ikka windowsi tarkvara võtit mis spets kleepsu peal (uutel läpparitel nt aku all). Reeglina on Win7 plaadid AIO ehk siis installitakse tarkvara vastavalt sisestatud võtmele.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV kasutaja
|
02.03.2011 00:08:39
|
|
|
painkillah kirjutas: |
mis seriali sa kuhu topid. kas arvuti seriali? või ikka windowsi tarkvara võtit mis spets kleepsu peal (uutel läpparitel nt aku all). Reeglina on Win7 plaadid AIO ehk siis installitakse tarkvara vastavalt sisestatud võtmele. |
windowsi serialit toksin ikka sisse, mitte midagi muud. telefoni teel nad vaevalt midagi jagavad. peab vist ikka kohale minema? äkki keski on selle seriali endale ära varastanud (mõni elioni töötaja vms)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
02.03.2011 00:47:51
|
|
|
Aga kas konfiguratsioonis oli üldse Windows mainitud? Plaat on 0 eek/eur/usd väärtusega, litsents aga odavate läpakate puhul võetakse ära juba tootja poolt.
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
02.03.2011 11:23:30
|
|
|
Online kirjutas: |
mis seriali sa kuhu topid. kas arvuti seriali? või ikka windowsi tarkvara võtit mis spets kleepsu peal (uutel läpparitel nt aku all). Reeglina on Win7 plaadid AIO ehk siis installitakse tarkvara vastavalt sisestatud võtmele. |
windowsi serialit toksin ikka sisse, mitte midagi muud. telefoni teel nad vaevalt midagi jagavad. peab vist ikka kohale minema? äkki keski on selle seriali endale ära varastanud (mõni elioni töötaja vms) |
Aga microsofti klienditoega ei suhtle põhimõtteliselt? Elion ei saa sind mitte grammigi aidata praegu.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV kasutaja
|
04.03.2011 09:14:58
|
|
|
Spezz kirjutas: |
Online kirjutas: |
windowsi serialit toksin ikka sisse, mitte midagi muud. telefoni teel nad vaevalt midagi jagavad. peab vist ikka kohale minema? äkki keski on selle seriali endale ära varastanud (mõni elioni töötaja vms) |
Aga microsofti klienditoega ei suhtle põhimõtteliselt? Elion ei saa sind mitte grammigi aidata praegu. |
aga...kuda ma tõestan ja millega, et mul kõik originaal vms? või kuda microsoftiga ühendust saab?
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|